Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, a 17. héten (8 db)

Lehetseges a 17. heten megerezni a baba mozgasat? Kinek milyen a tapasztalata ezzel kapcsolatosan? és milyen érzes az a bizonyos, , megmozdult erzes?

Legjobb válasz: Bõven lehetséges már a 17. héten érezni. Arról, hogy pontosan mit és hogyan lehet érezni elég eltérõ leírásokat lehet olvasni. Van aki azt szokta mondani, hogy olyat érez mintha egy lepke szárnya csapkodna. Én valami olyasmit éreztem, mintha valaki nagyon finoman kapirgált volna.

Bõven lehetséges már a 17. héten érezni. Arról, hogy pontosan mit és hogyan lehet érezni elég eltérõ leírásokat lehet olvasni. Van aki azt szokta mondani, hogy olyat érez mintha egy lepke szárnya csapkodna. Én valami olyasmit éreztem, mintha valaki nagyon finoman kapirgált volna.
Én ekkor éreztem elõször egy reggel oldalt fekve . Azt hittem, hogy egy ideg rángatózik a derekamnál. Odanyúltam és nem éreztem semmit. Aztán délután is éreztem de már máshol és tudtam, hogy ez belül van és nem ideg hanem a baba. Ekkor vettem meg az elsõ rugdalózóját.
Lehetséges. Én a 16-17 héten éreztem elõször, azóta folyamatosan erõsödik, de egyáltalán nem olyan, mint amiyennek elképzeltem. Szóval én erõsebbnek gondoltam, persze még erõsödhet, meg fog is valószínûleg, de úgy gondoltam, ilyenkorra már minden mozdulatát érezni fogom. Az a bizonyos megmozdult érzés pont olyan, mint ahogy írod. Azaz bizonytalan, õ volt, vagy nem. Ilyen kérdések merülnek fel benned. Aztán kiderül, hogy õ volt. :)
Én már éreztem a 17. héten, de rendszeressé majd csak a 18. héttõl vált. Szokták mondani, hogy elsõre csikis érzés lesz, olyan bugyborékolás, meg pillangók. Na hát én nem igazán ezeket éreztem. Akkor figyeltem fel a kis motoszkálására, amikor ülve enyhén elõre dõltem és egészen lent éreztem. Majd egy-két hét és egyre jobba lehetett érezni. Sokban függ attól is, hogy hol és hogy érezzük, hogy a babó épp hol fekszik. Én mindig éreztem, amikor átfordult. Egészen máshol lehet érezni. Most meg már nagyon erõs a kis drágám. Ja, és a pocim minden szegét-zugát körberugdossa! :) 27 hetes kismami
olyan, mintha apró buborékok pattannának szét a pocidban...Én 16 hetes voltam, mikor megéreztem, igaz, nagyon aktív volt a babucim...És most is az:)
Gratula ! Ez mar a baba!En 16 hetesen ereztem elosszor buborek pukkanas feleket, majd par napra ra mintha pillango szarny rezges fele erzes lett volna, de nagyon kis gyenge, erotlen.Majd naprol napra erosebben bokdosott, majd rugott.Most mar faj .36 hetes vagyok. Boldog babavarast!
Szia. A "nagykönyv" szerint a terhesség felénél, vagyis a 20.héttõl érezhetõ. Ez persze bõven nem így van. Én az elsõ babámat várom és 13hét 6naposan éreztem elõször mocorogni, ami olyan buborék pukkanáshoz foható érzés volt, nagyon gyengén és igen meglepõdtem. Folyamatosan erõsödött és sûrûsödött. A 18.héttõl érzem már minden nap, már elég erõsen. Szóval szerintem igen, érezheted 17hetesen. Kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: en szokok olyasmit erezni mintha buborek pukkana ki, csak ennyi.PUKK. aztan olyan csikis erzes is szokott lenni, mintha bevulrol csikiznenek, foleg ha ulok. meg olyant is ereztem mar mintha dobbant, rugott volna a szemeremcsontom felett.mint amikor az ideg, de csak 1x
Hát az az! Ez már a babád! Eleinte csak egyszer-egyszer érzed és az sem baj, ha eleinte nem minden nap.

Lehetséges az, hogy a 17. héten még alig látszik a pocakom? Egy dekát sem híztam, s csak hanyatt fekve tudom kitapintani a méhem. Minden rendben fejlődik-e?

Legjobb válasz: Van akinek csak a 20. héttõl látszik, nyugodj meg,ha eszel rendesen, nem lesz semmi baj a babó jól fejlõdik hidd el.Az Uh sem nyugtat meg?Ne aggódj,inkább örülj, hogy idáig nem záporoztak rád a kilók!Boldog babavárást!

Van akinek csak a 20. héttõl látszik, nyugodj meg, ha eszel rendesen, nem lesz semmi baj a babó jól fejlõdik hidd el.Az Uh sem nyugtat meg?Ne aggódj, inkább örülj, hogy idáig nem záporoztak rád a kilók!Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: A 18.heti Hu a jövõ héten lesz csak. Köszi a bíztatást!
A kérdező hozzászólása: Bocs UH, s nem Hu... :-)
Szia. Nekem az elsõ terhességemnél a 20. hét után kezdett látszani, tök el voltam kenõdve. Most meg a második babámat várom, és 10 hetesen akkora a pocim, mint anno 20 hetesen. :-)
Minap a védõnõnél majdnem megkérdeztem egy csajt, hogy most jött elõször? És kiderült, 18 hetes... Egyáltalán nem volt hasa, pedig magas , vékony, mint a deszka és semmi de semmi hasa nem volt... Ez teljesen egyéni, ne izgulj, biztos szélesebb a csípõd-ami szülésnél jól jön:-)- és beül a baba:-) Az uh majd megnyugtat, meglátod:-)
Szia! Ne izgulj, nekem úgy a 22-23. héten kezdett el látszani, addig szinte semmi...én is agyon izgultam magam, de a 24. héten elmentünk 4D-re és akkor is mindent rendben találtak (meg addig is, és ez a lényeg, ha minden vizsgálat rendben van, nincs okod az aggodalomra). Most sem óriási a hasam (30. hét). De én már többször írtam itt, hogy ha beírod a keresõbe a poci, has szavakat kijön egy csomó válasz, szóval nem vagy egyedül, és nem kell óriásira nõni ahhoz, hogy a baba jól fejlõdjön...lehet, hogy széles a csípõd és van még elég helye a babónak. Jó babavárást!
Lehetséges, nálunk 18 hónapos a kicsi és napjába többször is van kaki ami igen híg.Az elözõ 4 fognál is így volt.
Igen, lehet többször kaki, ami hígabb és elég bûzös is (savanyú szagú).
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Lehetséges! Mindenképp nézesd meg orvossal!
Ha a magzatvized szivárog (ami elõfordulhat) minél hamarabb menj el dokihoz, nehogy vmi baja legyen a babynek! Az nem jó ha a vized szivárog!
Én is voltam így, kb én is 17 hetesen. Nekem teljesen nem volt áttetszõ, folyásnak gondoltam magamtól. Elmentem a dokimhoz, aki azonnal ellenõrízte, hogy nincs-e nyitva a méhszáj. Nálam ez rendben volt, és kúpot kaptam.Sok pihenést és fekvést is javasolt. Szerintem is menj el és nézesd meg. Én megnyugodtam utána.

17 éves vagyok és az lehetséges hogy azért fáj már hetek óta a mellem mert nő?

Az tény hogy nagyobb lett pedig mostanában alig eszek és akkor mindig ugymond össze szokott menni de most nem hanem egyre nagyobb...

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. Biztos is.

Persze, hogy lehetséges. Biztos is.
Szerintem is menj nõgyógyászhoz, ott azt is meg tudod kérdezni miért fáj a melled, ha mégsem vagy terhes.
Mivel létezik álnegatív teszt és az is lehet, hogy mikor teszteltél még nem volt elég HCG a szervezetben....szerintem lehet, hgy terhes vagy! Az elõváladéktól születtek már babák....szerintem menj el minél hamarabb dokihoz! A két napos mensi is lehet terhességre utaló jel...
Ööööööö. :) ))) Nagyon bátor húzás volt. Nagyon könnyen teherbe eshetett, mivel hiába veszi ki a partnere, mielõtt elélvez!! Az aktus során a férfinak kéjcseppjei segítségével himivarsejt is átkerülhetett. "A szexuális izgalom hatására a pénisz hegyén megjelenõ cseppek. A folyadékot az úgynevezett Cowper - mirigyek termelik. A cseppek sikamlóssá teszik a péniszt, így mintegy könnyebbé teszik a behatolást." Dr.Bóday László
Mivel nem szed fogamzásgátlót, Akár 100% de ezt önnek kellene tudnia! Ön tudja létesít-e szexuális kapcsolatot, és hogy védekezik-e vagy sem?! stb... Viszont ha ezt a lehetõséget kizárja, akkor csak az elsõ szitu dukál. :) ) Ha eltetszik menni kivizsgálásra, minden kiderül. Üdvözlettel: Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: Gumit nem használtuk, kivette mielõtt elment...Csak ennyi...
A kérdező hozzászólása: Volt! És nem védekeztünk...De csináltam tesztet és negatív lett és az utolsó vérzésem csak 2 napig tartott és 3ra várom a következõt...
Amit DR. Bóday ír szerintem reális. De azt, hogy mennyi esély van rá, neked kell tudnod! Pl. volt szexuális kapcsolatod? Védekeztetek? stb.
A kérdező hozzászólása: Gondolja hogy az lennék??? mennyi esély van rá?
A kérdező hozzászólása: "Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor késõbb ugye lette akkor mér nem fájt amikor nõtt??" Válasz: A mell növekedése hosszú folyamat, kezdetben lassú, majd felgyorsul. Érzékenység, fájdalom az utóbbi szakaszban a legintenzívebb. kérdezõ kommentje: "Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?" Válasz: A fogamzásgátló mindezt csak fokozza, mivel az egyik hatása (mellékhatása), hogy nagyobb és keményebb lesz. Na persze ez nem mindenkinél jellemzõ. kérdezõ kommentje: "És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sõt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:) " Válasz: Lehet összefüggés Pl: Terhesség! Üdvözlettel: Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sõt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:)
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?
Elõsször is csak egy kérdés: Szed ön fogamzásgátlót, ha igen mikortól? Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor késõbb ugye lette akkor mér nem fájt amikor nõtt??
Én is az elõváladéktól lettem terhes... Mi is ugyanígy "játszottunk" majd kiveszi elõtte... Hát erre nem szabad hagyatkozni!

17 hetes vagyok elvileg kiszámoltam a kalkulátorban hogy hány hetes vagyok és 20 hétnél tartok. Az lehetséges hogy el vagyok számolva 3 héttel?

A mestruáciom mindig pontosan jött meg és mindig csak 6 napig tartott. Szerintetek ja és nagy a babám is a mérete is megfelel a 20 hétnek.Nagy hasam is van még nem kéne lennie 17 hetesnek ilyen nagynak ?

Legjobb válasz: A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.

A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.
Mondjuk nem értem, hogy a kérdésed mit keres itt... Nos, a doki az UH-kor mit mondott?Gr.v. hez mi van írva?Az ultrahangos gép is a méretek alapján határozza meg a baba méretét.Jobb lenne, ha a dokiddal törõdnél, és nem eg idióta netes kalkulátorral.Valószínûleg az számolt el. A pocakméret meg tényleg más.Nekem alig volt a pocim a 23.hétig, aztán most meg akkora, hogy édesanyám az ikrekkel üldöz.

Hanyadik héttől jelentkeznek a terhességi tünetek? 2 hét után már lehetséges? Mik lennének azok? 17/L

Legjobb válasz: 2 hetes terhesség nincsen. Illetve a körül ágyazódik be. A tüneteket 3-4 hét múlva érezheted leghamarabb. 34hkm

2 hetes terhesség nincsen. Illetve a körül ágyazódik be. A tüneteket 3-4 hét múlva érezheted leghamarabb. 34hkm
Ha lesznek tüneteid. Nekem nem voltak. Ha eltelt az aktus után 10-14 nap akkor csinálj reggeli elsõ vizeletbõl egy tesztet. Ez a tuti nem a tünetek figyelgetése.
Nekem a hatodik terhességi héten (két hetes menzesz késés után) jött az elsõ tünet. Hányingerem volt. Bár az elmaradt menzesz környékén eléggé görcsöltem.
nekem a beágyazódás körül kezdett feszülni a mellem (messze volt még a nemvárt) és kicsit fáradékonyabb voltam de ahogy látod, mindenkinek más...
úgy látom itt egy nem kívánt terhességrõl lenne szó,
Aktus után 2 héttel már lehetséges hogy van tünet, mondom ezt úgy hogy nekem annyi volt az elsõ tünetem hogy nem jött meg, a második meg az volt amikor elkezdett nõni a hasam (mákos vagyok).
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat! Hát nem biztos, hogy terhes lennék ezért tettem fel a kérdést mert az aktus után már eltelt 2 hét, de viszont a menstruációmnak még nem kell megjönnie! Hát apróbb tüneteket észleltem, de szerintem ez a stressz miatt is lehet! Ha nem jön meg a menstruációm akkor mindenféle képen tesztelek egyet!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!