Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, egy nagyon-nagyon (61 db)

Gyakorlott ovu-tesztelők, a pé előtt fokozatosan, napról napra sötétedik a csík a teszten, vagy lehetséges olyan, hogy az egyik nap nagyon halvány, aztán pedig másnap már pozitív?

Legjobb válasz: lehetséges ilyen is. De függ attól is,hogy ugyan abban az idõben csináltad-e õket! Én mindig 18 óra után csinálom mert akkor jóval erõsebb mint mondjuk 15 órakor!

lehetséges ilyen is. De függ attól is, hogy ugyan abban az idõben csináltad-e õket! Én mindig 18 óra után csinálom mert akkor jóval erõsebb mint mondjuk 15 órakor!
Nekem most egyik napról a másikra hirtelen lett erõs. De az elõzõ hónapokban fokozatosan emelkedett. Nálam mindegy volt, hogy délután, vagy este.

Lehetséges az, hogy egy nagyon-nagyon vékony nőbe ne lehessen "behatolni"?

Vagy esetleg nagyon nehezen?

Legjobb válasz: HAAAT EZT MÉG ÉN NEM HALLOTTAM,SZERINTEM AZ A GOND INKABB HOGY A LANY NEM ELÉG NEDVES,NINCS IZGALMI ALLAPOTBAN,DE HA A PARTNERNEK NAGYON NAGY SZERSZAMA LEHET,AKKOR AZ IS KÖZREJATSZHAT....DE SZERINTEM A TESTI ALKAT NEM BEFOLYASOL SEMMIT

HAAAT EZT MÉG ÉN NEM HALLOTTAM, SZERINTEM AZ A GOND INKABB HOGY A LANY NEM ELÉG NEDVES, NINCS IZGALMI ALLAPOTBAN, DE HA A PARTNERNEK NAGYON NAGY SZERSZAMA LEHET, AKKOR AZ IS KÖZREJATSZHAT....DE SZERINTEM A TESTI ALKAT NEM BEFOLYASOL SEMMIT
igaza van az elsõ hozzászolónak! de kiegésziteném anniyval hogy a kína nõkbe nehéz behatolni, a fekete nõkbe pedig könnyû, nem probáltam még egyiket sem. de más a testfelépitésük ezért is van hogy a fekete pasiknak nagy a farkuk a kinaiaknak pedig nagyon kicsi, kivan ez "találva" tehát ilyen szinten a testfelépités számit.
Szerintem ilyen nics, én elég alacsony vagyok és 45 kiló, de nekem még nem volt ezzel soha gondom, pedig már a 20-as éveimben járok. :) A hüvely mérete és tágulékonysága nem függ a kilóktól. Szerintem.
Szerintem sem számít a testsúly. Gondoljatok bele! Ha a vékony nõknek annyira szûk lenne a hüvelyük, hogy 1 pénisz nem fér bele, akkor hogyan szülnének 3-4 kilós babákat??? A kínai példához annyit, hogy náluk az újszülöttek átlagos súlya is sokkal kisebb, mint mondjuk Európában.
Ez tévhit. A sovány nõkbe KÖNNYÛ behatolni, míg a kövérekbe NEHÉZ. A hüvely mérete ugyanis nem annyira a test KÜLSÕ méretétõl függ... az elhízás feltölt mindent zsírral, és bizony összenyomja azt is.

Ezt egy nagyon nagy hülyeségnek gondolom még én is de, lehetséges az, hogy az egyik kutya szõrétõl viszketek, még a másikétól nem?

Allergiás reakció, vagy nemtudom...

Legjobb válasz: Abban az esetben, ha az egyik mondjuk atkás, vagy ilyesmi, akkor elõfordulhat, de általában ilyenkor a másik kutya is az lesz.

Abban az esetben, ha az egyik mondjuk atkás, vagy ilyesmi, akkor elõfordulhat, de általában ilyenkor a másik kutya is az lesz.
Én saját kutyára nem vagyok allergiás, másikéra viszont igen. Illetve ha az egyik kutya hipoallergén, akkor lehet, hogy azért nem viszketsz tõle.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:D
Ha hozzánk jön egy idegen kutya, egybõl azzal kezdem, hogy megfürdetem, különben a lelkem is kiprüszkölöm tõle. A sajátodat megszoktad, van ilyen, nem hülyeség.

Lehetséges az hogy ha nagyon sokat edzek és gyakorlok minden idõmet a gyakorlásnak és edzésnek szentelem. Akkor el tudok majd kapni egy nyílvesszõt a levegõben vagy egy kardot két újjal? Vagy tökéletesen fogok kardal harcolni?

Legjobb válasz: Attól függ. Ha délelõtt is edzel, akkor igen. De ha a nyílvesszõt szájjal is el akarod kapni, akkor ilyen fejpánt is kell. Nindzsás.

Attól függ. Ha délelõtt is edzel, akkor igen. De ha a nyílvesszõt szájjal is el akarod kapni, akkor ilyen fejpánt is kell. Nindzsás.
A kérdező hozzászólása: Menyi idõbe telik ha reggeltõl estig edzek és csak kajálni állok meg? Mármint 8-18-ig.
Wing tsunnal max. fél év. Õk a boxosokat is simán verik. Mike Tyson nekik csak 2 mp.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mivel nem a humor részlegbe írtad, megpróbálok komolyan válaszolni: Kardot két ujjal elkapni teljességgel lehetetlen. A felülete olajos, ezért nagyon csúszós. A bejövõ vágás sebessége és ereje, illetve mozgási iránya nem teszi lehetõvé. Viszont, ha a kard nem mozog, meg lehet markolni nyugodtan. Remélhetõleg nem fogja utána visszahúzni azt, ezzel levágva mindegyik ujjad. Nyílvesszõt el lehet kapni, sõt, karddal le lehet vágni röptében. Feltétele, hogy a szintednek megfelelõ sebességgel és távolságról szálljon. Otake (Katori vezetõ oktatója) csinált egy videót ahol levág egy, a szívére célzott nyilat. Ezt most nem találom, de ez is jól példázza mit lehet elérni: https://www.youtube.com/watch?v=Qzhs1Z8Rwnk Nem tudom mit jelent karddal tökéletesen harcolni. Legendás harcosok mint gyermekkoruktól kezdve edzettek szinte egész nap. Ehhez jött még egy jó nagy adag tehetség.
Edzés/képzés (ennek minõsége) és ráfordított energia/idõ valamint tehetség kérdése hogy miket érhetsz el. De sok lehetõség rejlik az emberi testben, csak sok munka kiélezni ezeket a képességeket.

Szerintetek lehetséges az, hogy egy nagy szerelemnek induló kapcsolat, azért érjen véget 3 hónap után, mert az egyik fél önértékelési zavarral küzd, mindenben kevesebbnek érzi magát, mint a párja?

A szerelem több évi barátság után alakult ki. A kisebbrendûség érzése a kapcsolat elején egyáltalán nem jelent meg, sõt büszke is volt a párjára, de aztán éppen emiatt szeretett ki belõle és végül õ döntött a szakítás mellett. Összejöhetnek õk még egyszer?

Legjobb válasz: Nem valószínû hacsak nem változik 180 fokos fordulatot a magáról alkotott véleménye.

Nem valószínû hacsak nem változik 180 fokos fordulatot a magáról alkotott véleménye.
Simán lehetséges, az pedig rajtuk múlik, hogy újra összejönnek vagy sem. Az önértékelési zavarral kellene valamit kezdeni, mert bizony az könnyen megölheti a kapcsolatot.
Régebben nem hittem, hogy ez lehetséges, de mióta sokat vagyok ezen az oldalon, az önbizalom hiányosokkal kapcsolatban már nem lep meg semmi... De miért alakult ez ki? Talán az egyik utalásokat tett rá, hogy õ a jobb? Hogy pl inkább hozzánk menjünk, mert a te lakásod nagyon lepukkant, vagy nekem 2 diplomám van, neked egy sincs, stb. Vagy csak úgy jött neki, minden ok nélkül? Beszélnetek kéne...
úgy értettem "nem lehetséges", csak ez lemaradt :) #3 voltam
A kérdező hozzászólása: Semmi negatív megjegyzés nem volt, sõt inkább biztatás, dicséret. Sokszor a lelki szemetesláda szerepét is elvállalta, próbált, a maga módján tanácsokat is adni. Ezeket azonban a másik nem igazán fogadta meg, nem nagyon hagyta, hogy segítsenek rajta. Talán az volt a gond, hogy a magabiztosabb nem "csüggött" eléggé a másik szavain, nem mutatta ki folyamatosan a csodálatát.
A családomban van egy ilyen pár. A férfi a gyenge láncszem, és minden komplexusáért a feleségén áll bosszút, alkoholista lett, egy önzõ utálatos barom. Tapasztalatból mondom, hogy van olyan ember, akinek hiába van normális, támogató párja, nem tud túllépni magán és mindenki más lesz a hibás. Állhatsz te hozzá bárhogy, semmi nem segít, neki kell magában helyretenni a dolgokat.
Hát én nem tudom. Nem hiszek ebben. Nekem pl semmi önbizalmam nincsen. Soha nem is lesz. Sokáig sikerélményem sem volt az élet több területén. Azért pl Az eléggé le tudja húzni valaki önértékelését, ha még a saját családja részérõl sem érezte soha a szeretetet, és nem értik azt sem, hogy a férje mit eszik rajta:) Illetve azt várják mikor fogja elhagyni a pasi... De ettõl teljesen független az, hogy imádom szeretem a férjemet, és boldog vagyok vele. És a kapcsolatunkra az én gondjaim nincsenek hatással. 27/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Fõleg a 6-os volt nagyon elgondolkodtató...

Tesztcsikkal teszteltem, az egyiken egy nagyon halvány tesztcsik van ami csak a fénynél látszik, lehetséges hogy csak a tesztcsik helye? Mi lehet a teszt jelentése?

a masodik teszten meg nem látszik semmi tesztcsik csak a kontrol csik,viszont ha ennek a tesztnek felemelem a végét az meg rozsaszin és mintha ki lenne folyva vmi,az el?zönek viszont ott kék volt.Sajnos nem értem most ez mi lehet,negativ vagy pozitiv?

Legjobb válasz: Kénytelen leszel venni egy harmadikat. Ne siesd el, várd ki a percet ami rá van írva!

Kénytelen leszel venni egy harmadikat. Ne siesd el, várd ki a percet ami rá van írva!
Vegyél egy harmadik tesztet, szerintem ne tesztcsíkot, hanem olyan kazettásat, vagy hogy hívják! A tesztcsíkkal nekem is ugyanez volt, mint neked! Az elsõ csíkon épphogy látszódott valami, a fénynél, meg sem mutattam senkinek! Igaz a második is csík volt, de reggel csináltam, és már jól látható volt a csík, jobb minõségû teszt volt, mint az elsõ! Szóval szerintem vegyél egy tesztet, és reggel csináld meg! Írd meg az eredményt, köszi!
várj még vagy 2napot, és egy más fajtával tesztelj.
A kérdező hozzászólása: A percet kivártam

Lehetséges az, hogy egy nagyon durva rémálom után másnap elkezd hullani a hajam?

Azt álmodtam, h mindkét testvérem meghalt, és nekem is csak 30 napom van hátra, majd reggel totál leizzadva ébredtem,remegtem minden bajom volt, és ma vettem észre h iszonyatosan hullik a hajam, lehetséges h a rémálom az oka? A hirtelen jött stresszre gondolok ezalatt.

Legjobb válasz: az álom az igazságot takarja

az álom az igazságot takarja
A kérdező hozzászólása: neked bizonyára az anyádat.
A kérdező hozzászólása: gondolom akkor is erre gondolnál amikor te álmodnál hasonlót

Az lehetséges, hogy egy nagy szerelem elmúljon? (bővebben lent)

A barátommal másfél éve vagyunk együtt. Szeptember óta nagyon keveset tudunk találkoni, mert sokat kell tanulnia. Pedig el?z? évben szinte minden nap találkoztnk(meg nyáron is). Nem tudom ezt megszokni bàrmennyre is próbálom. A beszélgetéseink is ritkultak.. Néha mintha már nem is egy pár lennénk. Nem sokat foglalkozott velem, és az "elhanygoltság" hatására elmúlt bennem az a nagy lángolás ami eddig volt. Sokszor elbizonytalanodom, hogy még szerelmes vagyok-e belé egyáltalán. Aztán ez elmúlik egy id? után olyankor arra gondolok, hogy úristen, hogy juthatott ilyen az eszembe. De utána megint el?jön. Nem tudom mit?l függ. Ezeket elmondtam neki is, próbál tenni ellene, van amikor sikerül, néha viszont nem, és olyankor akkor is ezen jár az eszem. Nagyon fontos nekem, nem szeretném elveszíteni, de már nem vagyunk egy hullàmhosszon. Lehet, hogy az a baj, hogy nem nagyon mozdulunk ki együtt sehova. Nem tudom elképzelni, szinte lehetetlennek tartom, hogy ami köztünk volt az elmúljon. Lehet, hogy mindenki ezt gondolja, de a mi kapcsolatunk tényleg különleges.

Legjobb válasz: sajnos igen :(

sajnos igen :(

Mennyire lehetséges az, hogy egy csinos okos 28 éves lány 4 éve egyedül van, úgy, hogy nagyon alacsony a mércéje?

Ismerkedek egy okos nagyon szép, csinos lánnyal és elmondása szerint 4 éve egyedül van. Kérdeztem az elvárásait és baromi alacsonyan vannak. Azt mondta azért van ilyen régóta egyedül, mert 4 éve megcsalta a vőlegénye meg eléggé maradi és nagyon sokára, nehezen adja oda magát és nem várnak rá a férfiak. Lehetséges ez vagy kamuzik?

Legjobb válasz: Lehetséges, a legtöbb pasi nagyon hamar elvárja a szexet és ha nem kapják meg tovább állnak. :-/

Lehetséges, a legtöbb pasi nagyon hamar elvárja a szexet és ha nem kapják meg tovább állnak. :-/
mennyire nehezen? ezt sokan nehezen tolerálják N
Normál esetben azért ennyi idõ alatt bõven túl kéne tennie magát ezen. Egyébként kötve hiszem, hogy egészséges felnõtt nõ 4 évig kibírja szex nélkül, fõleg ha elõtte már volt nemi élete, úgyhogy alkalmik tuti befigyeltek nála.
A kérdező hozzászólása: 2-es. Pedig elmondása szerint, minden pasi csak szexet akar és ezért nagyon nehéz dolga van és ezért 4 éve nem akadt senki, szóval akkor ritka fiú lehetsz, 2-es :)
Én inkább arra tippelek, hogy azt gondolják, hogy mivel csinos biztos van pasija...ezért nem kezdeményeznek nála, õ meg mivel maradi nem fog kezdeményezni, mert az a férfiak dolga... vagy...lehet hogy csinos, de közben elviselhetetlenül hisztis, vagy a jelleme nem igazán elviselhetõ.
én is évek óta egyedül vagyok. nehéz szex nélkül, de sajnos csak olyannal megy, akihez vonzódom. sokat eljárkálok és rengeteg az olyan pasi, akinek csak az egyéjszakás kalandok kellenek...nem nehéz kifogni õket. egy idõ után meg simán besokall tõlük az ember és már a normális pasikat is nehezebben veszi észre:(
Kicsit hasonló szituban vagyok-leszek én is, 2 lány is tetszik, de mindkettõ ugyanez a típus, mindkettõ gyönyörû, de évek óta nincs barátjuk, pedig nagyon aranyos, közvetlen csajok. Az egyik azt mondta azért, mert bár próbálkozások voltak, egyik férfinál sem érzett szerelmet és ezért még az elején kilépett a kapcsolatokból. Én is nehezen fogom fel ezt, de van valami rendkívül vonzó is ebben, hogy ilyen tartásuk van, pedig vágynának már nagyon az igazira, szerelemre. 26F
A nõk nem úgy vélekednek a szexrõl, ahogy a férfiak. Legalábbis nem mindenki. Én nõ létemre azt gondolom, hogy a szex is egy szükséglet, így egy párkapcsolat elején kb. a 4-5. randiig bírom. Akkor még nincs szerelem, max. vonzalom. De tény és való, hogy volt olyan, akivel még várnom kellett volna, hogy kiderüljön, hogy jobb, ha meg sem teszem vele. De sok olyan nõ van, aki csak azzal tud lefeküdni, akibe szerelmes. Ez pedig akár több hónap is lehet, manapság tényleg nem várnak ennyit a férfiak. Pláne, ha a bizalma is megingott a férfiakban, akkor nehezebben fog oldódni. Ennek ellenére azt mondom, hogy nem normális dolog, amit csinál, ugyanis azért, mert egyvalaki csúnyán viselkedett vele, nem okolhatja az összes férfit. Én ha pasi lennék, valószínû dobbantanék a helyedben. Majd állandóan bizonygatnod kell a hûségedet, akkor is, ha nem csináltál semmi rosszat. Ez kinek hiányzik?
A kérdező hozzászólása: "Egyébként kötve hiszem, hogy egészséges felnõtt nõ " Szerintem nem egészséges, mert ahogy a szexrõl vélekedik :) ......
Ugyanilyen voltam, miért kamuzna bárki is ilyet? Annyira hihetetlen hogy valaki akár évekig is kibírja szex nélkül? Max egy szexmániás nem bírja ki szerintem. Egy normális embernek a szexhez érzelem is kell, ahhoz meg kapcsolat tartozik, ami nem mindig jön össze, fõleg ha sokat csalódott már valaki.
Én pont ilyen lányt keresek! Te megfogtad a fõnyereményt!
A kérdező hozzászólása: akkor lehet azért ismerkedik velem, mert lelki szemetesláda típus vagyok és ezt látja?
Még nincs túl rajta, ha emiatt haragszik az össze férfire, lehet nem is mindenki csak szexet akar csak õ látja bele.
Talán éppen ezért, mert még mindig átvinné az érzelmi sérülését az új kapcsolataiba is. Nem kell ahhoz szexéhes bunkónak lenni, hogy valaki ne kérjen ebbõl.
Ráadásul egy egyszerû megcsalás miatt, ami mindenkivel elõfordul.

Lehetséges az hogy a cukrom egyik nap nagyon magas a két napra meg alacsony? Vérvételen volt 23, 3 itthon ma reggel éhgyomrinál ugyanúgy 3, 6? Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Lehetséges, bár lehet mérési hiba is,kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S

Lehetséges, bár lehet mérési hiba is, kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S
A kérdező hozzászólása: Akkor ennyi erõvel az is lehet hogy magas cukornál is kerülhetett oda szennyezõdés nem??????
A frontátvonulások, ami manapság igen gyakori okozhatnak anyagcsere kisiklásokat. Bármennyire is odafigyelünk, ez sajnos mostanság gyakori eset. Ekkorát nem téved a mûszer. Az valóban 22, 3 volt, és valóban 3, 6 volt. Figyelj magadra körültekintõbben, és ha ez még napokig eltart, keresd fel a kezelõorvosodat. Ez a hatalmas érték életveszélyes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!