Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, a terhességi teszt negatív (6 db)

Lehetséges olyan, hogy a terhességi teszt negatív, de még is terhes az illetõ? Van itt olyan kismama, akinek negatív volt végig a tesztje és amikor elment dokihoz kiderült, hogy még is terhes?

Nekem mondta vki,hogy attól,hogy negatív a teszt még lehetek terhes.Hát ezt elég nehezen akarom elhinni :/

Legjobb válasz: Jelen !!! :) negatív teszttel, "menstruációval" (össze-vissza vérezgettem) mentem dokihoz, enyhe mellfájdalommal, azt hittem valami hormonzavarom van, vagy valami :)ott a labori hcg vizsgálat már pozitív volt, uh-n még semmit nem láttak. azóta a 24. hétben vagyok.

Jelen !!! :) negatív teszttel, "menstruációval" (össze-vissza vérezgettem) mentem dokihoz, enyhe mellfájdalommal, azt hittem valami hormonzavarom van, vagy valami :) ott a labori hcg vizsgálat már pozitív volt, uh-n még semmit nem láttak. azóta a 24. hétben vagyok.
Lehetséges bár kicsi az esély. Ezek a kis vacaknak tûnõ tesztek azért elég megbízhatóak. De a 0, 01 % esély is esély.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!! :) Én múlthét csüt.re vártam, már 3 tesztet csináltam de mindegyik negatív :( 18.a körül volt p.érésem, akkor voltam együtt a férjemmel.Ma 6. napja, hogy késik. :(
Barátnõmnek egyik terhességét sem mutatta ki a teszt. És van 3egészséges gyermeke. :)
Most miért lettem lepontozva?:D ilyet :D Köszönöm, amúgy véletlen baba volt. Nem hittem volna, hogy terhes vagyok -a negatív teszt után.
Ha valakinek negatív a tesztje, akkor az még lehet pozitív. Mert ha késõbb történt meg a teherbeesés, akkor még nem biztos, hogy menzesz környékén vagy utána pár nappal kiderül. Ugyanis ha az illetõ mondjuk egy extra peteérésbõl esett teherbe, ami mondjuk a menzeszét megelõzõen történt, akkor persze, hogy menzeszt követõen egybõl még nem feltétlenül mutatja ki. Szóval a negatív teszt még lehet éppen pozitív is, mert terhes az illetõ. Szóval volt már nem egy példa arra, hogy valakinek csak menzesz kimaradása után 1-2 héttel lett pozitív a teszt.
Az utolsóval értek egyet. Olyan nincs, hogy nem mutatja ki, csak max. ha korán csinálta, és utána már nem csinált, és úgy ment mondjuk dokihoz. Egy idõ után ki kell, hogy mutassa, hiszen a szervezetben ott van a hcg, amire reagál a tesz. Barátnõmnek késõbb volt peteérése, nem mutatta ki a teszt pedig már késett neki, elment dokihoz, kiderült, hogy babát vár. Rá egy hétre csinált egy tesztet és már ott volt a 2. csík. Akkor lehetett kb. 8 hetes!
"Most miért lettem lepontozva?:D ilyet :D Köszönöm, amúgy véletlen baba volt. Nem hittem volna, hogy terhes vagyok -a negatív teszt után." Szerintem azért mert szegény butuska kérdezõket mindig felbiztatják az olyanok, mint te, és aztán nyilván nem terhesek... volt már valakivel olyan, hogy a szivárvány végében kincset talált?
A kérdező hozzászólása: Hééé ácsi-ácsi!!NEM VAGYOK BUTUSKA KÉRDEZÕ!!Nem egy tudatlan tini vagyok, anya vagyok már, van egy gyermekem!!Azért kérdeztem csak, mert ma a 6. napja, hogy késik, 3 negatív teszten vagyok túl, de vérzés még mindig nincs, továbbra is késik, és a tesztek szerint nem vagyok terhes.Extra p.érésem meg ha volt is, az tuti nem termékenyült meg, mert csak 18.án voltam együtt a férjemmel. Csütörtökre vártam, de nem jött meg.Az egész 7végét végig teszteltem, de hiába.Félek, hogy ha nincs terhesség, akkor mi áll a háttérben.Soha semmilyen hormon problémám nem volt, a kisfiam is egybõl sikerült, rendben megtapadt, rendben kihordtam.Értetlenül állok a dolog elõtt :(

Lehetséges az, hogy a terhességi teszt negatív és mégis terhes vagyok?

Aterheségi testem negativ,de viszont a mellem dzzsdt és teljszerü váladékózik a medncém nagyon fálj a csióm szélesedék a súljóm gyrapodik és kb 4 és fél hetes lennékterhes a menszeszem megjöt de as zokásosnál más volt ha 24 orát tartót de az is mikór volt mikór nem máskót még 4-5 napih is tartót és most libegek kételyek közöt.

Legjobb válasz: Ha korán végezted a tesztet nem mutatja ki az is elõfordul,hogy nem jó a teszt.Ne agyalj rajta menj nõgyógyászhoz és õ megmondja mi van veled.Azért is fontos,hogy elmenj,mert ha nem vagy terhes akkor még beteg is lehetsz,ami súlyos következményekkel járhat,ha hanyagolod.

Ha korán végezted a tesztet nem mutatja ki az is elõfordul, hogy nem jó a teszt.Ne agyalj rajta menj nõgyógyászhoz és õ megmondja mi van veled.Azért is fontos, hogy elmenj, mert ha nem vagy terhes akkor még beteg is lehetsz, ami súlyos következményekkel járhat, ha hanyagolod.
Igen! Ha pozitívat mutat, abban nem tévedhet a teszt, de elõfordul, hogy negatív, pedig mégis van baba. Nekem laboratóriumi vizeletvizsgálat se mutatta ki, pedig 1 hónapos volt már...

Lehetséges hogy a terhességi teszt az LH-t mutassa? Csak azért kérdezem mert One step Vaterán vásárolt 10-es érzékenységű tesztjeim vannak, és ma reggel negatív volt a tesztem, most meg pozitív a másik ugyanilyen tesztem. Nem értem?

Legjobb válasz: igen. fordítva is mûködik a dolog. legalábbis pár helyen olvastam. esetleg raknál föl róla képet? mikor csináltad, hányadik napon vagy?

igen. fordítva is mûködik a dolog. legalábbis pár helyen olvastam. esetleg raknál föl róla képet? mikor csináltad, hányadik napon vagy?
Nem lehet, a hcg csak a hcg-t mutatja, most használtam el egyet, amire pont ez volt ráírva, hogy semmi mást nem mutat ki (kidobtam, de a DM-ben volt a gyógyszerek között). Nekem ráadásul jó magas az lh szintem, és még az életben nem produkáltam semmiféle pozitív terhességi tesztet...
ha most nem jött össze, esküszöm következõ hónapban kipróbálom. hogy fény derüljön az igazságra :) elsõ voltam
na jó:) de írd meg valahogy:) (de kívánom mindhármunknak, inkább jöjjön össze:) ) második
igen, azt sokkal jobban szeretném én is... drukkolok nektek és is így ismeretlenül is :)
Sziasztok! En kiprobaltam mult honapban, amikor az ovu tesztem erosen pozi volt, de nekem a hcg teszt teljesen negativ lett. Aztan sikerult a babo, es kiprobaltam forditva is, es az lh teszt meg nagyon erosen pozitiv, meg most is. 7+4h km
Lehetséges! Nekem 3 hónapja pozitívak a terhességi tesztjeim a ciklusom 28 napja körül. Persze azt gondoltam, hogy terhes vagyok, így elmentem dokihoz amikor a 36. napon mégis megjött, azt gondolta, hogy korai vetélésem volt. Következõ hónapban ugyanígy jártam, elmentem egy másik dokihoz, aki szerint magas az LH szintem ezt mutatja a teszt. Harmadik hónapban egy harmadik dokihoz mentem Sztk rendelésre, hogy nézessen hcg-t. Sajnos nem csinálnak hcg vizsgálatot abban az intézményben, de õ is azt mondta, hogy biztosan a magas LH szintem csinálja a pozitív teszteket. Ráadásul ez nem is ritka.
Azért kíváncsi lennék hogy akkor nekem miért nem lett még soha soha kétcsíkos a terhességi teszt, pedig a megengedettnél magasabb az LH szintem. Még halovány, meg szellemcsíkos, meg semmilyen sem volt soha (nem mintha szeretnék csalódni)...

2napja késik. Teszt negatív! Mindjárt megjön érzésem van már kb4 napja. Lehetséges még a terhesség? De ha az vagyok miért nem mutatja? Nektek hány nap késés után lett pozi a tesztetek?

még egy pár napja volt hogy kicsit émelyegtem kaja után,meg fura érzés volt a köldököm körül amikor ettem.(étvágyam sem volt a legjobb).

Legjobb válasz: minden a régi,nem fogyizom nem idegeskedek..... Mondjuk pár kilót leadtam ebben a melegben mert nem volt akkora étvágyam(semmilyen kaja nem kellett de mégis úgy ettem volna valamit).de pár napja minden visszaállt a régi kerékvágásba.ezért sem értem hogy mi történik most!

A kérdező hozzászólása: minden a régi, nem fogyizom nem idegeskedek..... Mondjuk pár kilót leadtam ebben a melegben mert nem volt akkora étvágyam(semmilyen kaja nem kellett de mégis úgy ettem volna valamit).de pár napja minden visszaállt a régi kerékvágásba.ezért sem értem hogy mi történik most!
én elõször a nemvárt napján teszteltem (legolcsóbb rossmannos teszttel) és erõs pozi lett, a tesónál meg nemvártelõtt két nappal már pozi lett (szintén olyan olcsó teszt) én a helyedben lehet h elmennék dokihoz, bár sok oka lehet annak, hogy késik, pl voltál-e beteg (akár egy fogfájás miatti gyulladás is okozhat késést, vagy láz) stresszes vagy-e, csináltál-e valami kúrát mittomén léböjt vagy fogyi... szóval késhez baba nélkül is, de ha zavar , akkor menj el dokihoz szerintem legalábbis az a biztos!

Az lehetséges hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet? A tünetek teljesen arra utalnak a teszt mégis negatív. Holnap megyek dokihoz!

Legjobb válasz: Kedves ismerõsömnek másfél hónapot késett a menzesze, minden terhességi tünet ki jött nála, mégis a teszt negatívot mutatott, és valóban nem volt terhes, csak valami átmeneti hormonzavara volt.

Kedves ismerõsömnek másfél hónapot késett a menzesze, minden terhességi tünet ki jött nála, mégis a teszt negatívot mutatott, és valóban nem volt terhes, csak valami átmeneti hormonzavara volt.
Ha csak simán késik, de semmi egyéb tünet nincs, akkor még elõfordulhat. De ha terhességi tünetek vannak (és az ember tényleg terhes, és nem más okozza õket, mint ahogy elsõ írta), akkor már ki kellene mutatnia, mert terhességi tüneteket ugyanaz a HCG hormon okozza, mint amit kimutat a teszt.
nekem négy hetesn negativ lett a teszt, öt hetesen már pozitiv. és voltak tüneteim, már 4 hetesen is. ez a második babával volt az elsõvel egybõl kimutatta 4 hetesen. miota késik?
A kérdező hozzászólása: 3-4 napja késik, ugynolyan tüneteim vannak mint a fiammal voltak
13:56os vagyok majd megirod mi volt a dokinál? :) ha kistesot szeretnétek ti is akkor szoritok :) mennyi idõs a nagyteso?
A kérdező hozzászólása: 2 éves a fiam.Ma reggelre megjött úgyhogy nem megyek dokihoz.

Lehet 2 negatív teszt ellenére terhesség? Olvastam már mindkét variációt, valaki azt mondja, hogy biztos nem, valaki meg, hogy igenis lehetséges. Két hetet késett a menses, pedig minig napra pontos.

Megjött, de inkább csak els? nap véres, utána barnázás, de nem pecsétel?, annál er?sebb egy kicsit. 1 tesztet még menses el?tt, 1-et utána csináltam. A h?m napok ót a 37 fok, a nyers hústól és a felvágottaktól, na meg a tisztószerekt?l hányingerem van és nagyon er?sen érzek minden szagot, mástól semmi bajom. Az alhasamba szúrkálást érzek, néha pedig enyha fájdalmat. A melleim nem fájnak, nem is érzékenyek, inkább csak feszülnek. Jöv?hétre kaptam id?pontot dokihoz, de addig is szeretnék tanácsot kérni, hogy mi a véleményetek.

Legjobb válasz: szia nekem kimaradt mensi után negatív tesztem lett, miután egy ét múlva se jött meg, hát újra teszt.ez már pozítiv volt. sok sikert 4hónapos kisfiú anyukája

szia nekem kimaradt mensi után negatív tesztem lett, miután egy ét múlva se jött meg, hát újra teszt.ez már pozítiv volt. sok sikert 4hónapos kisfiú anyukája
Pihenj, pihenj, és nyugi. Jövõhéten biztosat tudsz majd. Addig max eseteket hallhatsz... Szeptemberben azt hittem terhes maradtam, pedig nem, alig véreztem forró voltam mindenhol, feszültek a melleim stb. Ezért nevettem októberben, hogy tünet nélkül terhes maradtam.... Most pedig készülünk a kicsi érkezésére... Nyugi nyugi, és a doki majd elmondja mi is van veled. (Amúgy lehet, hogy a kismamák táborát bõvíted)
A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi, hogy rengetek alszom és mégis álmos vagyok állandóan meg fáradt. Ja és elég sokat járok pisilni is magamhoz képest.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!