Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, egy fiú az (39 db)

A barátom 19 éves és még nem élte ki magát. Igaz, hogy már 3éve együtt vagyunk, de félek, mi van ha közben rátör a csajozós korszak. Amúgy nagyon jól megvagyunk és már a közös jövőt tervezzük. Lehetséges hogy egy fiú az1szerelmével éli le az életét?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert

Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert
Vannak bizonyos fiúk, akik sok év múlva is képesek szakítani (mint ahogy ezt sok lány is természetesen így teszi), és szerintem ennek egyetlen oka van: a változatosság hiánya. Gondolj bele, egyszer belédszeret, miért kéne elmúlnia? 3 év alatt már alaposan megismert, tehát valószínûen nem az lenne a szakítás indoka, hogy "nem így képzeltelek el". Mindig el kell tudni csábítani: más ruhák, hajszín, szórakozóhelyek, kirándulások, stb... Szép napot!
Ha tényleg nagyon jól kiegészítitek egymást, és vissza akarod kapni ha ilyen történik, akkor ha rátör a kankorszak, engedd meg neki hogy kipróbáljon ezt azt kicsit szétnézzen más lányok felé, és ha elege lett visszatérjen hozzád. Kicsit szokatlannak tûnhet ez, de a szerelmetek a fontos, a többi csak testiség, hadd próbálja ki hogy minden puncinak ugyan olyan e az íze, ez így természetes, de ha tényleg komolyan vesz téged akkor visszatér hozzád ha te is engeded! jobb alternatívát nem tudok kitalálni, én biztos ezt tenném, aztán együtt öregednék meg a választottammal.
egy haverom bizonyíték arra, hogy lehetséges. Ha a csaj megérik a dologra el is veszi rögtön. Mellesleg én is képesnek érzem magam rá.

Az lehetséges, hogy egy fiúnak tetszik egy lány egy ideig, aztán már nem?

Mièrt?

Legjobb válasz: Azért, mert egy számítógépes játékra is ráun három hónap után.

Azért, mert egy számítógépes játékra is ráun három hónap után.
Aha, nekem tetszett egy lány, aztán meguntam, h nem mutat semmi érdeklõdést irányomba, én elég nyitott személyiség vagyok, õ meg nagyon zárkózott volt, még nekem is csak néha nyílt meg, de egy idõ után belefáradtam, vannak ilyen törhetetlen diók. Mivel már hónapok óta egy másik lánnyal járok, így igen, az érzés is kiveszett belõlem, szval az valszeg feltûnt neki, h anno mennyit foglalkoztam vele, most meg semmi.
Igen. Mert akár hiszed akár nem a lányok unalmasak tudnak lenni a nagy mell meg szép fenék hosszú távon semmit nem ér.
persze, hogy lehetséges, mindenki változik, nekem sem tetszenek már azok a lányok akik pl 1 éve tetszettek, változik az ízlés, megunja az ember stb.
Igen, lehetséges. Saját tapasztalatom alapján. Ezt hívják "kiábrándulás"-nak.
a 14:30-as amit írt az is egy igaz állítás! és hát igen, nem csak egy szép lány járkál az utcákon, és ha épp nem vagyunk oda a lányért, vagy nem zúgtunk bele, akkor hamar megtetszik más!

Szerintetek az lehetséges, ha egy fiú azért néz a szemedbe mélyen, hogy kitalálja tetszel-e neki, ne különösebben nem érdekled?

Tudom, hülyén hangzik a kérdésem. Van egy fiú aki tavaly tanév óta tetszik nekem és egy suliba járunk de csak ebben a tanévben figyelt fel rám, így bejelöltem fb-n. De nem jelölt vissza, viszont azóta ha meglátom és észrevesz, akk mélyen belenéz a szemembe de én meg próbálom elkerülni a szemkontaktust nehogy elpiruljak. Szerintetek csak ki akarja deríteni h tetszik-e nekem v mi? Előre is köszi.

Legjobb válasz: ha nem jelölt vissza, akkor hagyjad, ne is nézz rá.

ha nem jelölt vissza, akkor hagyjad, ne is nézz rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsot !
Az elsõ lépés a fiú dolga. Ha Õ nem lép, akkor ne nagyon foglalkozz vele, viszont ha látod, hogy szeretne megismerkedni veled, akkor légy nyitott. Az hogy a facebookon nem jelölt vissza, az semmit nem jelent. Vannak olyanok, akik vadidegeneket nem jelölnek vissza, és vannak olyanok, akik vadidegeneket jelölnek be... Értem, hogy te nem vagy neki vadidegen, de ha eddig nem beszélgettél vele sokat, akkor teljesen megérteném, hogy nem akar visszajelölni. Sok szerencsét a továbbiakban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
Van ilyen, és sajnos eléggé gyakori, ökör hiba!
A kérdező hozzászólása: Hát ezt próbáltam csinálni, de ugye nagyon változó. Egyik pillanatban úgy érzem igen, aztán meg azt, hogy nem tetszek neki. És elég nehéz úgy csinálni, hogyha tetszek neki, akkor bátorító legyek, de ha nem tetszek neki, akkor ne legyen nyomulós. Egyébként az egyik haverja is segített neki többször is, de nem jött oda, a haverja meg mindig mérges lett. Egyébként a helyzetet nehezíti, hogy a suliban õk szeretnek szórakozni (magukból hülyét csinálni)... és ezért sem merek lépni.
Nyugodtan közeledj felé. Lehet bátortalan, add meg a kezdõ lökést, ha látja hogy valószínûleg nem utasítod el, mivel hogy közeledtél hozzá, ezért több önbizalma lesz és onnantól már õ fog lépni.
A kérdező hozzászólása: Valakinek van valami tanácsa?
A kérdező hozzászólása: Sajnos tapasztaltam :S
Ajjajj!!! Ezek a mûvészfélék eléggé gázos lények! Sosem lehet kiigazodni rajtuk...
A kérdező hozzászólása: Õ egyébként egy kicsit olyan, mintha álomvilágban élne. Szóval nevezhetném mûvészléleknek vagy gyereklelkûnek is. Valamikor néz rám, de nem is fogja fel, hogy õ kit lát. Máskor meg meglát és észrevehetõen zavarban van.
Ne hidd, hogy ribancnak fog nézni! FONTOS, hogy ne akkor menj oda, amikor a haverjaival van, mert akkor játszani fogja a nagymenõt és bunkó lesz.
A kérdező hozzászólása: Értem, de ez nem olyan egyszerû. Tudom, hogy hülye kifogás.
Kezdeményezz te! Ha akkor is elutasít, akkor tényleg nem érdekled. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert az én barátnõim mindig azt mondják nekem, hogy ha akart volna lépett volna :S
Lehetséges. Sõt, szinte biztos, hogy nem mer lépni. Ami nem azt jelenti, hogy biztosan tetszel neki, de ebben a korban nagyon gyávák a srácok.

Ha egy fiú azt mondja 20 évesen, hogy még sose verte ki, az lehetséges?

Legjobb válasz: Nem valószínû. Persze ha nincs keze/farka akkor lehet...

Nem valószínû. Persze ha nincs keze/farka akkor lehet...
Lehetségesnek lehetséges, bár erõsen kétlem, hogy igaz lenne. kb. 13-14 éves korában ön rá az ember, hogy is kell csinálni.
sztem lehetetlen...nincs olyan, hogy 20 év alatt egyszer se próbálta ki, egyszer se jött rá, egyszer se lett volna kíváncsi erre...
NEM EZ HÜLYESÉG DE LEHET MONDJUK VAN ILYEN DE AZZAL NINCS MINDEN RENDBEN vagy csak valami vallásos valaki ha egyáltalán van ilyen egyszerûen csak tagadja
Miért ne lenne lehetséges? Ez csak manapság olyan nagy divat. 27/F
nehéz elhinni hogy van ilyen. én NAGYON késõn érõ vagyok, de 13 éves korom óta rendszeresen kiverem.
Nekem is van olyan fiú ismerõsöm, aki már elmúlt 18 éves és még sose verte ki. Éjszakai magömlése már sokszor volt, de ennek ellenére se akarja kiverni. Mondjuk én nem értem õt, hogy ez miért jó neki, nem tudja mit hagy ki xD
én 13 körül jöttem rá hogykell és mostanában már nem szoktam, asszem kinõttem belõle. szerintem ilyen fiu nemnagyon van, nem hinnék neki. még a vallásos haver is szokta... és nem jött 18-19 felé barátnõcske, mert 20 vagyok és még mindig nem volt :( csak majdnem :( de már csak ritkán csinálom, heti 1-2x max. szal: elvileg lehetséges, én nem hinném el neki semmi esetre sem
Na akkor csak hogy tujátok: Átlag hapsinak 13 - 14 éve korától álmában "magától" is kiürül! Aztán hamarosan rájön hogyan tud ezen "segíteni". Szigorú, fegyelmezett - vallásos - neveltetés esetén ez persze elmaradhat, de akkor jön az elsõ verzió. Késõn érõ típusnál ez a dolog akár 17 - 18 éves korra is tolódhat amikor viszont már jellemzõen elõkerül egy készséges barátnõcske. Tehát van hogy kimarad egy - egy hapsinál ez a korszak. Aztán persze ha még késõbb érõ jószág akkor a barátnõje meg nem érti mért nem akarja öt a srác - írogat ide a fórumra - mert külön meg kell tanítani a gyereket arra hogy õ hapsi.
Az lehetséges, de a sok spermátol tuti szét durrant már a a hímvesszõje, ha ez nem történt meg, akkor a sperma az agyára ment az tuti ez nem egészséges....

Lehetséges az, hogy egy lánynak van fiú barátja? Csak szimpla barát.

Legjobb válasz: Természetesen. - a barátzónában lévõ fiú barát, akire a nõ nem néz férfiként, ekkor a fiú vagy vonzódik hozzá, vagy nem - fiú barát, de folyamatosan izgatja a nõ fantáziáját, van kettõjük közt valamiféle szexuális vonzalom, de semmi több, mindkettõnek megvan a saját élete - a fiú barát, akivel idõnként összejárnak reszelni

Természetesen. - a barátzónában lévõ fiú barát, akire a nõ nem néz férfiként, ekkor a fiú vagy vonzódik hozzá, vagy nem - fiú barát, de folyamatosan izgatja a nõ fantáziáját, van kettõjük közt valamiféle szexuális vonzalom, de semmi több, mindkettõnek megvan a saját élete - a fiú barát, akivel idõnként összejárnak reszelni
Ha semmilyen szexuális vonzalom nincs egyik félben sem a másik felé.Különben nem más csak plátoi szerelem barátságnak álcázva, ahol egyik felet mindig eszi a fene hogy több is legyen mint barátság, csak maximum nem mondja ki.Létezhet még exek között is , ha normálisan váltak el és már mindkettõ más utakon jár új kapcsolatban él.
Miért ne lenne lehetséges? Nem ösztönlények vagyunk.
Persze.
Igen.
Az utolsót pontosítanám. Én nem úgy tekintek a szerelemre, mint mezei szeretet és szexuális vonzalom kombinációjára. Igencsak szoros, jó viszonyt ápolok olyan sráccal, aki akármikor képes lázba hozni úgy, hogy szívem (ösztöneim) szerint leteperném helyben, mégsem röpdösnek pillangók a gyomromban találkakor, mégsem igyekszem a lelehetõ legjobb színemben pompázni a közelében, mégsem szemlélem rózsaszín okulárén keresztül õt, mégsem érzem az elveszett felemnek, mégsem tervezgetem vele a jövõm. Nemes egyszerûséggel begerjeszt amellett, hogy kedvelem barátként. Tehát ez nem szerelem. Azt hiszem, a válaszom felöleli az eredeti kérdésrõl alkotott véleményemet is.

Szerintetek lehetséges az, hogy egy fiú, és egy lány közt csak barátság legyen és nem több?

Kamaszkorúakról van szó.

Legjobb válasz: Lehetséges, sõt több példát is láttam már rá. Attól, hogy az egyik többet érez, még nem jelenti azt, hogy át is kell lépnie a barátság határát.

Lehetséges, sõt több példát is láttam már rá. Attól, hogy az egyik többet érez, még nem jelenti azt, hogy át is kell lépnie a barátság határát.
igen, lehetséges :)
Én most vagyok 23, tehát nem ma jártam gimibe. :D Volt két nagyon-nagyon jó fiúbarátom akkor, és biztos voltam benne, hogy mindkettõjükkel tényleg csak barátságról van szó. Na, ebbõl immáron 8 év alatt az lett, hogy az egyikbe én szerettem bele, a másik meg belém. :/ Szóval, szerintem lehet csak barátság, de csak egy ideig, elõbb-utóbb, mégha évek múlva is, de vmelyik oldalról sztem mindig több lesz.
Van hát nekem rokon lett osztálytársam szóval ez lehetséges
Lehetséges, még ha mások azt is mondják hogy nem. Nekem vannak fiú barátaim de 110%-ra állítom hogy sem én sem õk nem éreznek többet barátságnál.
Hát lehetséges nagyon is.Bár néha azért az eggyik bele szeret a másikba:)
Igen van ilyen is.
A kérdező hozzászólása: Kamaszoknál is? Úgy, hogy egyik sem érez többet?
Minden lehetséges.
Lehet, de velem (velünk) például így volt: Barátok lettünk, majd együtt voltunk szûk 2 hónapig. Õ szakított velem, tehát ismét csak barátok lettünk (majdnem 2 évig). És most nemrég barátok lettünk extrákkal. Ez az egész bõ 2 és fél év alatt történt. Én az elsõ naptól fogva szerelmes vagyok belé, de az érzés nem kölcsönös...ez van, ezt kell szeretni. 21/F

Az lehetséges, hogy egy szinte tökéletes fiúnak megtetsszen egy teljesen átlagos lány?

Tetszik egy 17 éves fiú. Nagyon helyes arca van, szép nagy kék szemei, nagy a baráti társasága, jó a humora és még kedves is. Szóval minden, amit csak el lehet képzelni. Én pedig egy 15 éves, normális lány vagyok, picikét husi testalkattal (165 cm/58 kg), inkább átlagos, mint szép arccal, csak a szemem szép nagy barna. A srác körül van véve csupa szép arc?, tökéletes alakú lánnyal, szinte mindenkit megkaphatna, de pár hónapja nincsen barátn?je. Viszont azt veszem észre, hogy egyre inkább közeledik felém, sokat beszélgetünk és viccel?dünk, tök jól érzem vele magam. Szerintetek lehetséges, hogy tetszem neki? Mint mondtam, átlagos vagyok, nincs meg bennem semmi olyasmi, mint azokban a lányokban, akik körülötte vannak folyton...és önbizalmam sincs annyi, mint nekik. Lehet még ebb?l valami a kés?bbiekben? Nem lehet, hogy én csak barátnak kellek, és inkább a "tökéletes lányok" közül választana valakit? Köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Lehetséges! Megindokolni nem tudom,hogy mért,csupán példákat tudnék felhozni,de inkább nem hoznék!:D

Lehetséges! Megindokolni nem tudom, hogy mért, csupán példákat tudnék felhozni, de inkább nem hoznék!:D
Persze, hogy lehetséges:-) Nem minden a külsõ! És Te nagyon aranyos lány lehetsz! Mármint ebbõl azt vettem ki:-D Sok szerencsét hozzá! :-)
vagy csak jo baratkent tekint rad vagy tenyleg szeretne koztetek egy kapcsolatot , te tobbet ersz mint azok a kinezetre tokeletes lanyok , te szereny vagy es okos , meg biztos vagyok benne hogy ezt a valaszt egy nagyon aranyos lanynak irom , sok szerencset !!!!1
Lehetséges persze, de az is lehet, hogy csak kedvel és megbízik benned és barátnak akar "csak". Én pont így voltam és teljesen belezúgtam, de reménytelenül persze... 22/L
"Mint mondtam, átlagos vagyok, nincs meg bennem semmi olyasmi, mint azokban a lányokban, akik körülötte vannak folyton...és önbizalmam sincs annyi, mint nekik" Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS! Ez pedig az , hogy neked van eszed! Az , hogy nem vagy "tökéletes" kívülrõl belül lehetsz te 1000000x jobb a körülötte legyeskedõ feltûnési viszketegségben szenvedõ libáknál.
Lehet hogy csak a pénzedre hajt.
A kérdező hozzászólása: 17:21-es: Érdekes látásmód, ezen még nem is gondolkoztam. Egyáltalán nem arról van szó, hogy nem érném be a saját "súlycsoportommal", nem is szeretnék tökéletes fiút magam mellé...de õ tényleg nem az a tipikus menõsrác, nem issza a földig magát minden héten és kedves az emberekkel (velem is, ezért tetszett meg), jól lehet vele beszélgetni. Sokan vannak, akik talán túlságosan is kihasználják az adottságaikat, de rajta tényleg nem ezt vettem észre. Az osztályom egyébként nagyon is normális, szerencsére jó közegben nõttem fel. Mindenki szûz még, de persze nem ez számít legfõképp...nem ez határoz meg egy embert. Na de mégiscsak, az osztályom minden tagja tök aranyos, megértõ, szóval vannak emberi értékeik. Ritka, de én szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen barátaim vannak :) Ja még annyit, hogy ezektõl a "tinibálványoktól" egyszerûen falra mászom, nem is értem, hogy jön ez be a legtöbb embernek...szerintem borzasztó, de most komolyan. A sok hülye meg Justin Bieber hajat akar meg partyszemüveget vesz. Bocsi, hogy ez ilyen hosszú lett...csak na, nem szeretem az általánosításokat. :)
A válasz az, hogy a 15-18 éves lányok mind a helyes, beképzelt (általában még pénzes is) pasikra nyomulnak. Ezért ezen szerencsés kinézetû fiúkon kb 15 lány csüng, míg a normális fiúknak ezért nincsen b.nõje tinédzser korban! Mert még az átlagos, vagy csúnyácska lányok is menõkre nyomulnak. Egy átlagos fiú beéri egy átlagos lánnyal, egy átlagos lánynak már a menõ kell. Nézz körül az osztályodban, hány lány szûz, és hány fiú? Meg fogsz lepõdni! Ugyanis a lányok a menõkkel vannak együtt, így egy menõ csávók kapják meg a lányok többségét. A normális fiúk meg szinte senkit. Elárulom neked, amit majd a saját bõrödön megtapasztalsz, ha betöltöd a 20-at! Az ilyen fiúk, akikre nyomultok, hetente más nõt dugnak, mert megtehetik! Mert nyomultok rájuk. Azért nincsen b.nõje, mert élvezi, hogy szabadon lehet a lányokkal. Ne számíts semmi komolyra ilyen sráccal. (Persze, van kivétel. Kb 1-2%. Sok sikert, ha te azt akarod megtalálni.) Azt is elárulom, a nagy tinibálványok, mint SP vagy Fluor mizu Tomi stb... -nek nem azért nincsen b.nõje, mert ne találnának maguknak szegények normális lányt abból a sok csajból, akik nyomulnak rájuk! Hanem azért nem jönnek össze senkivel, hogy minél több nõt megdughassanak. Ha jót akarsz magadnak, saját súlycsoportodból válogass! És akkor nem leszel olyan, hogy minden fiúnak csak a szexre kellettem, mert csak olyanokra nyomultok, akiket ezer lány vesz körbe. Sajna, ezt majd 20 évesen megtapasztalod.
Szia:) Tudom hogy hogy érezhetsz. Én sem vagyok tökéletes sõt, nekem is tetszik egy szinte tökéletes kék szemû álompasi...sokan rajonganak érte..de nagyon joba vagyunk sokat szemezünk meg minden...És szerintem se kell tökéletes lenni egy olyan fiú számára aki tényleg úgymod álompasi:P
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm mindenkinek :) Ti is rendesek vagytok.
A kérdésedre a válasz igen, de senki sem tökéletes. És ez így jó.
Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS! Ez pedig az , hogy neked van eszed! LOL :D paradoxon
Ez nem törvény, hogy tökéletes srácnak tökéletes lány KELL legyen a barátnõje. Dereng az a mondás, hogy "a szerelem vak"? Mondjuk láttam, furcsa eseteket úgyhogy inkább "a szerelem hülye" jobban passzolna de nem ez a lényeg. Amúgy meg ez normális azoknál a férfiaknál akiknél több a vér a fejükben mint a lábuk közt. röviden: miért ne lenne lehetséges?
"Kislányom nagyon buta vagy...NEKED IGENIS VAN OLYANOD AMI NEKIK NINCS! Ez pedig az , hogy neked van eszed! " :D szóval nagyon buta , de neki van esze :D
A kérdező hozzászólása: Alig van pénzem, csak az ilyen alap dolgokra elég, amiket így magamnak veszek néha-néha, meg ajándékokra, ilyesmi...úgyhogy szerencsére ez a lehetõség nem áll fenn :D Majd 10 év múlva ráérek aggódni ezen :)
A kérdező hozzászólása: Ja egyébként tényleg köszönöm, hogy megosztottad ezt az álláspontot, mert tényleg "kissé" tapasztalatlan vagyok még. Remélem, azért majd valahogy (jó irányba :) ) alakulnak a dolgok.
Nem lehetséges már, keress mást!
Ha azért tenni kell hogy szeressen az már rég rossz :/
A kérdező hozzászólása: Hát jó.köszönöm a válaszokat.
Azért hogy szeressen valaki azért igen is tenni kell, , csak egy érzelmileg sérült ember hiszi azt, hogy elég ha oda állítok elé és annyit mondok neki, hogy ITT VAGYOK NA SZERESS!!!.. igen is tenni kell érte.és nem csak szavakkal, tettekkel fõkép..Stílusosan okos tettekkel

Van egy nagyon jó haverom/barátom (fiú)! Az lehetséges hogy bejövök neki?

Nagyon jókat, sokat is szoktunk dumálunk fészen, de osztálytársam. és suliban viszont annyira nem beszélünk. De mondjuk elég n?ies testem van :D, és hogy ezzel szokott viccel?dni. Ja meg nekem nem jelent többet barátnál. De hát voltak rá utaló dolgok hogy neki én igen, bár nem hinném... (azért mert suliban nem sokat dumálunk). /köszi hogy elolvastad :)/

Legjobb válasz: Miért ne lenne lehetséges?

Miért ne lenne lehetséges?
A kérdező hozzászólása: 9. ;) de hajrá! :D
Ühmm...véletlenül nem 8.os vagy? mert 100%ban ugyanez a szitu, csak én fiú vok.Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: A 10. et most olvastam csak de jogos :D
A kérdező hozzászólása: oksa :) köszi ! :D
abból ítélve hogy a suliban nem beszélgettek de fb-n tartjátok a kapcsolatot arra ítélek hogy visszahúzódó már ha pedig így van akkor sok lánnyal nem tart szoros kapcsolatot -> õ elõbb utóbb fülig szerelmes lesz beléd vagy az õ fejében elképzelt rólad alkotott képbe
Akkor változik a szitu:D Ha kedveskedik neked, akkor köszönd meg szépen:D Még meg is szeretheted. Ha valaki akar, akkor ne told el.
A kérdező hozzászólása: úh az nem lehet túl jó :/ drukkolok neked utolsó hogy mégis helyreálljon a kapcsolatotok :) És köszi ! :) / ha valakinek van még, akkor kérek választ ! :) /
Hát hidd el, tönkre fog menni a barátságotok, tapasztalatból mondom. Egyszer én is így összehaverkodtam kezdetben egy csajjal, mondtam neki hogy tetszik, bejön nekem, és mondta hogy ez nem kölcsönös stb.. Azóta panaszkodik hogy mér nem keresem mért utálom, ... Legszívesebben nem is beszélnék vele de nem akarok bunkó lenni..
A kérdező hozzászólása: aha igen :D upsz ezt elfelejtettem odairni :)
Te ugye lány vagy?
A kérdező hozzászólása: De mondjuk épp ez a baj mert lehet h többet hog jelenteni ha én bejövök neki, csak nem akarom elrontani a barátságot :(
A kérdező hozzászólása: Azért, mert mint azt leírtam nem beszélgetünk a suliban olyan sokat :/
HA neked nem jelent többet, akkor nem gond. Ne is hagyd magad elcsábítani. De barátod azért lehet. Nagyon jó is.
Hah akk nem te VAGY õ.nagy mák XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!