Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, az LH teszt (9 db)

Mitől van, hogy az LH teszt mindig negatív? Lehetséges, hogy ha volt már pé, és esetleg baba van, akkor negatívot mutat? (bár azt nem érzem még, hogy az lenne).12. napon vagyok és picit se akar látszódni, ja és kétnaponta tesztelek az jó?

Legjobb válasz: szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg,hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!

szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg, hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!
Valamit nem értek. Ha a 12. napon vagy akkor valószínûleg azért neg. a teszt mert még nem volt pé. Akkor még baba sem lehet. Szerintem még most lesz pé-d, bár nem tudom hány napos a ciklusod.
Szia!Lh tesztet 28 napos ciklusnál a 13. naptól csinálunk. Ha ennél hosszabb a ciklusod, kezdheted a 14., vagy 15. naptól is. Elõbb nem érdemes. Minden nap délután végezzük el, elõtte 2-3 órán keresztül nem iszunk, nem pisilünk. Az LH hormon délután, kora este a legmagasabb a szervezetünkben peteérés idején, ezért délután tesztelünk. Addig tesztelünk napi egyet, amíg pozitív nem lesz. Én még pozitív utáni napon is szoktam nézni, hátha 2 napon is poziív, mert ez elõfordulhat. A pozitív, és az utána következõ elsõ negatív napon érdemes együtt lenni, mert ekkor a legnagyobb az esély a babára. Sok sikert, remélem segítettem!
nézd ha az lh teszt nega akkor az nem babát jelent mert egyértelmüen rávan irva hogy peteérést nézi nem a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bocs, ha értetlenkedtem, de az tesztre az volt írva, hogy a 9.napom el lehet kezdeni. meg van akinek hamarabb van a pé. mint a 14.nap.
A kérdező hozzászólása: ja, és a ma délutáni teszten picit halvány volt.:) 13.napon vagyok.

Lehetséges hogy ma van peteérésem? Az LH teszt pozitív de a görbém elég fura szerintem.

Legjobb válasz: Lehet hogy már láttátok a görbém,de ez a múlt havi:http://ciklus.hu/images/diagramok/525ea22f6ccf03ec9be4e33a54.. Fél évet kihagytunk a "babaprojektbõl" más gondok miatt, és most szeretnénk megint belekezdeni.Elõtte kb 1 évig próbálkoztunk sikertelenül. Most megint elkezdenénk de ilyen görbével meg tünetekkel, hát nem tudom mennyi esélye van, hogy sikerül. Kedden megyek dokihoz.

A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megjött a hormonvizsgálat eredménye. A Prolactinom 1282mU/l lett a határérték meg 25-629 ig van meghatározva. Ez nagyon magas. Dokihoz majd a havim után megyek valamikor. Remélem gyógyszerrel rendbe tudják hozni. Azt olvastam hogy magas prolaktinszintnél nincs peteérés, úgyhogy ezek szerint hiába LH teszteltem?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy már láttátok a görbém, de ez a múlt havi:http://ciklus.hu/images/diagramok/525ea22f6ccf03ec9be4e33a54.. Fél évet kihagytunk a "babaprojektbõl" más gondok miatt, és most szeretnénk megint belekezdeni.Elõtte kb 1 évig próbálkoztunk sikertelenül. Most megint elkezdenénk de ilyen görbével meg tünetekkel, hát nem tudom mennyi esélye van, hogy sikerül. Kedden megyek dokihoz.
a 8. ciklusnaptól ugyanilyen a görbém mint neked, igaz én nem használok LH tesztet és én ma a 16. napon vagyok.Tegnapelõtt volt tojásf. nyákom és már 2 napja görcsölgetek. A görbéd szerint nincs ovud, ahogy én láttom.A múlthavi görbédhez hasonlóan nekem is volt ilyen görbém sõt még csúnyább.Elkeztem ebbe a hónapba teát inni, úgy látszik rajtam kicsit segített :) mert már nem megy állandón 36.0 alá hanem felette marad és már nem ugra-bugrál olyan nagyokat.
Én is a hormonjaidra gondoltam :( mert ezt nem normális, hogy ennyi ideig pecsételsz. A továbbiakban is írhatsz :) hogy mi a hormonvizsgálat eredménye, milyen gyógyszert kapsz. mindent :D Gyógyulást nektek!!!
Nekem a pecsételõ vérzés és az ilyen görbe lett gyanus! Az endokrinológusnál derült ki, hogy kevés (többek közt) a progeszteronom, erre utal a középidõs pecsételés is!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megígértem hogy írok ha voltam dokinál. Gombás fertõzést állapított meg amire kaptam gyógyszert(a párom is). Elküldött hormonvizsgálatra is.
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom! Addig megesz az ideg! Tavaly is olyan váratlanul ért hogy azt mondta a doki azonnal be kell mennem a kórházba mert ha ez terhesség akkor el is vérezhetek. Gondolhatod hogy paráztam. De most a terhesség kizárva úgyhogy majd meglátjuk mit mond.
húúú... nincs baj a hormonjaiddal? nagyon hosszú ideig van pecsételõs vérzésed :( de persze nem vagyok orvos, sajnos nem tudok segíteni. Írj mindenképp, hogy mi volt a dokinál.
A kérdező hozzászólása: Az a baj nekem nem tojásfehérjés a nyákom, hanem sûrû ragacsos és ilyen opálos színe van. Tavaly is ilyen volt egyik hónapban középidõben, meg a havim is alig kétnapos volt. Azt hitték hogy méhnyaki terhességem van(ugyanezek a tünetek voltak)de nem , hanem egy nyálkahártyadarab akadt el a méhnyakba. 5 nap után ürült ki. Nem is tudtam hogy ilyen létezik. Akkor azt mondta a doki hogy endometriózis is lehet belõle ha ennyire vándorol a nyálkahártya. Pedig most is középidõben vagyok és hát ezzel a nyákkal vajmi kevés esélyem van a teherbeesésre.
A kérdező hozzászólása: Tuti hogy +. Nem elõször csinálom. De itt a kép:http://kepfeltoltes.hu/120621/Lh_teszt_06._21._www.kepfeltol..
Biztos pozitív az ovu teszted? Orvosnál voltál már?
A kérdező hozzászólása: Elõzõ hónapban is 3* lett + az LH teszt. De ezek a görcsök meg hányinger, derékfájás. Mindig olyan kevés a vérzésem is.
hú, ez tényleg gázos görbe :( De akkor hagyatkozzunk a tesztre. Ha ma pozitív, akkor holnap este legyetek együtt, az a tuti.
nem csak a görbéd fura, hanem ez a pecsételõ vérzés is, meg a korán mutatkozó jelek a peteérésre. meg amennyi létszik az elõzõ görbébõl. bízzunk benne, hogy igen, holnap lesz az ovud. mert ugye ma pozitív, akkor az azt követõ elsõ negatív napon lesz au ovud.
A kérdező hozzászólása: A görbém: http://ciklus.hu/images/diagramok/525ea22f6ccf03ec9be4e33a54..

Most lehetséges a babó? Legyetek szívesek segíteni, mert nem értem, hogy miért nem ott esett a hőm, ahol az lh teszt mutatja, s nem is oda húzta be.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2a9d1d5b2b5b39987ae9e7..

Legjobb válasz: a ciklus.hu nem valami megbízható, mert átlagot számol. magadra és a megérzéseidre hivatkozz! szerintem 15-én vagy 16-án volt pé-ed. eddig jól alakul a görbéd. maradjon így!!!

a ciklus.hu nem valami megbízható, mert átlagot számol. magadra és a megérzéseidre hivatkozz! szerintem 15-én vagy 16-án volt pé-ed. eddig jól alakul a görbéd. maradjon így!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, de akkor miért 16-17.én volt pozitiv az lh teszt???
15.-én hajnalra repedt meg a tüszõd, akkor volt peteérés és 16.-ára lett pozitív. így van ez jól!!!! jó a görbéd!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm)))))

Az LH hormon először a vérben jelenik meg, aztán a vizeltben, így lehetséges hogy már a teszt későn mutatja a tüszőrepedést? Lekéshetünk róla?

Most olvastam ilyet a neten. Azért kérdezem, mert nem sokat tudunk együtt lenni, hogy tudjunk id?zíteni.

Legjobb válasz: Nem. Lekésni nem tudtok róla semmiképp, ezt verd ki a fejedbõl. Elõbb van a megemelkedett Lh szint, és csak aztán a tüszõrepedés, ráadásul a tüszõbõl kiszabadult pete még 24 óráig életképes és megtermékenyíthetõ. Tehát ha pozitívat tesztelsz, akkor aznap még garantáltan nem maradtok le a petérõl, akkor sem, ha olyan gyorsan van az LH csúcs után tüszõrepedés, hogy még aznap este bekövetkezik.

Nem. Lekésni nem tudtok róla semmiképp, ezt verd ki a fejedbõl. Elõbb van a megemelkedett Lh szint, és csak aztán a tüszõrepedés, ráadásul a tüszõbõl kiszabadult pete még 24 óráig életképes és megtermékenyíthetõ. Tehát ha pozitívat tesztelsz, akkor aznap még garantáltan nem maradtok le a petérõl, akkor sem, ha olyan gyorsan van az LH csúcs után tüszõrepedés, hogy még aznap este bekövetkezik.

Lehetséges az, hogy az LH teszt nem mutatatja ki a peteérését, de a törpemikroszkóp igen?

Próbáltam már többsz?r is, de semmi. S?t már akkor is, amikor a mikroszkópomról majd "leugrottak" a páfrányok és a nyákom is ovulációt sejtetett. Hogy lehet ez?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy valamit rosszul csinálsz? Esetleg lehet, hogy nincs peteérésed. Nekem a mikroszkóp mindent mutatott össze-vissza. Az LH teszt megbízhatóbb, ha jól csinálod.

Nem lehet, hogy valamit rosszul csinálsz? Esetleg lehet, hogy nincs peteérésed. Nekem a mikroszkóp mindent mutatott össze-vissza. Az LH teszt megbízhatóbb, ha jól csinálod.

Kedves Kismamák, lehetséges-e az, hogy az Lh teszt kimutatta a terhességet még a terhességi teszt elött?

Legjobb válasz: Igen lehetséges, de abból nem egyet kell csinálni hanem legalább 4 napig minden nap és ha erõsödik akkor valószínû, hogy a terhességi teszt is pozitív lesz. De persze vannak kivételek.

Igen lehetséges, de abból nem egyet kell csinálni hanem legalább 4 napig minden nap és ha erõsödik akkor valószínû, hogy a terhességi teszt is pozitív lesz. De persze vannak kivételek.
A kérdező hozzászólása: Írjatok kérlek tapasztalatokat.Amúgy kösz a linket.
Nekem kimutatta, de már csak akkor, mikor másnap a hcg teszt is pozitív lett, a PÉ után 15 nappal.
én a nem várt menszi reggelén csináltam lh tesztet és az már kimutatta. egybõl csináltam egy terhességi tesztet de az még nem mutatta ki. vártam 3 napot (életem leghosszabb 3 napja volt) és pozitív lett a terhességi teszt is:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de menszi elött hány nappal kell elkezdeni? Nekem a pé.után ismét negativ volt.Most a 24.napon pedig pozi.Majd meglátom holnap milyen lesz. Ezt tapasztaltad vagy olvastad?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elírtam: 16-17. napon az ovuláció
Az LH teszt azért is jó, mert nem azt mutatja mikor volt, vagy van, hanem 2 nappal elõtte, amikor lesz. Ha kevesebb a luteális fázisod, mint 14 nap (ami ritka is), akkor elõfordulhat hogy akkor van. Ha az LH teszt plusszos volt a 13. napon, akkor a 15. nap volt pé. elvileg. Remélem segítettem v.mennyit :) Puszi
A kérdező hozzászólása: Köszike!

Lehetséges hogy a terhességi teszt az LH-t mutassa? Csak azért kérdezem mert One step Vaterán vásárolt 10-es érzékenységű tesztjeim vannak, és ma reggel negatív volt a tesztem, most meg pozitív a másik ugyanilyen tesztem. Nem értem?

Legjobb válasz: igen. fordítva is mûködik a dolog. legalábbis pár helyen olvastam. esetleg raknál föl róla képet? mikor csináltad, hányadik napon vagy?

igen. fordítva is mûködik a dolog. legalábbis pár helyen olvastam. esetleg raknál föl róla képet? mikor csináltad, hányadik napon vagy?
Nem lehet, a hcg csak a hcg-t mutatja, most használtam el egyet, amire pont ez volt ráírva, hogy semmi mást nem mutat ki (kidobtam, de a DM-ben volt a gyógyszerek között). Nekem ráadásul jó magas az lh szintem, és még az életben nem produkáltam semmiféle pozitív terhességi tesztet...
ha most nem jött össze, esküszöm következõ hónapban kipróbálom. hogy fény derüljön az igazságra :) elsõ voltam
na jó:) de írd meg valahogy:) (de kívánom mindhármunknak, inkább jöjjön össze:) ) második
igen, azt sokkal jobban szeretném én is... drukkolok nektek és is így ismeretlenül is :)
Sziasztok! En kiprobaltam mult honapban, amikor az ovu tesztem erosen pozi volt, de nekem a hcg teszt teljesen negativ lett. Aztan sikerult a babo, es kiprobaltam forditva is, es az lh teszt meg nagyon erosen pozitiv, meg most is. 7+4h km
Lehetséges! Nekem 3 hónapja pozitívak a terhességi tesztjeim a ciklusom 28 napja körül. Persze azt gondoltam, hogy terhes vagyok, így elmentem dokihoz amikor a 36. napon mégis megjött, azt gondolta, hogy korai vetélésem volt. Következõ hónapban ugyanígy jártam, elmentem egy másik dokihoz, aki szerint magas az LH szintem ezt mutatja a teszt. Harmadik hónapban egy harmadik dokihoz mentem Sztk rendelésre, hogy nézessen hcg-t. Sajnos nem csinálnak hcg vizsgálatot abban az intézményben, de õ is azt mondta, hogy biztosan a magas LH szintem csinálja a pozitív teszteket. Ráadásul ez nem is ritka.
Azért kíváncsi lennék hogy akkor nekem miért nem lett még soha soha kétcsíkos a terhességi teszt, pedig a megengedettnél magasabb az LH szintem. Még halovány, meg szellemcsíkos, meg semmilyen sem volt soha (nem mintha szeretnék csalódni)...

Poz. LH teszt utáni napon amikor már nem erős a második csíkom iszonyatosan fáj a hasam. Két oldalt a petefészkeimnél, és az alhasam is. Lehetséges hogy megérzem a petesejt kiszabadulását?

Máskor akkor csináltam pozitiv LH tesztet amikor fájt a hasam. Egyszerre volt a kett?. Most meg nem. Mindig megérzem a középid?t. Ezek szerint ez is változhat plusz minusz napokat.

Legjobb válasz: Szia! Elsõ negatív napon is esélyesek vagytok,úgyhogy hajrá! Nincs nyúlós folyásod?

Szia! Elsõ negatív napon is esélyesek vagytok, úgyhogy hajrá! Nincs nyúlós folyásod?
Igen. én úgy tudom, hogy az elsõ negatív napot mindenképpen ki kell használni! A középidõd változhat ciklusonként +-1-2 napot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!