Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges a napon a peteérés (80 db)

Lehetséges a pcos a 21. napon mért alacsony tesztoszteron-szint ellenére? 17, 1 nmol/l-es progeszteron-szint mellett tényleg nem lehetett peteérésem?

Ha még sincs pco-m,ugyanakkor nincs ovulációm,már most kapok rá clostyt vagy utrogestan-t,vagy csak majd akkor,mikor 5-6év múlva gyermeket szeretnék?

Legjobb válasz: Clostyt nem kapsz, ha nem akarsz babát, mert kimerítheti a petefészkeket. A 17,1-es progi meg luteális szakaszra jellemzõ, azaz vszínûleg volt ovud.

Clostyt nem kapsz, ha nem akarsz babát, mert kimerítheti a petefészkeket. A 17, 1-es progi meg luteális szakaszra jellemzõ, azaz vszínûleg volt ovud.
Hány naposak a ciklusaid? Ha 28 naposak akkor valszeg volt péd, de nagyon gyenge és ezért alacsony a progi szint.
A kérdező hozzászólása: Nem pontosan 28 naposak a ciklusaim, bár az is elõfordul;általában inkább 29-31 napra szokott megjönni.Most is, ugyebár azt mondta a doktornõ, hogy a várható mensi elõtt 1 héttel menjek a vérvételre, tegnapra vártam, de csak ma este jött meg.Lehet, hogy az ovulációm is egy nappal késõbb volt, és túl "korán" mentem a laborvizsgálatra?
vegyél ovu-tesztet egy drogériában és amikor pozitívvá válik, onnantól a 8. (legkésõbb 9.) napon menj el progeszteront nézetni. az én orvosom azt mondta, hogy ez az, ami kézzel fogható dátum.

Hol találom azt az ovulációs kalkulátort, ami úgy néz ki mint egy naptár és fel vannak tüntetve benne a teherbeesés lehetséges napjai, a peteérés, hogy mikor mutatja ki a terhességet vérből és mikor tesztből?

Voltam már egyszer rajta, de nem találom sehol. Ha valaki tudja hol van, küldje el a címet! Nem a ciklus.hu-ra gondoltam, de hasonlóan néz ki. El?re is köszi!

Legjobb válasz: 2. válaszoló, szerintem ezt keresed:) http://www.kismama.hu/ És a termékenységi kalkulátorra menj rá, ott megadod az utolsó mensit és kiszámolja Neked a dolgokat. Remélem erre gondoltál.

2. válaszoló, szerintem ezt keresed:) http://www.kismama.hu/ És a termékenységi kalkulátorra menj rá, ott megadod az utolsó mensit és kiszámolja Neked a dolgokat. Remélem erre gondoltál.
Szaisztok! http://www.kismama.hu ott a kalkulátoroknál Remélem erre gondoltatok:)
A fogamzasgatlas.hu-n találsz ilyen dolgokat, és sok más egyebet is, ami biztosan hasznos lesz neked. Egyébként úgy tudom, hogy a tabikhoz szoktak adni.
én is ezt keresem napok óta!!! Amibe megadhattad az utsó mensi idõpontját, kalkulált egyet és kiírta, hogy mikortól kimutatható vérbõl és mikortól vizeletbõl a terhesség??? én ezt keresem...
ciklus.hu nagyon jó oldal mindent beirtatsz és ö kiszámolja a lehetséges ovulációs napot is.
kismama.hu!!! EZAAAAAAZ!!! Köszi mindenkinek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! A kismama.hu-t kerestem

Ha Clostilt szedek lehetséges, hogy egy cikluson belül többször van peteérésem? Mert a peteérésemnek már 11 napja de azóta is fájnak a petefészkeim hol felváltva hol egyszerre. Ilyen "fájásokat" a peteérés napján szoktam érezni.

Legjobb válasz: Bármi lehetséges. Van az orvostudományban olyan történet ikrekrõl akik egy hónapban fogantak meg de egy hónapon belül többször volt peteérés így két különbözõ petével lett terhes az anyuka. Persze ikreknek számítottak, de volt egy hét különbség köztük:-) Na jól elmagyaráztam de remélem érthetõ:-)

Bármi lehetséges. Van az orvostudományban olyan történet ikrekrõl akik egy hónapban fogantak meg de egy hónapon belül többször volt peteérés így két különbözõ petével lett terhes az anyuka. Persze ikreknek számítottak, de volt egy hét különbség köztük:-) Na jól elmagyaráztam de remélem érthetõ:-)

Peteérés lehetséges a 10-11. ciklus napon?

Szeretnénk babát a férjemmel.A ciklusom 24-32 naposak.Kisebb alhasi görcsöket éreztem, mellérzékenységet, bõvebb inkább vizes folyást tapasztaltam a 10-11. napon.A 9, 11 és a 13 ciklus napon voltunk együtt.Esélyes lehet, hogy összejött a baba?

Legjobb válasz: Persze lehetséges a 10-11. napon a peteérés, nem mindenkinek pontosan félidõben van.

Persze lehetséges a 10-11. napon a peteérés, nem mindenkinek pontosan félidõben van.
31 naposak a ciklusaim, a 10. napon estem teherbe, kisfiú lett. :-)
Gyakorlatilag bármikor lehetséges! Én menstruáció alatt fogantam... :-)

Lehetséges, hogy HSG miatt elcsúszik a peteérés néhány nappal, illetve a ciklus is megnyúlik? A 11. napon volt a HSG, ma a 18. napom van. Úgy érzem, hogy még csak most lesz. A ciklusaim 28-29 naposak és a 14-15. napon szokott lenni pé.

Legjobb válasz: Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?

Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én csak erre gyanakszok.
Ha megkérdezhetem, nagyon kellemetlen volt a vizsgálat?
ha megengeded én is válaszolok a kérdésedre: nem volt életem legjobb élménye, az eleje kellemetlen, amikor a kontrasztanyagot fecskendezik be, az nagyon rossz, feszítõ érzés, de nem tart sokáig, és utána nekem már semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem eléggé fájdalmas volt, de én nem is bírom az ilyesmit. Feszít rettentõen, pedig átjárható vagyok. Adnak valami fájdalomcsillapítót elõtte, ami szerintem nem nagyon ér semmit. Na, de azért ne izgulj, ki lehet bírni. :-))
A kérdező hozzászólása: Ja, és másfél napig véreztem utána.
A kérdező hozzászólása: Az már biztos, hogy 4 nappal késõbb volt ovum.

A ciklus hányadik napjáig lehetséges a peteérés?

Hallottam már olyat is, hogy valakinek több is van egy cikluson belül és a második általában menzesz el?tt nem sokkal jelentkezik. De nem tudjátok, létezik-e, hogy valakinek csak egy peteérése legyen egy cikluson belül és az a 21. napon következzen be? (Nekem a 20-21. napon voltak ovu-tüneteim.)

Legjobb válasz: Vannak a szakkönyvek, meg van a testünk, aki nem olvassa a szakkönyveket, úgyhogy bármi lehetséges. :) Barátnõm mondta, hogy csak május 25-én voltak együtt a párjával, és amúgy minden hónapban 30-án jött meg neki. S terhes lett. Tehát itt is késõi peteérés lehetett!

Vannak a szakkönyvek, meg van a testünk, aki nem olvassa a szakkönyveket, úgyhogy bármi lehetséges. :) Barátnõm mondta, hogy csak május 25-én voltak együtt a párjával, és amúgy minden hónapban 30-án jött meg neki. S terhes lett. Tehát itt is késõi peteérés lehetett!
Szia! Nekem legutóljára a 21. napon volt ovum.... 27 hetes km :)
Nekem pl. a 24. napon volt ovum múlt hónapban.
Ez mindenkinél más, van akinek mensi alatt van a peteérése, ne kérdezd, hogy hogyan lehetséges, de van ilyen! :) de azért a nagy átlagnak félidõben, vagy ha nem 28 napos a ciklus, akkor a nemvárt elõtti 14. napon! :)
Nekem volt, hogy a 12. napon és olyan is hogy a 20. napon volt...
A kérdező hozzászólása: Hú, nem is tudtam, hogy ennyien nem középidõben ovulálnak. Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Azta! Mégis összejött a babuci! Tényleg nem tankönyv a testünk! :)
Lehetséges, de nagyon ritkán.
persze! simán! :) Így lesznek a két petéjü ikerek is! :)

Általában 32-34 napos a ciklusom, 17-19. napon van peteérésem, próbáltam inni cickafarkfű teát, szedtem barátcserjét (agnus castus tabletta), de mind kitolta a peteérésem, nem pedig előrehozta. Lehetséges ez?

Még a málnalevél tea bizonyult a legjobbnak, de az nem egészen veszélytelen azt hallottam. Mivel próbálkozzam?

Legjobb válasz: Szerintem ne próbálkozz semmivel.Azt mondják 26-35 napig teljesen természetes egy ciklus.Szerintem a tied teljesen rendben van így.

Szerintem ne próbálkozz semmivel.Azt mondják 26-35 napig teljesen természetes egy ciklus.Szerintem a tied teljesen rendben van így.

Lehetséges hogy a peteérés tovább tart mint 1-2 nap?

Ugyanis fehér folyásom van, nyálkás nyulós stb. Ez gondolom peteérés. Viszont ez már kb 2-3 napja van..gondot jelenthet?

Legjobb válasz: Szia! A tojásfehérjeszerû folyás nekem mindig megelõzi a peteérést, és eltart egy-két napig. Most kezdõdik a termékeny idõszakod. Hajrá!

Szia! A tojásfehérjeszerû folyás nekem mindig megelõzi a peteérést, és eltart egy-két napig. Most kezdõdik a termékeny idõszakod. Hajrá!
Nem jelenthet. A peteérés nem egykét nap, hanem a ciklusod elsõ napjától kezdõdik. A tüszõ repedése után kiszabadul a petesejt, innentõl kezdve 12-24 órán át él, ekkor lehet megtermékenyíteni.A tojásfehérjeszerû nyák peteérés elõtt, közben és akár utána is lehet kicsivel- ez mindenkinél más és más, akár 3-4 napig is tarthat. A tested-ciklusod figyelésével önmagadhoz tudzs viszonyítani hónapról hónapra.

Rendszeres 28 napos ciklusnál, ha 14. napon van peteérésem, hogy lehetséges, hogy mégis menzesz előtti együttlétből lettem terhes? Sajnos nem maradt meg a baba.

Létezik ilyen? Biztos, hogy volt peteérésem középidőben!

Legjobb válasz: Miért gondolod, hogy menzesz elõtt estél teherbe, és nem akkor, mikor peteérésed volt?

Miért gondolod, hogy menzesz elõtt estél teherbe, és nem akkor, mikor peteérésed volt?
erre én is kíváncsi lennék, de szerintem erre nincs rendes magyarázat
A kérdező hozzászólása: azért gondolom, mert rendes menzeszem volt, a terhességi tünetek meg a következõ ciklus közepén kezdtek jelentkezni. Menzesz utáni fogantatásból meg kétlem, hogy ilyen hamar tüneteim lettek volna.
Pedig szerintem ilyen nem nagyon létezik. De ezt így utólag már úgy sem tudod meg biztosra.
Szia! Tünetekre nem lehet alapozni. Két héttel a fogantatás után okozhat egy terhesség tünetet, de nem kötelezõ, lehet hogy késõbb jönnek, lehet hogy egyáltalán nem is lesznek. A leggyakoribb egyébként, hogy a 6-ik hét környékén vannak elõször tünetek. Sokkal pontosabb infó lenne, hogy a teszted mikor lett pozitív.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!