Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, a beágyazódás utáni (2 db)

Lehetséges az, hogy a beágyazódás utáni 5. napon sem mutat pozitív eredményt a teszt? Ezek szerint nem sikerült?

Legjobb válasz: Szia! Ez nem jelent semmit. A terhességi tesztek sem adnak 100%-os választ. Van olyan, hogy negatív eredményt mutatnak terhesség esetén is. Ha biztosra akarsz menni, inkább menj el a nõgyógyászhoz, és kérj egy ultrahangot. Az biztosan megmutatja, hogy terhes vagy-e!

Szia! Ez nem jelent semmit. A terhességi tesztek sem adnak 100%-os választ. Van olyan, hogy negatív eredményt mutatnak terhesség esetén is. Ha biztosra akarsz menni, inkább menj el a nõgyógyászhoz, és kérj egy ultrahangot. Az biztosan megmutatja, hogy terhes vagy-e!
Nem értem, honnan tudod, hogy a beágyazódás egyáltalán megtörtént...

Lombik beültetés után ti éreztetek valamit az első 3 napban? (Beágyazódás lehetséges napjai) Vagy utána abban a két hétben, mielőtt vissza kell menni, hogy a vérből megállapítsák, hogy terhes lettél-e?

Volt bármilyen tünetetek?

Legjobb válasz: A terhességi teszt HCG szintet mér, különbözõ érzékenységûek, a legtöbb 20- as, de van tizes is (az jobb). A nemvárt napja elõtt nem érdemes tesztelni, mert nagy valószínûséggel nem mutatja ki (hamis negatív eredményt adhat). Úgy tudom vérbõl a terhesség hamarabb kimutatható mint vizeletbõl. Ugyanúgy nálad is a hetek számítanak, és 40 hét a terhesség tejes ideje ne hónapokat számolj, mert 4hét nem egyenlõ egy hónap, az utolsó menstruáció elsõ napja a terhességed elsõ napja. Szerintem nem érdemes tesztelned, csak fölöslegesen felizgatnád magad. Nálunk csak inszem volt, mázlisták voltunk elsõre sikreült, a feleségem nagymotoron motorozott végig, vsz. nem a fekvésen múlik a dolog. Egy kalappal.

A terhességi teszt HCG szintet mér, különbözõ érzékenységûek, a legtöbb 20- as, de van tizes is (az jobb). A nemvárt napja elõtt nem érdemes tesztelni, mert nagy valószínûséggel nem mutatja ki (hamis negatív eredményt adhat). Úgy tudom vérbõl a terhesség hamarabb kimutatható mint vizeletbõl. Ugyanúgy nálad is a hetek számítanak, és 40 hét a terhesség tejes ideje ne hónapokat számolj, mert 4hét nem egyenlõ egy hónap, az utolsó menstruáció elsõ napja a terhességed elsõ napja. Szerintem nem érdemes tesztelned, csak fölöslegesen felizgatnád magad. Nálunk csak inszem volt, mázlisták voltunk elsõre sikreült, a feleségem nagymotoron motorozott végig, vsz. nem a fekvésen múlik a dolog. Egy kalappal.
Én táppénzen voltam, feküdtem végig, nálunk 3 hét ráadásul. 2 hét után teszteltem, ha korábban tesztelsz, negatív lesz, a vér fogja elõször kimutatni, úgyhogy ha neked 2 héttel utána nézik a vért, akkor felesleges tesztelned, csak pénzkidobás. De ha gondolod, a vérvétel napjánmár LEHET, hogy kimutatjaa teszt. De nem biztos. És akkor setleg mehetsz úgy vérvételre, hogy te már tudod. Bár pár órával késõbb ingyen megmondják ugyanezt... Neked is az utolsó menstruációtól fogják számolni, mint bárki másnak. És neked se mutatja meg elõbb a teszt, mint bárki másnak, tehát legkorábban akkor, mikor amúgy meg kellene jönnie a menstruációnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.Csak amiatt akarok tesztelni, hogy én mondhassam meg anyukámnak, és a férjemnek, hogy terhes vagyok, hogy ne "közöljék" velem, és utána, de mindegy! Köszi
A kérdező hozzászólása: De nekem akkor kell mennem pont vérvételre, mikor meg kellene jönnie, tehát elvileg csinálhatok! Még annyit nem tudtok, hogy ha azt mondta a doki uh is lesz, akkor az hasi vagy hüvelyi lesz?És amikor leveszik a vért, mennyi idõ, míg megmondják az eredményt?Percek, órák? Köszi
A kérdező hozzászólása: És ha elõbb jön meg, vagy aznap reggel, akkor már nem is kell bemennem vérvételre?
A kérdező hozzászólása: És ha egyszer az életben terhes leszek (remélem az vagyok)akkor az orvos is mindig azt fogja mondani, hogy 22 hetes kismama, akkor az az utolsó mensitõl számít és ha tõlem megkérdezi valaki, akkor én is annyi hetest mondjak, amennyi az utolsó mensitõl eltellt?Mert az összes ismerõsöm, aki valaha volt terhes, a teherbeeséstõl számítva mondta, hogy pl:10 hetes vagyok, de akkor már 12 hetes volt!!??
Elõzõ vagyok. A siker érdekében írom. A számítógép!!! és minden sugárzó tárgy közelségét kerüld! Nekem egyszer ezért nem sikerült!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!