Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges a napon a peteérés Ebből (2 db)

Lehetséges a 23. napon a peteérés? Ebből még lehet baba?

Sziasztok!Már 15 hónapja csak várom a csodát,de nem sikerül összehoznunk a babucit!Nagyon szomorú vagyok már miatta.Ez a hónap valahogy más mint a többi.Valamiért kitolódott a peteérésem a 23.napra.A ciklusaim mindig 29 naposak.Nem túl kevés az id? a beágyazódásra?Lehet ebb?l még baba??Volt már valaki ilyen helyzetben???

Legjobb válasz: Mi az utolsó 3 mensid elsõ napja? És hány napig tarta kb a vérzésed? Kiszámítom neked, ha kell! :-)))

Mi az utolsó 3 mensid elsõ napja? És hány napig tarta kb a vérzésed? Kiszámítom neked, ha kell! :-)))
A kérdező hozzászólása: -2007.11.08 -2007.12.07 -2008.01.05 A menzim kb 5 napos!Általában a 15.nap körül szokott lenni a peteérésem.Köszi!Nagyon-nagyon aranyos vagy!
szia! timmermann.hu és ott kidobja, ha beírod az utolsó három mensid elsõ napját, hogy mikor van peteérés, és mikor vagy a legtermékenyebb. Voltatok már dokinál a problémával, hogy nem jön össze a baba?
jan. 20.21.22. volt a peteérés napja. 17-23-ig voltál termékeny, a kalkulátor szerint.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Voltunk dokinál, de minden rendben van velünk.Elvileg én is azokra a napokra számoltam a peteérést, de a megszokott peteéréses tüneteimet ma produkálom.Ha igazam van, akkor 5 nap elég a beágyazódásra??Vagy akkor a menzim is késõbb várható?ilyen még nem fordult elõ velem!Köszi a segítséget!
Ezt tudtam neked kiszámítani: Következõ ciklus kezdete: 2008-02-03 Peteérés várható idõpontjai: 2008-01-20 -tól 2008-01-22 -ig Termékeny napok: 2008-01-17 -tól 2008-01-23 -ig :) )
A kérdező hozzászólása: Köszike!Aranyos tõled:-)

Utolsó menzeszem első napja aug.16. Lehetséges hogy ciklus 30. napján peteérés lenne ezt a tojás fehérje nyákból gondolom? A ciklusaim nem rendszeresek 29-40 naposak. Lehet ebből még baba?

Legjobb válasz: Van akinek van ilyen folyása peteéréskor, van akinek nincsen. Nekem sem volt mégis terhes lettem. Szóval igen, lehet akár baba is maj belõle. Drukkolok!

Van akinek van ilyen folyása peteéréskor, van akinek nincsen. Nekem sem volt mégis terhes lettem. Szóval igen, lehet akár baba is maj belõle. Drukkolok!
Nekem nem mindig volt folyásom, se nyákom. Mégis 5 gyermek boldog Anyukája vagyok :D
Szia, hogy vagy? Baba? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!