Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, a (3086 db)

Hogy lehetséges az a foci EB-n, hogy az egyik csapat játékosa egy másik ország (a szülőhazája) csapatában játszon?

Mi van akkor, ha mind a két ország bejut a dönt?be vagy ez esélytelen?

Legjobb válasz: Ja ez nekem is feltûnt, ahogy mondta a Gundel. Érdekes.

Ja ez nekem is feltûnt, ahogy mondta a Gundel. Érdekes.
Honosított játékos.Rengetek ilyen van. Gondolom.
?????? Mire gondolsz??? Robben a dánoknál játszott, vagy mi??? Ha felveszi az állampolgárságot, akkor meghívhatják a válogatottba, és akkor játszik, nem?
Szerintem a kérdezõ az olyanokra gondol mint pl. Pepe. Eredetileg brazil volt de a portugál válogatottban játszik. Ilyen pl. Deco is.
Honosításnak nevezik, írtam már. A fél német válogatott ilyen. Özil, Podolski, Klose..stb, stb.

A baratnommel lovaglopozban csinaltuk s utana fajt neki bent, lehetseges az a baj hogy nekem 20 cm es a huvely tulsagosan megnyult s azert fajt?

Legjobb válasz: Szia. A hüvely nem tud megnyúlni, csak tágulni, de a hossza nem lesz több. Inkább zért lehet ez, mert túl méélyre hatoltál és elérted a méhszályat, amit "bökdöstél", dörzsöltél és az nem túl kellemes dolog.

Szia. A hüvely nem tud megnyúlni, csak tágulni, de a hossza nem lesz több. Inkább zért lehet ez, mert túl méélyre hatoltál és elérted a méhszályat, amit "bökdöstél", dörzsöltél és az nem túl kellemes dolog.
Szerintem a hüvely tágulása nem csak széltében, hosszában is lehetséges, hisz felveszi a pénisz hozzsát. Valószínü elérted a méhszájat, és annak ingerlése váltotta ki a fájdalmat, vagy csak egyszerûen a túl mélyen való mozgás. Nálam is volt már ilyen, ne is mindig érzem közben, csak utána. De hamar el szokott múlni, max másnapra más nem érzem. Ha ennél tartósabb a fájdalom, érdemes elmenni dokihoz, hátha valami hámsérülés van, amit kezelni kell.
Semmiféle módon nem lehetséges :)
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem....
Azt meg se kérdezed, hogy ios-t fel lehet-e rá telepíteni?
Nem, és amin ilyen régi android van az hadveresen sem sincs a helyzet magaslatán. Modernebb készülélet kell venned.
NEM
A kérdező hozzászólása: De iOS-t se lehet felrakni sehogy?:/
Nem fog menni, nem lehet. Ez nem olyan mint a PC, felrakod a Windows-t, pár drivert hozzá, és kész. (nagy tudással, sok-sok munkával elvileg minden lehetséges, volt is már pár példa ilyesmire, de ezek is csak részben müködtek)
Hálisttennek nem lehet ilyet.
A kérdező hozzászólása: iOS-el se lehetséges?
nem lehetséges, többek között azért is, mivel a WP zárt rendszerû, nyilt forráskódú kellene legyen ahhoz, hogy portolni lehessen más eszközökre.
A kérdező hozzászólása: És ez iOS-el se mûködne?
Szia! Röviden tömören... Különbözõ az utasításkészlet a processzorokhoz...
Mert teljesen más egy Windows hardwer követelménye, mint egy Androidnak. Mert teljesen más alapokon van a WP mint a Droid.
A kérdező hozzászólása: Miért nem?
xDDDD

Lehetséges az hogy a cukrom egyik nap nagyon magas a két napra meg alacsony? Vérvételen volt 23, 3 itthon ma reggel éhgyomrinál ugyanúgy 3, 6? Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Lehetséges, bár lehet mérési hiba is,kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S

Lehetséges, bár lehet mérési hiba is, kis szennyezõdés, vagy hasonló. Olyan is történt már nem egyszer, hogy a két karból egyidejûleg vett vérminták más eredményt hoztak :S
A kérdező hozzászólása: Akkor ennyi erõvel az is lehet hogy magas cukornál is kerülhetett oda szennyezõdés nem??????
A frontátvonulások, ami manapság igen gyakori okozhatnak anyagcsere kisiklásokat. Bármennyire is odafigyelünk, ez sajnos mostanság gyakori eset. Ekkorát nem téved a mûszer. Az valóban 22, 3 volt, és valóban 3, 6 volt. Figyelj magadra körültekintõbben, és ha ez még napokig eltart, keresd fel a kezelõorvosodat. Ez a hatalmas érték életveszélyes.
Lehetséges , de lehetséges az is hogy csak simán késik kicsit .Vegyetek tesztet ha gondoljátok.
SZIA!! Nagyon felelõtlenek vagytok, utána meg ha megvan a baj csak kapálóztok.Sürgõssen vegyetek egy tesztet, akár a dm be is lehet kapni, ne húzzátok a dolgot, NEHOGY KÉSÕ LEGYEN.lEGKÖZELEBB VIGYÁZZATOK.
Elvileg lehetséges, ha õk hozzájárulnak. Ez csak az átvevõ iskolától függ.
Meg kéne érdeklõdni a másik suliban
De akkor meg olyan tancsi vizsgáztat, akit nem ismersz
Melyik tantárgyból buktál? Matek?

Lehetséges az, hogy ha kellõ mennyiségû aláírást gyûjtök össze akkor egy javaslatom eljut a parlamentig?

Eljuthat egy adórendszert átalakítását célzó javaslat, vagy petíció a parlamentig és esetleg meg is hallgatják és talán meg is fontolják, adja Isten még véghez is viszik? Egyáltalán volt már példa Magyarországon arra, hogy egy civilek által indított mozgalom során kellõ mennyiségû aláírás gyûlt össze bármilyen ötlethez és esetleg meg is vitatta az ország vezetõsége?

Legjobb válasz: Elméletileg lehetséges, népszavazási kezdeményezésnek hívják. Arra, hogy bármilyen érdemi változtatást eszközölj sajnos nincs esély.

Elméletileg lehetséges, népszavazási kezdeményezésnek hívják. Arra, hogy bármilyen érdemi változtatást eszközölj sajnos nincs esély.
A parlamentig sok minden eljut, de hogy mi lesz belõle az egyedül csak orbán viktoron múlik. Sajnos ez egy ilyen párt. Hihetetlen hogy az egzisztencia miatt ennyire hallgat rá mindenki a fideszben.Pedig nyilván ott is vannak jóérzésû emberek.Nem tudom, hogy sajnáljam vagy megvessem õket! Talán az utóbbi.
igen elmeletileg lehetseges Gyakorlatilag; 000000
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Tehát elméletileg lehetséges egy ilyen kezdeményezés, nemcsak az adózással kapcsolatban, hanem bármivel kapcsolatban.
Persze, hogy lehetséges. Van egy jó ötleted, és nem te írsz egy törvénymódosítást, mert azt nem írhatsz, hanem odaadd valakinek, akit meggyõzöl, hogy írja bele és küldje tovább. Néha egész egyszerûen meglepõ dolgok bekerülnek a törvénytervezetekbe.
Csak a hatosé a helyes válasz.

Az lehetséges hogy a fehér rizshez annyi vizet adtam hozzá hogy 4-5szörösére dagadt?

Legjobb válasz: Ha annyi vizet adtál, akár lehetséges-

Ha annyi vizet adtál, akár lehetséges-
Rizstõl függ hogy mennyi vizet vesz fel. A barna rizs kevesebb vizet vesz fel mint a fehér de fehér rizsnél is vannak különbségek méretileg is. De ha nem fõzted túl a rizst ( ha nem gyorsrizst csináltál) akkor teljesen normális.

Lehetséges az, hogy 2ember úgy lépjen ki egy párkapcsolatból, hogy egyik se tekintsen magára áldozatként? Hogy örüljenek annak, hogy mennyi mindent kaptak egymástól, vagy hogy mennyire sikerült megismerniük magukat a másik fél által vagy ilyesmi.

Vagy csak én vagyok idealista? Szeretném megtudni mi a véleményetek. Írjatok kort és nemet a végére,ha nem felejtitek el,előre is köszi mindenkinek. További szép napot !

Legjobb válasz: Igen lehetséges F/16

Igen lehetséges F/16
Én csak akkor tudnám ezt elképzelni, ha szakításkor, már egyik fél sem szereti a másikat szerelemmel. Egyébként nem. Megszakadna a szívem , azért hogy akárhányszor látom, nem ölelhetem meg, és nem csókolhatom meg... nem mondhatom neki hogy szeretem....áhh, nekem nem menne, ha szerelmes lennék szakításkor. Ha nem, akkor semmi probléma. Még barátság is lehetne... 27/N
hát, lehet te így látod, én nem és nem is fogom, pedig sok évet lehúztunk egymás mellett
Igen, van ilyen :)
igen. mi így voltunk 3 és fél éves kapcsolat után :) ma is ha vmi baj van és a másik tud segíteni akkor keressük egymást
A kérdező hozzászólása: Jó igazad van, nem gondoltam hogy máris lesznek válaszok...:D Köszi amúgy mindenkinek :D
este van :)
lehettséges... :)
Szeretnénk rá így gondolni, de nem megy. 28F
nem lehetséges. 1 hét után semmi tünet nincs még..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!