Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, átszakadt a szűzhártyám akkor, (1 db)

Lehetséges az, hogy átszakadt a szűzhártyám akkor, amikor a barátom megújazott?

Mert elég kellemetlen ill. fájdalmas érzés volt...el?ször mikor egy ujjal probálkozott akkor jó volt,de amikor már 2 ill 3al akkor már elég fájdalmas volt,és mondtam neki hogy haggya abba,abbahagyta utána már csak egy ujjal csinálta és jó volt...

Legjobb válasz: Igen, lehetséges

Igen, lehetséges
az is lehet h csak "kicsit" szakadt át a szûzhártyád, de szal mindenképp történt ott valami szakadás szerintem :)
2.válaszadónak üzenem, hogy a szüzességedet nehezen veszthetted el így...mivel ahhoz pénisz is kell, hogy elveszítsd..max a szûzhártyád szakadt át..így már azért korrekt.. a kérdésre válaszolva..igen átszakadhat ujjazás közben is a szûzhártya..nekem is úgy szakadt át, de nekem nem fájt mikor átszakadt csak vérzett akkor és még utána pár alkalommal!
átszakadhatott de azért is fájhatott a 2-3 újj, mert nem voltál eléggé felizgulva, nem voltál elég nedves és "feszített", nem feltétlenül a szûzhártyád "fájt".
Én így vesztettem el a szüzességemet.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti most őszintén akkor mondanátok valakire, hogy szű, ha már nincs meg a szűzhártyája? -. -

Jó oké,hogy van aki szerint akkor szűz a lány,ha nem volt fiúval,de most ezek alapján hazudhat a lány,hogy az,mert érezni úgyse éreznénk.

7

Lehetek terhes ha a baratom spermas kezzel ujjazott, de meg szuz vagyok?

9

Lefeküdjek vele vagy ne?

Szűz vagyok.. volt pasimmal jóba vagyok. Mostanában nagyon bevan indulva rám. Le akar velem feküdni. 2hét mulva lesz egy buli, ahol ott lesz ő is, és aztmondta majd akkor elkap.
Nemtudom mitévő legyek. Belemenjek e,vagy ne?! Szűz vagyok még, és nem vagyok az a típus aki szereti az egy éjszakás kalandokat, de már nagyon szeretnék valakivel lefeküdni. Mit tegyek? Köszönöm.
Fiú 21, én 20 éves vagyok.

13

A szuzessegemet mar reg elvesztettem, viszont nagyon faj a szex, soha nem is elveztem. Viszont ahol a legjobban faj, a huvely bemenetenel a felsoresz, ahol ilyen bordazott fele. Az micsoda? Hogy hivjak?

6

A barátom 08-08-án veszítette volna el a szüzességemet de nem sikerült. De ma volt egy pici barna folyásom ez mitől lehet? :O

21

Ha elvesztem a szuzessegem, feltetlenul verzik?

van olyan hogy nem verzik . ?

6

Elmondtam anyukámnak, hogy lefeküdtem a barátommal.15, 5 éves lány vagyok, 9 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és nem rég veszítettem el a szüzességem. Szerintetek jól döntöttem?

A fiú szülei már tudják. Az én részemről Mamám tudja és most már az anyukám. Apunak is el kell majd mondanom. Szerintetek jól tettem hogy elmondtam? Hogy a Mamám mért tudja, hát az egy hosszú történet. (szabad akaratomból tettem, amit tettem és akinek mondtam az is önáll döntés volt). Egy baj van, hogy a szüleim nem nagyon szeretik a barátom. Szerintetek jól döntöttem?

13

Hogy tudnám végre elveszíteni a szüzességem?

Most lehet azzal jönni, hogy fiatal vagyok még ill. egy olyan személlyel akit szeretek lenne a legjobb. De nincs barátnôm, akárhogy próbálkozok, minden közbejön(tényleg, szinte már röhejes hogy mik), nincs akit szeressek. De nem akarok magamban örlôdni tovább... Szóval, valami tipp? Kva kizárva...

18F

19

Szerintetek gáz, hogy még 18 évesen sose volt csajom? Meg csók is csak 1. Az se volt jó. Mit csináljak, hogy legyen?

11

Az lanyokon latszik ha mar nem szuzek? Es ha igen hogy?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!