Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, megindult (3 db)

Rózsaszínes váladékozás, menstruációs görcsöket érzek a mai vizsgálat után.2 nap múlva "kéne" szülnöm. Az orvos "tágított" egy kicsit rajtam. Lehetséges, hogy megindult a vajúdási szakasz? Eléggé fájdalmas görcseim vannak.

Legjobb válasz: Nálam is ez volt. Elég erõs görcseim voltak éjjel, tusoltam többször, hogy rendezõdjenek a fájások. De elmúltak. De ez én voltam, neked kívánom, hogy minél hamarabb megszülj! :)

Nálam is ez volt. Elég erõs görcseim voltak éjjel, tusoltam többször, hogy rendezõdjenek a fájások. De elmúltak. De ez én voltam, neked kívánom, hogy minél hamarabb megszülj! :)
Szia! Hogy vagy? :)
Tágulásos vérzés lesz:) Nekem ez volt reggelt, kórházban tágitott a doki még, utána viszont nekem burkot repesztettek mert kiderült kevés már a magzatvizem.Egybõl 5perces fájásaim lettek.Sajnos nem tudom neked mennyi idõ fog eltelni amig megszülsz, de szerintem nem sok már:) Könnyû szülést:)
Valószínûleg megindult, de innentõl lehet 1-2 óra vagy 1-2 nap is még. Kívánom, hogy meilõbb karodban tarthasd a babád! Könnyû szülést!
ó, pardon, kívánom, hogy minden menjen gördülékenyen.:)
Jajj 4-es, hogy te mekkora hülye vagy :D Ne ijesztgesd már szegényt.. Nyugi kérdezõ nem fogsz elvetélni. Valószínûleg a vizsgálattól van a rózsaszínes folyás, vagy lehet, hogy már tágulsz. Nálam is így kezdõdött. Figyeld, hogy milyen idõközönként jönnek a fájások, 5 perceseknél már induljatok a kórházba. Mondjuk ha messzebb van, akkor lehet picit elõbb kéne. Könnyû Szülést! :) 10 napos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: de már a 40. hétbe vagyok ilyenkor már nem vetélhetek el
Szerintem ez vetélés lesz.
Szia! Elsõ babánál én is így voltam. Reggel voltam dokinál, éjjel kezdõdtek a fájások, reggel 8-kor burokrepesztés, 10-kor oxy, 11, 50re megszületett a kisfiam. Könnyû szülést!
Sajna sok doki folyamodik ehhez a módszerhez :( Figyeld a fájásokat, mennyire rendszeresek. Még az is elõfordulhat, hogy órák múlva abbamarad a folyamat (fõleg, ha nem elsõ baba).
A kérdező hozzászólása: Elég késõn tértem ide vissza! :) Végül is 4-én megszültem, úgyhogy annak a jelei voltak! Minden jót nektek! Puszi!

Lehetséges az, hogy megindult a tej a mellemböl? Még van kb másfél honapunk mig jön a babánk de ha meg nyomodik a mellem akkor valami folyadék jönn belöle szintelen, de tegnap már fehéres volt és csak a balbol ez normális?

Legjobb válasz: ezt elõtejnek hívják, de ne nyomogasd. Én is épp ma vettem észre, bár nekünk már csak 3 hetünk van. Semmi különös nincs benne, nem mindenkinél van. Nincs különösebb jelentõsége. klészül a cici, várja a picit.

ezt elõtejnek hívják, de ne nyomogasd. Én is épp ma vettem észre, bár nekünk már csak 3 hetünk van. Semmi különös nincs benne, nem mindenkinél van. Nincs különösebb jelentõsége. klészül a cici, várja a picit.
igen ez normális. nekem már 16 hetes kortol folyt a tejem
Igen az. Nekem még van 2 hónap hátra de már 2 hónapja van ilyen nálam. Nekem meg csak a jobból. Kitartás:) És boldog babavárást.
A rendes tejed 1-2 nappal szülés után fog beindulni. Ez, ami most van: elõtej. Az elsõ napokban, amikor még nincs rendes tejed, ezt tudja a babád szopizni. Ha van lehetõséged a szülõszobán szoptatni (ha a kórházatokban nem szokás, akkor is kérheted!), akkor ezt fogja enni. Más összetételû, mint a rendes tej, de az elején a babának épp erre van szüksége! Rengeteg védõanyag van benne, nagyon magas a tápértéke és kicsi hashajtó hatása is van, ami segít kiüríteni a baba beleibõl az úgynevezett magzatszurkot (ez az elsõ kaki, nagyon sötét színû és sûrû, ennek ki kell ürülnie). Ha teheted, már az elsõ napokban (amikor még nincs is rendes tejed) sokszor tedd cicire, mert az elõtej nagyon jó hatással van a a babára! Boldog babázást kívánok!

Az lehetséges, hogy ha lenyelem a barátom "anyagját" akkor a hormonjaim megindulnak? Már mint ezt úgy értem, hogy ha lenyelem, pl. másnap feszül a mellem, meg ilyenek.

Ezt az egyet nem tudom.! kérlek válaszoljatok!:$

Legjobb válasz: Mivel így az "anyag" a gyomrodba kerül valószinûleg nem okoz ilyesmit.

Mivel így az "anyag" a gyomrodba kerül valószinûleg nem okoz ilyesmit.
Ha lenyeled, az az emésztõrendszerbe kerül. Semmilyen hormon nem fog felszívódni, mivel az ondóban NINCS hormon.
Hát, ha lenyeled és másnap feszül a melled, akkor nyugodj meg, nem amiatt feszül, mert lenyelted :D Semmi köze az ondónak a te hormonjaidhoz, hacsak nem teherbe esel tõle. De ha lenyeled, akkor semmi nem lesz.
Te jó ég!!!! vigyázz nehogy lenyelj egy megymagot, mert a végén még fa nõ benned!!!!!!
Hat ilyenrol szo sincs...azt mondjak h sok a feherje benne, ergo az jo, de nem lesz feszes cicid, popod, nagy melled...ez beteges!!!honnan szedsz ilyeneket?hany eves vagy?
Ha ez így van akkor én naponta többször is lefogom nyelni hátha 100as mellbõségem lesz a végén!!!!
Nem indulnak meg a hormonok. Hízni lehet tõle, de csak terhesség esetén!!!
"Ezt az egyet nem tudom.!" Húha, ebben én nem lennék olyan biztos :)
Könnyen teherbe is eshetsz tõle. MacMillen professzor tanulmányát ajánlom figyelmedbe, aki kimutatta, hogy az esetek 30%-ában komoly esély van ilyenkor is a fogantatásra. Ha keskeny nyergû biciklin sokat tekersz rázós úton, akkor az úgy befolyásolja az izmok tónusát, hogy ez a valószínûség 40%-osra emelkedik. Bonyolultak a hormonok... Remélem, szép kisbabátok lesz! Sok boldogságot!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!