Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, átszakadt a szűzhártyám akkor, (1 db)

Lehetséges az, hogy átszakadt a szűzhártyám akkor, amikor a barátom megújazott?

Mert elég kellemetlen ill. fájdalmas érzés volt...el?ször mikor egy ujjal probálkozott akkor jó volt,de amikor már 2 ill 3al akkor már elég fájdalmas volt,és mondtam neki hogy haggya abba,abbahagyta utána már csak egy ujjal csinálta és jó volt...

Legjobb válasz: Igen, lehetséges

Igen, lehetséges
az is lehet h csak "kicsit" szakadt át a szûzhártyád, de szal mindenképp történt ott valami szakadás szerintem :)
2.válaszadónak üzenem, hogy a szüzességedet nehezen veszthetted el így...mivel ahhoz pénisz is kell, hogy elveszítsd..max a szûzhártyád szakadt át..így már azért korrekt.. a kérdésre válaszolva..igen átszakadhat ujjazás közben is a szûzhártya..nekem is úgy szakadt át, de nekem nem fájt mikor átszakadt csak vérzett akkor és még utána pár alkalommal!
átszakadhatott de azért is fájhatott a 2-3 újj, mert nem voltál eléggé felizgulva, nem voltál elég nedves és "feszített", nem feltétlenül a szûzhártyád "fájt".
Én így vesztettem el a szüzességemet.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Meleg kérdés: 30+ évesen 'szüz' srác mennyi eséllyel indul?

Mármint volt egy kevés nõzés az életemben(nem annyira szüz;), de mostanra értettem meg, fogadtam el, hogy inkább a fiúk érdekelnek. (Magánéleti zürök miatt most tudok ezzel foglalkozni.)
De persze most jóval 30 felett, akármilyen fiatalos vagyok, melyik (aktív) fiút érdeklem - pl. a rómeón eddig kapott válaszokból ítélve. (átlagos, vékony, inkább passziv vagyok)? Saját korosztályomból egyenlöre alig-alig jön be valaki, nem tudom miért, remélem ez változik.
Hülye szitu - tanács...?

2

A harisnyámat simogatta. Mit akarhat? Többi lent

na hát az volt, hogy suliba voltunk, mindkettőnknek lyukas órája volt és én ültem az ölében, mini szoknya volt rajtam egy harisnyával és hát ott simogatott csókolózás közben. egy hónapja vagyunk együtt, nekem ez nagyon bejött, de nem túl korai? mik a későbbi céljai? mikor akar lefeküdni?
15/l

10

Szűz vagyok, a barátom már nem. Még nem vagyunk együtt régóta, de biztos lesznek elvárásai. Hogy kéne kezelni a helyzetet? (17L)

Még nem beszéltünk erről, mert még tényleg nem vagyunk együtt régóta, de tudom, hogy nem szűz én viszont igen. Ráadául nagyon gátlásos is vagyok. Nem akarom elrontani ezt, de nem akarom, hogy rossz legyen neki vagy mittudomén. Szóval tanácstalan vagyok. Hgy lehet JÓL kezelni ezt a helyzetet?
(Õ is 17 éves.)

7

Az miért van, hogy az első óta kb 6szor csináltuk (pár nap kihagyással) és még mindig vérzek?

4

Mikor veszítettétek el a szüzességeteket?

Milyen volt? Megbántad? (Kor/Nem)

19

Meleg férfiak, ti mikor vesztettétek el (ffival)?

Miután egy csomóan jóval a pubertás, söt 20-30-as éveikben mernek rájönni a vonzalmaikra, nagyon sokan csak ekkor veszitik el, asszem.

Írjatok jelenlegi kort is, meg, hogy hogyan is történt (szerelem, alkalmi, escort,...), ha gondoljátok.

16

Miért tartanak a nem szűz lányok a szűz fiúktól?

6

Miért van egyre több felnőtt szűz? Mi ennek az oka?

10

Első ujjazás, mit csinálok rosszul?

a barátnőm érintetlen, és elértünk már oda, hogy hagyná/szeretné hogy megujjazzam, viszont fáj neki, ha csiklót akarok izgatni fáj, ha csak a körmöm végéig 'dugom be' az ujjam, az is fáj. nagyon rossz, segitsetek kérlek!:( jót akarok neki, és azt hiszi benne van a hiba, én meg hogy bennem...

6

Csak a fiúk gondolnak mindig a szexre 14-15 éves korukban, vagy a lányok is?

43

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!