Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, ha (855 db)

Lehetséges az, ha valaki laktóz érzékeny akkor nem hízik a tejcukortól?

Elvileg logikus, az internet szerint a laktóz érzékenyek nem képesek lebontani a tejcukrot, ami emésztetlenül távozik a széklettel. Ez esetben valaki 1dl tejjel nem (kb) 56 kcal-t visz be hanem (5x4=20) 36 kcalt-t?

Legjobb válasz: lehetséges......

lehetséges......
A laktózérzékenyek nem fognak azért tejet inni mert kevesebb kalóriájú, mivel fosnak tõle.
A nem laktózérzékenyek sem attól a napi max 1 liter tejtõl híznak. Elõzõ hozzászólónak viszont igaza van. Aki laktóz érzékeny az már egy-két deci tejtõl is fölpuffad, görcsöl és fosik. Nem éri meg az a minusz 56 kcal.
Én laktózmentes tejet iszok. Az hogy mennyi kalóriát veszek fel belõle legfeljebb úgy tudnám lemérni ha semmi mást nem ennék 1 hétig. De ezt nem ajánlom senkinek kipróbálni.
Laktózérzékenynek olyan hasmenése lesz, ha tejet iszik, hogy ott alig-alig fog bármi kalóriát felvenni a szervezete.
Igen, sztem igy van, kevesebb kaloria. De most az a 20, vagy akar napi max 100 kaloria mit oszt-szoroz? Az edesseg miatti elhizas tema ott kezdödik, hogy MIERT kivanja az edesseget/cukrot? Es ha kivanja, es nem kapja meg a tejböl, akkor majd mashonnan viszi a szervezetebe - mert kivanja... Es hanyunk, fosunk töle, görcsölünk, tönreteszi azt a maradek belflorat is, ezert nemhogy nem iszunk, hanem ra sem birunk mar nezni. En legalabbis, meg mentes tejet sem iszom.

Hogyan lehetséges az, ha meglátunk pl egy az interneten terjedő ijesztgetős "reklámot" (egy fej villog és hangosan őrjöng) akkor hirtelen teljesen más állapotba kerülünk?

pont az imént mentem rá, és egy fél percig csak néztem ki a fejemb?l

Legjobb válasz: Ha megijedsz felmegy az adrenalin szinted, összerándulnak az izmaid, felszalad a vérnyomásod, zakatol a szíved, a szervezeted felkészül a "túlélésre". Eltart egy darabig, amíg újra nyugalmi állapotba kerülsz. A jó dolgok nincsenek ekkora hatással ez emberre, mert értelemszerûen a védekezõ ösztönök erõsebbek :)

Ha megijedsz felmegy az adrenalin szinted, összerándulnak az izmaid, felszalad a vérnyomásod, zakatol a szíved, a szervezeted felkészül a "túlélésre". Eltart egy darabig, amíg újra nyugalmi állapotba kerülsz. A jó dolgok nincsenek ekkora hatással ez emberre, mert értelemszerûen a védekezõ ösztönök erõsebbek :)
Egyébként - bár nem másodpercek kellenek hozzá -, a jóga hasonlóan erõs hatással van az emberre, persze pozitív értelemben :) Én már akkor teljes extázisba kerültem utána, mikor még ki sem bírtam tartani rendesen a pózokat :)
A kérdező hozzászólása: aha, meditálás, ilyeneket szoktam, de ott is kell 10 perc mire jól érzem magam köszönöm a választ
Jajj ezt ne is mond. Én kb 15 évesen láttam. Ledobtam a laptopot az ölembõl és elkezdtem sírni annyira felugrott a pulzusom is. xD Utána én is jó pár percig nem tértem magamhoz, hogy mi volt ez. Egyébként ugyanilyen állapotba hoz engem pl. a hullámvasút csak persze az pozitívan. Ugyanúgy felszökik az adrenalin és utána jó ideig csak vigyorgok és nagyon jó kedvem van.
"A jó dolgok nincsenek ekkora hatással ez emberre, mert értelemszerûen a védekezõ ösztönök erõsebbek" és mi van a szexel? :)
ez kicsit komolyabb dolog, mint egy sima megijedés. GYakori keresõbe írd be ezt: készen állsz elolvasni Minden kérdésedre választ kapsz.

Mitől lehetséges az, ha meg van a mensesem reggelre alig van vérzésem?

Napközben a vérzés szokás mennyiség, mint máskor, csak reggelre van ez a csekély mennyiség. Valakinek volt már ehhez hasonló?

Legjobb válasz: Mert fekvõ helyzetben nem folyik ki. Ha függõlegesen járkálsz, akkor meg igen.

Mert fekvõ helyzetben nem folyik ki. Ha függõlegesen járkálsz, akkor meg igen.
Meg alvás közben nyilván nem sétálsz, a sétálástól meg hamarabb kijön.
nekem reggelre egyaltalan nics es ez azert van amit az elottem levok irtak
Nekem viszont elsõ 2-3 napon éjszaka is fel kell kelnem cserélni, nehogy átázzak...
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok azzal, mert fekvõ helyzetben vagyok, azért nem vérzek.De máskor, azért reggelre is volt nyoma, hogy meg van. Azért nem értem az egészet.

Lehetséges az, ha valaki elkezd tornázni, és aztán abbahagyja akkor rosszabb lesz a helyzet?

A narancsb?rt próbálom lehámozni magamról, de egyik nap úgy látom mintha javulna, másik nap meg mintha roszabb lenne.

Legjobb válasz: Mozgástól semmiképp sem lesz rosszabb a helyzet, ha abbahagyod, akkor sem. Csak segít, beindítja az anyagcseréd.

Mozgástól semmiképp sem lesz rosszabb a helyzet, ha abbahagyod, akkor sem. Csak segít, beindítja az anyagcseréd.
méregtelenits, + figyelj oda mit eszel! alkohol-cigaretta számüzve!! ajánlatos a rendszeres mozgás, az sem árt ha a kényes területeket dörzsölöd frotir kesztûvel+krém

Lehetséges az ha a párom az önkormányzatnál úgy szerepel, hogy a gyerekemet ő tartja akkor 10000 forintal több szociális segélyt kap? Ismerősöm ezt állítja.

Legjobb válasz: Ez így nem eléggé érthetõ. A párod? Együtt éltek? A gyereknek nem õ az anyja? Nõ vagy?

Ez így nem eléggé érthetõ. A párod? Együtt éltek? A gyereknek nem õ az anyja? Nõ vagy?
Kétlem, hogy a te házadban, a te gyereked után a párod (gondolom, nem a férjed) egy forintot is kapna. Az a gyerek eltartója, akinél el van helyezve hivatalosan. Ilyen logikával boldog-boldogtalan kérne pénzt bárki gyereke után :)
Ha a gyerek apja lemond a gyerekrõl és a párod örökbe fogadja, akkor igényelheti a párod az adókedvezményt. De akkor a gyerek apjától nem jár gyerektartás, akkor sem, ha a mostani pároddal szakítasz.
Nyilván, mert egyedül neveli a gyereket.
De hogyhogy õ szerepel így, mikor semmi köze a gyerekhez?Nem te vagy a problémás férfi a múltkori addiktológiás kérdésbõl?:O
Ha az õ háztartásába jelentitek be a gyereket, vagyis nála lesz egy eltartott személlyel több, akkor nyilván több segélyt kap. De ehhez az kell, hogy hivatalosan nála lakjon a gyerek. Ha mindannyian együtt laktok, akkor ez nyilván adott, csak be kell hogy legyetek mindannyian jelentve a lakásba.
maximum adókedvezmény, amit kaphat, az a 10E Ft. De a segélynél ilyen nincs. Ha FHT-t kap (szoc.segély a régi neve), akkor az gyerek nélkül, és gyerekkel együtt is 22.800Ft. Esetleg gyermekvédelmi támogatást lehetne kérnie, de az más.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a nõ az én házamban lakunk.
A kérdező hozzászólása: Az én gyerekem neki elvileg semmi köze nincs hozzá.
A kérdező hozzászólása: Õ most közmunkán van és így 55000 forint helyett 65000 forintot kap a gyerek miatt.

Ipon.hu honlapon lehetséges az ha 1 termék meghibásodott másikat kérjünk helyette?

ha igen milyen headsetet vegyek steelseries 3h VR helyett?

Legjobb válasz: Sorrend. 1. Javítás. 2. Javítás. 3. Javítás. 4. Kicserélés (ugyanolyan). 5. Kicserélés (ugyanolyan). 6. Kicserélés (ugyanolyan). 7. Kicserélés (ugyanolyan). 8. Elogyott. Pénz vissza, vagy csere másra.

Sorrend. 1. Javítás. 2. Javítás. 3. Javítás. 4. Kicserélés (ugyanolyan). 5. Kicserélés (ugyanolyan). 6. Kicserélés (ugyanolyan). 7. Kicserélés (ugyanolyan). 8. Elogyott. Pénz vissza, vagy csere másra.
inkább szúrasd, és akkor nem lesz baj.
Én is a szúrást ajánlom, mert a lövésnél a porc megrepedhet. Én ezekben az akupunktúrás izékben nem hiszek, de ha ettõl félsz, olvass utána, milyen ponton, mik vannak, mire hatnak ki.
pedig van ilyen, hidd el. jó, persze nem a fogyókúrában. egyik ismerõsömnek félreszúrták, és leállt a veséje. persze buta volt, nem szakemberrel csináltatta.
én szakemberrel lövettem, megmutattam hová, random bepöttyözte a porcot és kilõtte. már meg is gyógyult, minden ismerõsömnek lõtték. én nézegettem fül akupunktúrás térképet, a fül azon részén nincs is semmi. szóval ez marhaság.
utolsó, az elõtted lévõ vagyok. attól függ, hol is van az a fülbevaló. mert ugye több helyen lehet porcon belül is. az meg szerintem csak neked tûnt random bepöttyözésnek, attól, hogy te még oda mutattál, neki tudnia kell, hogy azon a környéken mi újság ilyen szempontból.
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=f%C3%BClpiercing&um=1&hl=hu&sa.. erre a részre gondoltam.:) köszi az eddigi válaszokat, még megfontolom!

Lehetséges az ha a hütőrendszer nics légtelenitve az autonál akkor nem melegit eléggé a rendszer, vagy csak alig melegit?

Legjobb válasz: Lehet bizony levegõs a vízrendszer és amíg nem légtelenítik rendesen addig a fûtés sem lesz tökéletes.

Lehet bizony levegõs a vízrendszer és amíg nem légtelenítik rendesen addig a fûtés sem lesz tökéletes.
Hogyne! Autótípusa válogatja a légtelenítést. Van hogy elég egy rövid "bõgõ" gáz (nekem így javult meg), van, hogy meredek garázskijáróban kell ugyanezt csinálni (persze nem mindegy melyik fele van magasabban). Aztán van, amikor már spécibb eszközökhöz kell folyamodni.
A kérdező hozzászólása: Egy citroen bx 1600-rol van szó.
Azt sajnos nem tudom, de ha levegõs, akkor nem hogy alig, hanem semmit sem fût. Meredek garázsfeljáró, orral felfele. Még esetleg segít, de nagyon vigyázni kell meleg és járó motornál erõteljesen, hirtelen összenyomni többször egymásután a fûtõradiátorhoz menõ vastag vízcsövet.
Munkatársamnak avensise van és ugyan ez volt a problémája hogy mikor fûtött mikor nem és kiderült hogy a hûtõsapkája volt el törve. Érdekes de igaz.
A kérdező hozzászólása: Kösz a valaszokat, csinálom ésvisszatérek.

Lehetséges az, ha valaki terhes, akkor fáj a mellbimbója (ez tény), de a fájdalom elmúlik egy hét alatt, de a mell nagyobb lesz?

Legjobb válasz: Nálam valami hasonló a helyzet, mondjuk még mindig érzékeny a mellem, de már nem fáj. Láthatóan nagyobb lett a mellem, a bimbóm meg sokkal sötétebb. Még csak 8 hetes vagyok.

Nálam valami hasonló a helyzet, mondjuk még mindig érzékeny a mellem, de már nem fáj. Láthatóan nagyobb lett a mellem, a bimbóm meg sokkal sötétebb. Még csak 8 hetes vagyok.
Igen normális, nekem is így volt, aztán késõbb megint fájt, feszült, viszektett ahogy nõtt, majd megint abbamaradt.
nálam is ugyanez a helyzet. 9heteskm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!