Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, kb (102 db)

Lehetséges az implantátum? Kb mennyibe kerülne?

Most biztos sokan azt mondjátok, hogy fiatal vagyok, hogy új fogaim legyenek, de nincs más megoldás :(

Legjobb válasz: Miért ne volna lehetséges? Nekem például nem nõtt ki egy csomó maradó fogam. Közel 30 éves koromig õrizgettem a tejfogaimat, aztán már muszáj volt implantálni. Meg lehet úgy is oldani, hogy az implantátumra hidat raknak, úgy olcsóbban kijön. Amúgy egy teljes implantátum (ami 3 különbözõ részbõl áll, hídnál a korona nem kell rá) kb. 200.000 Ft foganként. Kis eltéréssel ide vagy oda.

Miért ne volna lehetséges? Nekem például nem nõtt ki egy csomó maradó fogam. Közel 30 éves koromig õrizgettem a tejfogaimat, aztán már muszáj volt implantálni. Meg lehet úgy is oldani, hogy az implantátumra hidat raknak, úgy olcsóbban kijön. Amúgy egy teljes implantátum (ami 3 különbözõ részbõl áll, hídnál a korona nem kell rá) kb. 200.000 Ft foganként. Kis eltéréssel ide vagy oda.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!! Igen, nekem is van egy ilyen problémám, hogy van még 1 tejfogam, mert a rendes nem akar lenõni :S Minden vágyam, hogy egyszer szép fogaim legyenek :)
nekem is szükségem lenne egy implantátumra mindenképp, sõt igazából kettõre lenne szükségem, de még 1et sem tudok kifizetni, sõt még egy felet sem:S tanulok még és nem tudom hogy honnan tudnék ennyi pénzt összeszedni:( nem állunk úgy anyagilag:(
Kérdezõ, neked elég lehet a korona. Az durván 30-60 ezer/fog, fajtától függ.
Szia! Én is ennyi idõs voltam, amikor "megszépült" a mosolyom. Pontosan az általad leírtaktól szenvedtem. A menthetetlenül rossz fogaimat húzták csak ki, a többit pedig (a leghátsókat ez nem érintette) lecsiszolták és koronát húztak rá. Az egész híd egyben volt, a koronák tartották a pótlásokat. Pár hét alatt nagyon szép lett, és érzésre is pont olyan, mint az eredetiek, evésnél is tökéletes!!! DE!!! Most 29 vagyok, és fogsort kell csináltatnom (vagy implantálni) mert a korona alatt az elmúlt években tönkrementek a fogaim.
Utolsó vagyok. Nálunk "SZTK-rendelésen" a porcelán korona és pótlás 11-13ezerbe kerül. Nem tudom, nálatok milyen a körzetis fogorvos, én nyugodtan rábíznám magam a miénkre most is, mert az említettet is õ készítette, és nagyon szép lett.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!! :) Hát nem tudom, félek a koronától, nem sok jót hallottam róla :S

Az lehetséges hogy kb egy hete a párom cicije nem lesz olyan "teli" mint elötte és most ebbõl kifolyólag nem akar enni rendesen a baba?

Úgy csinál a 4 hónapos fiam a cicivel mint a cumival mikor játszik csak. De egy kicsit úgy látszik anyukám szerint mintha szájpenésze lenne. Voltunk dokinál vele de ahogy én ùgy õ is azt gondolja ez nem az. Persze õ se volt okosabb nálam. Olvastam az összes kérdést itt de valahogy egyik se passzol a mienkre. A sùlyunk se nagyon gyarapszik. Kb 100g két hét alatt. A szájában a keze állandó jelleggel és nyáladzik is de nem gondolom hogy a foga jönne mert akkor biztos sírna, mert ha nem tudott korábban böfizni jelezte is elég szépen. Szóval elég nehéz eset ez most. Próbáltam adni cumiból neki de abból se fogadta el. Azt is még hozzá tenném hogy elõtte nagyon cici függõ volt. Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Legjobb válasz: Szia! Elore is elnezest, hogy irok ide, mert erdemi segitseget nem tudok adni, viszont velem is hasonlo tortenik. A kislanyom 4 es fel hos es 2-3 hete muszaj potolnom tapszerrel mert nem telitodnek ugy a melleim, mint elotte. Meg mindig igyekszem szoptatni 4-5 alkalommal naponta, de keves. Es ami furcsa, hogy meg ha van is benne, abbahagyja a szopizast, tapszert viszont ker. O is sokat nyaladzik, es a kis okle a szajaban van egy ideje gyakran. Mostanaban az ejszakat sem alussza at megint, 1-2szer fent van, szopizik. A sulya a polas elott nem igen gyarapodott, de miota potlok, nagyon szepen. Holnap valoszinuleg adok neki tejpepet eloszor, aztan lassan kostoltatom massal is, mert nekem ugy tunik, keszen all ra. Talan nalatok is ez lenne a megoldas?

Szia! Elore is elnezest, hogy irok ide, mert erdemi segitseget nem tudok adni, viszont velem is hasonlo tortenik. A kislanyom 4 es fel hos es 2-3 hete muszaj potolnom tapszerrel mert nem telitodnek ugy a melleim, mint elotte. Meg mindig igyekszem szoptatni 4-5 alkalommal naponta, de keves. Es ami furcsa, hogy meg ha van is benne, abbahagyja a szopizast, tapszert viszont ker. O is sokat nyaladzik, es a kis okle a szajaban van egy ideje gyakran. Mostanaban az ejszakat sem alussza at megint, 1-2szer fent van, szopizik. A sulya a polas elott nem igen gyarapodott, de miota potlok, nagyon szepen. Holnap valoszinuleg adok neki tejpepet eloszor, aztan lassan kostoltatom massal is, mert nekem ugy tunik, keszen all ra. Talan nalatok is ez lenne a megoldas?
A helyedben nem tejpéppel kezdenék, hanem gyümölccsel. A pépekben legtöbbször tej van, kivéve müllerben két fajta.
Én pedig a helyetekben annál inkább kínálgatnám a cicivel. A mell egy idõ után már nem telítõdik annyira, mint az elején, attól még van benne elegendõ tej a babátok számára. Viszont ha cumisüvegbõl adjátok, vagy majd tápszerrel pótoljátok, tényleg meg fog csappanni a párod tejmennyisége. Az elején én is szenvedtem, többször voltam azon a ponton, hogy pótolok, a tápszeres recept mindig elõ volt készítve, de nem adtam fel. Egy-két nap alatt mindig helyreállt a tejem és a babám étvágya. Most lesz egy éves, és még szopizik. Egyébként én azt nem értettem az elején, hogy mi az, hogy szopi közben termelõdik a tej nagyobb része, és tényleg! Elég sokáig mértem a babám evéseit, mert bizonytalan voltam a tejem mennyiségében, és többször volt, hogy szinte lapos cicivel ültem neki szoptatni, és a végén a mérleg azt mutatta, hogy a babám megevett egy rendes, szép mennyiséget. Szerintem küzdjön a párod. Sok sikert!

Lehetséges az utólagos vagyonmegosztás, kb mennyi a perköltség?

Van egy ismerõsöm, aki pár éve elvált a férjétõl, de akkor nem csináltak vagyonmegosztást. Most viszont nagyon berágott a volt urára, mert nagyon rossz helyzetbe sodorta, és neki most a megosztásból származó pénz billentené helyre az anyagi helyzetét.

Legjobb válasz: Ha már "pár éve elvált", akkor mit akar utólag??!

Ha már "pár éve elvált", akkor mit akar utólag??!
A váláskor megegyeztek valamiben, mert olyan nincs, hogy minden marad közös. Ez a megállapodás mindkét félre nézve kötelezö, újra rendezni nem lehet. Ha az ismerösöd akkoriban lemondott minden közös vagyonról, akkor semmi követelnivalója sincs.
Ha egyszer már megegyeztek akkor nincs mit enni!
Hogy sodorta volna rossz helyetbe utólag?
A "PÉNZTÁRTÓL VALÓ TÁVOZÁS UTÁN", MÁR NEM LEHET TOVÁBB FEJNI AZ EXET!!
Szép is lenne, ha lehetne ilyet... Azzal, hogy jogerõssé vált az ítélet, res iudicata-t eredményezett. Esetleg perújításról lehet szó, de gyakorlatilag elég elképzelhetetlen reálisan nézve, és ennek is vannak pontos feltételei. Az ügyvéd költségei két petáktól csillagos égig terjedhetnek, illetve ha mégis bírósághoz fordulna, illetéket kell fizetnie. Pervesztés esetén pedig az összes perköltség is ráhárul még. Ezt így ennyibõl nem lehet megmondani, ismerni kéne hozzá az eset összes körülményét pontosan. A legegyszerûbb, ha bemegy bírósági panasznapra és ott érdeklõdik, ha az ott hallottak alapján van értelme keresetet benyújtani, akkor érdemes felkeresni egy ügyvédet, aki az anyagi jogi oldalát is megvizsgálja. De gyakorlatilag tényleg nulla az esély.

Hogyan lehetséges az, hogy ő sikeres a lányoknál én meg nem, őt nem csúfolták sosem lányok, engem meg igen, elég sűrűn ráadásul, amikor kb. annyira egyforma az arcunk, hogy az egyik tanárunk például folyton összekeverte a keresztnevünket?

Komolyan, nem értem én ezt. Õ laza, vagány, deszkás gyerek, én visszahúzódó, csendes, félénk, gátlásos, rossz családban nevelkedett. (Agresszív apa, sok testi-lelki bántalmazás.)

Legjobb válasz: Ne legyél depressziós. Apádat nyakon kellene rúgni, mert egy nagy lóf.sz. Viszont ha rossz kedvû vagy akkor ilyen lesz a kisugárzásod is. Sokszor a csajok a szövegre buknak inkább. Fõleg tizenéves korban. Legyél kicsit vidámabb és ne add fel:)

Ne legyél depressziós. Apádat nyakon kellene rúgni, mert egy nagy lóf.sz. Viszont ha rossz kedvû vagy akkor ilyen lesz a kisugárzásod is. Sokszor a csajok a szövegre buknak inkább. Fõleg tizenéves korban. Legyél kicsit vidámabb és ne add fel:)
Szóval leírtad az okát. Talán nem nehéz neked vele haverkodni, ha az arcotok így hasonlít. Keressetek valamit amiben ezt jobban kihasználhatjátok. Tanulj tõle!
És téged hívott Zsófinak?
Beniger Normális kérdéseknél takarodj már vissza anyádba te p.csafüst.

Lehetséges az, hogy amint rendbe tettük a falkarangsort a hiperaktív kutyám tejesen lenyugodott és kb. ötöd annyit ugat?

Nemrég voltunk kutyasuliban, néhány dologra rávilágítottak, ami a falkasorrend rendezését illeti. Lehetséges, hogy a helyes rangsor ilyen hatással legyen a kutyámra? Mintha teljesen le lenne nyugodva és meg lenne könnyebbülve.

Legjobb válasz: Így van ez a lényege a dolognak :) Azért nyugodott meg mert nem neki kell irányítani. És azért nem ugat annyit mert nem õ véd téged hanem te õt.

Így van ez a lényege a dolognak :) Azért nyugodott meg mert nem neki kell irányítani. És azért nem ugat annyit mert nem õ véd téged hanem te õt.
Persze. A kutya már nem stresszel, nincs felelõsség a vállán, nem kell mindent neki felügyelnie, élheti a saját kis életét békésen. A stressz nagyon sok felesleges energiát belerak a kutyába, most ezek nincsenek, így végre önmaga lehet :)
AZ ugatásról anniyt hogy ha ugat köszönt meg, hogy figyelmeztettet. Viszont ha újra kezdi állítsd le.
A kérdező hozzászólása: Hát ennek nagyon örülök!:) Köszi a válaszokat!
Nah az utolsó állításommal kinek és mi baja volt ? :/ bocsi az offért de meg kel kérdeznem..
Nekem az, hogy a helyesírés hiánya miatt értelmezhetetlen volt, tehát nem hasznos. Fogalmam sincs, mit akartál ezzel mondani, csak tippelni tudok (erre a tippre viszont reagálok azért). A kutya mérsékelte az ugatást, mert helyén van a falkasorrend, ha megint elkezdi, akkor nem tiltani kell, hanem megnézni, miért ugat megint sokat, visszatérni az alapokhoz, a sorrendhez.
A helyesírásért bocsi.. Én azt tanultam és azt is hallottam mindenhogy hogy ha ugat a kutya meg kell dicsérni érte. Ha utána se hagyja abba akkor meg szólni kell neki hogy hagyja abba.. Persze nem akkor amikor éppen bemászik valaki.. hanem ha vaklárma..

Nem találkoztunk idegen civilizációkkal bizonyítottan. Pólusváltás bizonyítottan van. Nem lehetséges, hogy kb. tíz vagy húszezer évente (bolygógól függően) kihal Rövid az élete bármely civilizációnak? .

világegyetem, emberiség, pólusváltás

Legjobb válasz: Na ezt nagyon nem értem. Mi köze van a pólusváltásoknak az idegen civilizációkhoz?

Na ezt nagyon nem értem. Mi köze van a pólusváltásoknak az idegen civilizációkhoz?
Nem, nem lehetséges. 10-20 ezer éve már vidáman kóboroltak az emberek a bolygón, és köszönik szépen, a mai napig megvannak (legalábbis, állítólag - idõnként az utcán járva nem vagyok biztos benne.) Lehetséges, hogy a civilizációk nem hosszú életûek, de nagy eséllyel ennek sokkal inkább a kontrolállatlan értelemnek van szerepe, semmint a külsõ behatásoknak. De mivel semmilyen információnk nincs ezen a téren, így nehéz véleményt mondani, ami nem egyenlõ a hasraütés szinttel. De az az egy biztos, hogy az emberiség képes túlélni egy pólusváltást. Mint ahogy az élõlények is, hiszen számtalan megtörtént már, mióta élet van ezen a bolygón - és még mindig van :)
Lásd Sumerek! Zecharia Sitchin 12. bolygó, tudom ajánlani... Ha érdekel, elküldhetem emailben. Nem túl sok választ ad a kérdésedre, de azt hiszem érdekes dolgok találhatók eme könyvben.

Lehetséges az azonnali fültágítás (kb 3mm) piercingesnél? Vagy először mindenképp sima füllyukasztás kell, majd apránkénti tágítás?

Legjobb válasz: hát, a füllyukasztás sem egy kellemes dolog, nem tudom, hogy megy, de a helyedben biztos sima fülbevalóval kezdenék..

hát, a füllyukasztás sem egy kellemes dolog, nem tudom, hogy megy, de a helyedben biztos sima fülbevalóval kezdenék..
szurass bele pieringet, akkor 1, 6 mm-tõl indulsz. 3mm-es tû nem hiszem hogy van, talán a 2, 2es a legnagyobb.
lehetséges azonnali tágítás is.

Lehetséges az, hogy nemvárt napja után kb 10-11 nappal mutasson pozitívat? Volt így bármelyikőtök, hogy csak nagyon sokára lett pozitív?

Kinek mennyi volt az elmaradt napok száma?

Legjobb válasz: Szia,nekem 12 napot késett novemberben.Teszteltem de negatív lett.Decemberben próbálkoztunk,nem jött meg,ma vagyok a 39-dik napon és reggel pozítivat teszteltem!:)Szerintem már ki kellene mutatnia,de azért szurkolok neked!

Szia, nekem 12 napot késett novemberben.Teszteltem de negatív lett.Decemberben próbálkoztunk, nem jött meg, ma vagyok a 39-dik napon és reggel pozítivat teszteltem!:) Szerintem már ki kellene mutatnia, de azért szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Neked!!!! Én ma a 41.napon vagyok, a reggeli tesztem érvénytelen lett.... majd szerdán tesztelek újra. mióta abbahagytam a fog.gátló tablettát 32-34 napra "beállt" a mensim. mostmár a 34.naphoz képest késik 7 napot. szerinted/szerintetek van esélyem még + tesztre???
Novemberben 12-napos késéssel, 26-án jött meg, 7napig volt meg.Azóta nem jött meg, január 3-án teszteltem, és pozitívat teszteltem.
A terhességi teszt a baba fogantatása után kb két héttel lesz pozitív. Ha késõi ovulációd volt, akkor teljesen természetes, hogy csak jóval az elmaradt vérzés után lesz pozitív a teszt. Ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó , novemberben egyáltalán nem jött meg és már terhes voltál vagy 12 nap után megjött és decemberben próbálkoztatok újra? ne haragudj az értetlenkedésemért :)
Én fogalmaztam rosszul:) Öszintén nem tudok mit mondani, mert nekem is volt így, de akkor túlságosan is elbiztam magam!De szoritok neked!
A kérdező hozzászólása: hát még mindig nem jött meg, már 11.napja hogy késik...... hétfõi teszt negatív :((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!