Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, a 17 (24 db)

Lehetséges, hogy a 17. DPO-n negatív a teszt, majd később mégis kiderül, hogy az ember lánya terhes?

Legjobb válasz: Szia! Lehetséges, föleg ha késöbb volt a beágyazódás. És mit csinál a reggeli höd? Én mindig csak akkor teszteltem, amikor már 18. napja fent volt a höm.

Szia! Lehetséges, föleg ha késöbb volt a beágyazódás. És mit csinál a reggeli höd? Én mindig csak akkor teszteltem, amikor már 18. napja fent volt a höm.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a hõmet nem mérem már egy ideje. :( Akkor még egy kicsit reménykedek (amíg nem jön meg).
Szia! Megint én vagyok. Nem is kell folyton mérni, ha már korábban mérted, akkor tudod, hogy mi nálad a fenti érték. Holnaptól méregetném, illetve a nem várt naptól. Sok sikert!

Lehetséges az hogy az aktus után 17 napra történt meg a beágyazódás? Ha nem akkor mennyi idő van az aktus és a beágyazódás között?

Azért mondom a 17 napot mert akkor volt egy pici barna folyásom illettve rozsaszín volt a toalett papír.

Legjobb válasz: Hogy 17 napnál már nem lehetséges, az biztos. Úgy tudom, kb. 1 hét van a két esemény között.

Hogy 17 napnál már nem lehetséges, az biztos. Úgy tudom, kb. 1 hét van a két esemény között.
Nem lehet, több szempontból sem! Egyrészt ha az aktus ugye a peteéréskor történt akkor a 17 nap nagyon hosszú luteális fázisnak.(peteérés után átlag 12-16 napra meg kell jönnie a menstruációnak) Másrészt aktus után már 14 nappal mutatja a teszt a terhességet. Kb 5-7 napig vándorol a megtermékenyített petesejt, majd újabb 5 nap a beágyazódás, tehát legkésõbb a 14. napon már mutatja a teszt. Nekem peteérés után a 12. napon már kimutatta. Az a pecsételõ vérzés inkább mensi kezdete lehetett, vagy ha abba maradt akkor esetleg hormonprobléma.
Nagyon extrém esetben lehetséges. Ha a hímivarsejt 5 napig él odabent, petesejtre várva (ritka, de volt már rá példa), akkor a megtermékenyülést követõen 7 napig vándorol, plusz a beágyazódás 5 napja: ez összesen 17 nap. Nem sûrûn akad ilyen, az tény, de attól még volt már ilyen. Szerintem esélyesebb, hogy a menstruációd jelzett. Tesztet nem csináltál?
A kérdező hozzászólása: Ma csinálok tesztet és írok. Csak még korainak tartom kicsit mert ma kéne megjönnie. De azért tesztelek egyet
A kérdező hozzászólása: Vettem clearblue tesztet ami kimutatja a terhesség hetét is. Negatív lett. Gondolom akkor már tuti hogy nem vagyok terhes, még akkoris ha csak 1 napot késet mert ez a legjobb teszt. Ugye?
Amíg nem jön meg van remény! Drukkolok neked! :-)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg..
Tesztet csináltál? Ha negatív, én elmennék egy dokihoz a helyedben!
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek orvoshoz. Teszteltem de negatív. Izgulok :S

Lehetseges a 17. heten megerezni a baba mozgasat? Kinek milyen a tapasztalata ezzel kapcsolatosan? és milyen érzes az a bizonyos, , megmozdult erzes?

Legjobb válasz: Bõven lehetséges már a 17. héten érezni. Arról, hogy pontosan mit és hogyan lehet érezni elég eltérõ leírásokat lehet olvasni. Van aki azt szokta mondani, hogy olyat érez mintha egy lepke szárnya csapkodna. Én valami olyasmit éreztem, mintha valaki nagyon finoman kapirgált volna.

Bõven lehetséges már a 17. héten érezni. Arról, hogy pontosan mit és hogyan lehet érezni elég eltérõ leírásokat lehet olvasni. Van aki azt szokta mondani, hogy olyat érez mintha egy lepke szárnya csapkodna. Én valami olyasmit éreztem, mintha valaki nagyon finoman kapirgált volna.
Én ekkor éreztem elõször egy reggel oldalt fekve . Azt hittem, hogy egy ideg rángatózik a derekamnál. Odanyúltam és nem éreztem semmit. Aztán délután is éreztem de már máshol és tudtam, hogy ez belül van és nem ideg hanem a baba. Ekkor vettem meg az elsõ rugdalózóját.
Lehetséges. Én a 16-17 héten éreztem elõször, azóta folyamatosan erõsödik, de egyáltalán nem olyan, mint amiyennek elképzeltem. Szóval én erõsebbnek gondoltam, persze még erõsödhet, meg fog is valószínûleg, de úgy gondoltam, ilyenkorra már minden mozdulatát érezni fogom. Az a bizonyos megmozdult érzés pont olyan, mint ahogy írod. Azaz bizonytalan, õ volt, vagy nem. Ilyen kérdések merülnek fel benned. Aztán kiderül, hogy õ volt. :)
Én már éreztem a 17. héten, de rendszeressé majd csak a 18. héttõl vált. Szokták mondani, hogy elsõre csikis érzés lesz, olyan bugyborékolás, meg pillangók. Na hát én nem igazán ezeket éreztem. Akkor figyeltem fel a kis motoszkálására, amikor ülve enyhén elõre dõltem és egészen lent éreztem. Majd egy-két hét és egyre jobba lehetett érezni. Sokban függ attól is, hogy hol és hogy érezzük, hogy a babó épp hol fekszik. Én mindig éreztem, amikor átfordult. Egészen máshol lehet érezni. Most meg már nagyon erõs a kis drágám. Ja, és a pocim minden szegét-zugát körberugdossa! :) 27 hetes kismami
olyan, mintha apró buborékok pattannának szét a pocidban...Én 16 hetes voltam, mikor megéreztem, igaz, nagyon aktív volt a babucim...És most is az:)
Gratula ! Ez mar a baba!En 16 hetesen ereztem elosszor buborek pukkanas feleket, majd par napra ra mintha pillango szarny rezges fele erzes lett volna, de nagyon kis gyenge, erotlen.Majd naprol napra erosebben bokdosott, majd rugott.Most mar faj .36 hetes vagyok. Boldog babavarast!
Szia. A "nagykönyv" szerint a terhesség felénél, vagyis a 20.héttõl érezhetõ. Ez persze bõven nem így van. Én az elsõ babámat várom és 13hét 6naposan éreztem elõször mocorogni, ami olyan buborék pukkanáshoz foható érzés volt, nagyon gyengén és igen meglepõdtem. Folyamatosan erõsödött és sûrûsödött. A 18.héttõl érzem már minden nap, már elég erõsen. Szóval szerintem igen, érezheted 17hetesen. Kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: en szokok olyasmit erezni mintha buborek pukkana ki, csak ennyi.PUKK. aztan olyan csikis erzes is szokott lenni, mintha bevulrol csikiznenek, foleg ha ulok. meg olyant is ereztem mar mintha dobbant, rugott volna a szemeremcsontom felett.mint amikor az ideg, de csak 1x
Hát az az! Ez már a babád! Eleinte csak egyszer-egyszer érzed és az sem baj, ha eleinte nem minden nap.
Szerintem a borotválástól inkább erõsödik.
szerintem is
Szerintem igen! Mondjuk én lány vagyok, de én is azt veszem észre hogy már nem is olyan erõs a szõr, mint voltam, hanem puha és pelyhes.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) fõként az utsónak, az a legbiztatóbb:D
Régi vicc, hogy erõsödik a borotválástól... De nem baj, bizakodj csak! Szerintem azért enyhe túlzás a herezacskódat borotválni. Fõként 17 évesen :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted hogy régi vicc?, hát elégé szörösödõ típus vagyok de csak havonta szoktam borotválni vagy ha szükséges
Én is lány vagyok, borotválom magam "odalent", nekem nagyon megerõsödött tõle! És nem csak ott, hanem a lábamon meg a hónaljamon is. Sokkal erõsebbek a szõrszálak, mint azelõtt. Nem értem borotválástól hogy lenne már pejhesebb, hacsak nem gyantázod vagy epilálod, úgy tudom ezek lágyítják a szõrszálakat huzamosabb használat után.
Régi vicc=mindenki tudja, hogy..., ezer éve tudjuk, hogy..., bizonyított tény... stb
A kérdező hozzászólása: értem, köszi szépen

Lehetséges az, hogy a 17. héten még alig látszik a pocakom? Egy dekát sem híztam, s csak hanyatt fekve tudom kitapintani a méhem. Minden rendben fejlődik-e?

Legjobb válasz: Van akinek csak a 20. héttõl látszik, nyugodj meg,ha eszel rendesen, nem lesz semmi baj a babó jól fejlõdik hidd el.Az Uh sem nyugtat meg?Ne aggódj,inkább örülj, hogy idáig nem záporoztak rád a kilók!Boldog babavárást!

Van akinek csak a 20. héttõl látszik, nyugodj meg, ha eszel rendesen, nem lesz semmi baj a babó jól fejlõdik hidd el.Az Uh sem nyugtat meg?Ne aggódj, inkább örülj, hogy idáig nem záporoztak rád a kilók!Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: A 18.heti Hu a jövõ héten lesz csak. Köszi a bíztatást!
A kérdező hozzászólása: Bocs UH, s nem Hu... :-)
Szia. Nekem az elsõ terhességemnél a 20. hét után kezdett látszani, tök el voltam kenõdve. Most meg a második babámat várom, és 10 hetesen akkora a pocim, mint anno 20 hetesen. :-)
Minap a védõnõnél majdnem megkérdeztem egy csajt, hogy most jött elõször? És kiderült, 18 hetes... Egyáltalán nem volt hasa, pedig magas , vékony, mint a deszka és semmi de semmi hasa nem volt... Ez teljesen egyéni, ne izgulj, biztos szélesebb a csípõd-ami szülésnél jól jön:-)- és beül a baba:-) Az uh majd megnyugtat, meglátod:-)
Szia! Ne izgulj, nekem úgy a 22-23. héten kezdett el látszani, addig szinte semmi...én is agyon izgultam magam, de a 24. héten elmentünk 4D-re és akkor is mindent rendben találtak (meg addig is, és ez a lényeg, ha minden vizsgálat rendben van, nincs okod az aggodalomra). Most sem óriási a hasam (30. hét). De én már többször írtam itt, hogy ha beírod a keresõbe a poci, has szavakat kijön egy csomó válasz, szóval nem vagy egyedül, és nem kell óriásira nõni ahhoz, hogy a baba jól fejlõdjön...lehet, hogy széles a csípõd és van még elég helye a babónak. Jó babavárást!

14-17 éves lányok! Miért gondolja közületek a többség, hogy csak egy idősebb sráccal jön össze, mert ő érettebb, ami átlagban lehetséges, de kéne adni esélyt az egyidős srácoknak is, hogy bizonyítsanak, és nem előítéleteskedni, nem?

Sok helyen olvastam, hogy " egy velem egyid?s nem tudja megadni azt, amire szükségem van", meg hogy " sose járnék velem egyid?ssel".

Legjobb válasz: 17:13: Nem mind1ik olyan, nem kellene általánosítani! Én 17 éves srác vagyok és rohadtul nem fingadozok össze-vissza meg ilyen hülyeségek. Igen vannak olyanok, de nem mindenki! Én komolyan veszek mindent ellehet velem beszélgetni érzelmekrõl, világ dolgairól és érzelmileg se vagyok gyerek, stb. Sztem ink. az ilyenkorú lányok nem elég érettek hozzám. pfff.

Engem nap zavar, ha velem egyidõs a srác. Sõt! Ha már megtetszik nem a korát nézem, mert nyilván nem egy éretlen kelti fel a figyelmem... 17/L
Eddig talán egy pasim volt aki idõsebb volt nálam 1 évvel, de többségben egykorúakkal jártam:) De mostanában inkább érdekelnek az idõsebbek, mert valahogy úgy érzem, hogy a velem egykorúak nem tudják azt nyújtani amit én szeretnék. Nem megd*gni. Hanem nekik még a haverok is nagyon fontosak, és nem tudnak dönteni, hogy barátnõ vagy haverok. De sok huszonéves is ilyen. Meg éretlenebbek, mert nem volt túl sok barátnõjük és az adott helyzetben nem tudnak mit kezdeni. Egyébként szerintem is gáz, ha egy fiatalabbal kezd egy lány, mert azért látszik, hogy fiatalabb akármilyen "érett" is. Én 16 éves vagyok de nem jönnék össze se egy 13 évessel se egy 14 évessel, a 15 is az már nagyon a max.
17:13: Nem mind1ik olyan, nem kellene általánosítani! Én 17 éves srác vagyok és rohadtul nem fingadozok össze-vissza meg ilyen hülyeségek. Igen vannak olyanok, de nem mindenki! Én komolyan veszek mindent ellehet velem beszélgetni érzelmekrõl, világ dolgairól és érzelmileg se vagyok gyerek, stb. Sztem ink. az ilyenkorú lányok nem elég érettek hozzám. pfff.
17:13, miért kell általánosítani? Én 15 éves vagyok, nem érdekel hogy mennyire vagyok érett vagy hogy mennyi idõs egy fiú, csak érezzem jól magam vele. Láttam már érett gondolkodású 13 évest és éretlen 30 évest is, innentõl szerintem le lehet szarni. Aki nem ad esélyt egy vele egyidõs srácnak csak azért, mert vele egyidõs, azzal meg mi értelme foglalkozni? Szimplán hülye.
Csak a beképzelt kú.rvák gondolják azt, hogy õk érettebbek közbe csak kis hülye pi.csák. A rendes lányok szóba állnak a vele egy idõs sõt néha még fiatalabb fiúkkal is.
Mert lehet a velük egyidõsek gyakorin sírnak? *-*
Hagyjatok már ezzel az általánosítás dumával. Igen is a többség ilyen, a kivételek pedig erõsítik a szabályt. Én akkor sem járok fiatalabbal, de van aki igen, úgyhogy náluk kopogtassatok.
A 14-17 éves fiúk kis pisisek, vihognak mint a lányok, finganak, mintha az oylan vicces lenne. Mikor ennyi idõs voltam, inkább kerestem az idõsebb fiúk társaságát és inkább nem kezdtem viszonyt fiúkkal, de nekem iylen kis pisis nem kell. Mellesleg vérciki, ha egy lány fiatalabb fiúval jár, várható, h az összes éány ismerõsöd kiröhög, én is kiröhögöm az olyat.
SZerintem azért mondjuk ezt (vagyis én így gondolom) mert egy idõsebb srácnak valószínûleg van tapasztalata és több barátnõje volt már és így nekünk élvezhetõbb a helyzet hiszen úgymond semmit nem kell csinálnunk.:D 14/L
19:07, sajnálom én meg inkább azért jovok ossze idosebb pasival mint én mert tobbet tudok vele lenni mint pl velem egykoruval. én ezmiatt idosebb pasival+valahogy ugy jobb.a velem egykoruakat nemtudom, valahogy olyan szegyelosek.:) L/14
Szerintem ez egyéni probléma mindenkinek. Nem a kór számít egy kapcsolat kialakításában, hanem az hogy szeressétek egymást és ki álljatok egymás mellet jóban rosszban. Aki nem fogja ezt fel, az szerintem ne is kezdjen bele egy komolyabb kapcsolatba.
nos én is 15 éves vagyok, és a barátom meg 18. õ sem túl érett... úgy értem, hogy NÉHA tiszta gyerekes gondolkodású, meg viselkedésû de én így szeretem. de ha abból indulok ki, hogy a velem egy idõs srácok , akiket még ráadásul ismerek is, és bejövök nekik nem bírnak leszólítnai úgy, hogy egy helyen vagyunk, és senki sem lebzsel körülöttem, és õ meg 3 méterre áll tõlem, és látja ezt. na igen.... tény, hogy ott vannak a kivételek, de azok a kivételek akiket ismerek.... csak barátok. és nálam barátságból már nem lesz szerelem. azt a kevés érettebb gondolkodású velem egyidõs srácot inkább megtartom barátnak, hogy legyen kivel normálisan beszélgetni. de tény, hogyha lenne egy velem egyidõs fiú, aki el bírna hívni randizni (persze ha már nem lenen barátom), és nem msnen kérdezgetné, hogy jaj járunk? és persze meg lenne a kellõ vonzalom, akkor összejönnék vele. de kevés ilyen velem egyidõs srác van.
Én teljesen nem értem a mai lányok többségét. Általában azért keresnek idõsebb társat, mert az "menõ"... Érdekes... Én egy komoly gondolkodású 15 éves fiú vagyok, de csakis amiatt nincs szerencsém a nõknél, mert "fiatal vagyok"... Ez felháborító!
Egyetértek.
17:13!Illik rád az elõtted lévõ komment! Lehet látni hogy mennyire igaza van az elõtted szólónak!
magamból kiindulva, valóban én is olyan barátot szeretnék, aki pár évvel idõsebb ( max 4-5) azért is érzem így, mert látva az osztálytársaim, elkeserítõ a helyzet :) ) persze, lehet, hogy nem minden 17-18 éves ilyen..és ahogy mondták, valaki lehet éretlen huszonévesen is.. nem volt még barátom amúgy, mert nem találtam megfelelõ személyt és nem érzem gáznak nem nagyok az elvárásaim: beszéljen rendesen ( deviszont, ezmiatt mellõzése, ne szolizzon, ne legyen fülbevalója, ne legyen nagyképû)..hát tömören ennyi 18/L
én 1 két évvel idõsebb srácal már összeköltöztem, de nagyon jol megvagyunk. 19/L
aki írta h utolsónak. na az vagyok én mármint az "utolsó" :D Nem úgy értettem, hogy egy barát többet ér, hisz ezt én is így gondolom, hanem az, hogy elhanyagol tehát 1 héten a 7 napból 7-et velük van.:)
Ha meg van a kölcsönös szimpátia, van közös téma, jól érezzük magunkat egymással és minden stimmel kettõnk között, huszandrangú kérdés lesz az, hogy velem egy idõs vagy idõsebb a srác. Azt meg senki ne mondja, hogy a tini lányok érettek vagy éretlenek és a fiúkról se mondjatok ilyeneket. Van aki normálisabb, az érzelmek is foglalkoztatják, míg másokat még a haverok és a szórakozás köt le. De ettõl egyik sem lesz érettebb vagy érettlenebb a másiknál. 16/L
Jah és én is így vtam a volt bnõmmel. 14 éves volt és elég sokat lógott a barátaival, kevesebbet törõdött velem, mint a barátaival. Szóval ez nem csak a fiúkra jellemzõ 17/F :(
Utolsó: De ha az összes lány csak idõsebbel jönne össze, akkor azok az idõsebbek hogyan tudnának megtanulni érteni a nõk nyelvén? Gondolj már bele. Jó, nyílván egy idióta 14 évessel nem jöttök össze, de 1 16-17 éves azért már tud komoly lenni. Am. az alap, hogy a haverok fontosabbak. Sztem egy barát sokkal többet ér, mint bármelyik nõ, már boccs!
utolso ez igaz lehet, hát nemtudom, sztem ha pl én megismernelek, emrt a elgtobb 14-15evessle nemlehet beszelgetni, lehe th osszetudnál jonni vkivel(nem kell h velem)

4-17 éves lányok! Miért gondolja közületek a többség, hogy csak egy idősebb sráccal jön össze, mert ő érettebb, ami átlagban lehetséges, de kéne adni esélyt az egyidős srácoknak is, hogy bizonyítsanak, és nem előítéleteskedni, nem?

Sok helyen olvastam, hogy " egy velem egyid?s nem tudja megadni azt, amire szükségem van", meg hogy " sose járnék velem egyid?ssel. 16/f

Legjobb válasz: 4-17 éves lányok WTF??????

4-17 éves lányok WTF??????
Kedves pedofil-gondolkozású barátocskám! (bocsi, kihagyhatatlan volt :D) Szóval nekem semmi gondom a velem egyidõs pasimmal, szeret, szeretem, kicsit néha hülye, de férfiból van, kérem szépen... :) Tehát: ízlés kérdése, illetve lánytól meg fiútól is függ. Én például attól függetlenül, hogy alapból koraérett vagyok, nem zavartatom magam a fiúm társaságában, mert attól még szeretem, hogy néha éretlen. :D
Hát, nem tudom, hogy hány 4 éves kislány tud írni, olvasni, de várjuk meg, míg felnõnek, hátha válaszolnak.
annyira sz.r öregnek lenni... majdnem lendületbõl válaszoltam, és rájöttem hogy rééég kiöregedtem a megadott korból. lehet hogy infantilis vagyok? egyébként kérdezõ: keress fiatalabb lányokat, és probléma megoldva.
A 14-17 éves kislányok túlságosan nagy egoval vannak felszerelve melynek egyik hátránya, hogy nem látják maguk is éretlenek még. Az érett férfiak meg látják, hogy komolyabbra vágynak ennél. Tehát két ló közé esnek az igényükkel.
19:44 "egyébként kérdezõ: keress fiatalabb lányokat, és probléma megoldva." Ez az egyik legnagyobb baromság, amit írhattál. Ugyanis ezzel marhára nem oldódik meg a probléma.
A lányok ugyanakkor érnek, mint a fiúk. Ezért marhaság az érettségre fogni a kort vagy bármit. Sok lány aki az idõsebb fiút választja, az azért választja az idõsebbet, mert az idõsebb fiúk jobban manipulálják a fiatalabb lányokat. Ráadásul ezek a lányok eléggé éretlenek, mert a kor ennyire befolyásolja õket. Pluszba más még írta a pénzt, menõzést, stb. Ebbõl kifolyólag, kérdezõ ha valamelyik lány pusztán arra hivatkozva utasít el, hogy egykorú vagy vele, akkor legalább örülhetsz annak, hogy idõben kiderült, hogy az a lány még gondolkodásra képtelen. Így van lehetõséged normális, értelmes lányt keresni (mivel normális lány nem fog problémázni ilyesmin).
Azért, mert az egykorú srácok olyan gyerekesek... (mert a lányok hamarabb érnek ebben a korban)
Hát, ha gondolod megkérdezem a húgomat. Õ 4 éves és az 5 éves szomszéd kisfiú tetszik neki.:)
15l, Én 20 évesen is az idõsebb pasikra bukok. Valahogy jobb velük. Tapasztaltabbak, érettebbek és markánsabbak. ^^
15l
Én össze jönnék velem egyidõssel, ha tényleg nem hülye. De a legtöbb lány "menõzésbõl" nem jön össze vele egyidõs fiúval. Mégiscsak laza dolog elmondani a hasonlóan értelmesen gondolkozó barátnõknek, hogy "He-he 25 éves pasim van, autóval lakással, pénzzel."
sztem az is közrejátszhat, h a 4-17ig fiúk leginkább arra mennek rá, h a haveroknak elmeséljék mejik lány volt már meg...
igazából nem tudom, hogy ez miért van, de nekem is az idõsebb pasik jönnek be. :SSSSSS egszerûen már kinézetre is...sokkal szebbek, férfiasabbak, érettebb gondolkodásuk. lehet, hogy 20 évesen már e velem egyidõsek is tetszeni fognak.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:43 Hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: 14. bocsi
15 Tévedsz, mert a lányok nem érnek hamarabb. A 13-14-es válaszoló leírta a tényeket.

17 éves vagyok és az lehetséges hogy azért fáj már hetek óta a mellem mert nő?

Az tény hogy nagyobb lett pedig mostanában alig eszek és akkor mindig ugymond össze szokott menni de most nem hanem egyre nagyobb...

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. Biztos is.

Persze, hogy lehetséges. Biztos is.
Szerintem is menj nõgyógyászhoz, ott azt is meg tudod kérdezni miért fáj a melled, ha mégsem vagy terhes.
Mivel létezik álnegatív teszt és az is lehet, hogy mikor teszteltél még nem volt elég HCG a szervezetben....szerintem lehet, hgy terhes vagy! Az elõváladéktól születtek már babák....szerintem menj el minél hamarabb dokihoz! A két napos mensi is lehet terhességre utaló jel...
Ööööööö. :) ))) Nagyon bátor húzás volt. Nagyon könnyen teherbe eshetett, mivel hiába veszi ki a partnere, mielõtt elélvez!! Az aktus során a férfinak kéjcseppjei segítségével himivarsejt is átkerülhetett. "A szexuális izgalom hatására a pénisz hegyén megjelenõ cseppek. A folyadékot az úgynevezett Cowper - mirigyek termelik. A cseppek sikamlóssá teszik a péniszt, így mintegy könnyebbé teszik a behatolást." Dr.Bóday László
Mivel nem szed fogamzásgátlót, Akár 100% de ezt önnek kellene tudnia! Ön tudja létesít-e szexuális kapcsolatot, és hogy védekezik-e vagy sem?! stb... Viszont ha ezt a lehetõséget kizárja, akkor csak az elsõ szitu dukál. :) ) Ha eltetszik menni kivizsgálásra, minden kiderül. Üdvözlettel: Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: Gumit nem használtuk, kivette mielõtt elment...Csak ennyi...
A kérdező hozzászólása: Volt! És nem védekeztünk...De csináltam tesztet és negatív lett és az utolsó vérzésem csak 2 napig tartott és 3ra várom a következõt...
Amit DR. Bóday ír szerintem reális. De azt, hogy mennyi esély van rá, neked kell tudnod! Pl. volt szexuális kapcsolatod? Védekeztetek? stb.
A kérdező hozzászólása: Gondolja hogy az lennék??? mennyi esély van rá?
A kérdező hozzászólása: "Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor késõbb ugye lette akkor mér nem fájt amikor nõtt??" Válasz: A mell növekedése hosszú folyamat, kezdetben lassú, majd felgyorsul. Érzékenység, fájdalom az utóbbi szakaszban a legintenzívebb. kérdezõ kommentje: "Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?" Válasz: A fogamzásgátló mindezt csak fokozza, mivel az egyik hatása (mellékhatása), hogy nagyobb és keményebb lesz. Na persze ez nem mindenkinél jellemzõ. kérdezõ kommentje: "És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sõt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:) " Válasz: Lehet összefüggés Pl: Terhesség! Üdvözlettel: Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: És étvágyam sincsen pár hete és nem is eszek túl sokat és nem fogyok pedig ilyenkor szoktam.. Sõt nagyobb a hasam...Mondjuk ez nem tudom h áll összefüggésben...?!:)
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót...Miért?
Elõsször is csak egy kérdés: Szed ön fogamzásgátlót, ha igen mikortól? Dr.Bóday László
A kérdező hozzászólása: Akkor amikor kicsi volta és még nem volt melem és amikor késõbb ugye lette akkor mér nem fájt amikor nõtt??
Én is az elõváladéktól lettem terhes... Mi is ugyanígy "játszottunk" majd kiveszi elõtte... Hát erre nem szabad hagyatkozni!
Lehetséges, nálunk 18 hónapos a kicsi és napjába többször is van kaki ami igen híg.Az elözõ 4 fognál is így volt.
Igen, lehet többször kaki, ami hígabb és elég bûzös is (savanyú szagú).
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!