Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, két (125 db)

Lehetséges az hogy a cukrom egyik nap nagyon magas a két napra meg alacsony? Vérvételen volt 23, 3 itthon ma reggel éhgyomrinál ugyanúgy 3, 6? Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Lehetséges, bár lehet mérési hiba is,kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S

Lehetséges, bár lehet mérési hiba is, kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S
A kérdező hozzászólása: Akkor ennyi erõvel az is lehet hogy magas cukornál is kerülhetett oda szennyezõdés nem??????
A frontátvonulások, ami manapság igen gyakori okozhatnak anyagcsere kisiklásokat. Bármennyire is odafigyelünk, ez sajnos mostanság gyakori eset. Ekkorát nem téved a mûszer. Az valóban 22, 3 volt, és valóban 3, 6 volt. Figyelj magadra körültekintõbben, és ha ez még napokig eltart, keresd fel a kezelõorvosodat. Ez a hatalmas érték életveszélyes.

Lehetséges az, hogy két különbőző orvosnál az egyik két babát lát 7-8 hetes terhesen a másik meg azt mondja, hogy nem fejlődik a magzat és csak lehetséges, hogy egy van. és az ikrejet hamarabb látták egy héttel?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.
Manapság sajna bármi lehet. Én is egyre több ismerõstõl azt hallom, hogy azzal "cseszegetik" 9 hónapig, hogy nem fejlõdik a baba, kicsi a baba, és megszüli a közel 4 kg-os babát. Nem tudom miért jó ez. Ne izgulj, ezekkel próbálj meg nem foglalkozni, majd meglátod, szép erõs babád lesz:-)
Szia!Sajnos lehet, mert nekem az elõzõ terhességem során azt mondta az orvos, hogy 7 hetes terhes vagyok.Két hét múlva vissza mentem, és közölte, hogy elszámolta magát, és csak most vagyok 7 hetes terhes.

Lehetséges, hogy két szűz között annyira rossz az első alkalom, hogy a fiúnak is teljesen elmegy a kedve?

Mert eddig én csak olyat hallottam, hogy a lány az, aki egy életre megutálhatja a szexet. De mi a helyzet a fiúkkal? A barátom és én is sz?zek vagyunk, és félek, hogy neki rossz lesz, mert fél?s, izgulós és tapasztalatlan vagyok, szerintetek?

Legjobb válasz: lehetni lehetséges.de kicsi az esélye. Itt jön ki,hogy ehhez éretten kell hozzá állni. ha normálisan egymásra figyelve kezdenek neki,akkor ilyen nem történhet

lehetni lehetséges.de kicsi az esélye. Itt jön ki, hogy ehhez éretten kell hozzá állni. ha normálisan egymásra figyelve kezdenek neki, akkor ilyen nem történhet
Nem tudom, hogy itt mi van... Most srácok vagy nem volt még dolgotok olyan szûz nõvel akinek kellemetlen volt az elsõ, esetleg az elsõ pár aktus vagy nem értem mirõl beszéltek. Igen! Elég szar tud lenni a férfinak is, ha látja a nõn, hogy nem igazán érzi jól magát attól, ami elvileg az egyik legjobb dolog, szóval pont akkor, ha szereti eléggé a férfi a nõt, akkor megtudja egy kicsit viselni. No meg mikor gyakorlatilag nem tudod úgy csinálni, hogy ne fájjon neki, akkor az eléggé tehetetlen érzést okoz. Arra viszont nem hinném, hogy nagy esély van, hogy egy férfi emiatt megutálná a szexet.
A kérdező hozzászólása: Igen, meg én amúgy is ilyen nagyon elõregondolkodó, aggódó típus vagyok :D
nagyon helyes, nyugodtan kérj elõtte tanácsot. jobb félni mint megijedni ügye?:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat. Nem akarunk még lefeküdni, meg semmi, csak valamelyik nap ez eszembe jutott, én meg már elõre gondolkodom... :D
Mennyi idõsek vagytok??? Egyébként úgy látom még korai lenne ez neked.
Hát sajnálom, ezt nem tudtam.:( Pedig a legjobban egy szülõnek kellene ezekre odafigyelni és segíteni. Hát akkor javaslom egy szexológus tanácsát, persze nem tudom mennyi idõsek vagytok. Más most nem jut az eszembe... Zsömle/lány
A kérdező hozzászólása: A törõdõ szülõvel és a megbeszéléssel bajok vannak. Azért kérdeztem a Ti véleményeteket. :)
Nem. Ha két ember szereti egymást, ezt meglehet közben beszélni. Vannak akik ezen intim kapcsolatban is beszélgetnek egymással, és így segítenek egymásnak, felfedezni a kapcsolatot.A szeretet ha igazi, és nem felületes, ott nem lehet gond. Egy igazán törõdõ szülõvel miért ne lehetne ezt megbeszélni, kikérni a tanácsát, mind a kettõtöknek? Persze Én keresztény házasság párti vagyok, a házasság elõtt nem ajánlom. De magán ügy. Zsömle/lány
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. De mégis, egy lány tud annyira béna lenni, hogy a fiú kiábránduljon belõle?
Két szûz egymás szüzességét elveszi, hát ez nem egy ideális felállás. Jobb "tanító nénivel/bácsival" átesni ezen. Azért sok sikert; a védekezést mindenképpen tisztázzátok elõre.

Szerintetek az lehetséges, hogy két ember beleszeressen egymásba úgy, hogy még nem is találkoztak?

Legjobb válasz: Nem lehetséges. Vannak internetes ismerkedõs sztorik, ahol állítólag már az elsõ találkozás elõtt éreztek valamit a másik iránt, de az szerintem csak erõs szimpátia volt (az elsõ találkozásnál viszont tényleg egymásba szerethetnek ha szemtõl szemben is tetszenek egymásnak). Én úgy gondolom hogy csak akkor szerethetnek egymásba emberek, ha személyesen találkoznak, ugyanis a szerelemhez külsõre és belsõre is meg kell ismerni a másikat. Mondják sokan, hogy a külsõ nem annyira fontos, pedig éppolyan fontos mint a belsõ, egyiket se szabad fontosabbnak hinni a másiknál, mindkettõ (a belsõ tulajdonságok és a testi vonzalom is) elengedhetetlen egy igazán jó kapcsolathoz.

Nem lehetséges. Vannak internetes ismerkedõs sztorik, ahol állítólag már az elsõ találkozás elõtt éreztek valamit a másik iránt, de az szerintem csak erõs szimpátia volt (az elsõ találkozásnál viszont tényleg egymásba szerethetnek ha szemtõl szemben is tetszenek egymásnak). Én úgy gondolom hogy csak akkor szerethetnek egymásba emberek, ha személyesen találkoznak, ugyanis a szerelemhez külsõre és belsõre is meg kell ismerni a másikat. Mondják sokan, hogy a külsõ nem annyira fontos, pedig éppolyan fontos mint a belsõ, egyiket se szabad fontosabbnak hinni a másiknál, mindkettõ (a belsõ tulajdonságok és a testi vonzalom is) elengedhetetlen egy igazán jó kapcsolathoz.
Talán. Én nem tudok ilyet elképzelni, de hallottam már cifrább dolgokat is.
A kérdező hozzászólása: Ettõl félek, hogy csalódás lesz..:S
szerintem nem lehetséges. legfeljebb azt hiszed, hogy szereted. én még a "konzervatív módszerrel" csaptam a szelet a barátnõmnek (értsd: találkoztunk személyesen) kb 3 hónapig, mire elkezdtünk járni. addig én azt hittem, hogy nagyon szerelmes vagyok belé. ahogy telt az idõ rájöttem, hogy akkor az semmi nem volt, mert amit most érzek, az az igazán szerelem, és most értettem meg, hogy mit beszéltek nekem anno a "tapasztaltabbak". tehát szerintem nem lehetséges, hogy úgy szereted, ahogy azt a definíció szerint értelmezni lehet (alapmûveltség: szeretet leírását meg lehet találni a Bibliában, igen jól leírja. lehet ellenkezni, de ha átvizsgálod, igaz).
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Én is "szerelembe estem" anno pár éve egy srácba, akivel csak msneztünk. De ma már rájöttem, hogy nem igazi szerelem volt, hiszen szerintem ahhoz, hogy szerelmes légy látnod kell élõben, a kisugárzása, a mozdulatai, a beszéde, a nevetése mindenminden... de tényleg, szerintem találkozzatok... lényeg, hogy ne úgy álljatok a találkozáshoz, hogy összejöttök meg ilyenek, mert ha csalódás lesz élõben akkor ciki... viszont ha baráti alapon történik a dolog akkor semmi gáz nem lehet ilyen téren :)
A kérdező hozzászólása: Ment a pipa, nagyon köszi a válaszokat!:)
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a szerelemben mi szánalmas?:S Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, és neten ismerkedtünk meg de én csak az elsõ találkozásunk után kezdtem érezni hogy szeretem...
ja, és még egy sztori eszembe jutott innen. barátom még régen (megismerkedésünk elõtt) megismert neten egy csajt. a csaj msn-en szinte egybõl felajánlotta a camsexet, barátom meg épp egyedül volt, unatkozott, belement. aztán a csaj csak kereste, csak ráírt, barátom meg flörtölt vele unalomból. tudta, hogy úgysem lesz semmi a dologból a nagy távolság miatt (2 különbözõ ország, de magyarok), de szórakozni jó. aztán a csaj elkezdett olyanokat írni, hogy szeretlek, hiába nem találkoztunk, blabla... barátom meg oltásból visszaírta, hogy persze én is, különben meg csak játszott. viszont azt hitte, hogy a csaj is vágja, hogy játék a dolog, hiszen barátom eleve abból indult ki, hogy nem lehet szerelmes valakibe úgy, hogy ne találkozott volna, volt egyszer camsex, dumálás stb, de semmi több. kiderült, hogy a csaj meg komolyan szerelmes és néha öngyilkossággal is fenyegetõzött. barátom elmondta neki, hogy bocsi, azt hittem te is csak flörtölgetsz, játszol, netes románcnak fogod fel a dolgot, de a csaj nem értette, azt hitte, hogy ami neten valóság, az az életben is az. végül barátomnak sikerült lekoptatnia, de a csaj nagyon sokáig, mint egy mániákus üldözte meg írogatott neki. szóval még ha a másik azt is mondja neten, hogy szeret, lehet hogy õ úgy gondolja, h igen, neten poén a dolog, de ne vedd komolyan.
A kérdező hozzászólása: Hát azért csak nem hazudna nekem ilyenrõl. Ismerem már annyira, 1 éve beszélünk. Igaz, kb 1 hete mondta, hogy szeret, nem látom be mi értelme lenne hazudnia, fõleg, hogy õ mondta elõször...
Lehetséges. Elsõ nagy szerelmemet a neten ismertem meg, de nem társkeresõn, hanem véletlen. és sajnos a távolság (200 km) miatt csak pár hét múlva tudtunk talizni, de addig minden nap beszéltünk msn-en, webcam stb. És beleszerettem, nem egy képbe, nem egy profilba, hanem az emberbe. És élõben csak még jobban beleszerettem, de az elsõ találkozást is úgy kezdtük, hogy szeretlek. sosem fogom õt elfelejteni, bárhogy is ért véget a kapcsolat, és sosem bántam meg. viszont úgy érzem, ez egy olyan dolog, hogy 10ezerbõl egyszer, ha összejön, mert általában igen, csalódás a találkozás vége.
A kérdező hozzászólása: 19, kedves kérdezõ/válaszoló:)
Hány éves vagy, Kedves Kérdezõ? :)
Egyik barátnõm így jár most a barátjával, eddig kétszer találkoztak, az életüket meg a facebookon élik... szerintem szánalmas, de az õ dolguk. Amúgy szerintem lehet.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is tök szánalmas, de nem tudok mit csinálni...
találkozzatok ;):) amugy szerintem lehet, bár...:/ nem tudom elképzelni, az milyen lehet..
A kérdező hozzászólása: Lehet igazad van:S
A kérdező hozzászólása: Akkor sem tudom, mit csináljak..
Nem tudom ki hogy van vele de szerintem fontos a személyes találkozás, én ha nagyon szerelmes vagyok meg kedvelek egy férfit akkor azon töröm magam hogy juthatnék hozzá hogy láthassam és ezt elvárnám a másik pártól is!És akárki akármit mond lényegesen fontos a szex egy kapcsolatban.Na meg persze minek vesztegeted el az éveket hónapokat az életedbõl ha nem fog a személyes találkozás után mûködni?Jobb minél elõbb a dolgoknak történni mint késõbb.És még utolsó mondatként hozzá tenném hogy a lelki bajos és önbizalom hiányos emberkék ismerkednek interneten és vágnak bele komoly kapcsolatban, tisztelet a kivételnek és akiknek sikerült!
Talán meséld el bõvebben, nem??
A kérdező hozzászólása: Nem igazán akarom bõvebben elmesélni, nekem is gáz. Utolsó elõttinek hozzászólónak: Igazad van, attól félek, hogy esetleg élõben csalódás lenne, és így elvesztegettem egy csomó idõt, sõt utána még barátok se nagyon lehetnénk. Nem hiszem, hogy van lelki bajom, bár ki tudja:D önbizalomhiány stimmel sajnos.
hát neked kell tudnod, te ismered (már amennyire neten lehet), de akkor kezdj el gyanakodni, ha azt mondja, szeret, de közben fel sem hozza, hogy találkozzatok. ha viszont felhozza, akkor végülis mit veszthetsz?:)

Lehetséges az hogy két testvér van (ugyanaz az apa és anya) és az egyik predátor a másik mag alien?

Az uncsiméknél ez van. Féljünk?

Legjobb válasz: Lehetséges, nálunk én vérfarkas vagyok, öcsém meg vámpír, de mivel még kölyökkutya korunk óta összeszoktattak minket, nyugodtan felvihetnek a villamosra. Szal ne félj tõlük, ne legyél rasszista, lehet valaki rendes ember attól, hogy alien!!!

Lehetséges, nálunk én vérfarkas vagyok, öcsém meg vámpír, de mivel még kölyökkutya korunk óta összeszoktattak minket, nyugodtan felvihetnek a villamosra. Szal ne félj tõlük, ne legyél rasszista, lehet valaki rendes ember attól, hogy alien!!!
Istenem...ennyi pihentagyut:D Egyébként igen, már minden lehetséges:D
A kérdező hozzászólása: Én nem szólogatnék be! Predátor Alien Vámpír Vérfarkas...de te tudod :)
én vérfarkas vok...a szüleim emberek...a nõvéremrõl kiderült hogy nem is azok a szülei, hanem predatorok, de õ meg vámpír lett....szóval elég cifra család vagyunk....:D
én meg predator vagyok.Ennyi.

8 hetes terhes vok. Az uhon két embriót láttam a méhemben, de az orvos csak az egyiknek hallotta a szivverését. Lehetséges, hogy két hét mulva lenne szivverése a másiknak is?

Pontosan a doki sem tudta megmondani, h az embrio vagy valami mas, de nekem mind a kett? egyforma volt, még méretre is.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem embrió volt a másik.De az is lehet, hogy kettõ indult fejlõdésnek, csak az egyik sajnos elhalt.A terhességek jelentõs része ikerterhességnek indul, csak az egyik felszívódik.Sokszor még az anya sem tud róla.De hamarosan úgyis ki fog derülni.Nem tudom, mi lehetett a másik.Egyszerûbb lett volna, ha ott, helyben egyenesen az orvost kérdezed meg.8 hetesen meg már tényleg lennie kell szívhangnak.Sokaknak már a 6. héten beindul.Nem jelent jót, ha az egyiknek nincs.Ha egyáltalán embrióról beszélünk.

Lehet, hogy nem embrió volt a másik.De az is lehet, hogy kettõ indult fejlõdésnek, csak az egyik sajnos elhalt.A terhességek jelentõs része ikerterhességnek indul, csak az egyik felszívódik.Sokszor még az anya sem tud róla.De hamarosan úgyis ki fog derülni.Nem tudom, mi lehetett a másik.Egyszerûbb lett volna, ha ott, helyben egyenesen az orvost kérdezed meg.8 hetesen meg már tényleg lennie kell szívhangnak.Sokaknak már a 6. héten beindul.Nem jelent jót, ha az egyiknek nincs.Ha egyáltalán embrióról beszélünk.
TE SZAKEMBER VAGY? Mert ha az orvos nem tudja, hogy a másik, amit látni lehet, micsoda, akkor nem valósinü, hogy te laikusként többet látsz/tudsz. Ha meg 8 hetesen nincs szivverés, akkor nem is lesz.
Szia! Az is lehet, hogy nem egy napon vagy egy héten fogantak meg. A sógornõm is ikrekkel volt terhes, és egy hét különbség volt a két magzat közt, szóval még az is lehet, hogy nem hal el, hanem csak késõbb fejlõdik. Ugyanis nem minden ikerterhesség fogant egy idõben. Szóval lehetnek ikrek is.

Lehetséges? Vagy a szervezetem szórakozik velem? Van két halvány tesztem (ma lett de eléggé halvány). Lehetséges az ilyen?

Volt vérzésem de csak pár napig. Gondoltam ha volt baba már biztos nincs. De ma már egész nap hányingerem van, összesen 2 kiflit ettem meg. A hasam intenzíven szurkál. A tényleg terhes lennék akkor 6 hetes. Ez most mi lehet? Segítsetek. A h?m 36.8 körül van. Néha megszédülök és hol melegem van, hol fázom.

Legjobb válasz: Szia! Mint ahogyan azt elõttem írták: a halvány pozitív is pozitív. Grat. Viszont a vérzés nem túl jó dolog. Ha úgyis 6 hetesnek saccolod, akkor már ideje elmenni orvoshoz.

Szia! Mint ahogyan azt elõttem írták: a halvány pozitív is pozitív. Grat. Viszont a vérzés nem túl jó dolog. Ha úgyis 6 hetesnek saccolod, akkor már ideje elmenni orvoshoz.
Szia! Nem akarok keserítõ lenni, de ha terhes voltál és a vérzéssel esetleg elment a baba, akkor is pozitív a teszt, mert a terheshormon még akár 2 hétig is megmarad. De nagyon drukkolok, hogy babás légy, menj dokihoz, õ biztosat mond és mondd el nekünk is a jóhírt! :)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok. Igyekszem jövöhéten elmenni orvoshoz. Ezelõtt nem volt semmilyen második csík a teszten. De ma reggel kb a 2. pisibõl megcsináltam õket, mert valami belsõ hang azt mondta. Mielõtt véreztem volna totál negatív volt a teszt. Ezért is lepõdtem meg.
Gratulálok kismama! :) Hasonló helyzetben vagyok mint te, írhatnék privit neked?
halvány pozitív is pozitív! :-)
Terhes vagy ez tuti
Babás vagy! Gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Amikor jelentkezett a vérzés ezt a lehetõséget totál kizártam mert pár napig volt meg, de az elsõ 2 nap a mennyisége/állaga rendesen és másnapra mintha nem is lett volna, csak 2-3 pötty. De azóta ezek a "tünetek" vannak. Csak az zavar hogy miért ilyen nagyon halványak a csíkok ha tényleg megmaradt a baba (ha volt)? Szinte alig látszanak. Volt már ikerterhesség a családban. Nem tudom ez számít-e.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Persze hogy írhatsz: [email protected]

Lehetséges az, hogy valakinek egymás utáni két hónapban is ugyan abban a petefészkében van peteérés?

Nekem el?z? hónapban is, és most is a bal oldala szurkál a méhemnek. Mensi szer? görcseim vannak, és fáj a mellem is. A ciklusom 31 napos, mai a 14. nap.

Legjobb válasz: Persze, lehetséges. Nekem van, hogy 3-4szer egymás utáni hónapban a jobb petefészkem aktívkodik :)

Persze, lehetséges. Nekem van, hogy 3-4szer egymás utáni hónapban a jobb petefészkem aktívkodik :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :-)

Tegnap úgy vettem észre, mintha aranyerem lenne, mára meg azt, hogy fel is vagyok fázva. Lehetséges a két eset felfázástól?

Legjobb válasz: A két dolog között annyi összefüggés lehet, hogy ha pl. hideg helyre ülsz, akkor aranyered is lehet és fel is fázhatsz.

A két dolog között annyi összefüggés lehet, hogy ha pl. hideg helyre ülsz, akkor aranyered is lehet és fel is fázhatsz.
Esetleg elképzelhetõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!