Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, egy hirtelen (6 db)

Ilyen lehetséges? Adott egy ikerterhes nő (három, négy), akinél hirtelen megindul a szülés. Nincs kórházban, nyilván császár kellene. De olyan hirtelen jön, hogy az egyik babát kénytelen megszülni a spontán, a többit meg császárral?

Legjobb válasz: Bár laikus vagyok de ilyen nincs hisz ha megindul a szülés és már látszik a baba vagy teszem azt már kiis jött akkor anyukát nem szabad mozdítani!!Ott fog szülni ahol éppen van!

Bár laikus vagyok de ilyen nincs hisz ha megindul a szülés és már látszik a baba vagy teszem azt már kiis jött akkor anyukát nem szabad mozdítani!!Ott fog szülni ahol éppen van!
Ha olyan veszélyeztetett, akkor lehet eleve kórházban van az x.héttõl.
Az elsõ fájástól vagy magzatvíz elfolyástól számolva nem fél óra alatt születik meg egy baba... Aki hármasikreket vár befektetik a 30. héttõl a kórházba. Sõt sokszor komplikációk is vannak, van akit már korábban. Olyan lehet, hogy az elsõt megszüli, aztán a 2-at is, ha fejvégû. Ha nem fejvégû befordítják és megszülheti. Vagy azonnal császár és már az egyiket sem szüli meg hüvelyi úton.
Ha az elsõt megszülte spontán, szerinted mennyi idõ van, hogy a következõ is nekiinduljon? Általában percek vannak csak az ikerbabák között, nincs idõ a kettõ között még hurcolászni a kismamát. Az ikerterhesek mindig több figyelmet kapnak, nem véletlenül, már csak azért is, mert a hármas, négyes ikerterhességnél általában korábban is jönnek a babák. A szülés, még a sokadik is, nem úgy történik, hogy fáj és kipottyan a baba. Van egy folyamata, kinél hosszabb, kinél rövidebb, annyi idõ azért akad, hogy kórházba kerüljön a kismama.
Miért kellene császár? Ikerterhesek is szülnek hüvelyi úton. Azt nem tudom elképzelni, hogy megszületik az egyik baba, megérkezik a mentõ, beteszik a nõt és a kórházban császárral megszüli a többit. Ha egy megszületett, akkor a többi is meg fog. Persze ha komplikáció van, akkor nyilván viszik.
Ha már az egyik kijött nem császároznak. Szó szerint kihúzzák õket, ha nem jönnek, vágni már nincs idõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, azon van a hangsúly, hogy az egyiket spontán szüli meg, mert nem érnek be vele idõben.
A kérdező hozzászólása: Oké, de annyit?? Úgy gondoltam, hogy ugye veszélyeztett, az elsõt megszüli, a többinél beviszik és császározzák egybõl? Vagy ilyen nincs? Azért négynél én nem engedném "ki" ott mind a négyet, az azért...hát.

Hogyan lehetséges az, ha meglátunk pl egy az interneten terjedő ijesztgetős "reklámot" (egy fej villog és hangosan őrjöng) akkor hirtelen teljesen más állapotba kerülünk?

pont az imént mentem rá, és egy fél percig csak néztem ki a fejemb?l

Legjobb válasz: Ha megijedsz felmegy az adrenalin szinted, összerándulnak az izmaid, felszalad a vérnyomásod, zakatol a szíved, a szervezeted felkészül a "túlélésre". Eltart egy darabig, amíg újra nyugalmi állapotba kerülsz. A jó dolgok nincsenek ekkora hatással ez emberre, mert értelemszerûen a védekezõ ösztönök erõsebbek :)

Ha megijedsz felmegy az adrenalin szinted, összerándulnak az izmaid, felszalad a vérnyomásod, zakatol a szíved, a szervezeted felkészül a "túlélésre". Eltart egy darabig, amíg újra nyugalmi állapotba kerülsz. A jó dolgok nincsenek ekkora hatással ez emberre, mert értelemszerûen a védekezõ ösztönök erõsebbek :)
Egyébként - bár nem másodpercek kellenek hozzá -, a jóga hasonlóan erõs hatással van az emberre, persze pozitív értelemben :) Én már akkor teljes extázisba kerültem utána, mikor még ki sem bírtam tartani rendesen a pózokat :)
A kérdező hozzászólása: aha, meditálás, ilyeneket szoktam, de ott is kell 10 perc mire jól érzem magam köszönöm a választ
Jajj ezt ne is mond. Én kb 15 évesen láttam. Ledobtam a laptopot az ölembõl és elkezdtem sírni annyira felugrott a pulzusom is. xD Utána én is jó pár percig nem tértem magamhoz, hogy mi volt ez. Egyébként ugyanilyen állapotba hoz engem pl. a hullámvasút csak persze az pozitívan. Ugyanúgy felszökik az adrenalin és utána jó ideig csak vigyorgok és nagyon jó kedvem van.
"A jó dolgok nincsenek ekkora hatással ez emberre, mert értelemszerûen a védekezõ ösztönök erõsebbek" és mi van a szexel? :)
ez kicsit komolyabb dolog, mint egy sima megijedés. GYakori keresõbe írd be ezt: készen állsz elolvasni Minden kérdésedre választ kapsz.

Lehetséges az, hogy egy hirtelen mozdulattól begyulladhat, vagy megrándulhat valami izom, vagy szalag a hasamba?

én arra gyanakszom,mert elég sokszor megfeledkezek,és hirtelen állok fel,vagy fordulok meg! izomlázszer?en fáj a hasam alja,és csak bal oldalon,és ott szokott belenyilalni,amikor rossz mozdulatom van! 6 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Lehet, hogy az izmok nyúlása miatt van, de ha nagyon aggaszt, fordulj orvoshoz!

Lehet, hogy az izmok nyúlása miatt van, de ha nagyon aggaszt, fordulj orvoshoz!


lehetséges bár szerintem a cd olvasod ment tönkre
A kérdező hozzászólása: Az is lehet! Mértem, egyszer, és állítólag az egyik tesztnél 6 másodperces fáziskéséssel tette a dolgát! A lemez oldalán(amelyiket a gép olvassa fekete pöttyök vannak olyan 1-2 mm átmérõüjek! De anniyra rossz, hogy már a mostani gépem sem tudja olvasni a lemezt! na, de léztezik , hogy ennyire erõs lézerrel olvassa a lemezt?
A kérdező hozzászólása: De mégsem! Az nem lehet! Minden más CD lemezt ír és olvas!
Pont ilyen esetekre találták ki a tápot! Sürgõsen szerezz be egyet, és nem fog hirtelen nagy feszültséget kapni!
A kérdező hozzászólása: Az ki van zárva! Már egyezr ha jól emlékszem talán 2008-ban már volt kicserélve a tápja! Az volt a baja, hogy játék közben, lefagyott nem írt ki feliratokat, megállt! És egyszer azt vettem észre, hogy nem kapcsol be! És így vittük el tápot cserélni! De mindegy! A CD Olvasót a hétvégén szétszedem, és megnézem, mi lehetett a baja! Bár elég régi volt benne a CD olvasó! Idén lesz 7 éves! Lehet, hogy egy áramkör be volt porosodva, és azért olvassa, rendsen, mert valahol van egy nyílás a lemez felé, és ott bemehetett a levegõ! Mindegy! Szerintem meg amikor a lemezt le kellett volna állítania akkor nem állította le!

Egy ember szervezete körülbelül mennyi alkoholt bír el? Mennyit kell innia az embernek hogy bele is haljon? Ha mondjuk este hirtelen nagy mennyiséggel megiszik az ember olyan lehetséges hogy reggel már fel sem ébred?

Ne értsétek félre és csak egy általános kérdést tettem fel amire a válasz nagyon érdekel engem.

Legjobb válasz: 3.5 - 5.0 ezerelék Kóma Beáll a teljes eszméletvesztés. A testhõmérséklet kórosan alacsony. A légzés és keringés akár olyan mértékû zavart is szenvedhet, hogy végül a légzés leállása miatt beáll a halál. 5.0 ezrelék- Halál Az alkohol ilyen magas szintjét gyakorlatilag nem lehet túlélni. Itt kiszámolhatod, hogy milyen dózissal érheted el ezt a hatást, vagyis, hogy mennyit NE igyál! http://www.hazipatika.com/topics/alkohol/calc

3.5 - 5.0 ezerelék Kóma Beáll a teljes eszméletvesztés. A testhõmérséklet kórosan alacsony. A légzés és keringés akár olyan mértékû zavart is szenvedhet, hogy végül a légzés leállása miatt beáll a halál. 5.0 ezrelék- Halál Az alkohol ilyen magas szintjét gyakorlatilag nem lehet túlélni. Itt kiszámolhatod, hogy milyen dózissal érheted el ezt a hatást, vagyis, hogy mennyit NE igyál! http://www.hazipatika.com/topics/alkohol/calc
jah és az ezrelék az a véralkoholszintre értendõ
lehetséges. 2-3 évvel ezelõtt meghalt egy 17 éves fiú a kórházban, ahol dolgozom. barátai szerint 1 liter töményet ivott meg, bár ennél jóval több volt a gyomrában. szóval lehetséges, de ez nyilván az egyén szervezetétõl is függ.
nagyon érdekes ez a kalkulátor! kiszámoltam, ha mondjuk 21:00kor iszik az ember 9 pálinkát, és 22:00kor 2 Becherovkát, már bele is halhat... Nagyon döbbenetes!
Hát talán 1 alkalomtól nemis halsz meg de ha lelkiismeretesen évekig folytatod eme áldásos tevékenységet minden bizonnyal mihamarabb meg fog jönni a kívánt hatás.

Lehetséges, hogy két ember között, valóban olyan erős a vonzalom, hogy mások is érzik a "vibrálást", hogy alig bírnak, kartávolságnyira állni, vagy, hogy egy férfi, aki egyébként azért magabiztos, hirtelen össze-vissza beszél az imádott nő előtt?

Naivnak t?nik a kérdés, valójában keser? élettapasztalat iratja. Szóval

Legjobb válasz: Van. Az elso randijainkon pont igy viselkedett az egyebkent nagyon laza es magabiztos fium.

Van. Az elso randijainkon pont igy viselkedett az egyebkent nagyon laza es magabiztos fium.
Hát a kartávolságnyira állást meg az össze-vissza beszélést nem tudom, de a vibrálás az tuti. Elõször láttam az exemet, és fél óra múlva az anyja már tudta, hogy összejövünk. Pedig nem is beszéltünk akkor még, csak találkozott párszor a tekintetünk.
Van... Velem is megtörtént, én játszottam a férfi szerepét, mivel én vagyok a férfi:D De nagyon szar, ha a lány nem ismeri be a dolgokat:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!