Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, még (743 db)

MOZGÁSKORLÁTOZOTT Támogatásra kapott utalványon keresztül vettünk egy autót, 3, éve, ELadni, , mikor lehetséges AZt? Meg mikor kapom meg a Törzskönyvet mert ugyanis az Okmányiroda bent tartotta, addig Mig nem lehet az autót ELIDEGITENI!

Legjobb válasz: Ugyan fogalmam sincs, hogy a mozgáskorlátozott gépjármûvet milyen konstrukcióval adták kedvezõbben, de egy biztos, hogy eladni, csak törzskönyvvel lehet. Ha az Okmányiroda bent tartotta azzal, hogy nem lehet elidegeníteni, akkor ott lehet errõl érdeklõdni.

Ugyan fogalmam sincs, hogy a mozgáskorlátozott gépjármûvet milyen konstrukcióval adták kedvezõbben, de egy biztos, hogy eladni, csak törzskönyvvel lehet. Ha az Okmányiroda bent tartotta azzal, hogy nem lehet elidegeníteni, akkor ott lehet errõl érdeklõdni.

Hogyha valaki szabad akaratából beleegyezik, hogy elfogyasszuk (nem végzünk vele előtte, élve fogyasztjuk egész végig, már amíg ez lehetséges), az még bűncselekménynek számít?

Legjobb válasz: Omfg.. szereted az antony hopkins filmeket igaz??:D Amugy mivel a "halálba eszed",ezért gyilkosságnak számit,szóval igen ,bûncselekmény,az teljesen mindegy hogy õ kért e rá,vagy beleegyezett e.

Omfg.. szereted az antony hopkins filmeket igaz??:D Amugy mivel a "halálba eszed", ezért gyilkosságnak számit, szóval igen , bûncselekmény, az teljesen mindegy hogy õ kért e rá, vagy beleegyezett e.
MÉG?! Nagyobb bûncselekmény, mintha elõtte megölnétek. Egyébként még hullát se ehetsz meg, akár beleegyezett, akár nem.
semmiképp.mondjuk én még nem próbáltam .....habár vadasan knédlivel?!
miért ne?Fõleg ha már bukéja van, mondjuk 2 hetes, akkor igazán finom!

Lehetséges hogy még a gyártásnál karcos lett a home gomb az iphone 4semen?

Legjobb válasz: Lehetségesnek, lehetséges, bár a minõségellenõrzésen fenn kellett volna akadnia, de mint tudjuk, ott is emberek dolgoznak...

Lehetségesnek, lehetséges, bár a minõségellenõrzésen fenn kellett volna akadnia, de mint tudjuk, ott is emberek dolgoznak...
Tuti, hogy új készülék?
lehet, de amikor mutogatod az utcán, azt úgysem látja senki, hogy karcos a gombod, menõzni így is tudsz vele. mellesleg használni is így is tudod.
nem lehetséges.
Tegyél rá szigszalagot.


Lehetséges az hogy a cukrom egyik nap nagyon magas a két napra meg alacsony? Vérvételen volt 23, 3 itthon ma reggel éhgyomrinál ugyanúgy 3, 6? Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Lehetséges, bár lehet mérési hiba is,kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S

Lehetséges, bár lehet mérési hiba is, kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S
A kérdező hozzászólása: Akkor ennyi erõvel az is lehet hogy magas cukornál is kerülhetett oda szennyezõdés nem??????
A frontátvonulások, ami manapság igen gyakori okozhatnak anyagcsere kisiklásokat. Bármennyire is odafigyelünk, ez sajnos mostanság gyakori eset. Ekkorát nem téved a mûszer. Az valóban 22, 3 volt, és valóban 3, 6 volt. Figyelj magadra körültekintõbben, és ha ez még napokig eltart, keresd fel a kezelõorvosodat. Ez a hatalmas érték életveszélyes.

Lehetséges az hogy én egy pdf. Fajl. T elmentek. és ez a szomszéd gépen jelenik meg az "Asztal"-on?

Legjobb válasz: Lehetséges persze,neked ez összejött,de ne tudd meg hogy a haverom meg hogy járt.Õ meg komp akart lenni,de peches ,azt végül is nem komp lett.

Lehetséges persze, neked ez összejött, de ne tudd meg hogy a haverom meg hogy járt.Õ meg komp akart lenni, de peches , azt végül is nem komp lett.
A kérdező hozzászólása: a kérdést egyáltalán nem viccnek szántam.
hálózatba vagytok kötve és "véletlenül" oda címezted a mentést!

Miért ne lehetne lehetséges az, hogy az ember akár 21 éves korában találja meg azt az illetőt, akivel egész életében együtt van?

Igen, tény és való, els? barátom, hat év van köztünk, most vagyok 22. Sokan mondják, hogy ez úgysem lesz sírig tartó szerelem. Nem is értem, hogy miért ennyire pesszimisták az emberek? Kijelenthetem, hogy nem vagyunk ilyen téren bonyolultak. Mind a ketten ugyanazt szeretnénk: a másikkal leélni az életünket, babát, lakást.

Legjobb válasz: Elsõ,ez nem igaz, 21 vagyok, volt már 4 barátom, a jelenlegi már a võlegényem, nem az elsõ fiú az életemben mégis, úgy érzem, hogy vele szeretnék megöregedni, az elsõvel nem is gondoltam ilyenre, sõt szájra puszinál se többre, na de a többivel sem, kérdezõ,nem tudom mióta vagytok együtt, ettõl függetlenül lehetséges, hogy vele maradj, tudod az emberek, önzõek, irigyek, féltékenyek, és mindig azt hiszik "õk" jól tudják,tudod bármit csinálsz bele kötnek, hallgass rám csak azzal foglalkozz aki fontos neked, a többivel nem érdemes még foglalkozni sem, csak csupa rossz indulat, nagyon kevés kivétellel, az emberek többsége!

Elsõ, ez nem igaz, 21 vagyok, volt már 4 barátom, a jelenlegi már a võlegényem, nem az elsõ fiú az életemben mégis, úgy érzem, hogy vele szeretnék megöregedni, az elsõvel nem is gondoltam ilyenre, sõt szájra puszinál se többre, na de a többivel sem, kérdezõ, nem tudom mióta vagytok együtt, ettõl függetlenül lehetséges, hogy vele maradj, tudod az emberek, önzõek, irigyek, féltékenyek, és mindig azt hiszik "õk" jól tudják, tudod bármit csinálsz bele kötnek, hallgass rám csak azzal foglalkozz aki fontos neked, a többivel nem érdemes még foglalkozni sem, csak csupa rossz indulat, nagyon kevés kivétellel, az emberek többsége!
teljes mértékben egyetértek veled nem tudom mért kell irigykedni és bántani a másikat. nekem is a mostani párom az elsõ komoly kapcsolatom és soha nem is kell más.õ volt az elsõ akivel lefeküdtem, nagyon boldogok vagyunk együtt akárki akármit mond. én 18 vagyok õ 33 és egyiptomi.emiatt is nagyon sok megszólást kaptam, de nem érdekel.csak az számít, hogy mi szeretjük egymást és együtt akarunk maradni.
Ugyanezt hallgatom én is. Amikor összejöttünk én voltam 15, õ 18. 5 éve vagyunk együtt, két éve együtt is élünk. Takarékoskodunk és gyerkõcökrõl álmodunk, nagyon jól megvagyunk. Tudjuk mindketten, hogy együtt fogunk megöregedni, mondhat bárki bármit.
Én 21 évesen ismerkedtem meg a feleségemmel, 10 éve vagyunk együtt, ebbõl 5 év házasság. De az elsõ komolyabb kacsolat ritkán szokott bejönni, ez azért statisztikai tény. Az embernek azért meg kell tanulni párkapcsolatban élni, és az nem mindig egyszerû, erre néhány kapcs. a többségnek rá szokott menni. De ha engem kérdezel, akkor 21 évesen sokkal könnyebb megtalálni életed párját, mint 31 évesen: most még sokkal könnyebben alkalmazkodtok egymáshoz, késõbb már az ember olyan sok mindent vár el, hogy nem talál megfelelõ embert. Rengeted szinglit ismerek, mind ezzel küzd.
Nem kell pesszimistának lenni de azért ne rohanjatok rögtön összeházasodni.Több év együtt élés stb.Akkor derülnek ki jobban a dolgok ha hosszú évek óta együtt vagy vele akkor is ha vmi kínja baja van. Szeretni szép dolog de sokan esnek illúziókba Az idõsebb családtagok tudják mert megéltek egyet s mást de tudják sok olyan élethelyzet van ami megpróbálja az emberek.Ami nem azt jelenti h mindenképp szétmennek az emberek idõvel de kevés az aki valóban kitart a másik mellett mindenkor, áldozatokat hoz stb.Én kívánom h neked sikerüljön. :)
jaj persze, minden csaj ezt mondja az elsõ barátjára azért. Örülsz neki h van végre valaki aki elviseli a társaságod. 22 év magány után persze, h igy érzel. De ha már lett volna pár, akkor tudnád, h na hát izé...
Kizárólag azon múlik a dolog, mennyire vagytok érett személyiségek valamint rajtatok, a viselkedéseteken. A tapasztalatlanság valóban lehet hátrány, de nem törvényszerû. Általában az elsõ kapcsolat nem tart a sírig (meg a második, harmadik... sokadik is ritkán... ezt se felejtsük el, teszem hozzá, sajnos), ez alapján általánosítanak az emberek. Kivételek viszont lehetnek.
én 19 évesen jöttem össze a párommal, aki ma már a férjem és nagyon boldogok vagyunk! nekem õ volt az elsõ férfi, õ az egyetlen és rajta kívül több soha nem is lesz! :) ) 26/nõ
A válaszokat nem olvastam el! Ne foglalkozz mások véleményével, csak irigyek és pesszimisták. Csak a szívedre hallgass, a többiek meg foglalkozzanak a saját életükkel!! Ha Te hiszel benne, ha így akarod, akkor így is lesz, ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak!
én hiszek benne, legalábbis szeretném azt hinni, hogy van még ilyenre is példa. szerintem ez adott emberektõl függ, felfogás és élettapasztalat kérdése. élettapasztalaton itt nem a partnerkapcsolatot értem, mert ahogy írta a kérdezõ az elsõ, hanem, hogy milyen dolgokat és hogyan élt meg az ember az életében. a "bulizz mert fiatal vagy" "éldd ki magad" és hasonló beszólásoktól rosszul vagyok. 22 éves vagy, ennyi idõsen már tudhatod mit akarsz az élettõl, kialakulhatott a személyiséged is. ha az ember tudja mit akar és azt is, hogy a partnerkapcsolat nem csak jó dolgokból áll, hanem sokszor kompromisszumokból akkor miért ne lehetne neked Õ a nagy Õ?! 23f
nem károgok, nem mondom, h nem fog örökké tartani a kapcsolatotok, de azt olvasom itt sok embernél, hogy 16-18 évesen jött össze élete szerelmével és már 3ÉVE ! együtt vannak. könyörgöm, 3 év az még semmi az örökkéhez képest. majd 25 év boldog házasság után mondhatja azt bárki jogosan, hogy õ életem szerelme, õ a gyerekeim apja/anyja, jól választottam. akkor majd hátradõlhetnek, és mondhatják, h ez már közelít a sírig tartó szeretethez. 3 év? igen, én is 3 éve vagyok együtt azzal a férfivel, akivel lehetõleg a halálomig szeretnék együtt lenni. de ki tudja, mi fog történni az elkövetkezendõ 20-30 évben? szeretem, ameddig lehet, kitartok mellette, de annyi minden történhet még... ja, és nem is az elsõ kapcsolatom.
mi is akkor jötünk össze mikor párom 21 volt (én 17) aztán már 5éve együtt vagyunk. Elsõ nagy szerelem, ami még mindig tart már 2éve együtt is élünk. nekünk szerintem azárt vált be eddig mivel jó a kommunikáció köztünk (mindent 100szor átrágunk biztos ami biztos :D) s hajlékony természetûekként könnyen kötünk kompromisszumokat.
Nem olvastam végig az írásokat. Én 2o voltam mikor megismertem, 22 mikor összeházasodtunk. Rólam senki nem gondolta volna, hiszen elõtte nem volt egy együttjárós kapcsolatom sem. Volt hogy tetszett valaki, de a kezét sem fogtam, meg nem jártunk, valahogy tudtam, nem az igazi. Nem is egy ilyen volt. Én nem siettettem, meg is lepõdtem, fõleg manapság ahogy visszanézek, hogy milyen korán mentem férjhez. 13 éves házasok vagyunk, nem csaltuk meg egymást, és nem is fogjuk. Ami jó, a szüleink ismerik egymást, talán ez megnyugvást adott, hogy úgy ahogy sejtették, hogy normális családról van szó. Ha a család többi tagja pártolja, ismered õket amennyire lehet ilyenkor, akkor semmi gond ! Ritka az ilyen, azért furcsálhatják mások, és gondolhatják, nem tudod mirõl beszélsz tapasztalatlan vagy, de mint látod, van akinél ez bejön nagyon is ! Sok boldogságot !
Rozsaszin ködfelhõ lebegi körül a fejed.
Lehetséges, nagyon is lehetséges! Sokan elválnak, de vannak boldog emberek is, boldog házasságban. Csak róluk kevesebbet beszélnek, mert nem olyan jó pletykatéma.
18 evesen ismerkedtunk meg a felesegemmel, mindkettonknek volt elotte parkapcsolata, 5 evig jartunk miutan megkertem a kezet a 7. evben osszehazasodtunk es azota is minden szep es jo. :)
3 éve, 18 évesen jöttem össze a párommal, aki több, mint 10 évvel idõsebb nálam.Nekem persze ez az elsõ komoly kapcsolatom, párom 10 évig volt együtt az elsõ szerelmével, de vele nem tervezett gyereket, nem kérte meg a kezét(mert házasodni sem akart), mára 30 éves elmúlt, már komolyabb nyilván, mint húszon éves korában volt, és a szándékai is komolyak-én pedig hiszek neki, mondhatják, h milyen naiv vagyok, de a jövõmet csak úgy tudom elképzelni, h õt is magam mellett látom.Nagyon sokan, és rengetegszer mondták neki, h ne élje bele magát ebbe a kapcsolatba, mert úgyis el fogom hagyni max. fél év után, de nem lett igazuk!-Tudom, tudom 3 év még nem a világ, de manapság a fiatalok körében ez már igenis soknak számít! A környezetemben nincs senki, aki még együtt lenne azzal, akivel 3 évvel ezelõtt volt, de mi még csak nem is veszekedünk, pedig együtt élünk lassan 2 éve! Szeretem õt, és vele akarok lenni, amíg csak lehet!:) Próbálom figyelmen kívül hagyni a "kedves, jóakaró" megjegyzéseket, jósolgatásokat, és ezt tanácsolom neked is kérdezõ!Legyetek nagyon boldogok, csak egymással foglalkozzatok!:) 21/L
Ne haragudjatok de tény és való h ritka a hosszú évtizedekig tartó kapcsolat...anno amikor középiskolába kerültem a társaság 80%ékának elváltak a szülei.Ez persze nem azt jelenti h ne lennének kivételek mert vannak!!De akkor sem helyes ilyen gyermekien hozzáállni.Lehet hogy így van lehet h kitartassz mellette amíg lehet de nagyon sok minden van mélg elõtted sok évtized a jövõbe pedig senki sem lát.
ÚÚÚÚ én is úgy utálom ezt a felfogást! Ránk is mindig ezt mondják, pedig már össze is házasodtunk és ráadásul a nagymamám is pedig látja, hogy milyen szépen élünk, már 5 éve, és mégis jaj milyen fiatalon mentél férjhez, nem bántad meg? stb... Meg hogy nem most derülnek ám ki a dolgok, majd késõbb. Talán annyi a rosszul sikerült kapcsolat, hogy nem hiszik el, ha valakinek tényleg sikerül. Sajnos ilyen a világ, és ahogy a mondás tartja, egy fecske nem csinál nyarat...
Én 15 éves voltam amikor összejöttem a férjemmel aki akkor 17 éves volt.Nekünk is azt mondták, hogy nem lesz örök kapcsolat..Mi végül is 5 év együtt járás után összeházasodtunk, és a fiamnak is õ az apja..Mégis az élet úgy hozta, hogy igazuk lett, mert 8 év házasság után vége lett.Elváltunk..Nem volt megcsalás egyikünk részérõl sem (hiszen tiszteljük egymást) de nem is volt már meg a szerelem, csakis a megszokás, és a fásultság..Mi barátként váltunk el, és mai napig is nagyon jó barátok maradtunk..Egyébként 28 évesen újra férjhez mentem, és lassan 10 éve élek boldog házasságban... Az elsõ szerelem bizony nagyon sokszor kiég, unalmassá válik..Nem hiába mondják amit mondanak.Anno annak idején én sem hittem el, mert akkor még nagy volt a love story..
A kérdező hozzászólása: Olyan volt elõtte az életem, hogy inkább hagyjuk. Több, mint fél éve mi is együtt élünk. S egy év alatt elég sok mindent megéltünk, egymás mellett vagyunk jóban-rosszban. Az elsõ kommentelõnek, hiszem, hogy vannak kivételek. Nagyon kevés a rendes srác, és Õ ilyen. Azért tisztán látok (nem úgy a korombeliek nagy százaléka).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) Teljesen jól írtad, formálni kell a dolgokat, odafigyelni a másikra, megbeszélni akár a kis dolgokat is. Ehhez fõleg érettség kell, s látom, hogy tényleg így van :) Már csak másfél év :) Kitartás, hip-hop el fog menni :)
A kérdező hozzászólása: Ahogy írtad, sajnos sok ember irigy. Itt van az egyik "barátnõm" (már nem tartom vele a kapcsolatot). Õ vágta a fejemhez pár hete, hogy nekem olyan jó, hogy itt vagyok a jóban (van párom, aki szeret és jól megvagyunk), Õ pedig a rosszban. Hiába mondtam neki, hogy segítek neki bármiben, szóljon, helyette nem tudok lépni. Viszont az a mondat, hogy nekem jobb... Teljesen megrendült a barátságom az irányába.
Ne foglalkozz az ilyen károgókkal...mindenki magából indul ki. A szüleim 17-20 évesen ismerkedtek meg, együttélés nélkül házasodtak, alig egy év járás után, 25 év házasság után is boldogok, nekik összejött. Többen azt mondták nekik, hogy hamar elfognak válni...nem így lett.
Én 17 voltam, amikor összejöttünk, õ 26. Már 3 és fél éve vagyunk együtt, és én is megkaptam ugyanezt, amit te, a kapcsolat elején. Mi még mindig úgy gondoljuk, hogy együtt maradunk, és egymással tudjuk elképzelni az életünket. Anyukám 21 volt, amikor megismerte apát, már 26 éve házasok. Vannak rosszakarók/irigyek, és lesznek is. De az a fontos, hogy ezeket a megjegyzéseket elengedjétek a fületek mellett. Én mindenesetre minden jót kívánok Nektek és a többi párnak is, akik itt elõttem szóltak hozzá a témához. 21/N
Én is 21 voltam, mikor összejöttünk. Ennek már 6 éve. Nem volt elõtte kapcsolatom, mert néhány nap után minden potenciális jelöltrõl éreztem, hogy hosszútávon nem mûködne, szóval a jelenlegi párom elõtt csak randizgattam. Mikor összeismerkedtem a párommal, aki egyébként 3 éve a férjem, kb 3 hét után tudtam, hogy õ az, akivel boldog élet vár rám. Nincs még nagy múltunk, de eddig jól vettünk minden akadályt és nehézséget. Ha mindketten akarjátok, és tesztek is érte, akkor nagyon boldog kapcsolat vár rátok. Sok boldogságot kívánok!
21 évesen már nem voltál kislány ahhoz, hogy komoly kapcsolatba kerülj a barátoddal. Akárki akármit mond, létezik olyan, hogy az elsõ IGAZI szerelmével éli le az életét bárki. Ha minden téren teljes az összhang köztetek, akkor minek akarna bárki is kikacsintani? Valóban nem általános ma már a hûség, a holtig tartó szerelem, de attól még létezik. Azért, mert sokak szemében a skalpgyûjtés a trendi, még vannak olyanok, akik komolyan terveznek, és érzelmi alapon választanak maguknak társat. Ne hallgass a pesszimistákra, csak a szívedre. Kívánom, hogy legyél nagyon boldog, és a most károgókat az irigység fogja enni évek múlva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Nektek is sok boldogságot kívánok! Jó ilyeneket olvasni, amiket leírtatok:) Én is így voltam vele, hogy amikor el kezdtünk beszélgetni (egy munkahelyen dolgoztunk), egybõl megbíztam benne, pedig akkor még hol gondoltam kapcsolatra :) Alapvetõen eléggé bizalmatlan vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van egy munkatársnõm, aki 15 évesen jött össze a mostani barátjával. Õ volt neki az elsõ. A fiú akkor 18 volt. Azóta eltelt tíz év, együtt élnek, lakást és családot terveznek :)
Bár szerintem is ritka, hogy az elsõ komoly kapcsolat örökké tartson, azért az én környezetemben is van pozitív példa erre. 17 évesen (egyidõsek) jöttek össze, most 35 évesek, van két szép gyerekük és boldogok. Szóval van ilyen :)
Én is 21 voltam amikor összejöttem a párommal, õ 26 volt. Ennek már 5 és fél éve. Ráadásul mi az elsõ 1 évben többször is szakítottunk, nehéz volt összerázódni. Mégis nagy boldogságban vagyunk most együtt. Tavaly összeházasodtunk, 4 héten belül pedig születik a kislányunk :-) Ne foglalkozz senkivel! Ha ti úgy érzitek, hogy együtt élitek le az életetek, akkor úgy is lesz. Az idõ titeket fog igazolni. Tök mindegy hanyadik kapcsolata az embernek.
Szerintem nem gonoszságból mondják, csak az az általánosabb, hogy ebben a korban még sokat változnak az emberek. Minden szerelmedrõl azt gondolod vele fogsz megöregedni (ezért hívják szerelemnek), az elsõ kapcsolat pedig jó esetben szerelem, de ebben a korban még nem tudhatod igazán mit akarsz. Más kérdés, hogy teljesen felesleges és butaság ezeket a gondolatokat megosztani veled akár nekünk, akár a környezetednek, mert úgysem hiszed el ha elhinnéd akkor nem lennél szerelmes.
csak nehogy válás legyen a vége.... az ember sokat változik az évtizedek alatt

Lehetséges az, hogy két különbőző orvosnál az egyik két babát lát 7-8 hetes terhesen a másik meg azt mondja, hogy nem fejlődik a magzat és csak lehetséges, hogy egy van. és az ikrejet hamarabb látták egy héttel?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.
Manapság sajna bármi lehet. Én is egyre több ismerõstõl azt hallom, hogy azzal "cseszegetik" 9 hónapig, hogy nem fejlõdik a baba, kicsi a baba, és megszüli a közel 4 kg-os babát. Nem tudom miért jó ez. Ne izgulj, ezekkel próbálj meg nem foglalkozni, majd meglátod, szép erõs babád lesz:-)
Szia!Sajnos lehet, mert nekem az elõzõ terhességem során azt mondta az orvos, hogy 7 hetes terhes vagyok.Két hét múlva vissza mentem, és közölte, hogy elszámolta magát, és csak most vagyok 7 hetes terhes.

Lehetséges az hogy a munkáltató a meghírdetett álláshirdetés lejárta előtt felhivja/behivja a jelentkezőt interjúra? Nem csak a határidő lejárta után, és elsőszűrés után történik ez meg?

Legjobb válasz: Lehetséges. De annak nagyobb a valószinûsége, hogy egyáltalán fel sem hívnak senkit, mert meg van hogy kit vesznek fel és az egész hírdetés csak kamu.

Lehetséges. De annak nagyobb a valószinûsége, hogy egyáltalán fel sem hívnak senkit, mert meg van hogy kit vesznek fel és az egész hírdetés csak kamu.
lehetséges hiszen már meg is tetted sok szerencsét hogy találj valakit
Szabályszegõ.

Lehetséges az, hogy az androidos Lg telefonomra rátegyek egy GPS-t amit tudok használni internet nélkül? Magyarul valahonnan lelehet tölteni egy olyat amihez nem kell net? Ha ez lehetséges tudtok adni egy linket meg leírást, hogy hogy kell?

Nagyon megköszönném lehetõleg legyen benne min.:Magyarország!!

Legjobb válasz: Nekem samsung galaxy acen van Navigon nevû program. Torrenten megkeresed, letöltöd,felmásolod a memória kártyára.

Nekem samsung galaxy acen van Navigon nevû program. Torrenten megkeresed, letöltöd, felmásolod a memória kártyára.
IGO Primo-t ajánlom Androidra. Én azt használom, megvettem. Letölteni is le lehet szerintem innen-onnan. Offline adatbázisból dolgozik, de képes netrõl forgalommal kapcsolatos infókat is lekérni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!