Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, a beágyazódás (18 db)

Lehetséges az hogy az aktus után 17 napra történt meg a beágyazódás? Ha nem akkor mennyi idő van az aktus és a beágyazódás között?

Azért mondom a 17 napot mert akkor volt egy pici barna folyásom illettve rozsaszín volt a toalett papír.

Legjobb válasz: Hogy 17 napnál már nem lehetséges, az biztos. Úgy tudom, kb. 1 hét van a két esemény között.

Hogy 17 napnál már nem lehetséges, az biztos. Úgy tudom, kb. 1 hét van a két esemény között.
Nem lehet, több szempontból sem! Egyrészt ha az aktus ugye a peteéréskor történt akkor a 17 nap nagyon hosszú luteális fázisnak.(peteérés után átlag 12-16 napra meg kell jönnie a menstruációnak) Másrészt aktus után már 14 nappal mutatja a teszt a terhességet. Kb 5-7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt, majd újabb 5 nap a beágyazódás, tehát legkésõbb a 14. napon már mutatja a teszt. Nekem peteérés után a 12. napon már kimutatta. Az a pecsételõ vérzés inkább mensi kezdete lehetett, vagy ha abba maradt akkor esetleg hormonprobléma.
Nagyon extrém esetben lehetséges. Ha a hímivarsejt 5 napig él odabent, petesejtre várva (ritka, de volt már rá példa), akkor a megtermékenyülést követõen 7 napig vándorol, plusz a beágyazódás 5 napja: ez összesen 17 nap. Nem sûrûn akad ilyen, az tény, de attól még volt már ilyen. Szerintem esélyesebb, hogy a menstruációd jelzett. Tesztet nem csináltál?
A kérdező hozzászólása: Ma csinálok tesztet és írok. Csak még korainak tartom kicsit mert ma kéne megjönnie. De azért tesztelek egyet
A kérdező hozzászólása: Vettem clearblue tesztet ami kimutatja a terhesség hetét is. Negatív lett. Gondolom akkor már tuti hogy nem vagyok terhes, még akkoris ha csak 1 napot késet mert ez a legjobb teszt. Ugye?
Amíg nem jön meg van remény! Drukkolok neked! :-)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg..
Tesztet csináltál? Ha negatív, én elmennék egy dokihoz a helyedben!
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek orvoshoz. Teszteltem de negatív. Izgulok :S

Lehetséges beágyazodásnak az a tünet hogy már 2 napja szúr alul a hasam? És ha hozzá érek alul a hasamhoz érzékeny ha megnyomom vagy bármit csinálok.

Mi lehet ez? Tesztet mikor csináljak? Március 7,-én kell megjönnie. Ami remélem nem fog.

Legjobb válasz: A március 7 nincs még nagyon messze? Beágyazódás a nemvárt idejével szokott egybe esni. 28 napos ciklusnál (vérzés 1 napjától a következõ vérzés elsõ napjáig) szóval egy 28 napos ciklusnál 14. nap körül van a peteérés és innen még legalább 10 , de inkább 14 nap a beágyazódás. A beágyazódás tünete sok féle lehet, akár alhasi érzékenység is vagy enyhe vérzés, de sok nõnél teljesen tünetmentes.

A március 7 nincs még nagyon messze? Beágyazódás a nemvárt idejével szokott egybe esni. 28 napos ciklusnál (vérzés 1 napjától a következõ vérzés elsõ napjáig) szóval egy 28 napos ciklusnál 14. nap körül van a peteérés és innen még legalább 10 , de inkább 14 nap a beágyazódás. A beágyazódás tünete sok féle lehet, akár alhasi érzékenység is vagy enyhe vérzés, de sok nõnél teljesen tünetmentes.
Elsõ vagyok: Tesztet akkor érdemes csinálni mikor a menstruációd legalább 1 napot késik, de inkább késés után 2 héttel (akkor nagy eséllyel meg is marad) , de legkorábban tesztet a nem várt elõtt 3 nappal lehet csinálni, de ekkor még mutathat negatívat (közben pedig terhes vagy) és ilyen korai szakaszban még könnyen el is mehet a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Igen elírtam este. Február 7.-e akart lenni. :/
Szia. Én február 6-ra nemvárom a hasam alul szurkál egy kicsit de kitudja mitõl van. Drukkolok neked hogy baba legyen. Majd irj hogy mi a helyzet. sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is szurkolok neked. :) Köszönöm. :) Írok mindenképpen. :)
A kérdező hozzászólása: Csak 1 csepp jött meg és görcsöl a hasam alul. Nem tudom mi lehet ez. :(
szia mi a helyzet? teszteltél? vagy megjött a nemvárt?
A kérdező hozzászólása: Szia! Teszteltem mert 3 napot késet és csak úgy volt meg hogy egy csepp. De negatív lett. :/ Utána rá 2 napra megjött rendesen. :(

Peteérés után az ötödik napon érezhetek has szúrkálást? Ez lenne a beágyazódás? Lehetséges?

Legjobb válasz: Szerintem beágyazódásnak még nagyon korai lenne. Biztosra tudod, hogy mikor volt peteérés?

Szerintem beágyazódásnak még nagyon korai lenne. Biztosra tudod, hogy mikor volt peteérés?
A kérdező hozzászólása: Igen, vasárnap délután voltunk együtt és este éreztem is a peteérést. Ezt az orvos is megerõsítette.
Szia! Hát, képzeld, én is nagyon hasonló cipõben járok. Én ma voltam az 5. napon (18-án volt az ovum, és nekem is biztos, hogy akkor volt), és ma egy nagyonkicsi rózsaszínes foltot találtam a bugyimban. Nekem is nagyon korainak tûnik beágyazódásnak, de nem vagyok felfázva, és nincs fertõzésem... Szóval én is reménykedem... Hajrá Neked is, írj majd, hogy mi lett!
baba lett belõle nektek?
3-as vagyok, nekem baba lett belõle, ma vagyok 16+4, minden rendben van. És Neked, kérdezõ?

Lehetséges hogy peteéréstől számítva az 5. napon legyen a beágyazódás?

Május 1-2 -án volt körülbelül a peteérésem.

Legjobb válasz: A beágyazódás kb a megtermékenyülés után 3-5 napon kezdõdik és kb a 12. napig tart

A beágyazódás kb a megtermékenyülés után 3-5 napon kezdõdik és kb a 12. napig tart
A kérdező hozzászólása: Akkor azt érezhetem ha ma van az 5.nap? Mármint a beágyazódás kezdetét? Amugy köszi választ:)
Akár érezheted azt is. De nem biztos. Biztos csak akkor elsz ha elmarad a havid és pozitív lesz a teszt. Egyébként mit érzel?
A kérdező hozzászólása: Lehet csak azért van mert már nagyon figyelem a jeleket, mensi szerû fájdalom de nagyon enyhe, kicsi szurkálás, meg petefészek körül is de az inkább peteéréshez hasonló, legalábbis nekem :)

Lehetseges hogy az a holeeses a 19. napon beagyazodas lett volna? Mit gondoltok? Megneznetek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Legjobb válasz: Nagyon korai lenne beágyazódásnak, néhány nap kell tüszõrepedés után, hogy egyáltalán leérjen a petesejt a méhbe. Sajnos én sem értem: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/648be2b0be36bd534c395e..

Nagyon korai lenne beágyazódásnak, néhány nap kell tüszõrepedés után, hogy egyáltalán leérjen a petesejt a méhbe. Sajnos én sem értem: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/648be2b0be36bd534c395e..
Az a hõleesés a tüszõrepedés után 6 napal volt. A ciklus.hu szerint meg a tüszõrepedés után 7 nappal átmenetileg megint megelemkedik az ösztrogénszint, ez okoz hõleesést, pár tizedet. Nekem is volt az elmúlt ciklusomban ilyen, babám sajnos nem lett.

Peteéréstől számítva 13. napon lehetséges a beágyazódás vagy már az késő ahhoz?

Legjobb válasz: A beágyazódás 5 napig tart, tehát a 12. napon fejezõdik be, innentõl kezdve rohamosan nõ a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletbõl is (ha rövidebb a ciklusod, akkor már 1-2 nappal hamarabb is).

A beágyazódás 5 napig tart, tehát a 12. napon fejezõdik be, innentõl kezdve rohamosan nõ a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletbõl is (ha rövidebb a ciklusod, akkor már 1-2 nappal hamarabb is).

Mi van akkor, ha a beágyazódás (extra peteérés miatt) és a mensi pont egy időben kezdődik? Lehetséges az ilyen?

Lehet, hogy buta kérdés, de nem igazán tudom a választ. Remélem értitek, mire gondolok.

Legjobb válasz: Attól függ. Ilyenkor jó eséllyel simán kimosódik az az árva petesejt. De, ha véletlenül útközben találkozik néhány ezer fürge spermiummal, akkor már zigóta érkezik. Az pedig hormont termel, és szeretne beágyazódni. És ez néha sikerül is neki: ilyenkor egy kis szigeten megmarad a méhnyálkahártya: ott nem lökõdik le, és szépen elindul egy új kis élet...

Attól függ. Ilyenkor jó eséllyel simán kimosódik az az árva petesejt. De, ha véletlenül útközben találkozik néhány ezer fürge spermiummal, akkor már zigóta érkezik. Az pedig hormont termel, és szeretne beágyazódni. És ez néha sikerül is neki: ilyenkor egy kis szigeten megmarad a méhnyálkahártya: ott nem lökõdik le, és szépen elindul egy új kis élet...
A kérdező hozzászólása: Köszi! És ilyenkor hogyan alakul a hõ? Olyan mint mensikor, azaz leesik, vagy mint terhességnél, fent marad? Vagy nem tudja a szervezet, hogy mi van, és ingadozik?

Ha május 10-e volt az utolsó menzeszem kezdő napja és a ciklusaim 32-34 naposak, akkor mikor tesztelhetek leghamarabb, és az esetleges beágyazódás mikor lehetséges?

Legjobb válasz: Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...

Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...

Az lehetséges, hogy a peteéréssel nincs gond csak a beágyazódással?

tehát ha nekem van peteérésem el?fordulhat h azért nem sikerül mert nem tud beágyazódni???

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat! Ha nem elég vastag a méhnyálkahártyád! Olyan gyógynövényt keress ami ezt támogatja kifejezetten! A palástfû tea is nagyon hasznos!

Igen elõfordulhat! Ha nem elég vastag a méhnyálkahártyád! Olyan gyógynövényt keress ami ezt támogatja kifejezetten! A palástfû tea is nagyon hasznos!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a gyors választ

Lehetséges az, hogy a beágyazódás utáni 5. napon sem mutat pozitív eredményt a teszt? Ezek szerint nem sikerült?

Legjobb válasz: Szia! Ez nem jelent semmit. A terhességi tesztek sem adnak 100%-os választ. Van olyan, hogy negatív eredményt mutatnak terhesség esetén is. Ha biztosra akarsz menni, inkább menj el a nõgyógyászhoz, és kérj egy ultrahangot. Az biztosan megmutatja, hogy terhes vagy-e!

Szia! Ez nem jelent semmit. A terhességi tesztek sem adnak 100%-os választ. Van olyan, hogy negatív eredményt mutatnak terhesség esetén is. Ha biztosra akarsz menni, inkább menj el a nõgyógyászhoz, és kérj egy ultrahangot. Az biztosan megmutatja, hogy terhes vagy-e!
Nem értem, honnan tudod, hogy a beágyazódás egyáltalán megtörtént...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!