Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, babám (106 db)

Lehetséges az, hogy két különbőző orvosnál az egyik két babát lát 7-8 hetes terhesen a másik meg azt mondja, hogy nem fejlődik a magzat és csak lehetséges, hogy egy van. és az ikrejet hamarabb látták egy héttel?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.
Manapság sajna bármi lehet. Én is egyre több ismerõstõl azt hallom, hogy azzal "cseszegetik" 9 hónapig, hogy nem fejlõdik a baba, kicsi a baba, és megszüli a közel 4 kg-os babát. Nem tudom miért jó ez. Ne izgulj, ezekkel próbálj meg nem foglalkozni, majd meglátod, szép erõs babád lesz:-)
Szia!Sajnos lehet, mert nekem az elõzõ terhességem során azt mondta az orvos, hogy 7 hetes terhes vagyok.Két hét múlva vissza mentem, és közölte, hogy elszámolta magát, és csak most vagyok 7 hetes terhes.

Lehetséges az, hogy vetélés után terhes maradok 1 babával?

2 hete voltam 8 hetes terhes, mikor is elöntött a vér, görcseim voltak. Persze be a kórházba, 2 napig voltam ott, 2 orvos nézett meg ultrahangon. Mind kettő azt mondta nem lát terhességet. Viszont én azóta is érzem a tüneteket, a pocim is érzékeny, hiába a vérzésem 1 hétig tartott, mai napig néha mintha szúrkálnának, meg mintha még élne bennem a baba. Arra is gondoltam iker terhesség és talán csak az egyikük ment el. Viszont mielött elkezdtem vérezni együtt voltam a párommal, és arra is gondoltam, hogy akkor "is" sikerülhetett egy baba, hisz nem biztos hogy a vérzéskor veszítettem el az elözö babám. Úgy tudom, elöbb elhal, a vérzés már csak akkor van, ha a szervezet kilöki magából..Nem volt müszeres befelyezés, kontrollra még 2 hét mulva megyek csak. Mit gondoltok? Lehetséges ez? /persze miután kijöttem a kórházból, nem voltam együtt a párommal még../!!!

Legjobb válasz: Elvileg lehetséges, ha 2 petéjû ikrek voltak, de ha megvizsgáltak UH-al, akkor kiderült volna. A vérzés elõtti együttlétbõl meg tuti nem lett baba. Mivel terhes voltál, valószínû nem volt peteérésed, tehát nem volt minek megtermékenyülni. Inkább a bélmozgásokat és a méh regenerálódását érzed. Sajnálom, hogy elvetéltél. :(

Elvileg lehetséges, ha 2 petéjû ikrek voltak, de ha megvizsgáltak UH-al, akkor kiderült volna. A vérzés elõtti együttlétbõl meg tuti nem lett baba. Mivel terhes voltál, valószínû nem volt peteérésed, tehát nem volt minek megtermékenyülni. Inkább a bélmozgásokat és a méh regenerálódását érzed. Sajnálom, hogy elvetéltél. :(
A "Nem tudtam hogy terhes vagyok"-ban volt egy ilyen eset. Ikerterhessegnel csak az egyik magzat ment el. De terhessegi tuneteket okozhat az is, hogy nem urult ki a mehed...
nagyon sajnálom.ami veled történt. én is elvetéltem múlt hónapba. én vérzés után senmi tümetet nem èreztem. mondjuk nekem az orvos már nem llátott terhességet én kb 4-5 hetes lehettem vérbõl állapította meg.
Sajnálom, de ha két orvos is megnézett és nem látott terhességet, szerintem nincs is. Csak a hormonjaid az oka a tüneteknek!
Az impotens nem azt jelenti , hogy nem tud gyermeket nemzeni! Nem véreztél el, mivel élsz! Ha ennyire türelmetlen vagy, menj vissza hamarabb, vagy másik orvoshoz. Védekezni, mindenképpen érdemes, ha továbbra sem szeretnétek gyereket! Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
ez valoszinü azért van mert még nem ürült ki teljesen a hcg a szervezetedböl.szerintem
Lehet, hogy nem a pontosan vag a temaba de nekem van egy baratnöm akinek mar volt 2 kisfia es nem szeretett volna többet.Vedekeztek -nem tudom mar, hogy hogyan-de becsuszott a baba.Eldöntöttek, hogy nem tartjak meg, abortusz a 11.-dik heten. Csak az volt a baj, hogy ö utana is erezte, hogy valami nem okes.Hivott is, hogy menjek el vele a dokihoz, mert neki meg mindig olyan erzese van minta terhes lenne.Persze, en mondtam neki, hogy lehet csak a hormonok....hat a francokat! Megvizsgaltak es akkor mar a 13.-dik hetben volt.Nem tudni, lehet az abortuszkor "elment" egy baba vagy egy sem, ki tudja.Megszülte, fiu lett, okos es gyönyörü.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat voltam a dokinál, és semmi baj, a tüntek elmúltak, még szúrkálást érzek, de az elvileg a méh összehúzódás még. :) Azért jó tudni ezekröl a tapasztalatokról, hisz sosem tudni, mit hoz a sors... :)

Baba? lehetséges az hogy a hőm nem magas és mégis bab?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Gondolom akkor egyébként is alacsonyabb a testhõmérsékleted.

Igen, lehetséges. Gondolom akkor egyébként is alacsonyabb a testhõmérsékleted.
nem inkább ugyanannyi mint szokott.

December 2. -án kéne, hogy megjöjjön, de olyan jeleim vannak mintha terhes lennék. Voltam már terhes, de sajnos azt elveszítettem. Lehetséges, hogy babát várok, és hogy vannak már jelei?

Legjobb válasz: Ilyen korán még elég ritka, de elõfordul, hogy vannak tünetek. Bár a mensi elõtti tüneteket is össze lehet téveszteni a terhességi tünetekkel, fõleg, ha valaki nagyon akarja a babát. Próbálj türelmes lenni, és kivárni a hétfõt!

Ilyen korán még elég ritka, de elõfordul, hogy vannak tünetek. Bár a mensi elõtti tüneteket is össze lehet téveszteni a terhességi tünetekkel, fõleg, ha valaki nagyon akarja a babát. Próbálj türelmes lenni, és kivárni a hétfõt!

Lehetséges az, hogy a babámnak a rágófoga jöjjön elsőnek?

Tudom,hogy elöbb a metsz?fogak jönnek mert ? a második babám,meg amúgy is sok gyerek van a környezetemben. De neki most mintha a rágófoga jönne. Ha a szájába nyúlok érzem,hogy szurja az ujjamat a hegye,meg látszik is neki 4 pici fehér pöttyöcske. Mindent rágna azon az oldalon. Értem itt azt hogy a cumit a cumisüveget vagy az ujjamat addig lökdösi a nyelvével ameddig oda nem tornázza és elkezdi rágni. Vélemények???

Legjobb válasz: Több babát is ismerek a környezetemben,akinek nem "szabályos" sorrendben jöttek ki a fogai.Lehet ez a tiédnél is.Ad a kezébe kenyérhajat,vagy valamit,amit rágni tud.

Több babát is ismerek a környezetemben, akinek nem "szabályos" sorrendben jöttek ki a fogai.Lehet ez a tiédnél is.Ad a kezébe kenyérhajat, vagy valamit, amit rágni tud.

Lehetséges az h ha valaki 4 hónappal császár után teherbe esik akkor elveszik a babát mert még nem gyógyult meg eléggé a méh ahoz h kihordjon még egy babát?

Legjobb válasz: szerintem igen,vagyis elvehetik. nem kockáztatná senki sem a kismama életét. na meg nem hiába mondják,hogy császárosakkal,lehetõleg minnél késõbb találkozzanak legközelebb babaprojekt ügyben. Szerintem egy 2,5 3 év biztos kell a teljes regenerálódáshoz.

szerintem igen, vagyis elvehetik. nem kockáztatná senki sem a kismama életét. na meg nem hiába mondják, hogy császárosakkal, lehetõleg minnél késõbb találkozzanak legközelebb babaprojekt ügyben. Szerintem egy 2, 5 3 év biztos kell a teljes regenerálódáshoz.
Normál szülés után is mondják, hogy 1 év mire regenerálódik a szervezet.Császár után szerintem nem árt ha egy fe´lévvel több.De az 1 év szerintem szügséges.
Szerintem nem veszik el, hiszen a méh csak a terhesség vége felé tágul extrém módon. Két ismerõsöm is van akik császárral szültek és 1 év van a két gyerkõc között. Sõt az egyikük a második babát hüvelyi úton szülte.

Lehetséges az, hogy a babám a Gripe Watertől nyáladzik nagyon?

Most 10 hetes

Legjobb válasz: A kisfiam nem nyáladzik tõle jobban, mint egyébként. Lehet, hogy a te babád is most fogott bele a csordogálásba, és véletlen, hogy épp a víz adásával egyszerre.

A kisfiam nem nyáladzik tõle jobban, mint egyébként. Lehet, hogy a te babád is most fogott bele a csordogálásba, és véletlen, hogy épp a víz adásával egyszerre.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: A magzatmozgásra +-at írt ez mit jelent?
+ azt jelenti hogy, volt magzatmozgás, viszont ilyen fiatal terhességnél, még annyira picurka a baba, hogy elúszik a szerkezettõl amit a pocakodra tesznek. És ezért találta meg olyan nehezen. Ha csak abból indulsz ki (legalábbis nálunk ez van), elõször csak nekem mozgott, majd megszokta apa kezét most már neki is incselkedik :) Úgyhogy nyugi nagyon jó helyen van bármelyik oldalt lakja. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Neked is boldog babavárást kívánok!
Szia. Én már 31 hetes vagyok, de eddig még a védõnõnél soha nem sikerült normális szívhangot nézni, mert mindig elúszik. Sõt egyszer még bele is rúgott a készülék "hallgatójába". Azzal magyarázta a védõnõ, hogy nagyon visszhangzik és azt nem szeretik. Az meg hogy hol helyezkedik el nagyon változó, fõleg addig amíg kisebb és van helye elúszkálni.
Szia! Nekem mindig jobb oldalon helyezkedett el, ezt gyakorlatilag mindenki látta is, mert jobb oldalon picit nagyobb volt a pocim. Én holnap töltöm a 38. hetet, de a mai napig mindig leginkább a jobb oldalon fekszik, és a védõnõ is általában ott találja meg a szívhangot. Ezzel nincs baj, általában a babáknak már a pociban is megvan a kedvenc helyük! :-) További szép heteket!

Iker babáink lesznek. Lehetséges az, hogy soha nincs hányingerem?

Legjobb válasz: Szia. Nem törvényszerü,hogy hányingered legyen a terhesség alatt.Örülj neki,hogy a szerencsésebbek közé tartozol.Valószínü,hogy az egész terhességet megúszod a hányinger nélkül. Neke sincsen semi rosszullétem.Van hejette ma´s.(vese) Gratula a babákhoz. 29hetes kismama.

Szia. Nem törvényszerü, hogy hányingered legyen a terhesség alatt.Örülj neki, hogy a szerencsésebbek közé tartozol.Valószínü, hogy az egész terhességet megúszod a hányinger nélkül. Neke sincsen semi rosszullétem.Van hejette ma´s.(vese) Gratula a babákhoz. 29hetes kismama.
Örülj neki!!!Nekem volt egy olyan 1, 5hetem így 10.hét környékén, amikor kimozdulni sem bírtam itthonról, mert reggeltõl estig rosszulvoltam, szédültem...Egy hormontól vagyunk rosszul, és van akor érzékenyebb rá, van aki nem.
Szia! Igen lehetséges én most várom a harmadik babámat de eggyik terhességemnél sem volt semmilyen tünetem, az álmosságot leszámitva.Grat a babucikhoz:) 35hetes kismama:)
Szia Én 9 hetes vagyok, de minden tünet nélkül élem át a várandósságot és a környezetemben sokan voltak még így. Örülj neki, nem olyan jó az a hányinger:-)
Én is csask azt tudom mondani, hogy örülj neki! Nem mindenkinek szokott lenni és szerencsésebb az akinek nincs.
Sziasztok! Én is ikres kismama vagyok a 12-ik héten. Eddig nekem sem volt hányingerem, elevitet, cetebet szedtem az elsõ naptól, 1 hete pedig kiegészítettük napi 2 folsavval. Viszont 2 napja "bokákolok" napi kb. 10 x. Mitõl lehet ez? Azt hittem, hogy már nem is lesz... hiszen elmúlt a 3-ik hónap... ikres kismama
Szia! Valóban örülj, hogy nincsenek rosszulléteid, mert ikres kismamákra ez nem túl jellemzõ. Nekem is ikreim vannak és kb. 2.5 hónapon át alig tudtam ellátni a családomat, ami az elõzõ terhességeimnél egyáltalán nem volt jellemzõ.A dokim azzal magyarázta, hogy 2 babával sokkal nagyobb hormonális változáson mentem keresztül, mint az elõzõekkel.Elõször el sem tudtam képzelni, hogy miért annyira más ez a terhesség, ráadásul mivel egypetéjûek, ki sem derülta "turpiszság" csak a 11. héten.

Lehetséges az, hogy babám szopta az úját a 12 heti genetikai ultrahangon? Mért van az, hogy a sima ultrahangon 2 nappal idősebb a baba mind a genetikain? A simán ultrahangon 12hetes és 6napos, a genetikain 12 hetes 4 napos. Most akkor melyik az igaz?

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!

Legjobb válasz: Ez még annyira mindegy,hogy hány napos!Nekem egy hetes eltérésem volt,és minden a legnagyobb rendben van a kicsivel.Majd a 36.heti lesz mérvedó!Addig meg még sok van vissza neked! Szerintem túl kicsi még akkor a kezecskéje..legalábbis ah én az UHképeket nézegetem,eléggé kicsi.Bár az enyém végigaludta.

Ez még annyira mindegy, hogy hány napos!Nekem egy hetes eltérésem volt, és minden a legnagyobb rendben van a kicsivel.Majd a 36.heti lesz mérvedó!Addig meg még sok van vissza neked! Szerintem túl kicsi még akkor a kezecskéje..legalábbis ah én az UHképeket nézegetem, eléggé kicsi.Bár az enyém végigaludta.
Szia! Szerintem lehetséges, mivel én a 13. héten voltam genetikain, és a videón is látszik, hogy kétszer is elkezdte szopni az ujját. Ilyenkor már ki van fejlõdve annyira, hogy látod a kis kezét. Gondolhatod, már rongyosra néztük a felvételt:) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Akkor még sem káprázott a szemem:) Doki is mondta nézze csak babája szopja úját:) Úgy örültem neki, mert közbe járt keze, lába, és látszott rajta, hogy jól érzi magát.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!További szép babavárást, ennél szebb nem is lehet egy nõ éltebe:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!