Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, reggel még (31 db)

Lehetséges az hogy a cukrom egyik nap nagyon magas a két napra meg alacsony? Vérvételen volt 23, 3 itthon ma reggel éhgyomrinál ugyanúgy 3, 6? Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Lehetséges, bár lehet mérési hiba is,kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S

Lehetséges, bár lehet mérési hiba is, kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S
A kérdező hozzászólása: Akkor ennyi erõvel az is lehet hogy magas cukornál is kerülhetett oda szennyezõdés nem??????
A frontátvonulások, ami manapság igen gyakori okozhatnak anyagcsere kisiklásokat. Bármennyire is odafigyelünk, ez sajnos mostanság gyakori eset. Ekkorát nem téved a mûszer. Az valóban 22, 3 volt, és valóban 3, 6 volt. Figyelj magadra körültekintõbben, és ha ez még napokig eltart, keresd fel a kezelõorvosodat. Ez a hatalmas érték életveszélyes.

Lehetséges az, hogy reggel még 36, 6 a hőm, most meg 37, 3? Ingadozhat ekkorát napközben?

Legjobb válasz: Persze hogy ingadozhat! Nagyon meg tud ám zavarni ha napközben is nézed. A reggeli számít! Nekem vetélés után maratoni ciklusom volt és végig 36,5 volt a hõm reggel, napközben meg volt 37,4-is. Mégis jó sokára lett végre peteérésem. Szóval semmit sem számít a napközben mért hõ.

Persze hogy ingadozhat! Nagyon meg tud ám zavarni ha napközben is nézed. A reggeli számít! Nekem vetélés után maratoni ciklusom volt és végig 36, 5 volt a hõm reggel, napközben meg volt 37, 4-is. Mégis jó sokára lett végre peteérésem. Szóval semmit sem számít a napközben mért hõ.
A kérdező hozzászólása: OK, köszi, tudom, hogy bekavar. Csak, gondoltam, hátha van ellenpélda. :)

Az hogy lehet hogy amikor reggel mérlegre álltam 72kg voltam, és teljesen megvoltam döbbenve, hogy ez hogyan lehetséges, hiszen este még 68 voltam és ezért vagy 3x, 4x megmértem és ugyan azt mutatta, de most már az eredeti súlyomat mutatja, a 68-at?

ez hogy?

Legjobb válasz: Elég rossz mérleg, az enyém csak egy kilót szokott rádobni tipikusan a legelsõ mérésnél... Azt hanyagolom, majd mérek egypárat és átlagolom. Nem fogok digitális mérleget venni (egyszer volt és azonnal elhalálozott, a mechanikusnál ez nehezebb), attól nem fogyok gyorsabban :D Viszont reggel kb. 1 kilóval kevesebb vagyok, elég logikusan.

Elég rossz mérleg, az enyém csak egy kilót szokott rádobni tipikusan a legelsõ mérésnél... Azt hanyagolom, majd mérek egypárat és átlagolom. Nem fogok digitális mérleget venni (egyszer volt és azonnal elhalálozott, a mechanikusnál ez nehezebb), attól nem fogyok gyorsabban :D Viszont reggel kb. 1 kilóval kevesebb vagyok, elég logikusan.


A kislanyom 29honapos, de meg csak par szot mond erthetoen. Ettol fuggetlenul allandoan "beszel", enekel, olvas. Megert mindent amit mondunk neki. Felismeri a targyakat is mar regen. Cumizik. Lehetseges az, hogy a cumi veget nem beszel meg erthetoen?

A nagyfiam is harom eves koraig cumizot,de kb.ketto evesen szepen beszelt. Mit tudnek en csinalni,hogy tobb ertheto szavakat mondjon a lanyom?

Legjobb válasz: Mármint rosszul ejt bizonyos hangokat, vagy kreált szavai vannak? Kisfiam 25 hónapos - nem megy neki a r, k, l - ezeket helyettesíti t-vel, b-vel (vagy kihagyja). A bölcsiben azt mondták, hogy ezek a hangok még sok 3 évesnek sem mennek.

Mármint rosszul ejt bizonyos hangokat, vagy kreált szavai vannak? Kisfiam 25 hónapos - nem megy neki a r, k, l - ezeket helyettesíti t-vel, b-vel (vagy kihagyja). A bölcsiben azt mondták, hogy ezek a hangok még sok 3 évesnek sem mennek.

Reggel felkeltünk ittunk egy kávét és azóta hányingerem van meg szédülök lehetséges az hogy ezek szerint terhes vagyok?

Legjobb válasz: Vagy éhgyomorra ittad, és azért vagy rosszul...A kávétól én is szoktam rosszul lenni, meg szédülni. Te tudhatod csak, hogy van-e okod a gólyától tartani.

Vagy éhgyomorra ittad, és azért vagy rosszul...A kávétól én is szoktam rosszul lenni, meg szédülni. Te tudhatod csak, hogy van-e okod a gólyától tartani.
A terhességi tünetek kb. a 6. héten kezdõdnek. Ha már itt tart a terhesség, akkor egy teszt biztos kimutatja. De ennyi alapján nem hiszem. Ez nem úgy jön, hogy egyik napról, a másikra.
Imádom az ilyen kérdéseket. Ez kb ilyen szintû: "Hányingerem van. Akkor most terhes vagy?" Mégis honnan a jó úristenbõl tudnánk mi azt, hogy terhes vagy-e? Élsz szexuális életet? Védekezel? Mivel? Milyen a ciklusod? Mikor voltatok együtt? Hány éves vagy te, 12?
Istmét egy értelmes "terhes vagyok?" kérdés. Ennyi sötét embert....
Éhgyomorra kv? Még jó h hányingered van! Én volt h epéset is hánytam egy ilyen akció után! Azt csak az ellenségeimnek kívánom mert iszonyatos! Amikor a gyomrodban már tökre semmi sincs de 10-15x még ki kell menned hányni! Már vizet vedelsz, csakhogy tudj valamit kiöklendezni a sárga trutyi helyett, hogy enyhüljön a kín! Soha többé éhgyomorra kv-t!!!!
fel ev alatt nem tudod "jol kigyurni" magad. taplalkozasodra odafigyelsz?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán keveset eszek. Mert külföldön dolgozok és itteni kajákat nem igen eszem meg és fogyok
Gyenge vagy kívül-belül.

Ilyesmi lehetséges? Tegnap elkezdett fájni a bal karom, mert csúnyan elestem, ma reggel meg azt vettem észre, hogy a kutyám is sántít a bal mellső lábára. Lehetésges, hogy azért mert nekem is fáj a karom?

Voltunk dokinál, kett?nél is és semmit nem találtak, még RTG is csinált. A kutyámmal nagyon szoros a kapcsolatunk, mióta nálam van, nem voltunk sose külön, szinte ? a családom és sose szereti ha idegennél hagyom, nem is nagyon fogad szót másnak csak nekem. Lehetséges, hogy lelkileg annyira egy hullámhosszon legyen velem, hogy átveszi a fájdalmamat. Embereknél már olvastam ilyenr?l, pl. akár a terhes kismamám párjai ugyanúgy átélik a terhesség mindegy egyes pillanatát, mint maga a kismama.

Legjobb válasz: Az etológia tanszéken hálásak lennének, ha ezeket a sztorikat elmondanátok, ott nem néznek hülyének.:) Épp benne vannak egy olyan kutatásban, hogy a kutya hogy utánozza a gazdáját... http://kutyaetologia.elte.hu/

Az etológia tanszéken hálásak lennének, ha ezeket a sztorikat elmondanátok, ott nem néznek hülyének.:) Épp benne vannak egy olyan kutatásban, hogy a kutya hogy utánozza a gazdáját... http://kutyaetologia.elte.hu/
Ez inkább ezotéria kategória.
Szerintem nem...
Az nem lényeges, inkább nincs rá elõfizetésed.
A kérdező hozzászólása: Az új telefonok esetében külön kell elõfizetni ezekre(wifis netezés), vagy alapból lehet velük? Igazából ez érdekelne, a régi telómmal úgyse szándékozok ilyeneket csinálni, de egy újjal már lenne értelme.

Megvenném a spore nevű játékot és a régi meg az új gépemre szeretném telepíteni. Lehetséges?

Megvenném a spore nev? játékot és a régi meg az új gépemre szeretném telepíteni! Ezt hogyan lehet megcsinálni?????? Talán a de-deauthorization tool segít ??????


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!