Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, a menstruációm előtt (5 db)

A kérdező hozzászólása: Csak mert már 2 hónap alatt is ugyan akkor éreztem
Igen. Lehet. Sõt, mensi alatt is lehet. Te érzed, esetleg ovu teszttel egyszer-kétszer ellenõrizheted is. Meglehet, hogy ekkor van.

Lehetséges az, hogy a menstruáció előtt 1 nappal teherbe esik valaki?

Március 14-én kellett volna megjönnie a menstruációmnak,de ma van a hatodik napja hogy késik!

Legjobb válasz: nagyon kicsi az eselye

nagyon kicsi az eselye
Meg lehet, de nem hiszem.Lehet az idegeskedés miatt nem jön meg.Én is voltam így, 9 napot késett.
Az öcsém így fogant meg...anyumék nem számítottak rá. Nyáron lesz 20 éves:D
Ha a mensid késik akkor a pé is késhetett ezért az esély megvan.
A kérdező hozzászólása: Soha nem késett még a menstruációm, mindig úgy ébredtem a 28. napon hogy menstruálok! Ma tartok a 35. napnál és reggel pisilésnél egy kis barnás véres váladékom volt, de azóta semmi! Ez lehet a beágyazódás is nem? Bár holnapra biztosan kiderül!
na kíváncsi vagyok, majd írd meg:) )
A kérdező hozzászólása: Oké! :-)
Igen, lehetett a beágyazódás is.Ha úgy van szeretnétek a babát?Majd írj:)
A kérdező hozzászólása: Igen, szeretnénk babát, de most még nem lehet! Két babát elvesztettünk tavaly, egyiket Júniusban, a másikat Decemberben, úgyhogy most egy fél évet-évet várnunk kell! Egyébként megjött rendesen, de még soha nem jártam így, hogy késett egy hetet!

Ha az esedékes menstruáció előtt kb. 8-5 nappal voltunk együtt lehetséges h babás vok? Ha igen, akkor a jövő héten el is fog maradni a (nem várt) mensi?

Legjobb válasz: Amennyiben neked ekkor volt a peteérésed akkor lehetsz babás, de általában középidõben van peteérés.Ha terhes lennél akkor nem fog megjönni a várt napon.

Amennyiben neked ekkor volt a peteérésed akkor lehetsz babás, de általában középidõben van peteérés.Ha terhes lennél akkor nem fog megjönni a várt napon.
A kérdező hozzászólása: Sajna ma megjött. :(( Azért köszi a választ.

Lehetséges az, hogy a menstruációm előtt 3 nappal teherbe essek?

Szeptember 26-án kellett volna megjönnie,de nem jött.A párommal el?tte 3 nappal voltunk ÚGY együtt,hogy abból baba is lehet.Több tesztem is pozitív lett,de az orvos nem látott semmit.

Legjobb válasz: Alapvetõen nem ez a normális, de peteérés bármiko lehet, tehát igen. Ha a teszted pozitív, akkor valószínü van baba. A barátnõmnek is az 5 hetes uhja még negatív lett. 2 hét mulva menj el megint dokihoz, akkor már észre kell, hogy vegyék. sok sikert

Alapvetõen nem ez a normális, de peteérés bármiko lehet, tehát igen. Ha a teszted pozitív, akkor valószínü van baba. A barátnõmnek is az 5 hetes uhja még negatív lett. 2 hét mulva menj el megint dokihoz, akkor már észre kell, hogy vegyék. sok sikert
az ördög nem alszik.. 72órás!
ha szabályos a ciklusod, akkor kevés. de neked kell mérlegelni.
Az ovulációt az orgazmus is kiválthatja... Lehet, hogy egész életedben egyszer történik meg, de mi van, ha pont ez az alkalom volt az?... Én nem kockáztatnék. 20L
A kérdező hozzászólása: köszike mindenkinek.hétfõn irány a doki.
Ha be akarod venni, akkor ne hagyd hétfõre, mert akkor már majdnem felesleges... Utolsó 24 órában már csak60%, hogy hat...
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudom elõbb bevenni.de úgy számoltam hogy tegnap este 7 körül történt a dolog igy tehát a 72 óra kedden 7kor jár le.szóval szerintem hétfõn még bõven jó ha beveszem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!