Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, két különbőző (6 db)

Lehetséges az, hogy két különbőző orvosnál az egyik két babát lát 7-8 hetes terhesen a másik meg azt mondja, hogy nem fejlődik a magzat és csak lehetséges, hogy egy van. és az ikrejet hamarabb látták egy héttel?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.
Manapság sajna bármi lehet. Én is egyre több ismerõstõl azt hallom, hogy azzal "cseszegetik" 9 hónapig, hogy nem fejlõdik a baba, kicsi a baba, és megszüli a közel 4 kg-os babát. Nem tudom miért jó ez. Ne izgulj, ezekkel próbálj meg nem foglalkozni, majd meglátod, szép erõs babád lesz:-)
Szia!Sajnos lehet, mert nekem az elõzõ terhességem során azt mondta az orvos, hogy 7 hetes terhes vagyok.Két hét múlva vissza mentem, és közölte, hogy elszámolta magát, és csak most vagyok 7 hetes terhes.

Lehetséges az egyetemet két különböző országban elvégezni?

Tehát pl. az alapképzést Olaszországban, a mestert pedig Németországban?

Legjobb válasz: A kettõ nem függ össze, tehát a Bsc és Msc, utóbbira oda jelentkezel, ahova akarsz és van olyan, amit tanulni akarsz

A kettõ nem függ össze, tehát a Bsc és Msc, utóbbira oda jelentkezel, ahova akarsz és van olyan, amit tanulni akarsz
A kérdező hozzászólása: De pl. azt hallottam, hogy Németországban csak német diplomával lehet valaki tanár. Tehát ha csak a mesterképzést végzem ott, és így értelemszerûen a diplomát is abban az országban, akkor lehetek ott tanár, függetlenül attól, hogy az alapképzést más országban végeztem?
A tanarkepzes mindenhol kicsit mas teszta, ennek utanna kell nezni.De egyebkent pl. osztrak diplomaval mehetsz mondjuk kanadai grad. school-ba mestediplomat csinalni, korlatozas nincs.


Lehetséges-e az, hogy egy baktól és két különböző anyától született gidák halva szülessenek? Többi lent.

Az anyák: anya (2,5 éves, ez volt a második ellése)) és lánya (1,5 éves, ez volt az els? ellése). A bak egy éppen hogy ivarérett kissé fejletlen bak (lehet, hogy genetikailag volt kicsi (úgy kaptuk kölcsön), az anyák nagyobbak voltak). Egyszerre történt a be?zetés. Az anyákat nem választottuk szét ellés el?tt. Eddig sem tettük és nem volt ilyen probléma.

Legjobb válasz: Két dolgot tehetsz, hogy megtudd hol van a gond. 1, Szerzel egy másik bakot és azzal is befedezed Ha ekkor is halva születnek a gidák, akkor az anyákkal van genetikai gond. 2, Ez az elsõbõl következik: Cseréld le az anyákat!

Két dolgot tehetsz, hogy megtudd hol van a gond. 1, Szerzel egy másik bakot és azzal is befedezed Ha ekkor is halva születnek a gidák, akkor az anyákkal van genetikai gond. 2, Ez az elsõbõl következik: Cseréld le az anyákat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Az anyákkal úgy gondolom nem lehet gond, mert anya-lányáról van szó.
Egy ösztöndíjat fognak küldeni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát kár.
csak 1 szakon kaphatsz.
A kérdező hozzászólása: De akkor hogy mûködik? Azon a szakon kapok amin jobb vagyok?

Szerintetek van arra esélyem hogy összeházasodjak egy arab lánnyal? Én magyar vagyok ő meg tunéziai. A szülei tudják hogy együtt járunk csak azt nem tom hogy lehetséges e hogy két különböző vallású ember összeházasodik. Szerintetek

Legjobb válasz: Arab uncsitesómnak a barátja pont egy fehér srác. A srác nagyon szereti, de csak úgy tudott beilleszkedni a családba h felvette a vallásukat. Keresztapám így már máshogy látja a helyzetet, de nem hiszem h díjazta vna ezt a kapcsolatot ha máshogy alakulnak a dolgok. SZVSZ legyél kitartó, de lehet áldozatokat kell hoznod a célért(keresztapámból kiindulva)

Arab uncsitesómnak a barátja pont egy fehér srác. A srác nagyon szereti, de csak úgy tudott beilleszkedni a családba h felvette a vallásukat. Keresztapám így már máshogy látja a helyzetet, de nem hiszem h díjazta vna ezt a kapcsolatot ha máshogy alakulnak a dolgok. SZVSZ legyél kitartó, de lehet áldozatokat kell hoznod a célért(keresztapámból kiindulva)
Igen, lehetséges.
"Egy muszlim nõ az Iszlám szerint NEM léphet házasságra egy nem muszlim férfival. " Biza ez igaz. De a férfi az akár elvehet egy keresztény nõt! :D
Igen, jó lenne, ha meghívnának, akkor tudnál Velük beszélni. A nyílt, õszinte beszéd sok mindent tisztáz. Lehetséges, hogy fontos lenne elmondanod, hogy a szándékaid tiszták, házasságot szeretnél. Megkérdeznék, hogy Nekik mik az elvárásaik, hogyan képzelik, hátha találkozik valahol a kettõ elképzelés.
Én is viszont, boldog, és imádkozásban teli Ramadánt kívánok.
01.29-kor ironak: Aldott Ramadan Unnepet Kivanok Neked! :)
Miért nem a hölgyet kérdezed ez ügyben, nála jobban senki sem tudja.
Ha meghívnának magukhoz az jó jel lenne.Amúgy ha most böjtölnek akkor nincs sok eséjed.
Hát mivel Magyarország nem arról híres, hogy hemzsegnek a fiatal ázsiaiak :D
Én ázsiait szeretnék, de nem a kis csufi 40 éves cipõárusokat:) Túl sok huszonévest még nem láttam az országban!
"De a férfi az akár elvehet egy keresztény nõt!" igen, de nem ajánlott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!