Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges az, átszakadt (3 db)

Lehetséges az, hogy átszakadt a szűzhártyám akkor, amikor a barátom megújazott?

Mert elég kellemetlen ill. fájdalmas érzés volt...el?ször mikor egy ujjal probálkozott akkor jó volt,de amikor már 2 ill 3al akkor már elég fájdalmas volt,és mondtam neki hogy haggya abba,abbahagyta utána már csak egy ujjal csinálta és jó volt...

Legjobb válasz: Igen, lehetséges

Igen, lehetséges
az is lehet h csak "kicsit" szakadt át a szûzhártyád, de szal mindenképp történt ott valami szakadás szerintem :)
2.válaszadónak üzenem, hogy a szüzességedet nehezen veszthetted el így...mivel ahhoz pénisz is kell, hogy elveszítsd..max a szûzhártyád szakadt át..így már azért korrekt.. a kérdésre válaszolva..igen átszakadhat ujjazás közben is a szûzhártya..nekem is úgy szakadt át, de nekem nem fájt mikor átszakadt csak vérzett akkor és még utána pár alkalommal!
átszakadhatott de azért is fájhatott a 2-3 újj, mert nem voltál eléggé felizgulva, nem voltál elég nedves és "feszített", nem feltétlenül a szûzhártyád "fájt".
Én így vesztettem el a szüzességemet.

Lehetséges az hogy nekem egyáltalán nem fájt az hogy átszakadt a szűzhártyám?

Télleg semmit sem éreztem, és nem is véreztem utána.. szóval semmi jele sem volt... És máár sokszor együtt voltam a barátommal tehát gondolom átszakadt.. Mondjuk el?tte nagyon sokat pettingeltünk meg eléggé ismertük egymás testét meg hát szeretjük is egymást... lehetséges hogy ezek miatt nem fájt??? Télleg érdekelne mert mindenki aztmondja hogy fááj meg vérzik utána...

Legjobb válasz: Nem mindenki mondja azt, hogy fáj és vérzik utána. Van, akinek egyáltalán nem fáj. Örülj neki, legalább nem az az élmny maradt meg, hogy az elsõ mennyire fájdalmas volt :-)

Nem mindenki mondja azt, hogy fáj és vérzik utána. Van, akinek egyáltalán nem fáj. Örülj neki, legalább nem az az élmny maradt meg, hogy az elsõ mennyire fájdalmas volt :-)
Én egyáltalán nem éreztem semmit!!!És nem is véreztem!
2.-ik válaszoló vagyok! Helyesbitek!!! Éreztem valamit!!!:D Csak nem fájdalmat!:D
en sem vereztem, nem is fajt...:)
Nekem se fájt és nem is vérzett. :) Ismeritek már egymás testét, és tudjátok mi a jó a másiknak. Gondolom ezért nem fájt Neked sem és nem véreztél. :)
Ez lenne a normális. Csak annak fájhat, akinek a szûzhártyáján nagyon kicsi lyuk van, illetve csak apró lukak vannak. De az, hogy nem fájt, és nem véreztél, azt mutatja, hogy kellõképpen felkészültél testileg-lelkileg, nem csak beleugrottál egy lehetõségbe. Nagyon jól tetted, nem tudom mennyi idõs lehetsz, de érettebb vagy a társaidnál. Amúgy nekem se fájt, nem is vérzett. Egy idõ múlva pedig megtanulod élvezni a szeretkezést, ami fantasztikus dolog.
Ezzel csak riogatják a gyerekeket... aztán meg úgy bebeszélik nekik, h nagykorukra teljesen elhiszik és már azért is fájni fog, mert tiszta görcsösek, mert fájni fog :)
Megkell cáfolni titeket..van amikor fáj és nem azért mert bebeszéli magának..És lehet hogy nem szakadt meg a szûzhártyád mert még csak pettingeltetek és nem volt semmi több...szóval még lehet h nem lyukadt ki...
Én nagyon sokat pettingeltem éa jópár sexnél nem fájt ne vérzett, majd nagy meglepetésre a sokadiknál fájdalmat éreztem picit és vérzett.Szóval nem azért mert szorongtam stb...ez a szûzhártya felépítésétõl függ sztem
Valószínûleg lelõtték volna.
A ecskedi repterrõl sikerült egy geppel a jugo-osztrak csücsökbe landolni a sracnak, de nem ez volt a nehez, hanem azt a baszott hangarajtót kinyitni es korabban a szelepemelõket le kellet gyartani neki, mert akkor ki kellett venni a gepekbõl, pont a disszidalas lehetõsege miatt, En is ismertem a gyereket, ott rpültem.
Nem lõttek le mindenkit, csak akit letudtak. Ezt azért nézd meg és ha érdekel keress rá. http://www.zenker.se/Surprise/rust.jpg Ez a srác a legvéresebb szocializmus alatt berepült a szovjet légtérbe és leszállt a Vörös téren. Két napig nem merték bemondani a médiában.
Keletnémetek megcsinálták.
Egy rokonom a kecskédi repülõtérrõl indult egy összeeszkábált géppel. Jugoszlávia fele akart Olaszországnak menni. A határt eltévesztette és még Magyarországon leszállt. nem rúgták annyira [email protected], mint gondolta. Utána 81-be sikerült elmennie USA-ba. Azóta ott él.
A kérdező hozzászólása: "Valószínûleg lelõtték volna." Hmm, talán ha éjszaka megy, és semmilyen lámpa nincs a ballonon akkor talán sikerül. A radaron nem látszik.
A kérdező hozzászólása: Ez a Rust gyerek nemsemmi volt. :D Köszi a linket, rákerestem. Érdekes egy sztori.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!