Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges a orgazmus, (31 db)

Tán mostanában már nem gáz megkérdezni, hogy hogyan lehetséges a nő partneremnek orgazmust átélni, mikor "nem is a rendes helyén" közösülünk?

Több tartós kapcsolat után, nagy számú érintkezés után sem értem..."Megvannak" /kimondom: análisan/, holott minden körülmény a két másik (hüvely, clitorisz) mellett szól?

Legjobb válasz: Elvileg minden nõben megvan a képesség arra, hogy orgazmusa legyen análisan és hüvelyileg is, hiszen a két tájék nagyon közel van egymáshoz, különösen kutyapózban, ráadásul a G-pontot is könnyen célba lehet venni. Tehát arra akarok kilyukadni, végbélen keresztül ingerled valószínûleg a hüvelyfal azon részét, ami egyébként is orgazmust váltana ki. 27/N

Elvileg minden nõben megvan a képesség arra, hogy orgazmusa legyen análisan és hüvelyileg is, hiszen a két tájék nagyon közel van egymáshoz, különösen kutyapózban, ráadásul a G-pontot is könnyen célba lehet venni. Tehát arra akarok kilyukadni, végbélen keresztül ingerled valószínûleg a hüvelyfal azon részét, ami egyébként is orgazmust váltana ki. 27/N
azért mert ha egy nõ elragadtatja magát akkor bárhogy elélvezhet. Tudok olyanról mikor a csaj a táncparketten élvezett el, úgy hogy le sem volt vetkõzve csak a punciját dörgölte a pasi farkához, de ruhában!

Lehetséges, hogy orgazmusom volt, anélkül hogy az ujjam a puncimba dugtam?

Elöntött a melegség, és szinte a sírás kerülgetett, de jó érzés volt nagyon. Ez orgazmus?

Legjobb válasz: Az orgazmus elérésére.. :)

Az orgazmus elérésére.. :)
Szia! Igen, lehet. Nem feltétlen kell a puncidba dugni az ujjad ezért. A csikló ingerlésével is érhetõ el orgazmus. (De erre én is tudnék pár jó dolgot...:)
A kérdező hozzászólása: Milyen jó pár dolgot? Mire?
a rendkívüli/megyszokottól eltérõ érzelmi állapot is okozhatta.

Lehetséges a hüvelyi orgazmus, ha eddig a csiklóm ingereltem csak?

A szexuális életem megkezdése el?tt, a csiklómra maszturbáltam. És a G-pontom egyáltalán nem érzékeny,csak vizelési ingerem van.Lehetséges,hogy meg lehet tanulni a hüvelyi orgazmust?Ha sokáig ingereljük akkor,kellemes lehet,és akár el is mehetek?

Legjobb válasz: nekem még nem volt huvelyi orgazmusom.pedig nem szoktam gorcsosen akarni.ennek ellenére élvezem a szexet.ez biztosan ugy van,hogy valakinek megadatik,valakinek nem.szerintem ebben nem sok tanácsot lehet adni mert akinek megadatik annak biztosan nem kell sokáig dolgozni érte.akinek meg nem az ugysem tudja befolyásolni.

nekem még nem volt huvelyi orgazmusom.pedig nem szoktam gorcsosen akarni.ennek ellenére élvezem a szexet.ez biztosan ugy van, hogy valakinek megadatik, valakinek nem.szerintem ebben nem sok tanácsot lehet adni mert akinek megadatik annak biztosan nem kell sokáig dolgozni érte.akinek meg nem az ugysem tudja befolyásolni.
A hüveji orgazmus nem mindenkinek adatik meg.A nök 50%-a szinte csak csiló orgazmust él át.Próbáld magad teljesen átadni az érzésnek, és ne az orgazmusra koncentrálni.
Egy iõben téma volt nálunk a kolléganõk és barátnõk között, de egy sem nyilatkozott úgy, hogy lett volna valaha hüvelyi orgazmusa, én sem. Biztosan van, nem állítom, hogy nem, a G pont sem kitalálció, de ha bizonyos emberek érzik, akkor a többi vajon miért nem?
Már szexeltem ilyen lánnyal. Csiklón keresztül is majd egy óráig tartott neki. De lehet, hogy csak fiatal vagy még, és késõbb változik. A G-folttal próbálj még játszani. Lehet, hogy bepisilsz, de jó lesz...
Igenis, tanulható a hüvelyi orgazmus, bár tény, hogy van aki soha nem éli át. Tisztán hüvelyi orgazmusom nekem is ritkán van, de ha a behatolás alatt ingerled bármilyen módon a csiklót is, garatnált az orgazmus. A legjobb póz, ha te vagy felül, ilyenkor a csiklód oda tudod dörgölni a párod hasához, és tet tudod irányítani, hogy hogy jó. Vagy ha alul vagy, akkor akár az õ keze, akár a tied odaér, vagy akár úgy is, ha te hason vagy és párod hátulról hatol be. GYakorolni kell, és menni fog. nekem is 1 évembe telt, de most már teljes a szexuális életem. Az természetes, hogy az ember csiklóval maszturbál, ahhoz képest a közösülés más érzés, ezt meg kell szokni a szervezetednek.
nekem nagyrészt csak hüvelyi orgazmusom van és szerintem is lehet tanulni. Húúú pontosan nem tudom mi annak az izomnak a neve (gát talán) azt kell edzeni és akkor lehet lesz neked is...bár ki tudja. Ezt az izmot úgy tudod edzeni, hogy pl ha pisilsz meg próbálod megállítani a pisilést. Meg ilyesmik na hajrá
Sokáig nekem sem volt hüvelyi orgazmusom, de a Kegel gyakorlattal, megtanulható. Régóta alkalmazom ezt a gyakorlatot, és tény, hogy jobb a sex, és volt már hüvelyi orgazmusom.

Szerintetek lehetséges, hogy a barátnõm azért nem jut el az orgazmusig, mert kicsi a szerszámom?

Velem veszítette el a szûzességét, anatómiailag nem, de szerintem az nem lényeg. most lesz egy éve, hogy elvesztettük, de még mindig nemsikerült eljuttatnom az orgazmusig. a hossza 14 cm körül van, a kerülete 13 cm. tudtommal ez átlagos méret, nem olyannal amivel pornózni lehetne, de nem is olyan, amiért szégyenkeznem kéne. elsõsorban lányok válaszát, illetve nõkét várom, akik már eljutottak a csúcsig, és azt kérdezném túlük, hogy mennyiben függött ez a pénisz méretétõl. tudom, hoy ujjazással is ellehet, de most ezt hagyjuk. tudom, hogy unjátok már az ilyen kérdéseket, de légyszíves, szépen megkérek mindenkit, hogy ne jöjjenek ide szitkozódni. köszönöm a válaszokat elõre is :)

Legjobb válasz: A hüvelyi orgazmus sok nõnél nagyon nehezen érhetõ el. A nõk 25-30%-a képes egyáltalán a hüvelyi orgazmusra úgy, hogy közben nem izgatják a csiklóját. Úgyhogy azt tudom javasolni, hogy esetleg szex közben izgasd neki. Bár jó lenne tudni, másféle orgazmusa van-e (tehát csiklóorgazmusa), és hogy esetleg önmagának ért-e már el ujjazással hüvelyi orgazmust. Kétlem, hogy a szerszámmal lenne gond.

A hüvelyi orgazmus sok nõnél nagyon nehezen érhetõ el. A nõk 25-30%-a képes egyáltalán a hüvelyi orgazmusra úgy, hogy közben nem izgatják a csiklóját. Úgyhogy azt tudom javasolni, hogy esetleg szex közben izgasd neki. Bár jó lenne tudni, másféle orgazmusa van-e (tehát csiklóorgazmusa), és hogy esetleg önmagának ért-e már el ujjazással hüvelyi orgazmust. Kétlem, hogy a szerszámmal lenne gond.
A kérdező hozzászólása: hát sajnos sehogy sem megy. pedig kitartóan próbálkozok. és nemigen foglalkozik "úgy" magával... érzelmi problémák is lehetnek :S sajnos túl hülye vagyok egy normális kapcsolathoz, és gyanítom, hogy ez közrejátszhat...
Nem a méreteddel van a baj, inkább érzelmi eredetü lehet.
A kérdező hozzászólása: :/

Lehetséges az, hogy sex közben nem veszem észre az orgazmusom (mikor önkielégitést végzek egyértelmûen érzem a közeledtét)? !

Legjobb válasz: Lehetséges, akkor amikor nincsen orgazmusod :) Ezek szerint szeretkezés közben nem tudsz elmenni, vagy a srác miatt, vagy más okból.

Lehetséges, akkor amikor nincsen orgazmusod :) Ezek szerint szeretkezés közben nem tudsz elmenni, vagy a srác miatt, vagy más okból.
az óvszer sokaknál érzék változást tud okozni, és sokan számoltak be már lankadásról is óvszerben. Egy próbát mindenképpen megér. Feltéve, hogy védekeztek máshogyan is, különben könnyen lehet, hogy gratulálnom is kell neked :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó kérdésem... Ha óvszer nélkül próbálnám?! ( persze csak feltételezzük, hogy mi lenne ha...)
A dolog vegetativ, sajnos nem ennyire egyszerû :D De igen, elmében "lazábban", és semmiképp sem görcsösen :) Amit mondtam (sport, masszázs, stb...) elsõsorban a vegetativ idegrendszert nyugtatja.
A kérdező hozzászólása: Akkor csak lazán és király leszek?!
izé. én NEM vagyok szexuál pszihológus. (elirtam sry)
Ha sem magömlés, és orgazmus, akkor valami mentális gát az oka inkább, valami erõs feszültség, teljesitmény kényszer, félelem, hogy korán sülsz el? Én vagyok szexuál pszihológus (ez az õ asztala), de ha az lennék neten keresztül akkor sem tudnám megoldani. Elsõ körben a sportot, és erotikus masszázst, kézimunkát, stb... javasolnék, ha nem történik pozitiv elõrelépés, akkor viszont mindenképpen szakembert kérdezz tovább.
A kérdező hozzászólása: Mikor önkielégitést végzek, pár perc és jön is a magömlés orgazmussal, de mikor szeretkezek a barátnõmmel ez el marad... Miért?!
Az egyik mentális. (nem tudsz elmenni) A másik viszont inkább szervi. Prosztata, vagy idegi gond is lehet (meg még ki tudja mennyi minden). De ezt doki tudja kiszûrni pontosan.
A kérdező hozzászólása: mi a különbség a kettõ között?!
Akkor még érdekesebb, hogy nincsen orgazmusod. Ha pedig magömlésed van orgazmus nélkül, akkor viszont orvoshoz kéne menni, de hamarost.
A kérdező hozzászólása: És ha srác vagyok?!
A kérdező hozzászólása: Kösz a felvilágositást! Szép estét!

Lehetséges az hogy a testi orgazmus megvan, de a "lelki" nem? Tehát nem érzem azt a gyönyört amit mások éreznek.

Legjobb válasz: Ha nõ vagy, akkor abszolút lehetséges. Nekem a fizikai kielégülés önmagában semmit nem ér, ha nem társul hozzá a "lelki" orgazmus is.

Ha nõ vagy, akkor abszolút lehetséges. Nekem a fizikai kielégülés önmagában semmit nem ér, ha nem társul hozzá a "lelki" orgazmus is.
Persze, nõknél és férfiaknál is van igy.
A kérdező hozzászólása: köszi, amúgy lány vagyok
Ezt hogy kell elképzelni? Nekem soha nem volt orgazmusom, de mindig élvezem a szexet. 28/N
Nem. Az orgazmus a kéjérzetet jelenti.
Ejakuláció.
Persze. De egyébként az orgazmus az maga a hülyeösszehúzódás, lábremegés, és egyé izomtónus-változás és az ezzel együtt fellépõ kéjérzet.
Most ha azt mondanám esetleg, hogy gáz, akkor min változtatna? Egyáltalán... mit jelent az a szleng, hogy gáz...? Költõi kérdés, nem kell vele foglalkozni, nem tartozik a tárgyhoz. :) Szóval, komolyra fordítva: akkor kellemetlen, ha számodra kellemetlen a hiánya. Idióta 61 %-osra meg ne hallgass.
vagy esetleg egy olyan teljesen tévgondolat, ami táplálkozhat a korábbi partnereid viselkedésébõl, szavaiból, hogy meg is érdemelted, hogy ne figyeljenek rád, ne legyen élvezeted a szexben? és mert megérdemelted, hogy akkor nem volt jó neked, most is meggátolod, hogy akár csak maszti útján de orgazmusod leggyen?
"mert nagyon sokan csak magura figyeltek és velem nem foglalkoztak teljes mértékben." csak feltevésképpen: most nem gondolsz ilyesmire szex közben? mármint, hogy "biztos, hogy a párom akarja-e, hogy nekem jó legyen?" vagy: "biztos, hogy azért nyal, hogy élvezzek, vagy csak kényszerûségbõl? esetleg, hogy utána én is megcsináljam amit õ akar?"
A kérdező hozzászólása: A szüleim sosem mondták azt hogy maszti rossz dolog nem éltem semmilyen keretek között a fiúktól sem tiltottak nem volt negativ élményem csalodni sokszor csalodtam a srácokban, mert nagyon sokan csak magura figyeltek és velem nem foglalkoztak teljes mértékben.A helyszinnel kapcsolatban a mostani párommal és az exemmel is csináltuk már extrém helyen szóval szerintem nem emiatt.
mik foglalkoztatnak közben?
A kérdező hozzászólása: Arra már én is gondoltam, hogy lelki dolog miatt nem volt eddig orgazmusom.Sajnos nem igazán tudok kikapcsolni fejben sem sex sem pedig az önkielégítés közben úgy ahogy én szeretném.
A lelki gát is érdekes szempont lehet. Kiskorodban nem volt valamilyen negatív élményed? esetleg nem mondtak olyat a szüleid, hogy csúnya dolog a maszti? sokáig tiltottak fiúktól? nagyon szabályozott, ellenõrzött keretek közt éltél?
... nehéz. arra gondoltam, hogy esetleg a filmekben a helyszín ami talán beindít, de a valóságban ott még nem próbáltátok, illetve a szokásosnál "prverzebb" szituációk, amiket a pároddal valamilyen okból nem tudsz kipróbálni...
Akkor valami lelki gát lehet az orgazmusod elõtt. Vagy nem veszed észre, hogy orgazmusod van. Bár ezt kétlem. :)
A kérdező hozzászólása: Felizgat ha csiklomat igerlem és közbe ujjazom magam.Ami nagyon beinditt ha vibrivel csinálom.
és még egy: "velem nem foglalkoztak teljes mértékben" azért foglelkoztak veled is, vagy lényegében TELJESEN elhanyagolták a TE vágyaidat, mondhatni teljes mértékben kihasználtak?
A kérdező hozzászólása: Nincsenek ilyen gondolataim mert tudom, hogy a mostani párom nem önzõ és amit tesz azt tényleg azért teszi mert szeretné hogy nekem is jó legyen!Az elõzõ partnereimet igazán csak a sex érdekelte meg az hogy nekik jó legyen!De én ezen már túl léptem és nem agyalok rajta.
"nem azt jelenti hogy nem figyelek rá és arra hogy jó neki." Lehet, hogy ebben van a kulcs? Téged sokkal jobban érdekel, foglalkoztat, hogy a partnerednek jó legyen, mint, hogy neked. Örülsz, hogy most olyan partnered van, aki figyel rád, akinek fontos vagy, ezért meg szeretnéd tartani, és magad elé rendeled. Tudom, hogy nehéz, de bízz benne, hogy akkor is szeretni fog, ha elengeded magad, és nem rá figyelsz mindig, hanem magadra is!
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy szeretem a párom különben már nem lennék vele.Az viszont hogy nem tudok kikapcsolni nem azt jelenti hogy nem figyelek rá és arra hogy jó neki.
szereted a partnered?
igen, ez ismerõs :-) De azért az is érdekes, hogy miközben szexelsz, más dolgok járnak az eszedben, és nem az ösztönös, adok-kapok ...
Pedig kikapcsolás nélkül elég nehéz elérni az orgazmust. Sõt, szinte lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Igazából amikor nem akarok agyalni semmin akkor szoktak eszembe jutnak mindennapi hülyedolgok.Mint amikor megprobálsz elaludni nem gondolsz semmire és mégis eszedbe jut mit csináltál aznap...Remélem érted mit akarok ebbõl kihozni. :) Ezért írtam ugy hogy nem tudok kikapcsolni fejben.
szerintem eben a mondatodban elírtál valamit:"Probálom ugy fel fogni hogy egyszer csak sikerül hanem attól még ugyanugy szeretni fogom a sexet." de asszem értem. Biztos vagyok benne, hogy el fogod érni, és ha eléred, akkor attól nem ugyanúgy, hanem még sokszorta jobban fogod szeretni a szexet! :-D
Ennek örülök! :-) viszont arra még nem írtál választ, hogy akkor min agyalsz szex közben? /"Sajnos nem igazán tudok kikapcsolni fejben sem sex sem pedig az önkielégítés közben úgy ahogy én szeretném."/
A kérdező hozzászólása: Vágyom az orgazmusra és szerintem ez nem önzõ dolog így emiatt nem ostorozom magam.Probálom ugy fel fogni hogy egyszer csak sikerül hanem attól még ugyanugy szeretni fogom a sexet.
A kérdező hozzászólása: A fantáziában a párom sexelek úgy mint a filmben.Normál filmeket nézek valamikor amatör de általában sima pornofilmet nézek.Amikor a párom szeretkezek valamikor szerelmesen sexelünk gyengéden valamikor viszont szószerint sexelünk akkor kicsit vadabbak vagyunk de csak a normál határokon belül.Szoktuk egymást becézni.
illetve még valami: csak nézitek egymást és csókolóztok? szavak becézgetés nélkül? hangtalanul?
egyébként még van néhány lehetõség. nyalás, ujjazás és vibri volt, akkor próbáljátok meg kombinálni! ujjazzon, miközben a csiklód vibrivel izgatja, vagy egy Gpontos vibrivel izgasson célirányosan, és közben nyalja a csikód, vagy vibrit a hüvelybe, és egyúttal egy másikat a csiklódhoz... esetleg szeretkezés közben egy vibrit a csiklódhoz próbálhatnál nyomni... és még az is lehet, hogy nem elég erõs számodra a vibri erõssége! (nálunk ilyen fordult elõ, és elemesrõl hálózatira váltottunk.
egyes pornófilmben szereplõ lányok, akiknek elég erõs a hüvelyizmuk, a látvány kedvéért meg szokták tenni, hogy vizet töltenek be és az esedékes pillanatban egy erõs nyomással "kilövik" magukból. egyébként nem folyhat víz. :-)
A kérdező hozzászólása: Vibrivel is probáltam.A barátom nyelve se haszál ahogy fogalmaztál pedig jól csinálja.Szerintem az a legjobb amikor nyal és közbe ujjaz.De sajnos még így se volt orgazmusom.Amugy tudom hogy van külömbség a spriccelés és folyás között. :) Akkor úgy kérdezem, hogy lehet hogy a hüvely spricc helyet vizlet spriccel?
ma 14:55 Õszintén, nem tudom a helyes választ, szerintem nem.
csak halkan jegyzem meg: a folyás és a spriccelés közt elég nagy a különbség... a hüvelyed nagyon erõs nedvesedése az a kéjérzetbõl adódik, a spriccelés, meg a nõi orgazmus ritka kísérõjelensége. ( http://www.goldengate.hu/video/75148-Noi-spricc ) Sajnálom, ha valóban nem volt eddig orgazmusod....Barátod nyelve se használ? vibrivel is próbáltad?
A kérdező hozzászólása: Olyan elõfordulhat nõi ejakulácionál hogy nem csak hüvelyváladék spricceljen hanem vizelet is?
A kérdező hozzászólása: Értem.És az nem gáz hogy még nem volt eddig orgazmusom?22 éves vagyok.
A kérdező hozzászólása: Értem.De ettõl még lehet valamikor orgazmusom?
A kérdező hozzászólása: Bocs rosszul írtam ezért félre értettél úgy értettem vizelet(pisi).Szóval az spriccelhet?
Elvileg szerintem nem. Kivéve, ha inkontinenciáról van szó. De egyébként soha semmilyen körülmények között sem volt még orgazmusod?
A kérdező hozzászólása: Sajnos soha semmilyen körülmények között nem volt még orgazmusom!:( Zavar, de egyenlõre nem tudok mit csinálni.Probálkozunk!
A csiklod vagy a hüvelyed izgatása ÖNMAGÁBAN felizgat?
Arra gondolsz, mintha a pároddal szexelnél? vagy mint a filmben? milyen jellegû filmek izgatnak fel? úgy csináljátok a pároddal is, vagy azért a való élet sokkal gyengédebb?
A kérdező hozzászólása: Amikor önkielégitek akkor pornofilmet nézek közbe az felizgat mert bele élem magam azt képzelem mintha sexelnék.Amikor a párommal szeretkezek általában nem gondolok semmire csak nézem õt és csókolozunk.Ennyi!Vágyom arra hogy legyen orgazmusom.
Mire szoktál fantáziálni önkielégítés közben? illetve amikor a pároddal szeretkezel.akkor ott vagy vele fejben is?
Kívánod a szexuális kielégülést?
A kérdező hozzászólása: Önkielégitéskor, csiklo izgatástól sem volt orgazmusom!Szerintem álmomban sem!Mi lehet velem a baj?
a hüvelyed semmiképp! az viszont elõfordulhat, hogy nem bírod visszatartani és a hugycsövön keresztül bizony pisilsz. ez lehet attól, mert nem tudod kontrolálni, és egyszercsak elindul, vagy igenis tudatosan, (de ez már a szexualitáson belül egy másik eset, és van aki elítéli, van aki nem, de mint tudjuk az a perverz ami az illetõ számára nem elfogadható! :-P )
Önkielégítés, csiklóingerlés? Álmodban?
A kérdező hozzászólása: Akkor ezt minek lehet nevezni?

A szakirodalom azt állitja ha egy hölgyet megerőszakolnak, akkor is orgazmushoz tud jutni. Számomra ez érthetetlen. Elsösorban hölgyek válaszát várom. Hogyan lehetséges ez?

Kérdezem ezt azért, mert én is a páromon keresztül érintett vagyok ez ügyben,és képtelen vagyok magam ezen túl tenni.

Legjobb válasz: Elõször is bocsánat, hogy férfiként írok, remélem ötletemmel segíteni tudok a válaszadásban. Az ok a biológia. Orgazmusról beszélünk, ami egy testi dolog, az emberbe biológiailag bele van programozva. A nemi szervben lévõ idegvégzõdések ingerlésével lehet elérni. Amennyiben ez megvan, lehet orgazmus, emellett nem kitétel, hogy "szeretkezés" is legyen. Az orgazmus egy testi reakció az idegszálak ingerlésére. Hogy élvezi-e valaki vagy nem; akarja-e vagy nem az már "érzelmi, esztétikai" kérdés. A lelki hozzáállás fokozhatja akár felfelé, akár lefelé az orgazmus hatását, de ez nem ez az alapfeltétele, hanem a már említett testi ingerlés.

Elõször is bocsánat, hogy férfiként írok, remélem ötletemmel segíteni tudok a válaszadásban. Az ok a biológia. Orgazmusról beszélünk, ami egy testi dolog, az emberbe biológiailag bele van programozva. A nemi szervben lévõ idegvégzõdések ingerlésével lehet elérni. Amennyiben ez megvan, lehet orgazmus, emellett nem kitétel, hogy "szeretkezés" is legyen. Az orgazmus egy testi reakció az idegszálak ingerlésére. Hogy élvezi-e valaki vagy nem; akarja-e vagy nem az már "érzelmi, esztétikai" kérdés. A lelki hozzáállás fokozhatja akár felfelé, akár lefelé az orgazmus hatását, de ez nem ez az alapfeltétele, hanem a már említett testi ingerlés.
Teljesen egyetértek az elsõ hozzászólóval...még annyival kiegészíteném, hogy szerintem ez valami védekezõ mechanizmus is, mint ahogyan pl sok esetben benedvesedik a nõ, ha megerõszakolják...valószínûleg, nem azért mert élvezi, hanem tudat alatt így próbálja "jobbá tenni" ezt a kellemetlen, borzasztó élményt! Viszont a másodikkal nagyon nem értek egyet... 19/L
11 42 a megerõszakolást elnyújtani??? te egy borzalmas idióta pi csa vagy
szerintem ez olyan, hogy attól, hogy undorodsz a pacaltól, de megetetik veled, még jóllaksz vele..
szintén férfiként kis segítséget próbálnék adni: A nõk vágynak az erõs, irányító férfiakra, és ezt egy nemi erõszak alkalmával meg is kapják. A másik amit elmondanék: a barátnõm is ábrándozik ilyenekrõl, sõtt a legtöbb nõ a sexuális fantáziáiban részt vesz nemi erõszakban. Persze ezek csak elméleti, fantáziai szinten léteznek, ha az erõszak körülményei olyanok (gondolom én...) akkor akár képesek is élvezni a dolgot. Mert az biztos hogy MINDEN a körülményeken múlik!! Saját környezetembõl látom a példát... nem mindeggy hogy vadidegen az utcán, vagy közeli, részeg jóbarát volt az elkövetõje a dolognak... Remélem tudtam segíteni valamennyit.
Milyen szakirodalom ez? Szerintem hasonló lehet ahhoz, amely hosszú ideig tagadta a csikló létét...
Igen, ha valaki egy ilyen szituációba kerül, akkor ott gyorsan eldöntheti, hogy "fogja fel" a dolgot. Ha megrémül, undorodik a pasitól akkor csak szimplán fáj, , , , ha viszont megpróbálja a rosszat (brutálisan hangzik)élvezni, akkor már jobban jön ki a dologból nemcsak testileg de lelkileg is, így fokkal könnyebb lesz feldolgozni a megtörténteket. 25/l
Nem mindegy, hogy az erõszakoló vonzó e valamennyire a hölgy számára.. Nem lenne mindegy számomra sem: mert pl dagadt, undorítóak a fogai, az ábrázata valszeg nem tudnám élvezni és nem is akarnám de! ha izmos, magasabb tipus, az arca mondjuk átlagos, netán még szexepile is van, az már maga a menyország:-))) még el is akarnám nyújtani a dologt:-)))

Lehetséges hogy képtelen vagyok hüvelyi orgazmusra? SOS Szeretem a párom. Lányok milyen egy orgazmus?

Ha szexelünk és beteszi aztán mozogni kezd, akkor konkrétan nem érzek semmi izgatót a hüvelyemben..Érzem hogy bennem van de különösebb izgalmat vagy ilyesmit nem érzek. Az a legjobb érzés mikor megujjaz. De nem mikor ki-be húzogatja hanem belülről kezdi mozgatni az ujját. (Szerintem megtalálta a g-pontot) De szerintem még ekkor sem értem el orgazmust.. (Pedig nagyon belelendültem, a hangomat is kezdtem kiereszteni, és mámoros érzés volt, de valahogy mégsem volt meg az a nagy happy end vagy hogy nevezzem...) Amikor a csiklómat izgatja kézzel, akkor ha eltalál egy bizonyos pontot, érzek izgalmat. Legutóbb odáig jutottam hogy kezdett olyan érzésem lenni mintha pisilnem kéne.. Nálatok volt ilyen? 1 évvel ezelőtt volt mikor maszturbáltam zuhannyal és akkor sikerült eljutnom a csúcsra.. És most itt van a párom akit mindennél jobban szeretek és akarok, de mégsem sikerül! Természetesen nem erre megyek Tudom hogy nem verseny.. Imádok vele lenni és örömet okozni de ez már régóta így megy és nem értem mi lehet.. Kissé ideges vagyok. Lehetséges hogy képtelen vagyok az orgazmusra? (ez az első olyan kapcsolatom amiben szerepel az intimitás) Nagyon szerelmes vagyok a páromba, és ő is imád engem. Mindig figyel rám és szeret törődni velem ott lent is.

Legjobb válasz: Ismerõs a probléma. Én sem tudok elélvezni hüvelyi úton és nekem is jobban esik az ujjazás (bár a mostani pasim sosem csinálja :( ).

Ismerõs a probléma. Én sem tudok elélvezni hüvelyi úton és nekem is jobban esik az ujjazás (bár a mostani pasim sosem csinálja :( ).
nekem se volt még hüvelyi orgazmusom :) egyszerûen csak rá kell jönnöd mi okoz örömet. próbáld ki: mássz a pasidra, rakja be, és mozogj úgy rajta h izgatod a csiklód. nem kell h ki be huzogassa, te mozogj. hátha menni fog így:) 19/L
nekem sem volt orgazmusom, semmilyen... egészen addig amíg a férjemmel össze nem jöttem. pedig 6 pasival voltam elõtte, volt akivel majdnem 1 évet. mégse történt semmi. aztán összejöttünk a férjemmel, és 3 héttel késõbb már az elsõ csikló orgazmusomat élvezhettem. Szex közben kicsit tovább tartott, míg el tudtam engedni magam és összeszoktunk, 15 hónapig tartott. Tudom ajánlani hogy te legyél felül, nekem is úgy sikerült elõször. 2 dolog lehetséges: 1 vagy nem tudod még eléggé elengedi magad, nem szoktatok össze, 2 vagy nem illetek össze szexuálisan. velem a második volt, addig amíg a férjemmel össze nem kerültem. gyakoroljatok, és ne görcsöljetek rá:) 27/N
A kérdező hozzászólása: 17 múltam
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Részemrõl ez nem csupán kíváncsiság.. Egyszerûen nem értem, miért nem megy.. Állítólag lehet oka a rossz párkapcsolat, bizalmatlanság stb. de nálunk minden tökéletes.. Velem lehet a gond, és szeretnék rajta javítani..
nekem se volt még hüvelyi orgazmusom.Pedig kiváncsi lennék rá hogy milyen.A csiklói orgazmus mindig van.
Elõször magadon kell ki/megtapasztalni, hogy mi esik jól. Próbáljatok ki többféle pózt, és mond el neki, mikor izgat a leginkább. Az elsõ nagy szerelmemmel nekem is idõbe telt, de miután teljesen egymásra hangolódtunk, már az is elég volt, ha hozzám ért, máris orgazmusom volt. Nekem pl. sokszor jólesik a hagyományos póz, de ha én akarok irányítani, akkor felül vagyok, így szinte mindig biztos a siker :) Szerintem az sem gáz, ha közben néha olyan, számodra izgató dolgokra gondolsz, amiket pl. a tv-ben láttál és beindított. Persze az a legjobb, ha teljesen rá gondolsz, de ehhez azért idõ kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen de ez csak a csiklói orgazmusra igaz nem? Azt nem mondhatom meg neki, hogyan dugjon meg.. (ujjal meg tökéletesen csinálja, mégsem jutok el a csúcsra.. ha magamon gyakorolok, akkor sem)
Ezt már átéltem barátnõmmel. 1 jó tanácsot tudok adni. Gyakorolj saját magadon és mond el neki, hogy mi az ami tetszik. Segíts neki. Ha sokáig nem sikerül elmenned akkor a barátod rosszul fogja érezni magát. Foglalkozz magaddal. Tapasztalat
A kérdező hozzászólása: Egy idõ után valahogy kiábrándító.. legalábbis számomra. (mármint saját magamra nézve kiábrándító..)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: most olvasom amit írtál.. és pont tegnap elõtt próbáltuk ki úgy, (bár csak véletlen jöttem rá hogy úgy a legjobb) és sikerült! :) ))) De azért köszi a választ!

A párom orgazmus közben remeg, és néha olyan mintha rögtön elsírná magát. Lehetséges hogy tényleg ilyen jó neki, vagy csak megjátssza magát? 25N

Legjobb válasz: a remegés az csak jó.. :) ez olyan mikor a neked van egy nagyon nagy orgazmusod.. ilyenkor minden procikád beleremeg.. az h sír.. az jó kérdés.. :)

a remegés az csak jó.. :) ez olyan mikor a neked van egy nagyon nagy orgazmusod.. ilyenkor minden procikád beleremeg.. az h sír.. az jó kérdés.. :)
Jaj ez de edes lehet :) Szerintem biztos hogy nem jàtsza meg magat
Nagyon jó és szerencsés! Sajnos a main rohanó világban, a pornó által sugallt rohanásban, amikor már minél extrémebb dolgokhoz nyúlunk, de mindent felületesen élvezünk, akkor nyilván szokatlan, hogy akár "apróságoktól" is, ami viszont mélyen, velõtrázóan izgató, olyan kívánatot élünk át, hogy beleremegünk... Kevesen ismerik manapság, sajnos, pedig ez lenne a természetes, és az igazi... Mert ami a médiában van (tudom, hogy nem azon nevelkedett a Kérdezõ, csak példát mondok) elég mû, már nem tudják jobban Hálivúdira tupirozni az "ahh, ahh, áááhhh" mûnyögéseket, de az az igazi amikor beleremeg az ember, alig kap levegõt, szinte "önkívületben" éli át az orgazmust, vagy az elõtte lévõ túlizgtott állapotot...
Az én barátomnak régen csak 1-2 mozdulatnyi remegése volt és kész, utána hónapokig nem remegett. Most egy kicsit jobban odafigyelek rá és még egy percig remeg, én pedig már szinte jobban örülök ennek, mint a saját orgazmusomnak :) 21N (párom 27 éves)
Én még szûz vagyok, úgyhogy pontos választ nem tudok adni... :S De ha állva verem ki, akkor nagyon remegek! :D Még jó, hogy van kapaszkodó a zuhanyzóban!! :DD Csak félek, hogy egyszer letöröm, annyira erõsen fogom... :S :D 20f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!