Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, reggel (72 db)

Lehetséges az hogy a cukrom egyik nap nagyon magas a két napra meg alacsony? Vérvételen volt 23, 3 itthon ma reggel éhgyomrinál ugyanúgy 3, 6? Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Lehetséges, bár lehet mérési hiba is,kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S

Lehetséges, bár lehet mérési hiba is, kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S
A kérdező hozzászólása: Akkor ennyi erõvel az is lehet hogy magas cukornál is kerülhetett oda szennyezõdés nem??????
A frontátvonulások, ami manapság igen gyakori okozhatnak anyagcsere kisiklásokat. Bármennyire is odafigyelünk, ez sajnos mostanság gyakori eset. Ekkorát nem téved a mûszer. Az valóban 22, 3 volt, és valóban 3, 6 volt. Figyelj magadra körültekintõbben, és ha ez még napokig eltart, keresd fel a kezelõorvosodat. Ez a hatalmas érték életveszélyes.

HOgyan lehetséges az, hogy a régi fehérarany fülbevalómtól semmi baja nem volt a fülemnek, az újtól pedig mindig bedagad?

Mindkett? fehérarany, a különbség csupán annyi hogy a régi 'lógós' volt, az újabb pedig beszúrós.

Legjobb válasz: Ha teljesen biztos vagy a minõségében, akkor lehetséges, hogy a hátul levõ kis biszbasz piszkálja a füled.

Ha teljesen biztos vagy a minõségében, akkor lehetséges, hogy a hátul levõ kis biszbasz piszkálja a füled.

Lehetséges az, hogy reggel még 36, 6 a hőm, most meg 37, 3? Ingadozhat ekkorát napközben?

Legjobb válasz: Persze hogy ingadozhat! Nagyon meg tud ám zavarni ha napközben is nézed. A reggeli számít! Nekem vetélés után maratoni ciklusom volt és végig 36,5 volt a hõm reggel, napközben meg volt 37,4-is. Mégis jó sokára lett végre peteérésem. Szóval semmit sem számít a napközben mért hõ.

Persze hogy ingadozhat! Nagyon meg tud ám zavarni ha napközben is nézed. A reggeli számít! Nekem vetélés után maratoni ciklusom volt és végig 36, 5 volt a hõm reggel, napközben meg volt 37, 4-is. Mégis jó sokára lett végre peteérésem. Szóval semmit sem számít a napközben mért hõ.
A kérdező hozzászólása: OK, köszi, tudom, hogy bekavar. Csak, gondoltam, hátha van ellenpélda. :)


Lehetséges az, hogy egy szigeteletlen, régi, 10 emeletes paneltömb 8. emeletén lévõ, új nyílászárókkal rendelkezõ lakás "A" energetikai minõségtanúsítványt kapjon?

Legjobb válasz: nem. kérd el a számítási mellékleteket is. számolj a melegvíz elõállítással, az is benne van. kérjél téli/nyári fûtés számlát......

nem. kérd el a számítási mellékleteket is. számolj a melegvíz elõállítással, az is benne van. kérjél téli/nyári fûtés számlát......
Eleve szigeteletlen.És szerintem házra, épületre adják, nem lakásra.Szerintem kizárt, hogy megkapja.
A kérdező hozzászólása: Pedig megadták az A-s tanúsítványt egy olyan fent említett lakásra, amit meg szeretnék vásárolni. Csodálkozom rajta azóta is...
Igen, ha a távfûtõmû ugynevezett "kapcsolt energiatermelésû". A tanúsítvány ugyanis primer energiával számol, nem rezsikültséggel, és bár az ilyen távfûtés a lakóknak nem olcsóbb, energetikailag kedvezõbbnek minõsül. Kevesebb primer energia fogyasztást ér az, hogy a fûtõmû az áramtermelés hulladékhõjével fût, és ha környezettudatos vagy, ez öröm és boldogság :) Lényegében ezt takarja az "A", meg nyilván benne van az is, hogy újak a nyílászárók, meg hogy nem zárószinti. Ez is érdekes, a tanúsítvány szempontjából az sem érdekes, hogy hogy van a rezsi elosztva. Ha alapterület alapján fizetik a fûtést, akkor a rezsi ugyanannyi, de a saroklakás tanúsítványa rosszabb, mert nagyobb a fogyasztása.

Ha telefont váltottam de a szám megmaradt lehetséges a régi vibert áttenni az új telóra?

Az edigi beszélgetéseket át ogja vinni? Vagy egy teljesen új vibert kapok?

Legjobb válasz: A beszélgetések a telefonodon vannak, átmásolhatod az újra.

A beszélgetések a telefonodon vannak, átmásolhatod az újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
fel ev alatt nem tudod "jol kigyurni" magad. taplalkozasodra odafigyelsz?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán keveset eszek. Mert külföldön dolgozok és itteni kajákat nem igen eszem meg és fogyok
Gyenge vagy kívül-belül.

A kislanyom 29honapos, de meg csak par szot mond erthetoen. Ettol fuggetlenul allandoan "beszel", enekel, olvas. Megert mindent amit mondunk neki. Felismeri a targyakat is mar regen. Cumizik. Lehetseges az, hogy a cumi veget nem beszel meg erthetoen?

A nagyfiam is harom eves koraig cumizot,de kb.ketto evesen szepen beszelt. Mit tudnek en csinalni,hogy tobb ertheto szavakat mondjon a lanyom?

Legjobb válasz: Mármint rosszul ejt bizonyos hangokat, vagy kreált szavai vannak? Kisfiam 25 hónapos - nem megy neki a r, k, l - ezeket helyettesíti t-vel, b-vel (vagy kihagyja). A bölcsiben azt mondták, hogy ezek a hangok még sok 3 évesnek sem mennek.

Mármint rosszul ejt bizonyos hangokat, vagy kreált szavai vannak? Kisfiam 25 hónapos - nem megy neki a r, k, l - ezeket helyettesíti t-vel, b-vel (vagy kihagyja). A bölcsiben azt mondták, hogy ezek a hangok még sok 3 évesnek sem mennek.
Az nem lényeges, inkább nincs rá elõfizetésed.
A kérdező hozzászólása: Az új telefonok esetében külön kell elõfizetni ezekre(wifis netezés), vagy alapból lehet velük? Igazából ez érdekelne, a régi telómmal úgyse szándékozok ilyeneket csinálni, de egy újjal már lenne értelme.

Ha interneten rendelek a Telenortól telefont új számlás előfizetéssel akkor lehetséges az, hogy megtartsam a régi számomat?

Feltölt?kártyás vagyok és interneten szeretnék számlás mobilt rendelni, ahol csak új számok közül lehet választani. Ha bemegyek valamelyik üzletbe, akkor meg tudják nekem csinálni, hogy megmaradjon a régi számom vagy mindenképp az újat kell használnom?

Legjobb válasz: Feltöltõrõl átmehetsz elõfizetésre. Szám marad.

Feltöltõrõl átmehetsz elõfizetésre. Szám marad.

Reggel felkeltünk ittunk egy kávét és azóta hányingerem van meg szédülök lehetséges az hogy ezek szerint terhes vagyok?

Legjobb válasz: Vagy éhgyomorra ittad, és azért vagy rosszul...A kávétól én is szoktam rosszul lenni, meg szédülni. Te tudhatod csak, hogy van-e okod a gólyától tartani.

Vagy éhgyomorra ittad, és azért vagy rosszul...A kávétól én is szoktam rosszul lenni, meg szédülni. Te tudhatod csak, hogy van-e okod a gólyától tartani.
A terhességi tünetek kb. a 6. héten kezdõdnek. Ha már itt tart a terhesség, akkor egy teszt biztos kimutatja. De ennyi alapján nem hiszem. Ez nem úgy jön, hogy egyik napról, a másikra.
Imádom az ilyen kérdéseket. Ez kb ilyen szintû: "Hányingerem van. Akkor most terhes vagy?" Mégis honnan a jó úristenbõl tudnánk mi azt, hogy terhes vagy-e? Élsz szexuális életet? Védekezel? Mivel? Milyen a ciklusod? Mikor voltatok együtt? Hány éves vagy te, 12?
Istmét egy értelmes "terhes vagyok?" kérdés. Ennyi sötét embert....
Éhgyomorra kv? Még jó h hányingered van! Én volt h epéset is hánytam egy ilyen akció után! Azt csak az ellenségeimnek kívánom mert iszonyatos! Amikor a gyomrodban már tökre semmi sincs de 10-15x még ki kell menned hányni! Már vizet vedelsz, csakhogy tudj valamit kiöklendezni a sárga trutyi helyett, hogy enyhüljön a kín! Soha többé éhgyomorra kv-t!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!