Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, az ovu (20 db)

Az lehetséges, hogy az ovu teszt a 15, 16, 17 és 18. napon is pozitív? Ez normális dolog? Ma vagyok a 19. napomon.

Legjobb válasz: Szia! Nekem csak egy napig szokott pozitiv lenni. Két napról már hallottam, de négy napról még nem. Hanyadik napon kezdted a tesztelést? Kérj vérvételre beutalót és megnézik az LH szintedet.

Szia! Nekem csak egy napig szokott pozitiv lenni. Két napról már hallottam, de négy napról még nem. Hanyadik napon kezdted a tesztelést? Kérj vérvételre beutalót és megnézik az LH szintedet.
A kérdező hozzászólása: A 14. napon kezdtem tesztelni.A 14. napon halvány volt a tesztcsík, a 15. napon egyforma volt, a 16. 17. és 18. napon pedig a tesztcsík jóval erõsebb volt.Mi lehet ez?A múlt hónapban csak két napig volt pozitív.Gond lehet?
Két napig nekem is pozitív szokott lenni, de a négy nap ezért fura. Végülis ha ma már nem lesz pozitív, akkor elméletileg az ovuláció megtörtént. Ha együtt voltatok minden nap, vagy legalább kétnaponta, akkor úgyis telibe találtátok. Reméljük összejön!
terhességet is jelezhet az ovuteszt!Jósnak is szokták nevezni!Max két napig lehet pozitív az ovuteszt, szerintem baba van a dologban, csinálj egy terhességi tesztet! szorítok!!!

Lehetséges, hogy ilyen korán volt az ovum?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/47aec7089fa5eeb8cf30ec..

Legjobb válasz: Az is lehetséges, h mensi közben van. Ha a korai ovu túl gyakori, az nem jó, de ha egyszer-kétszer ilyen van az nem gond.

Az is lehetséges, h mensi közben van. Ha a korai ovu túl gyakori, az nem jó, de ha egyszer-kétszer ilyen van az nem gond.
10-11 nap között volt az ovud, az együttlét jókor, most már "csak" várakozni kell... Hajrá! Egyébként én most jöttem a dokitól, azt hittem 9 hetes terhes vagyok, és kiderült, hogy 11-12. Szóval az ovum valamikor a ciklusom 7-10. napja között lehetett csak. (Kizárásos alapon). Hát én is meglepõdtem. :o)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló! Köszönöm, hogy írtál:) )) Remélem, hogy tényleg meg volt az ovu, bár a mai hõleesés egy kicsit aggaszt. A hasam is görcsölget, de remélem ez nem jelent rosszat:)
negyedi válaszoló vagyok :) Igen megvolt akkor az ovud :) ))sok szerencsét kivánok :) )
A kérdező hozzászólása: A legfrissebb: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/47aec7089fa5eeb8cf30ec..
A kérdező hozzászólása: Szia! Tuti megvolt a peteérés:) http://www.ciklus.hu/images/diagramok/47aec7089fa5eeb8cf30ec.. Remélem az idõzítés is jó volt:)
Hogy áll mára a görbéd? Maradt magasan a hõd?
A kérdező hozzászólása: Igen, a múlt hónapban nem volt ovum, maratoni ciklusom volt 66 napra jött meg. Köszönöm:)
Lehetséges a múlt hónapba nem volt ovud, és ezért most repedt meg.Hallotam már olyat is hogy valakinek nem repedt meg a tüszõ de a következõ ciklusban pedig a menszi alatt reedt meg , lehet neked is most ez volt:::) ))
A 8. napon, vagyis 4 nappal ezelõtt volt ovu, amikor a teszt is jelezte: "Lassú hömérsékletemelkedés Egyes nöknél a hömérséklet naponta csak 0, 1 fokot emelkedik. Akkor lehet benne biztos, hogy volt tüszörepedése, ha a hömérséklet legalább 4 napon keresztül a cover line felett marad. Ebben az esetben a tüszörepedés néhány nappal elötte történt."
Szerintem tegnap volt :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Neked gratulálok a babóhoz:) ))) A várakozás a legnehezebb:(

Mar 1 hete volt ovum, de azota is meg van a hasfajas es a mellfeszules mint ovukor. Lehetseges, hogy a vitaminok erositik fel az ovu tuneteimet?

Mar annyira fajnak a melleim, hogy nem tudok hason aludni.A melltartoim mind nagyon szoritanak.

Legjobb válasz: Nem hiszem,hogy a vitaminok miatt vannak ezek a tünetek,lehet hogy most így reagál a szervezeted a beágyazódásra! Lehet,hogy most érzékenyebb vagy! (Bár az is igaz,hogy a beágyazódásnak kell 8-10 nap és azután szoktak jönni a tünetek!)

Nem hiszem, hogy a vitaminok miatt vannak ezek a tünetek, lehet hogy most így reagál a szervezeted a beágyazódásra! Lehet, hogy most érzékenyebb vagy! (Bár az is igaz, hogy a beágyazódásnak kell 8-10 nap és azután szoktak jönni a tünetek!)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat június 9-én volt az utolsó menstruációm.
Ugyan így vagyok, nekem 10.-én volt meg. Mi most végigszeretkeztük pé elõtt, közben és után is :P
Szia! Második vagyok. Ovu teszt szerint(illetve görcsöltem), szombaton.
A kérdező hozzászólása: Igaz tegnap is volt ovus fájdalmam de ma jobban érzem.Félek így nem sikerülhetett a baba.
A ciklus.hu nem reális adat a legtöbb esetben!Õ egy sima irodalmilag pontos 28 napos ciklushoz számol a 14. napi ovujával!Ha eltérõ a ciklusod, nagyon nagy szerencse ha jól húzza be az ovut! Ha viszont tényleg jól húzta be és te is látod hogy akkor volt amikor...akkor jókor voltatok együtt, de ez még egy kis része annak hogy sikerüljön a baba!Sok dolognak stimmelnie kell hozzá, de ezt gondolom tudod te is! Azért drukkolok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Kedves második neked mikor volt a péd?Ha nem baj, hogy megkérdezem.Utolsó válaszoló tudom igen hisz két gyerkõcöm van már.Én csak arra lettem volna kíváncsi ha mégis 24-én volt az ovum és nem 23 akkor a 20 és 21-i együttlét elég volt-e a megtermékenyítéshez.

Ha mensi után lett volna egy héten belül az ovu, akkor lehetséges, hogy az ovu teszt a 19. napon baba miatt lett full pozi?

általában 25 naposak a ciklusaim,azért nem gyanakszom ,hogy a 19. napon lett volna az ovum. Igaz este csináltam a tesztet,de az első csík sokkal erősebb és sötétebb volt. Vagy hosszabb lesz a ciklusom?

Legjobb válasz: Nincs más pé-re utaló jeled? Pl. tojásfehérjés folyás, vagy szurkálás a petefészeknél? Hogy, ha nincs, akkor akár megpróbálhatsz egy terhestesztet. Bár szerintem ilyen hamar este még nem lenne ilyen erõs pozitív a babától. De ha nem tesztelsz +-t, akkor mindenképpen legyetek együtt, nehogy elszalasszátok a pé-t.

Nincs más pé-re utaló jeled? Pl. tojásfehérjés folyás, vagy szurkálás a petefészeknél? Hogy, ha nincs, akkor akár megpróbálhatsz egy terhestesztet. Bár szerintem ilyen hamar este még nem lenne ilyen erõs pozitív a babától. De ha nem tesztelsz +-t, akkor mindenképpen legyetek együtt, nehogy elszalasszátok a pé-t.

36, 4 átlaghő napokon keresztül, aztán 36, 1-re leesett, majd fokozatosan emelkedett és most 36, 6 napok óta. Lehetséges, hogy megvolt az ovu?

36,1-nél ovufájdalom, el?tte tojcsis nyák. Ennyi lett volna az ovu? Vagy csak próbálkozott a szervezetem? Szülés óta még nem állt helyre a szervezetem, ezért vagyok most bizonytalan, hogy ez mi lehetett. Szeretnénk kistesót.

Legjobb válasz: szerintem megvolt az ovud.

szerintem megvolt az ovud.
A kérdező hozzászólása: De jó lenne! Köszi!

Lehetséges az hogy az ovu teszt pozitivat mutatot, es kozben nem is volt pé-m? Befolyasolhatja vmi az ovu teszt eredmenyet?

Ma van 15.napja,h pozi volt a teszt, de meg nem jott meg es elvileg terhes sem vagyok, mert a 12.napon a 10es erzekenysegu teszt nega volt és a h?m is lent van!

Legjobb válasz: A pozitív teszt soha nem ovulációt jelez. El kell olvasni a használati utasítást: az ovuteszt az ovulációt kiváltó LH hormon magas szintjét jelzi. És bizony elõfordulhat, hogy a hormonszint magas, mégsem váltja ki az ovulációt. Ezt nevezik anovulatórikus ciklusnak. Az elõzõ terhességi teszted három napos. Az kõkori! Tesztelj újra.

A pozitív teszt soha nem ovulációt jelez. El kell olvasni a használati utasítást: az ovuteszt az ovulációt kiváltó LH hormon magas szintjét jelzi. És bizony elõfordulhat, hogy a hormonszint magas, mégsem váltja ki az ovulációt. Ezt nevezik anovulatórikus ciklusnak. Az elõzõ terhességi teszted három napos. Az kõkori! Tesztelj újra.

Nem emelkedik a hőm de pozitív az ovu teszt. Volt olyan aki így lett terhes? Augusztus 12-re vártam de nem ment fel a hőmérsékletem. A menszesz utolsó napján (aug.5-én) éreztem az ovu fájdalmat és magas volt a hőm. Lehetséges hogy olyan korán volt?

Legjobb válasz: A hõ a tüszõrepedés után emelkedik. Az ovuteszt azt jelzi hogy 1-2 napon belül megreped a tüszõ. Így hajrá, az elkövetkezõ napokban még legyetek együtt!

A hõ a tüszõrepedés után emelkedik. Az ovuteszt azt jelzi hogy 1-2 napon belül megreped a tüszõ. Így hajrá, az elkövetkezõ napokban még legyetek együtt!
A pozitív az ovuteszt, akkor még NEM VOLT ovulációd, majd csak lesz, 24-36 órán belül. Szeretkezni azonban MOST KELL! Az ovuláció estéjén már lehet, hogy késõ, mert addigra elhalhat a petesejt, vagy elöregedik. Elébe kell célozni. A hõ az ovuláció napján, vagy a rákövetkezõ napon fog elindulni felfelé, ebbõl UTÓLAG lehet megtudni, hogy tényleg volt-e ovu, és hogy mikor.
Tévedés, a tüszõrepedés elõtt, és AZNAP is érdemes együtt lenni, sõt még utána egy nappal. Mi a tüszõrepedés napján voltunk együtt! (és kislányunk lesz. A "nagy könyvek" az írják ilyenkor valószínû a fiú fognása, 2 nappal elõtte valószínûbb a lány.)

Lehetséges, hogy a ciklusom 5. napján megvolt az ovu? Görbe csatolva.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8dff88ea5cdd2f3d235864..

Legjobb válasz: Ha fent marad a hõ és nem volt egyéb körülmény, ami a hõdet megemelhette, akkor lehetséges. Az a gond, hogy ilyenkor még nagyon vékony a méhnyálkahártya, de nem elképzelhetetlen a teherbeesés:)

Ha fent marad a hõ és nem volt egyéb körülmény, ami a hõdet megemelhette, akkor lehetséges. Az a gond, hogy ilyenkor még nagyon vékony a méhnyálkahártya, de nem elképzelhetetlen a teherbeesés:)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok beteg és nem tudok semmi olyat, amitõl megemelkedhetett volna a hõm.én is furcsáltam, ezért írtam.esetleg volt vki, akinek így sikerült a baba?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!