Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, már (460 db)

Lehetséges az, hogy már gömbölyödik a pocakom? Nem annyira, de azért néhányan már megjegyezték. Egy 9. hetes kismama:-D

Legjobb válasz: Szia! Lehetséges habár most inkább még a puffadástól. Nekem is kiemelkedett már 9 hetesen de akkor még sokszor éreztem hogy puffadok. Most 14 hetes vagyok és jó nagy pocim van pedig már nincs puffadás. Második baba vszínû ezért. Az elsõnél 14 hetesen még semmi nem látszott rajtam,most meg rendesen kismamaruhákat hordok és már le sem birnám tagadni a pocakomat:-)Igaz vékony is vagyok ez is biztos közrejátszik.

Szia! Lehetséges habár most inkább még a puffadástól. Nekem is kiemelkedett már 9 hetesen de akkor még sokszor éreztem hogy puffadok. Most 14 hetes vagyok és jó nagy pocim van pedig már nincs puffadás. Második baba vszínû ezért. Az elsõnél 14 hetesen még semmi nem látszott rajtam, most meg rendesen kismamaruhákat hordok és már le sem birnám tagadni a pocakomat:-)Igaz vékony is vagyok ez is biztos közrejátszik.
Ilyen korán ez inkább puffadásból esetleg 1-2 kiló súly gyarapodásból adódik inkább. Nekem a derekam vastagodása volt az elsõ szembetûnõ jel.
Én is 9 hetes vagyok 2. gyerkõccel, nekem is nagyobb de nálam csak puffadásról van szó, mert ha lefekszem hanyatt akkor nem nagyobb a hasam, de szerintem még korai is lenne.
9 hetesen biztosan nem a baba miatt látszik a pocakod, maximum puffadás.
szia! 9hetesen meg en is csak puffadtam.aztän kb a 18.heten kezdett el nöni a pocakom, addig semmi.de akkor ugy beindult, hogy mostmär kinezek vagy 8honapos terhesnek! :) 26hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Én azt hittem, hogy már azt látom a pocimon, meg mások is mondták.Apropó!Ti hány kilót szedtetek föl a terhesség alatt, s mennyit sikerült ebbõl a terhesség/szülés után leadni?
Nem, nem lehetséges. Még lehet, hogy be sem ágyazódott!
biztos hogy nem lehetnek még tüneteid, az se biztos hogy egyáltalán beágyazódott már a petesejt
Cáfolok, mert én a mensim utáni 2. második napon estem teherbe és félidõtõl már tüneteim voltak, mensi elmaradása elõtt kezdõdött az erõs hányinger, szédülés. Félidõtõl brutál mell fájdalom.

Lehetséges az, hogy álmodás közben tudod, hogy álmodsz? ! Pontosabban élt már e át valaki ilyet?

velem fordult már el? ilyen.

Legjobb válasz: lehetséges.. velem is elõfordult már :)

lehetséges.. velem is elõfordult már :)
persze h volt már ilyen és ilyenkor megteszem azt amit a valóságban nem non.
Én majdnem mindig így vok.! pl.:tegnap este is.
velem is volt már ilyen :D
Velem is sokszor van ilyen. Úgy bírom az ilyen éjszakákat :D
A kérdező hozzászólása: tehát konkrétan tudod irányítani ilyenkor az álmot, mert nekem általában, ahogy észrevettem meg is szûnt az álom ilyenkor, mondjuk mindig "rémálom" volt, mert arról valahogy észrevettem, hogy nem lehet úgymond való, és ki akartam kerülni belõle, de tudtam, hogy álom.


Mostanában egyre gyakrabban érzem azt, hogy muszály lefogynom és elkezdtem hánytatni magam. Most már 1 hete hányok és már nem tudok leállni. Lehetséges az, hogy ilyen hamar beleessek a betegségbe?

Legjobb válasz: igen nagyon is lehetséges, próbálj felkeresni egy pszhiátert mert ebbõl nagy baj lesz nem írom azt hogy ne hánytasd magad mert nem megyek sokra és te is érzed hogy nem kéne de nem tudod megállni. am ha fogrovoshoz mész õ észre fogja venni, és kb pár hónap és fogaid szarrá mennek és te magad is és lefogsz gyengülni de nagyon hány éves vagy hány centi és hány kilo? am ez bulimia

igen nagyon is lehetséges, próbálj felkeresni egy pszhiátert mert ebbõl nagy baj lesz nem írom azt hogy ne hánytasd magad mert nem megyek sokra és te is érzed hogy nem kéne de nem tudod megállni. am ha fogrovoshoz mész õ észre fogja venni, és kb pár hónap és fogaid szarrá mennek és te magad is és lefogsz gyengülni de nagyon hány éves vagy hány centi és hány kilo? am ez bulimia
10:04: Ez nem lustaság. Ez egy súlyos, életveszélyes betegség.
nem vagy normális! ha fogyni akarsz akkor tornázz egy kicsit és ne egyél este 6 után! inkább nem irok rád semmit pedig lenne ötletem! mennyj el dokihoz és mond el neki az igazat!!!
Ha annyira nagyon fogyni akarsz, akkor probálkozz egyoldalú kajával és tornával, míg be nem indul a fogyás ( ugyanazt edd, pl krumplit) Nem egészséges, de még mindig valamivel jobb, mint a hánytatás, mert a hánytatástol felborul teljesen a szervezet ásványianyag-egyensúlya, és a vége a kóma.
Az elsõ válaszolónak annyiban igaza van, hogy minél hamarabb orvoshoz, pszichiáterhez kell fordulni. Nagyon sürgõsen. De ha nincsenek falásrohamok hozzá, akkor ez nem bulímia, hanem az anorexia nervosa purgáló fajtája. Kedves kérdezõ, légy szíves, mondd el a szüleidnek, vagy ha nekik nem tudod, akkor bármelyik felnõttnek a közeledben, akiben megbízol, tanárnak, idõsebb rokonnak, mert nagy bajban vagy. Nagyon nagyban.
Hihetetlen, milyen lusták az emberek. Inkább hánytatják magukat, mitnhogy megmozduljanak. Én is lusta voltam, aztán elkezdem steppdance-elni, és azóta imádom, minden héten minimum 4szer megyek. Jó a társaság, az edzõ, a zene... És még fogytam is tõle, pedig a célom már rég nem ez. Próbáld ki, vagy akármilyen sportot, amihez vonzódsz, az elsõ idõkben nagyon nehéz lesz elindulni, de végül hozzászoksz, sõt, iszonyatosan fog hiányozni, ha nem lesz lehetõséged csinálni. Nem élek Magyarországon, de emlékszem arra a reklámra, amikor a duci nõ ül a tv elõtt, és tömi a fejét, aztán elkezd sportolni, és pár hónap múlva már tüzön-vizen át fut, rohan, stb. Ez tényleg így van, ha az ember megtalálja a neki való sportot.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok lusta. Versenyszerûen sportolok heti 3 alkalommal és emellett még tornázom is, de a kilók akkor is csak jönnek felfelé...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! büszkén írom h végre kigyógyultam a bulímiából:D
Habár a leírásod alapján ez továbbra sem bulímia, gratulálok, és nagyon örülök ennek a hírnek! Büszke lehetsz magadra, hogy leküzdötted ezt a szörnyû betegséget.

Lehetséges hogy marad az UPC internetem de T-home sat tv-re váltok?

Jelenleg UPC Fiber Power 25 internetem és UPC Digital Bronze tv-m van.Az internetet nem szeretném T-homera váltani mert ott a 25 Mbit/s net 6580 az UPCnél meg 3250.De a tv jobb a t-homenál,mert ott majdnem ugyanazért az összegért sokkal jobb a csatorna kínálat.Szóval az lehetséges hogy UPC netem maradjon,de a tv T-homeos legyen?

Legjobb válasz: ha nálatok mindkettõ elérhetõ ,akkor lehetséges, de nagyon logikátlan két céggel küszködni, az egy helyett,

ha nálatok mindkettõ elérhetõ , akkor lehetséges, de nagyon logikátlan két céggel küszködni, az egy helyett,
A kérdező hozzászólása: Miért lenne logikátlan?Miért nézné a család azt a tv-t ami senkinek se jó?Vagy miért fizetném több mint a dupláját a netért?

A terhességi teszt mikor mutat ki a leghamarabb pontos eredményt? Az lehetséges hogy már a holnapi reggeli vizelet is kimutat használható információt?

Legjobb válasz: Lehetséges, attól függ hogy a holnaptól számítva, mikor történt az aktus. Általában aktus után, 2 héttel mutatható ki jórészt megbízható eredmény.

Lehetséges, attól függ hogy a holnaptól számítva, mikor történt az aktus. Általában aktus után, 2 héttel mutatható ki jórészt megbízható eredmény.
A terhesség 2. hetében kezd termelõdni a hormon, amit a terhességi teszt kimutat.
Aktus után két héttel. "Az lehetséges hogy már a holnapi reggeli vizelet is kimutat használható információt?" Te most arra gondolsz, hogy aktus után egy nappal? Ez a kérdés komoly? Manapság semmit nem tanítanak biológiából? Az eszem megáll, hogy olyanok, akik szexuális életet élnek, még ennyit sem tudnak az egészrõl. Terhességrõl onnantól beszélünk, hogy a megtermékenyített petesejt beágyazódik. Már maga a megtermékenyítés is idõbe telik, de aztán még több napig vándorol a zigóta, míg a méhbe ér. Utána még egy hét amíg beágyazódik. Már hogy a fenébe lehetne kimutatni következõ nap? Meg akkor mégis hogy mûködnének a 72 órás tabletták???
Forog a föld, szóval, a csillagok mászkálnak az égen összevissza :)
Szerintem ez természetes, mivel ha nem ugyanabban az idõpontban nézted a csillagképet, akkor persze, hogy máshol fogod látni. Ere z a magyarázat, hogy a Föld elmozdul saját tengelye körül, vagyis forog. Így úgy látjuk, hogy a csillagok fordulnak meg egyszer a Föld körül, szóval látszólag mozognak. (Ez a látszólagos mozgás tulajdonképpen földi években számolva elenyészõen kicsi, szóval a csillagok mozgását mi, földi szemlélõk nem érzékeljük a hatalmas távolság miatt.) Na de visszatérve a témára, szerintem ez teljesen természetes, ha más idõben figyelted meg ezt a jelenséget. ^^
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Nagyon jók az ajánlott képek, és a többi is az oldalon, köszi!

Egy éves elmult a kisfiam egyszerre 5 foga jön lehetséges ez? Már mind az 5 nek látom a hegyét (rágófog) Enni nem akar csak cici de az is csak este.

Legjobb válasz: Lehetséges, és azért van az étvágytalanság is. Hagy cicizzen és próbálj gyümilevet is adni.

Lehetséges, és azért van az étvágytalanság is. Hagy cicizzen és próbálj gyümilevet is adni.
Lehet, nekünk is egyszerre jött a négy rágófog, és a négy szemfog is. Adj neki azt, amit megeszik, és ne félj, nem fog éhen halni, amennyi kell neki, annyit eszik:)
nem lehetséges. 1 hét után semmi tünet nincs még..

Lehetséges az hogy ha terhes vagyok már a 2. nap rosszullétem van? Tegnap védekezés nélkül sexeltünk és ma hányingerem van és szagokat érzek. Pár nap mulva kéne megjönnie. Azt hallottam hogy menszi előtt után alatt nincs peteérés. Igaz?

Legjobb válasz: Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna ,hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.

Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna , hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.
nem valoszinüleg megvagy ilyedve és már beis képzeled.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...az elsõ válaszadónak üzenem, nem kell lekeleõen szólni a másikhoz...amugy 23 éves vagyok jó lehet egy 15éves csaj ir ilyeneket..de mivel még nem voltam ilyen helyzetben.....
Az elsõ válaszolónak üzenem hogy pofabe. XD Amúgy meg nem vagy terhes sztem. Várd ki hogy megjöjjön szépen. Aztán meglátod. Ilyen korai stádiumban nincs még terhességre utaló jel. A menszi okozza :D Na pápá.
Szerintem meg az elsõ válaszolónak igaza van mert ezt már 6.-ban is tanítják hogy 7-10 nap után lehet megmondani hogy terhes-e valaki vagy sem. védekezni pedig mindíg kell mert különben gyerek lesz.Halgass az elsõre.
eddig el volt dugulva az orrod hogy nem éreztél ILLATOKAT? Szaga a székletnek meg az állatoknak van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!