Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, még előző (5 db)

Missed ab műtét után kb 6 héttel lettem ismét terhes, tegnap és ma reggel pozitív lett a teszt, az lehetséges, hogy még az előző terhességet mutatja?

Vagy tényleg terhes lennék ismét, akkor viszont nem túl korai mit gondoltok, meg fog maradni? Elvileg 3 hónapot kellett volna várni :(. (Már van egy 22 hós gyerk?cöm.)

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem az elõzõt mutatja, szerintem újra babás lettél. Kérdezd meg az orvost, hátha gyógyszeres támogatás kell ilyenkor. Jó egészséget!!!

Biztos, hogy nem az elõzõt mutatja, szerintem újra babás lettél. Kérdezd meg az orvost, hátha gyógyszeres támogatás kell ilyenkor. Jó egészséget!!!
Persze, hogy lepontoz, ha a rohadt szárza tényeket közlöd és azok a tények nem rózseszín felhõben úsznak. Itt látszik a válaszolók felelõsségérzete... Engem is lehúztak, mert leírtam, hogy nem viccbõl mondja a doki a 3 hónapot. Épp múlthéten volt itt egy anyuka, aki 1 hónappal a missed után újra teherbe esett, s a baba nem tudott megtapadni a még sérült felületen. S újjabb missed. De semmi gond, ennyi erõvel egy cipésztõl is meg lehet kérdezni mikor mit lehet meg mit nem. Ha az orvosra sem hallgatsz, akkor nem mindegy? De mint írtam: legyen szerencséje! Hiszen senkinek nem kívánom, én is átestem rajat. S a 3. hónap után amint lehetett egybõl sikerült megint összehozni a picit. Most 16 hetes vagyok. Ennyi! Azt lehet ezt is lepontozni!
Amikor nekem missed ab-om volt, akkor kérdeztem az orvost, hogy mennyit várjunk, azt mondta ha már nem nem vérzek, akkor próbálkozhatunk. 5 hét múlva + lett a teszt, meg sem jött a vérzésem. Egy országosan elismert 65 éves orvos mondta
AZ elõzõt már nem mutathatja. A 3 hónapot nem viccbõl mondja az orvos. De legyen szerencséd!
Engem is lepontozott valaki... 4es voltam
4-es vagyok, azért írtam, hogy ha megjött azóta, akkor jó eséllyel indulsz, mert sajnos én is így jártam, de nekem nem jött meg a mûtét után.. Ebbõl kifolyólag még nem tisztultam ki teljesen, és az elsõ ultrahangon is lyukacsos laza szerkezetû volt a méhnyálkahártyám.. terhesen Sajnos engem másnap mentõ vitt kórházba mert elöntött a vér.. Sok jó példát hallottam és olvastam ilyen esetekrõl, és lehet hogy te is szerencsés vagy, de minél elõbb fordulj dokihoz...
elsõ vagyok, kösz a lepontozást
4es vagyok én egyáltalán nem voltam száraz... leírtam késõbb az egész történetemet...
szerintem nem lesz baja, bár nem értem, ha 3 hónapot várni kell, hogy kerül oda az a gyerek:)
Megjött azóta? Fontos lehet!!! Ha még nem akkor az a rosszabbik eset, ha már legalább 1x megjött a mûtét óta akkor szerintem nem lesz gond!
A kérdező hozzászólása: köszönjük :)
Na és azért lettem lepontozva mert ugyanazt mondtam mint a doki??? hát gratulálok a sok hozzá nem értõnek...2x estem át mindezen, valószínûleg nem a levegõbe beszélek... 4es voltam.. És nagyon sok szerencsét és jó egészséget kívánok nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindkét utolsó válaszolónak! Voltam este orvosnál, nagyon rendes volt... Pozitívan állt a dologhoz, de azért újra elmondta, hogy bármi lehet. De azt is mondta, az derék dolog, hogy már menstruáltam a missed ab óta rendesen. Az uh-n nem nem láttunk még semmit, csak egy jó vastag nyálkahártyát, azt mondta szerinte biztos terhes vagyok, és megnéz másfél hét múlva újra, hogy jó helyen van-e. Reméljük.
Ne is gondolj arra, hogy elmegy a baba! Biztos rendben lesz minden! Egy korábbi válaszoló (15-ös)
Nem, amit leszûrtem az az, hogy hiába orvos, gõze nincs alapdolgokról sem. Fölösleges olyan nagyon tiszteletben tartani az adott orvos véleményét, mert másik orvos mást mond, harmadik harmadik félét. Amiben Ti meggyõzõdtök, azt tegyétek! Boldog babavárást kívánok.:)
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó! És a végén akkor azt szûrted le, hogy hiába emelgeted a másfél évest, mégis oké minden? Nekem is emelgetnem kell a gyerkõcöt és õ már nagyon nehéz. Hát akkor mást rajta kívül nem fogok emelni. De úgy vagyok vele, hogy ha most megint elmegy a baba és amiatt mert nem vártunk, akkor tényleg csak magamra vethetek, én tehetek róla, vállalom a következményeket.
A nevét rosszul írtam, elnézést: Czeizel.
Kedves Kérdezõ! Nekem missed ab. után 3 héttel fogant a baba, azóta lassan meg is születik :) Viszont szedtem Utrogestant és nagyon sokat pihentem, nem emeltem, amit nem volt muszáj. Persze másfél éves gyerek mellett kb. lehetetlen, de még így sem volt gond. A várakozási idõrõl annyit mondanék, hogy az egyik orvos fél évet mond, másik 3 hónapot, olvastam már olyat is, hogy elég 2. Viszont annak idején egy cikk fogott meg, ami arról szólt, hogy nem bizonyított, hogy a várakozás szükséges, sõt, aki vetélés után fél évig újra babás lesz, erõsebb lesz a terhessége. Ezt is orvosok írták. Nincs egységes álláspont még az orvosok között sem. Én két orvostól kérdeztem, hogy az emelés árthat-e terhesen, egyik (fõorvos) azt mondta és Ceizel is azt mondja, hogy semmi köze a kettõnek egymáshoz, a másik orvos azt mondta, tilos emelnem. Ebbõl én leszûrtem valamit...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Csak most értem haza a gép elé, csak most tudtam elolvasni, én nem pontoztam le senkit, de mindjárt mindenkit felpontozok :) Annyi, hogy igen, megjött már azóta egyszer. A mûtét után kb 10 napig volt meg, majd rá 33. napra újra menstruáltam, kb 6 napot, ahogy szoktam, semmi extra nem volt, normális. Utána viszont igen, volt alkalom, hogy nem védekeztünk, és tudom, hogy butaság volt, és baj is lehet, csak akkor az volt bennem, hogy nem hinném, hogy összejön, hiszen az elsõ és a második (ami elvetélt) terhességemnél is több mint fél évig próbálkoztunk mire összejött. A missed ab mûtét oka egyébként az volt, hogy a kb.9.heti uh-n nem volt szívhang, és egy fejletlen embriót láttunk csak, már nem ott kellett volna tartania a terhességnek. De nem véreztem, befektetett a doki 3 nappal késõbb. De amúgy a terhesség jó helyen tapadt, petezsák, szikhólyag ép, stb. Pont pár hete voltam újra a dokinál kontrollon, és elmeséltem neki, hogy volt hogy nem védekeztünk, õ is leszúrt, hogy ezt nem szabadott volna, de én mondtam neki, hogy nagyon csodálkoznék ha bármi lenne, mert nekem baromi nehezen sikerül teherbe esni... erre tessék... De azt mondta az orvosom akkor, hogy ha mégis valami van, akkor hívjam, és megtámogatjuk gyógyszerrel. Ma este megyek a rendelésre, hát asszem nem teszem majd zsebre amit kapok.
Valószínûleg tényleg terhes vagy, és valószínûleg minden rendben lesz! Viszont veszélyeztetett terhesnek számítasz, így gyorsan fel kell keresned a dokidat! Sok boldogságot a babához!
Szerintem ez több mindentõl függ.A mûtét után megújul a nyálkahártya (ezért van az e.ü.küret is)segíti a megtapadást.Szóval maga a mûtét miatt nem feltétlenül kell várni.Van orvos aki javasol 3 hónap kihagyást, van aki félévet, és van olyan is aki "csak" a mûtét utáni 6 hét szexmentességet(ez is orvosfüggõ) Persze számít hogy miért volt a vetélés, de gond nélkül kihordható attól a baba.A te személyes kórtörténeted pedig az orvosod ismeri, inkább õt kérdezd!
Ja és a "várakozási idõ" attól is függ, hogy mennyi idõs terhesen volt a mûtét.
Ha a mûtét után megjött egyszer, akkor nem lesz gond. Én is pont 6 hétre lettem terhes missed ab után (óvszerrel védekeztünk). Nem volt semmi gond, csak én paráztam mindenen. Ha nem jött meg még a mûtét óta akkor az már bajosabb lehet.
Nekem is volt 10 hetesen missed ab mûtétem. Nekem az orvosom 3 hó pihit javasolt, mi kivártuk, nem kockáztattunk!3 hó után elsõre összejött!Nekem a dokim azt mondta, 1 hónap minimum kell h regenerálódjon a méh és visszamenjen az eredeti méretére, stb. Én egy vérzést mindenképp megvártam volna, de, én nagyon paráztam így mi a 3 hót kivártuk!Sok sikert kívánok, remélem minden oké lesz veletek!
kérdezõ azóta h vagy? h alakulnak a dolgok?

Lehetséges az, hogy még előző hónapban összejött a baba, de ugyanúgy megvan a mensim?

Annyi változással, hogy 5 nap helyett 3-4 napos, és sokkal kevesebb. 4 hónapja próbálkozunk, de csak most éreztem meg a pém. Haspuffadás, szédelgés, hányinger... Lehet hogy eddig nem volt peteérérsem? Ovutesztet nem használok. Naptárral nézem. Csináltam tesztet, de negatív lett. Most van a Pé-m. Most is együtt voltunk.

Legjobb válasz: sajna nemhiszem hogy baba,mert akkor nemlett volna menzi. és ha még a teszt sem mutatta ki akkor fõleg nem. szeretnétek?

sajna nemhiszem hogy baba, mert akkor nemlett volna menzi. és ha még a teszt sem mutatta ki akkor fõleg nem. szeretnétek?
A kérdező hozzászólása: Igen! De valahogy úgy érzem, most sikerülni fog. Remélem...
Édesanyám amikor a bátyámmal terhes volt, végig menstruált normálisan. De azóta sem hallottam ilyet. De ha a teszted negatív lett, akkor tuti hogy nem vagy terhes. Az LH teszt nekem nem jött be, esetleg hõmérõzz, vagy nézd törpemikroszkóppal a páfrányokat, az még segít.. Csak higgyj benne, hogy sikerül, és sikerülni is fog! :) Sok sikert!

Ha feltételezzük hogy tényleg előző éeltünk alapozza meg mostani céljainkat és vágyainkat. Lehetséges, hogy azért érdekel az előző életem, mert valami fontos dolgot akar elárulni nekem a régi önmagam?

Legjobb válasz: Szerintem nem, Ez az elozo eletek dolog csak egy olyan csapda ami segit abban hogy ne mostani eletedre koncentralj. En is hiszek az elozo eletekben, nem azert irom! Ha megoldod a jelenlegi eleted problemait nem fog erdekelni mi volt az elozoben.. Ne a tegnapban vagy a holnapban keresd a megoldast, mert csak a jelen pillanat letezik.

Szerintem nem, Ez az elozo eletek dolog csak egy olyan csapda ami segit abban hogy ne mostani eletedre koncentralj. En is hiszek az elozo eletekben, nem azert irom! Ha megoldod a jelenlegi eleted problemait nem fog erdekelni mi volt az elozoben.. Ne a tegnapban vagy a holnapban keresd a megoldast, mert csak a jelen pillanat letezik.
Nem. A régi életedbõl csak a cselekedeteidbõl kialakuló hajlamaidat hoztad magaddal (karma) Emlékeket nem, illetve a személyiségedet sem. Csak a hajlamokat arra, hogy milyen légy. Nagyon hosszú, évekig gyakorolt meditációval lehet esetleg emlékezni foszlányokra.
A kérdező hozzászólása: nekem tulajdonképen semmi ilyen gátlásom nincs... egyszerûen csak érdekelne az elõzõ életem.
Sokszor álmodunk elõzõ életeinkrõl, és úgy érzékeljük, mintha ezt az álmot már álmodtuk volna egyszer, mikor nincs ilyenrõl szó, sokszor elõjönnek a tudatalattiban álom formájába elõzõ életein(K!) emlékképei.
, , Emlékeket nem, illetve a személyiségedet sem. Csak a hajlamokat arra, hogy milyen légy. Nagyon hosszú, évekig gyakorolt meditációval lehet esetleg emlékezni foszlányokra." Nincs egy kis ellentét?

Erős antibiotikumot szedtem az előző hónapban! Lehetséges h azért nem jön meg?

Legjobb válasz: Lehetséges, felboríthatja a hormonháztartásod átmenetileg. Nézz utána a neten a gyógyszer leírásának (vagy a tájékoztatón, ha megvan)

Lehetséges, felboríthatja a hormonháztartásod átmenetileg. Nézz utána a neten a gyógyszer leírásának (vagy a tájékoztatón, ha megvan)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: És a korai terhességnél feltétlenül kell, hogy fájjon vagy meg nõjön a mell?
Bármi lehet. Vegyél ovutesztet, az biztosabban meghatározza az ovut. De ha rendesen megjött, nem valószínû, hogy terhes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!