Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges a orgazmus, ha (5 db)

Lehetséges a hüvelyi orgazmus, ha eddig a csiklóm ingereltem csak?

A szexuális életem megkezdése el?tt, a csiklómra maszturbáltam. És a G-pontom egyáltalán nem érzékeny,csak vizelési ingerem van.Lehetséges,hogy meg lehet tanulni a hüvelyi orgazmust?Ha sokáig ingereljük akkor,kellemes lehet,és akár el is mehetek?

Legjobb válasz: nekem még nem volt huvelyi orgazmusom.pedig nem szoktam gorcsosen akarni.ennek ellenére élvezem a szexet.ez biztosan ugy van,hogy valakinek megadatik,valakinek nem.szerintem ebben nem sok tanácsot lehet adni mert akinek megadatik annak biztosan nem kell sokáig dolgozni érte.akinek meg nem az ugysem tudja befolyásolni.

nekem még nem volt huvelyi orgazmusom.pedig nem szoktam gorcsosen akarni.ennek ellenére élvezem a szexet.ez biztosan ugy van, hogy valakinek megadatik, valakinek nem.szerintem ebben nem sok tanácsot lehet adni mert akinek megadatik annak biztosan nem kell sokáig dolgozni érte.akinek meg nem az ugysem tudja befolyásolni.
A hüveji orgazmus nem mindenkinek adatik meg.A nök 50%-a szinte csak csiló orgazmust él át.Próbáld magad teljesen átadni az érzésnek, és ne az orgazmusra koncentrálni.
Egy iõben téma volt nálunk a kolléganõk és barátnõk között, de egy sem nyilatkozott úgy, hogy lett volna valaha hüvelyi orgazmusa, én sem. Biztosan van, nem állítom, hogy nem, a G pont sem kitalálció, de ha bizonyos emberek érzik, akkor a többi vajon miért nem?
Már szexeltem ilyen lánnyal. Csiklón keresztül is majd egy óráig tartott neki. De lehet, hogy csak fiatal vagy még, és késõbb változik. A G-folttal próbálj még játszani. Lehet, hogy bepisilsz, de jó lesz...
Igenis, tanulható a hüvelyi orgazmus, bár tény, hogy van aki soha nem éli át. Tisztán hüvelyi orgazmusom nekem is ritkán van, de ha a behatolás alatt ingerled bármilyen módon a csiklót is, garatnált az orgazmus. A legjobb póz, ha te vagy felül, ilyenkor a csiklód oda tudod dörgölni a párod hasához, és tet tudod irányítani, hogy hogy jó. Vagy ha alul vagy, akkor akár az õ keze, akár a tied odaér, vagy akár úgy is, ha te hason vagy és párod hátulról hatol be. GYakorolni kell, és menni fog. nekem is 1 évembe telt, de most már teljes a szexuális életem. Az természetes, hogy az ember csiklóval maszturbál, ahhoz képest a közösülés más érzés, ezt meg kell szokni a szervezetednek.
nekem nagyrészt csak hüvelyi orgazmusom van és szerintem is lehet tanulni. Húúú pontosan nem tudom mi annak az izomnak a neve (gát talán) azt kell edzeni és akkor lehet lesz neked is...bár ki tudja. Ezt az izmot úgy tudod edzeni, hogy pl ha pisilsz meg próbálod megállítani a pisilést. Meg ilyesmik na hajrá
Sokáig nekem sem volt hüvelyi orgazmusom, de a Kegel gyakorlattal, megtanulható. Régóta alkalmazom ezt a gyakorlatot, és tény, hogy jobb a sex, és volt már hüvelyi orgazmusom.

A szakirodalom azt állitja ha egy hölgyet megerőszakolnak, akkor is orgazmushoz tud jutni. Számomra ez érthetetlen. Elsösorban hölgyek válaszát várom. Hogyan lehetséges ez?

Kérdezem ezt azért, mert én is a páromon keresztül érintett vagyok ez ügyben,és képtelen vagyok magam ezen túl tenni.

Legjobb válasz: Elõször is bocsánat, hogy férfiként írok, remélem ötletemmel segíteni tudok a válaszadásban. Az ok a biológia. Orgazmusról beszélünk, ami egy testi dolog, az emberbe biológiailag bele van programozva. A nemi szervben lévõ idegvégzõdések ingerlésével lehet elérni. Amennyiben ez megvan, lehet orgazmus, emellett nem kitétel, hogy "szeretkezés" is legyen. Az orgazmus egy testi reakció az idegszálak ingerlésére. Hogy élvezi-e valaki vagy nem; akarja-e vagy nem az már "érzelmi, esztétikai" kérdés. A lelki hozzáállás fokozhatja akár felfelé, akár lefelé az orgazmus hatását, de ez nem ez az alapfeltétele, hanem a már említett testi ingerlés.

Elõször is bocsánat, hogy férfiként írok, remélem ötletemmel segíteni tudok a válaszadásban. Az ok a biológia. Orgazmusról beszélünk, ami egy testi dolog, az emberbe biológiailag bele van programozva. A nemi szervben lévõ idegvégzõdések ingerlésével lehet elérni. Amennyiben ez megvan, lehet orgazmus, emellett nem kitétel, hogy "szeretkezés" is legyen. Az orgazmus egy testi reakció az idegszálak ingerlésére. Hogy élvezi-e valaki vagy nem; akarja-e vagy nem az már "érzelmi, esztétikai" kérdés. A lelki hozzáállás fokozhatja akár felfelé, akár lefelé az orgazmus hatását, de ez nem ez az alapfeltétele, hanem a már említett testi ingerlés.
Teljesen egyetértek az elsõ hozzászólóval...még annyival kiegészíteném, hogy szerintem ez valami védekezõ mechanizmus is, mint ahogyan pl sok esetben benedvesedik a nõ, ha megerõszakolják...valószínûleg, nem azért mert élvezi, hanem tudat alatt így próbálja "jobbá tenni" ezt a kellemetlen, borzasztó élményt! Viszont a másodikkal nagyon nem értek egyet... 19/L
11 42 a megerõszakolást elnyújtani??? te egy borzalmas idióta pi csa vagy
szerintem ez olyan, hogy attól, hogy undorodsz a pacaltól, de megetetik veled, még jóllaksz vele..
szintén férfiként kis segítséget próbálnék adni: A nõk vágynak az erõs, irányító férfiakra, és ezt egy nemi erõszak alkalmával meg is kapják. A másik amit elmondanék: a barátnõm is ábrándozik ilyenekrõl, sõtt a legtöbb nõ a sexuális fantáziáiban részt vesz nemi erõszakban. Persze ezek csak elméleti, fantáziai szinten léteznek, ha az erõszak körülményei olyanok (gondolom én...) akkor akár képesek is élvezni a dolgot. Mert az biztos hogy MINDEN a körülményeken múlik!! Saját környezetembõl látom a példát... nem mindeggy hogy vadidegen az utcán, vagy közeli, részeg jóbarát volt az elkövetõje a dolognak... Remélem tudtam segíteni valamennyit.
Milyen szakirodalom ez? Szerintem hasonló lehet ahhoz, amely hosszú ideig tagadta a csikló létét...
Igen, ha valaki egy ilyen szituációba kerül, akkor ott gyorsan eldöntheti, hogy "fogja fel" a dolgot. Ha megrémül, undorodik a pasitól akkor csak szimplán fáj, , , , ha viszont megpróbálja a rosszat (brutálisan hangzik)élvezni, akkor már jobban jön ki a dologból nemcsak testileg de lelkileg is, így fokkal könnyebb lesz feldolgozni a megtörténteket. 25/l
Nem mindegy, hogy az erõszakoló vonzó e valamennyire a hölgy számára.. Nem lenne mindegy számomra sem: mert pl dagadt, undorítóak a fogai, az ábrázata valszeg nem tudnám élvezni és nem is akarnám de! ha izmos, magasabb tipus, az arca mondjuk átlagos, netán még szexepile is van, az már maga a menyország:-))) még el is akarnám nyújtani a dologt:-)))

Ez hogy lehetséges? Nálatok ez hogy van? Ha a pc izom segítségével visszatartom amikor elmennék akkor ugye nem jön ki semmi de ugyanúgy orgazmusom van..

folytatom tovább de egykét pillanat múlva megint ugyanez van és harmadikra is.utánna már minden normális! ez miért van? rohadt zavaró tud lenni aktus közben! gondolom valami rossz beidegz?dés:S vélemények?

Legjobb válasz: Örülnöd kéne...Ha valakinek megfelelõen meg van edzõdve a pc izma akkor az képes(férfiként) arra amit a nõktõl lehet irigyelni: a multiorgazmus Erre külön szakosodott intim tornák és pénzért vehetõ könyvek próbálnak megtanítani...neked meg adottság:) Talán ha orgazmusnál megpróbálod teljesen ellazítni a pc izmod(rohadt nehéz lessz mert ugye az alapból összehúzódik olyankor) vagy csak olyan normál szintre akkor sikerülhet az kilöveléses orgazmus elsõre

Örülnöd kéne...Ha valakinek megfelelõen meg van edzõdve a pc izma akkor az képes(férfiként) arra amit a nõktõl lehet irigyelni: a multiorgazmus Erre külön szakosodott intim tornák és pénzért vehetõ könyvek próbálnak megtanítani...neked meg adottság:) Talán ha orgazmusnál megpróbálod teljesen ellazítni a pc izmod(rohadt nehéz lessz mert ugye az alapból összehúzódik olyankor) vagy csak olyan normál szintre akkor sikerülhet az kilöveléses orgazmus elsõre

Az lehetséges, hogy valakinek a csiklója nem érzékeny és akárhogy, szájjal, kézzel izgatva sem lesz soha ott orgazmusa? Mert nekem nincs, csak kicsit csiklandós érzés, de ha magamnak csinálom sincsen, akkor nem érzékeny az a pontom?

Legjobb válasz: Úgy látszik, lehetséges, ám számtalan oka lehet. Kevesebbet kell görcsölni rajta, többet kísérletezni és ha hosszú idõ után sem oldódik meg a probléma, akkor érdemes felkeresni a nõgyógyászt, hogy a szervi okokat kizárd. Ha nincs szervi oka, akkor pszichológushoz kell fordulni.

Úgy látszik, lehetséges, ám számtalan oka lehet. Kevesebbet kell görcsölni rajta, többet kísérletezni és ha hosszú idõ után sem oldódik meg a probléma, akkor érdemes felkeresni a nõgyógyászt, hogy a szervi okokat kizárd. Ha nincs szervi oka, akkor pszichológushoz kell fordulni.
Biztos, hogy a csiklódat ingerled? Most ne nézz hülyének, hogy ezt megkérdezem, de van aki nem találta meg pontosan. Mondjuk elöszõr én sem tudtam, hogy meg min kell érezni és élvezni, de aztán sokat gyakoroltam és rájöttem, hogy kell, hogy jó legyen. Anatómiailag élvezned kell, hiszem a csikló számos idegvégzõdést tartalmaz! Képes vagy rá, vcsak még nemtudod hogyan.
Létezik ilyen (bár valószínûleg ritka), nekem sem megy ilyen módon, kizárólag hüvelyi orgazmusom van.
Érthetõ, de feltételezve, hogy az anatómiáddal tisztában vagy (ha nem, akkor rajta, meg kell tanulni), csak az orvos/pszichológus jöhet számításba. Egyáltalán nem biztos, hogy nagy a baj, de biztos, ami biztos, meg kell nézetni. A hüvelyi orgazmus hiánya miatt kevésbé kell izgulni, a nõk jelentõs részének soha nincs olyan. Azt nem tudom, hogy hány éves vagy, de az lehet, hogy egyszerûen még nem vagy felkészült erre agyban.
Akkor nem sok maradt az orvoson de leginkább a (szexuál-)pszichológuson kívül. Ötleteket tudnánk adni, de használhatót, amit még te magad sem próbáltál volna, nem sok eséllyel. Talán annyi lehet még, hogy annyira szeretnél már orgazmust, hogy emiatt nem tudsz eljutni oda. Vagy félsz tõle. Te tudod, de egy szakember segítségével nagyobb eséllyel oldódik meg a probléma.
Én legelõször ... évesen(elég kicsi voltam) tökre felizgultam egy filmen, amin persze alig mutattak "valami t", és én elkezdtem a párnával úgy csinálni:P, elõször azt hittem, hogy ez tök jó meg minden, és az nap(este), kb. 3-4-szer is próbáltam ezt, aztán éreztem, ezt a "csiklói" orgazmust, nagyon jó volt, és azóta csináltam "rendszeresen".Szóval izgulj fel "nagyon", és próbálkozz egy kispárnával "úgy", jobb ötletem nincs, vagy menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, nekem hüvelyi orgazmusom sincs, kezd zavarni a dolog, vagyis hogy semmilyen sincs, pedig már 1 éve próbálkozunk. Milyen érzés a csiklói orgazmus?
A kérdező hozzászólása: Már 28 éves vagyok, úgyhogy szerintem agyban elég érett.
Tehát 28 vagy és egy éve szexeltek, ha jól értettem és nincs semmien orgazmusod. Elõtte lévõ pasiknál sem volt? Csak azt ne mond, hogy 27 évesen kezted... A kispárnássztorit meg szimplán nemértem...

Ez lehetseges? Talaltam egy videot es kivancsi lennek ha szerintetek nem csak nagyon jo szinesz a csaj. Ijen orgazmusa van?

http://www.redtube.com/15878

Legjobb válasz: Csak behugyozott a fájdalomtól.

Csak behugyozott a fájdalomtól.
hú ezt valaki megcsinálhatná nekem..:$
Ez orgazmus...ilyet nem lehet megjatszani... Am a video fantasztikus :)
Nos: "ilyen" és nem "ijen". Én nagyon szívesen megcsinálom. :-) Egyébként biztosan van ilyen. Aranyos a lány a végén.
ja a csaj felett meg ott fityegnek az "álomûzõk" :P
KELL EZ A PASI

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!