Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, már 5 (24 db)

Egy éves elmult a kisfiam egyszerre 5 foga jön lehetséges ez? Már mind az 5 nek látom a hegyét (rágófog) Enni nem akar csak cici de az is csak este.

Legjobb válasz: Lehetséges, és azért van az étvágytalanság is. Hagy cicizzen és próbálj gyümilevet is adni.

Lehetséges, és azért van az étvágytalanság is. Hagy cicizzen és próbálj gyümilevet is adni.
Lehet, nekünk is egyszerre jött a négy rágófog, és a négy szemfog is. Adj neki azt, amit megeszik, és ne félj, nem fog éhen halni, amennyi kell neki, annyit eszik:)

5. én volt peteérésem az lehetséges hogy már most beágyazódási görcsöm van?

Legjobb válasz: 8-12 nap a beágyazódás. Ma 6-a van, tehát tegnap volt peteérésed? Mert ha igen, akkor még ez nem a beágyazódás. Akkor inkább peteéréssel összefüggõ görcs lehet. Ha múlt hónap 5-én volt peteérésed, akkor pedig már terhestünet lehet a görcsölés.

8-12 nap a beágyazódás. Ma 6-a van, tehát tegnap volt peteérésed? Mert ha igen, akkor még ez nem a beágyazódás. Akkor inkább peteéréssel összefüggõ görcs lehet. Ha múlt hónap 5-én volt peteérésed, akkor pedig már terhestünet lehet a görcsölés.
nem
A fogamzás után 7 napig vándorol a petesejt, utána kezdõdik a beágyazódás, ami 5 napig tart.

Lehetséges ez? Kislányom 5, 5 hós, az alsó 2 foga már kint van, most készülődik a felső 2. Az alsókat szinte észre sem vettük, most meg egyszerűen mint akit kicseréltek. Nagyon nyűgös, semmi nem érdekli, sokat sír, szinte csak kézben van el.

Korábban nem ilyen volt, nagyon aggódom. Tényleg csak a foga miatt?

Legjobb válasz: masodik vagyok, mi is csak este adjuk, de nem tudom, miröl beszelsz, netan problema, hogy a 2,5 eves fiunk minden egyes alkalommal közli, amikor a kislany gyogyszert kap, hogy ö is ker, mert beteg :) :) ?

masodik vagyok, mi is csak este adjuk, de nem tudom, miröl beszelsz, netan problema, hogy a 2, 5 eves fiunk minden egyes alkalommal közli, amikor a kislany gyogyszert kap, hogy ö is ker, mert beteg :) :) ?
A felsõk jobban fájnak. Az, hogy még mi miatt... Melege van? Új kaja? Idõjárás? Szoptatod még?
nalunk is igy van a kislany, ugyanezt csinalta. Nelunk a foga volt, azt mondta a doki, hogy, ha elkezd nyügösködni, es kivedtünk minden lehetseges dolgot (nem a faradtsag, ehseg, diszkomfort erzes miatt van), akkor adjunk neki Nurofent, nalunk ugy-ahogy bevalt!
A kérdező hozzászólása: már nem szopizik, tápszert meg mellé mást is, amit ilyenkor ehet, de nem most kezdtük, és újat nem is kapott mostanában.Én is kizártam minden lehetséges okot. Doktor bácsi azt mondta, kicsit piros a torka, láza volt, de már az sincs. remélem tényleg csak a foga, de nagyon megszenvedi, az biztos
Elsõ vagyok, nálunk is a nurofen vált be, de én csak estére adtam be... túlságosan rákapott :O)
A kérdező hozzászólása: édes lehet a fiad...:) mi is próbáltuk a Nurofent, este el is alszik gond nélkül, fel-felsír éjszaka, de nappal nem jó semmi..
csinálj egy tesztet.
Hat hónap kihagyás már elég hosszú idõ ahhoz, hogy visszaálljon a normál ciklusod. És mivel min. 1 hónap gyógyszer szedés kell ahhoz, hogy védettséget adjon a tabletta, ezért elõfordulhat, hogy teherbe estél, ha félidõben voltatok együtt. ( Akkor még csak két hete szedted újra)Csatlakozom az elõttem szólóhoz, nézz meg egy tesztet!És írd meg az eredményt légyszi!

Clostit szedek. Ma veszem be az utolsó (5. ) szemet. Lehetséges, hogy már e miatt érzek balról fájdalmat a hasamban?

Még egy kérdés: a closti szedésével kinek hogyan változott a ciklushossza?????

Legjobb válasz: nekem hosszabb lett 4 nappal

nekem hosszabb lett 4 nappal
Lehet, hogy túl sok tüszõ kezdett érni. Mikor mész uh-ra?
A kérdező hozzászólása: Nem vészesen fáj, csak napközben néha úgy érezgettem. (uh.25.-én, az lesz a 13.napom) Olvastam már olyat, hogy valaki az 5napos kúra után ment uh-ra és már akkor látott a doki (aránylag) nagy tüszõket!
Nekem 35 napos lett a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: És elõtte hány napos volt?

Egy kis segítségre lenne szükségem! Kisbabát várok és az utolsó mensim okt.9. -én volt tartott kb.4-5 napig! Lehetséges, hogy már ezelőtt az időpont előtt teherbe estem?

Legjobb válasz: Nagyon kicsi az eselye, bar nem lehetetlen. Ha most terhes vagy, akkor 6+2 hetes vagy, az utolso mensi szerint. A szulest ugyis ettol szamolja az orvos.

Nagyon kicsi az eselye, bar nem lehetetlen. Ha most terhes vagy, akkor 6+2 hetes vagy, az utolso mensi szerint. A szulest ugyis ettol szamolja az orvos.
Elképzelhetõ, hogy már korábban terhes voltál. az uh vizsgálattal elég pontosan meg tudják mondani a baba "korát", legalábbis 4 hetet biztosan nem tévednek.
Nekem okt.8-án volt meg ma vagyok 6 hetes 3 napos!Gratulálok!
nekem is okt.8.-án volt meg, és szintén 6+3 napos vagyok:) nem hiszem hogy elõbb teherbe estél.bár vannak még csodák...az uh majd biztos segít neked.boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Lehetséges az, hogy szülés után 5 héttel meg akar jönni? Még szoptatok. Egy hete már csak barnás sárga folyásom volt, de most piros véres.

Tudom, nem babás téma, de itt gondolom leginkább csak azok nézel?dnek, akik már szültek.

Legjobb válasz: Nekem a 7. héten jött meg, pedig csak szoptattam. Mondhatom, nagyon örültem. :( Pedig az elsõ babámnál a 8. hónapig nem jött meg. Azóta is megvan rendszeresen. :(((

Nekem a 7. héten jött meg, pedig csak szoptattam. Mondhatom, nagyon örültem. :( Pedig az elsõ babámnál a 8. hónapig nem jött meg. Azóta is megvan rendszeresen. :(((
Persze, ez teljesen normalis dolog, hogy megjon. Nekem is megjott mindjart, es en is szoptattam. Es terhes is lehetsz, ugyhogy ha nem akarsz mindjart babat, irassal fogamzasgatlot, van direkt szoptatas alatt szedheto tabletta is. Mert sokan azt hiszik, a szoptatas megved a terhessegtol:) )))
Szülés után az én folyásom is szépen barnult, tisztult, de a vége fele élénk véres volt párszor.Nem lehet, hogy nehezet cipeltél vagy emeltél? Nekem akkor lett ilyen, mikor pl. elmentem bevásárolni, és kicsit többet dolgot vettem a kelleténél...Aztán szép lassan ez is elmúlt és azóta is mensimentes vagyok:) )
Nekem hat hétre jött meg, aztán rá 17 napra, azóta semmi. 4 hós lesz a babám, és csak anyatejes.

Ha valaki nagyon korán, már 5. -es korában koplalt kb. fél évig, akkor az lehetséges, h pár évvel később megállt a növésben emiatt? Vagy ez csak genetika?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni, de van esély rá. Mindenesetre elég elmebeteg dolog koplalni függetlenül a kortól...

Nem lehet tudni, de van esély rá. Mindenesetre elég elmebeteg dolog koplalni függetlenül a kortól...

Lehetséges az, hogy már 5 hetes terhes vagyok, de nem érzem?

Hallottam már olyat, hogy sokan nem vették észre, nem is számítottak rá, stb. És amikor meg kiderült, már 5-6-7 hetesek voltak. Van ilyen? :))

Legjobb válasz: Szerintem van ilyen. Sok nõnél egyáltalán nincs terhesség elõ jelei.De szerintem hamár nem jön meg az embernek akkor gondolhatja hogy vagy terhes vagy betegség miatt nem jött meg neki. De ha valaki gyermeket szeretni az figyel rá hogy terhes vagy nem

Szerintem van ilyen. Sok nõnél egyáltalán nincs terhesség elõ jelei.De szerintem hamár nem jön meg az embernek akkor gondolhatja hogy vagy terhes vagy betegség miatt nem jött meg neki. De ha valaki gyermeket szeretni az figyel rá hogy terhes vagy nem
Persze, hogy van ilyen, lehet viszont hogy jövõhéttõl zúdúl rád a hányinger, és egyéb tünet, de ha nem az sem baj, akkor a szerencsések közé tartozol.
Szia! Mi is babát szeretnénk, figyelem a jeleket. Kérdeztem az egyik ismerösömet aki babát vár mibõl jött rá hogy terhes. 2 hónapig észre sem vette! Elment orvoshoz hogy nem jött meg neki azt mondta neki a doki cisztája van és fel fog szivódni fel írt neki gyógyszert is. Még jó hogy nem váltotta ki! Mert vissza ment a dokihoz és nem ciszta volt hanem baba. Kislány Laura márciusra várják!:-) Egy évig probálkoztak mire összejött.
Amíg a menstruációdban nem történik döntõ változás, nem lehetsz terhes. Csak a kimaradás, vagy a gyanûsan gyenge kategória jelenti, hogy terhes lehetsz. Figyeld magad! Bízom benne, hogy nektek is összejön ... meg nekünk is.

Iker terhességem volt vagy van. Most 14. héten járok. A dokim szerint 5 hetesen mindkét babócának már dobogott a szíve, majd a 13 héten a kombinált teszt alkalmával az ultrahangos doki azt mondta, hogy az egyik már nem él. Lehetséges ez?

Nagyon szomorú és csalódott lettem. Összehasonlítottam a képeket az első terhességemmel és most akkora a pocakom, mint az elsővel 24 hetesen. Lehetséges ez? Hiszen amelyik elméletileg nem él az nagyon picike. Mitől nő ennyire a hasam?Olyan sok minden kavarog a fejembe. Már arra is gondoltam, hogy benézett valamit az ultrahangos doki és lehet, hogy mégis él mindkét baba és szépen fejlődnek, aztán azért ilyen nagy a hasam. De olyan sok köztük a különbség. Az élő az 68mm volt a másik amelyik a doki szerint nem ad életjelet az pedig 14mm. Várom a tapasztalatokat!

Legjobb válasz: Minden terhesség más, a hasad se lehet ugyanakkora. Láttam én már olyan 15 hetest is, hogy azt hittem menten megszül, meg olyan 20 hetest is, hogy nem is látszott még mindig. Sajnos biztos nem nézte be az orvos. Persze, hogy lehetséges, hogyne lehetne lehetséges?

Minden terhesség más, a hasad se lehet ugyanakkora. Láttam én már olyan 15 hetest is, hogy azt hittem menten megszül, meg olyan 20 hetest is, hogy nem is látszott még mindig. Sajnos biztos nem nézte be az orvos. Persze, hogy lehetséges, hogyne lehetne lehetséges?
Hogy vagy? Van valami fejlemény?
Sajnálom hogy meghalt de tényleg örülj annak hogy nem akkor halt meg mikor már megszületett es ha megkérdezhetem hogy 1 vagy kétpetéjüek es milyen nnemûek??
Az ikres vagyok, talán 8-as. Bármi is lesz, gondolj arra, amit írtam, és te is. Egy nõnek velem együtt volt ikerterhessége, mint az enyém, olyan, 1 dokink volt. Neki ki is alakult a 20. héten, amitõl félt, a babákat meg kellett szülnie, meghaltak. Én annyira sajnáltam. Gondold el, hogy nem kívánta-e volna, hogy olyan helyzetben legyen, min te? Hogy nem baj, ha nem 2, de egészséges legyen az az 1! Gondolj erre, hogy az egyik mindenképp él, egészséges, semmi baja! Majd írd meg, hogy mi volt? De az a doki többet nem mondott? Hogy mi van ilyenkor? Hogy mi lesz? Nagyon átérzem a helyezetedet, én tavaly ilyenkor voltam terhes, és 2 hetente kellett uh-ra menni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Majd, hátha megtudom írni neked, megkérdem az orvosomtól. NAgyon rendes mindenre válaszol.
Koszonom szepen, eleg gyorsan szivodott fel a 16. Heti uh-n mar nem lehetett latni, csak annyit montak, hogy az a terulet echo szegeny a mehembe. Sajnos nem tudom mi az pedig erdekelne. Kitartas es boldog babavarast :)
A kérdező hozzászólása: 23:03-as Nagyon sajnálom ami történt, akkor Te tudod, hogy most mit érzek. Gratulálok a kislányodhoz és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek. Mennyi ideig tartott neked a felszívódás? CSak ultrahanggal ellenõrizték azt? Remélem holnap csinál a dokim ultrahangot és csak pozitív eredményekkel szolgál majd. Remélem a másikkal minden rendben van. Jaj már olyan jó lenne érezni, hogy mocorog, akkor azért egy kicsit megnyugtatna, hogy jól van.
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg az orvosokról csak annyit, hogy aki az ultrahangot csinálta a tök bunkó volt. Annyit mondott, hogy tudja, hogy ikerterhességet hord? Válaszom igen. Erre a doki: és azt is tudja, hogy az egyik már nem él? Hát erre én már nem tudtam mit mondani, csak sírtam és teljesen össze törtem, még jó hogy a barátnõm velem volt, és próbált vigasztalni, nyugtatgatni. Szóval nagyon megértõ és együtt érzõ volt a doki. Lehet, hogy neki ez mindennapos dolog, de nekem nem és engem nagyon szíven ütött. Azért talán lehetnének kicsit kíméletesebbek is, hiszen mégiscsak egy apró kicsi emberkérõl beszélünk akinek már dobogott a szíve! Szóval megtudom érteni, hogy mit érzel
A kérdező hozzászólása: 8/9. Gratulálok a babáidhoz és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok neked. Igen, arra próbálok gondolni, hogy tényleg így a jobb, mert ha ez késõbb történik, akkor sokkal rosszabb, akkor a másikat is jobban veszélyezteti, vagy ha mondjuk betegen születik. Csak nagyon fáj és nehéz beletörõdni, valószínû, hogy idõvel enyhülni fog a fájdalmam és könnyebb lesz. Azért kíváncsi vagyok mit mond a dokim holnap. A genetikai tesztem eredménye elméletileg negatív lett. Most próbálok koncentrálni és nagyon vigyázni a meglévõ egészséges picikémre, és csak abban reménykedek, egészségesen fejlõdik majd tovább.
nekem 10 hetesem halt el az egyik babam.. Semmit nem vettem eszre belole csak a 12. Heti uh-n mondta a doki :( felszivodott es semmilyen komplikacio nem lett kiveve annyi, hogy az AFP-m joval magasabb lett a kelletenel..genetikan kiderult, hogy az ikerterhesseg miatt. Ne ijedj meg, hogy ha veled is ez tortenik. Engem is ijesztegettek, hogy beteg a babam stb. Makk egeszseges kislanyom szuletett :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat. Persze, hogy örülök a megmaradt babára és lehetõ legjobban megpróbálok rá vigyázni, mert abba belehalnék, ha annak is valami baja lenne.
A kérdező hozzászólása: Próbálom elfogadni, de nagyon nehéz. Az ultrahang után felhívtam az orvosom, azt mondta, hogy mivel még nagyon picike, ezért nem kell semmilyen mûtét, sem gyógyszeres kezelés, mert fel fog szívódni magától. Viszont a felszívódás miatt kockázatosabb a másik egészséges baba vetélése. Úgy hogy ha vérzek, akkor azonnal kórház. Kedden délután megyek a dokimhoz és remélem akkor csinál egy ultrahangot és akkor kiderülhet, hogy mi a helyzet pontosan. Ha tényleg úgy van, ahogy az ultrahangon látták, akkor csak remélem, hogy minden szövõdmény nélkül felszívódik hamar és a másikban nem okoz semmi problémát. Akkor szerintetek arra ne is gondoljak, hogy lehet, hogy hárman voltak és mondjuk az egyik elhalt és a másik kettõ meg szépen fejlõdik. Olyan azért lehet, hogy az egyik takarja a másikat és nem veszik észre?! A felszívódás meddig tart? Egyébként két hét múlva kell ellenõrzõ ultrahangra mennem, hogy hogy áll a felszívódás.
ha lenne rá lehetõségem elmennék egy újabb ultrahangra, nehezen bírnám ezt a bizonytalanságot
Sajnos ilyen elõfordul. Nem feltétlenül lökõdik ki az élettelen baba, szépen felszívódik, vagy betokolódik és nem okoz semmi gondot a terhesség alatt. A has mérete a többedik terhességnél jobban változik, mint az elsõ terhességnél. Próbáld meg elfogadni ezt az új helyzetet. Örülj ennek a babának.
"2 embrióból az egyik nagyon nagy görcsök és rengeteg vér kíséretében fogant." ?? Hogyan?
Szia, tapasztalatom nincs, de ha elhalt a magzat, akkor annak szerintem ki kéne lökõdnie. Egy ismerõsöm úgy járt, hogy 2 embrióból az egyik nagyon nagy görcsök és rengeteg vér kíséretében fogant. Azóta egy 2 éves egészséges kisfiú anyukája. Sajnálom, és kitartás!
Mi újság kedves Kérdezõ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!