Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, a 17. héten még (2 db)

Lehetséges az, hogy a 17. héten még alig látszik a pocakom? Egy dekát sem híztam, s csak hanyatt fekve tudom kitapintani a méhem. Minden rendben fejlődik-e?

Legjobb válasz: Van akinek csak a 20. héttõl látszik, nyugodj meg,ha eszel rendesen, nem lesz semmi baj a babó jól fejlõdik hidd el.Az Uh sem nyugtat meg?Ne aggódj,inkább örülj, hogy idáig nem záporoztak rád a kilók!Boldog babavárást!

Van akinek csak a 20. héttõl látszik, nyugodj meg, ha eszel rendesen, nem lesz semmi baj a babó jól fejlõdik hidd el.Az Uh sem nyugtat meg?Ne aggódj, inkább örülj, hogy idáig nem záporoztak rád a kilók!Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: A 18.heti Hu a jövõ héten lesz csak. Köszi a bíztatást!
A kérdező hozzászólása: Bocs UH, s nem Hu... :-)
Szia. Nekem az elsõ terhességemnél a 20. hét után kezdett látszani, tök el voltam kenõdve. Most meg a második babámat várom, és 10 hetesen akkora a pocim, mint anno 20 hetesen. :-)
Minap a védõnõnél majdnem megkérdeztem egy csajt, hogy most jött elõször? És kiderült, 18 hetes... Egyáltalán nem volt hasa, pedig magas , vékony, mint a deszka és semmi de semmi hasa nem volt... Ez teljesen egyéni, ne izgulj, biztos szélesebb a csípõd-ami szülésnél jól jön:-)- és beül a baba:-) Az uh majd megnyugtat, meglátod:-)
Szia! Ne izgulj, nekem úgy a 22-23. héten kezdett el látszani, addig szinte semmi...én is agyon izgultam magam, de a 24. héten elmentünk 4D-re és akkor is mindent rendben találtak (meg addig is, és ez a lényeg, ha minden vizsgálat rendben van, nincs okod az aggodalomra). Most sem óriási a hasam (30. hét). De én már többször írtam itt, hogy ha beírod a keresõbe a poci, has szavakat kijön egy csomó válasz, szóval nem vagy egyedül, és nem kell óriásira nõni ahhoz, hogy a baba jól fejlõdjön...lehet, hogy széles a csípõd és van még elég helye a babónak. Jó babavárást!
Lehetséges, nálunk 18 hónapos a kicsi és napjába többször is van kaki ami igen híg.Az elözõ 4 fognál is így volt.
Igen, lehet többször kaki, ami hígabb és elég bûzös is (savanyú szagú).
A kérdező hozzászólása: Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!