Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, 10 napos (4 db)

Lehetséges az, hogy 10 napos terhesen a mellemen csíkok vannak és úgy veszem észre mintha híznék?

Egy lehet terhes lány

Legjobb válasz: szerintem ez elég lehetetlen dolog,hogy már 10 naposan a terhesség miatt hízol. csinálj egy tesztet,mert ha valóban 10 napos terhes vagy,akkor az már kimutatja...

szerintem ez elég lehetetlen dolog, hogy már 10 naposan a terhesség miatt hízol. csinálj egy tesztet, mert ha valóban 10 napos terhes vagy, akkor az már kimutatja...
A 10 nap szerintem meg nagyon korai. En most vagyok a 6. hetben, es a mellbimbom kornyeken latok halvany lila csikokat. Persze nem vagyunk egyformak.
jól érzed, ha terhes vagy akkor olyan érzés mint amikor hirtelen hízol. feszül a hasad, a melled. pont mikor hírtelen meghízol. csík az még ezután jön ha jön.
szerintem inkább csak puffadást érezhetnél, vagy teltségérzetet. a csík késõbb jön. a lehetséges menses elsõ vagy második napján csinálj tesztet.

29-30 napos ciklussal lehetséges, hogy 10. napon volt az ovuláció? Szerintetek jól húzta be a program?

http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2..

Legjobb válasz: Nekem sem nyitja meg a görbét. :S Viszont elképzelhetõ, hogy elõbb van vkinek PÉ. Én a fiammal pl. menses alatt estem teherbe, tehát nincs kizárva, hogy a 10. napon lehet az ovu. Próbált meg a linket újra beilleszteni, hátha megtudjuk nézni.

Nekem sem nyitja meg a görbét. :S Viszont elképzelhetõ, hogy elõbb van vkinek PÉ. Én a fiammal pl. menses alatt estem teherbe, tehát nincs kizárva, hogy a 10. napon lehet az ovu. Próbált meg a linket újra beilleszteni, hátha megtudjuk nézni.
én sem tudom megnyitni!ha 30 napos a ciklusod akkor semmiképp nem lehetett a 10. napon pé-d!ha pedig mégis a 10. napon volt akkor nem lesz 30 napos a ciklusod hanem rövidebb lesz!
A kérdező hozzászólása: www.fertilityfriend.com/home/29baa5
Nem tudom megnyitni a görbédet.
Szerintem lehet a 10. napon. Nekem 27-28 naposak a ciklusaim és mindig pontos. A peteérésem viszont soha nem a középidõben van, hanem kb.4 nappal késõbb.
sajnos nem tudom ezt sem megnyitni!
A kérdező hozzászólása: Lehet valamit nem jól csinálok, hogy nem nyitja meg jól?
A kérdező hozzászólása: http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d Köszönöm a válaszokat! Remélem most megtudjátok nézni. Nekem megnyitja mindkettõt.
Én sem tudtam megnyitni, de annyit írok, hogy az egy éves fiam a ciklusom 10. napján fogant úgy, hogy 28 napos ciklusaim voltak évek óta. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Ha május 10-e volt az utolsó menzeszem kezdő napja és a ciklusaim 32-34 naposak, akkor mikor tesztelhetek leghamarabb, és az esetleges beágyazódás mikor lehetséges?

Legjobb válasz: Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...

Szerintem június 12-én tesztelj leghamarabb ... ha baba van, úgyis érzed és ott lesz késöbb is ... ha korábban tesztelsz, lehet, h csak elpocsékolod a tesztet! Reméljük babás leszel, szorítok! A nemvárt napján érdemes a legkorábban tesztelni! De inkább utána pár nappal ...


Hogyan lehetséges ez? Jan.10volt az utolsó mensim, 31 napos a ciklusom. Febr.10-re "nem vártam" és nem is jött meg.

Teszteltem 14-én gabriellel, 16-án szintén gabriellel (reggeli vizeletb?l) TÖK negatív volt.

Legjobb válasz: Bocsánat, elírtam, nem febr 7-8 hanem febr.4-5 !!

A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elírtam, nem febr 7-8 hanem febr.4-5 !!
Szia! Én már nem egy esetet hallottam akinek nem mutatta ki a teszt de már 8 hetes volt! Dokihoz mikor mész? Grtula a babához:) !
Gratulálok! A lényeg szempontjából szerintem teljesen mindegy, hogy mikor jött létre a csoda. A január végi idõpont tûnik nagyjából valósnak, de azt, hogy pontosan melyik nap volt utólag már úgy sem tudod belõni. Az elmélet valóban az, hogy a vélt fogamzástól számított kb. két múlva jelez elõször a teszt, de ez alól is lehetnek kivételek. A lényeg az, hogy sikerült a többi szerintem nem annyira lényeg.
A kérdező hozzászólása: Persze igazatok van :) és örülök is neki nagyon nagyon 8 hónapja próbálkoztunk:) csak szerettem volna tudni, hogy mikorra várható a bébi (csak mert a nagyfiammal is mensihez számolták a szülés idõpontját hiába mondtam, hogy nem akkor volt a fogamzás amikorra õk teszik) na a lényeg h ennek következtében szegényt siettetni akarták kifelé egy héttel hamarabb, miközben az neki még nem volt késõ, hiszen tudtam hogy másfél héttel késõbb "készült" . Voltam nõgyógyásznál múlt hét pénteken (hiszen mensi alapján akkor már 6 hét körül lettem volna) de csak hasi UH-t csinált és még csak petezsákot hozott be a képbe, de lehet h hüvelyivel már lett volna szívhang. Szóval nem értem:) De köszi a válaszokat!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!