Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges a napon (704 db)

Naturálban lehetséges a heti 6-7 edzés úgy hogy minden nap más izomcsoportra edz valaki?

Legjobb válasz: Lehetségesnek lehetséges, de én nem nagyon ajánlanám.Maximum heti 4-5,mert 1-2 nap pihenõ feltétlenül kell.

Lehetségesnek lehetséges, de én nem nagyon ajánlanám.Maximum heti 4-5, mert 1-2 nap pihenõ feltétlenül kell.
Sok lenne.
heti 3-4:) énis most májustól kezdem el mert eddig itthon néha-néha kondiztam de azért látszi kegy kicsit:) szóval azt ajánlom h 2naponta:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Eszembe se jutna heti annyiszor edzeni:) 3-szor edzek egy héten, csak kíváncsi voltam hogy lehetséges-e hogy valaki naturálban bírja ezt az ennyire szétosztott edzéstervet szinte mindennapi edzéssel:)
Nem lenne értelme.

A mestruaciom előtt 5 nappal voltunk együtt a párommal, Lehetséges a terhesség ha 30 napos a ciklusom?

Van hogy id?közönkét átprogramálja magát egy pár nappal hamarabbra vagy kés?bbre (ugy három havonta). Az együtlét után egy nappal fura alhasi feszulést éreztem de csak könyedebbet amit meg most is erzek néha, a mellem is feszül. Most nem tudom, hogy ez vajon beágyazodásos tünet, mert olvastam, hogy van aki érzi elég hamar, vagy mestruációs tünet. Eddig amugy nem vettem észre, hogy mestruáció el?tti napokon lenne barmiféle fájdalmam is, mindig csak els? nap voltak fájdalmaim és akkor sem mindig. Szerintetek van esély arra, hogy ebb?l terhesség lesz?

Legjobb válasz: Szerintem sem lehetséges. Ahhoz, hogy akkor teherbe ess, több mint egy héttel kellene "átprogramozódnia". És 1 nappal utána amúgy sem lehet még beágyazódási tünet, mert a beágyazódás a fogantatást követõen kb. 7-10 napon zajlik, semmiképpen sem másnap. Hacsak nem voltatok korábban is együtt, mert akkor abból lehetséges terhesség, és beágyazódás is, de a szóban forgó együttlétbõl tuti nem.

Szerintem sem lehetséges. Ahhoz, hogy akkor teherbe ess, több mint egy héttel kellene "átprogramozódnia". És 1 nappal utána amúgy sem lehet még beágyazódási tünet, mert a beágyazódás a fogantatást követõen kb. 7-10 napon zajlik, semmiképpen sem másnap. Hacsak nem voltatok korábban is együtt, mert akkor abból lehetséges terhesség, és beágyazódás is, de a szóban forgó együttlétbõl tuti nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hamarosan kiderül de nagyon türelmetlen vagyok, ezzel kapcsolatban.
Szerintem nincs. Lehet, hogy elõbb fog megjönni, vagy most valamiért jobban érzed, esetleg túl sok sós ételt ettél, és ez fokozta a vízvisszatartást, ettõl feszülnek a melleid... De a menzesz elõtt 5 nappal nem valószínû, hogy teherbeestél, de lehetséges, viszont akkor meg még nem érezhetnél semmiféle tünetet. Úgyhogy ez most szinte biztosan nem az!!!
A kérdező hozzászólása: Valoban nem sok az esély ebben az esetben, viszont engem ami zavar az az, hogy mivan ha most programálja át magát, mert szinte mindig változtat úgy két havonta, és akkor tulajdonképp idõszeru is. És ettõl olyan kiszámithatatlannak találom a dolgot, még soha nem volt ilyen jellegü problémam, hogy ezzel alaposabban foglalkozzam. A nõgyogyászom szerint nem gond az, hogy át programál néha.

Olyan problémám lenne, hogy a 7 gyógyszermentes napom után, nem rögtön a 8. napon, hanem 5 nappal később kezdtem szedni a fogamzásgátlót. Lehetséges a teherbeesés?

3 éve szedem már a gyógyszert, (Lindynette) elvileg azonnal nem ürül ki. Ennek 2 hete már kb, jeleket még nem tapasztalok. Illetve Lindynette abbahagyása után mikor sikerülhet a teherbeesés? Különösképpen nem ijednénk meg, mert a körülményeink adottak hozzá.

Legjobb válasz: Igen lehetséges.

Igen lehetséges.
Hát ez elég gáz így. És nem csak amiatt, hogy így nem véd a terhességtõl, hanem azért, mert így jól megkeveri a szervezetet. Nem lehet csak úgy akármikor elkezdeni, sõt abbahagyni sem.... Szóval persze, lehetséges a teherbeesés, igen, fõleg hogy vannak aki normális gyógyszerszedés mellett is teherbe esnek...
Naná, hogy lehetsz terhes! És nincs olyan, hogy elvileg azonnal nem ürül ki! De, kiürül! Csak a rendes ciklusnak kellhet egy kis idõ, már akinél, nem mindenkinél, hogy beinduljon. De a gyógyszer konkrétan 1 nap alatt képes kiürülni. És pont a legrizikósabb héten nem szedtél tablettát, ilyenkor ugyanis nem csak a szünet utáni héten eshetsz teherbe, hanem ha nem kezded el a 8. napon folytatni a következõ levéllel, akkor a gyógyszerszünetben sincs már meg a teljes védelem. És persze mindez megborogathatja kicsit a szervezetedet, illetve a vérzésedet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezt tudtam hogy felborítja a szervezetemet, nemrég költöztem el a családomtól, és még a háziorvosomat nem váltottam át, akihez tartoztam. Így volt szerencsém, hogy kiadták vény nélkül. Azóta persze már átjelentkeztem a jelenlegi orvosomhoz. Ez sajnos az én hibám, "gyengeségem", ami nem szokott rám vallani, de most így jött ki a lépés. Mindenesetre elképzelhetõ, csinálok egy tesztet, és akkor kiderül.
A kérdező hozzászólása: Még annyit fûznék hozzá, hogy a kiürülést a nõgyógyászom mondta, hogy 1-2 hónap, de mint minden szervezet más, nem tudjuk, kinek hogy ürül ki. már én is hallottam példákat, amik erre az állításomra rácáfoltak.
Szerintem félreértetted a nõgyógyászodat. Ha valóban 1-2 hónap kéne a gyógyszer kiürüléséhez, akkor nem lenne gond, ha valaki kihagyna 1 szemet vagy éppen 12 órán túl pótolná. Nem a gyógyszer kiürüléséhez kellenek hónapok. Hanem egyesek szervezetének kell annyi, hogy újra beinduljon a rendes ciklus. Tehát legyen újra peteérése, illetve menstruációja amennyiben nem terveznek babát vagy nem jön össze a baba. De egyébként ha kértél volna idõpontot a nõgyógyászatra azelõttre, hogy elfogyna a gyógyszered, akkor teljesen mindegy, hogy te orvost váltasz, lett volna idõd gyógyszert kiváltani. És ha mondjuk most éppen terhes lennél és pont nem lennének olyanok a körülmények, hogy vállalhatnátok a babát, akkor meg most nagy gondban lennél...Azért ilyenekre nem árt odafigyelni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Megértelek. Nyilván ha rosszabbak lettek volna a körülményeink nem "vagánykodtam" volna. Eddigi kapcsolataimban, ami kb.3 volt össz. mindig pontosan szedtem a gyógyszert, mert tudom, hogy gond lett volna ha becsúszik egy baba. Persze attól függetlenül így is vigyáznom kell, nehogy a szervezetemet tegyen tönkre, tehát lényegtelen, hogy hogy milyen kapcsolatban vagyok. Nem játékszer a dolog. (Már a férjemmel vagyok egyébként.)
A kérdező hozzászólása: Igen lett volna idõm a gyógyszert kiváltani, azért is írtam, hogy ezt elhibáztam. No meg akkor félreértettem valóban a nõgyógyászom. Meg mindig ahhoz kapcsoltam a dolgokat, hogy gyógyszer után milyen nehezen, meg csak sokára esnek teherbe, és ezt a gyógyszerhez kapcsoltam, de így akkor most már értem.

Ovu előtt 2-3 nappal tudtunk csak együtt lenni. Kinek jött így össze a baba? Tudom, hogy lehetséges, a statisztikát is ismerem, személyes tapasztalatok érdekelnének.

Legjobb válasz: Én így estem teherbe.Karácsony másnapján együtt voltunk. Még nem terveztük a babát, csak néhány hónappal késõbbre.Mondtam a férjemnek, hogy most tuti nincs peteérésem.Nem is volt.Az ovulációs teszt másnap is negatív volt.A kimaradt vérzés elõtti napon már pozitív lett a teszt.Ez a baba nagyon akart jönni, mi meg sosem voltunk még ilyen boldogak.Szóval lehetséges!!!Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy így történt.

Én így estem teherbe.Karácsony másnapján együtt voltunk. Még nem terveztük a babát, csak néhány hónappal késõbbre.Mondtam a férjemnek, hogy most tuti nincs peteérésem.Nem is volt.Az ovulációs teszt másnap is negatív volt.A kimaradt vérzés elõtti napon már pozitív lett a teszt.Ez a baba nagyon akart jönni, mi meg sosem voltunk még ilyen boldogak.Szóval lehetséges!!!Minden nap hálát adok a sorsnak, hogy így történt.
Szia, én a ciklus 8. napján estem teherbe, életem elsõ alkalma volt, hogy nem használtunk óvszert a férjemmel és nem szállt ki hatvannál. 32 éves vagyok, õ negyven, és elsõre összejött. De nem mindenki egyforma.
Nekem tegnap reggel lett pozitiv a teszt...és nem tudunk rájönni, hogyan is sikerülhetett. De nem is lényeges. Boldog vagyok, tele izgalmakkal mert tavaly volt egy vetélésem és nagyon megijedtem, hogy nem megy majd olyan könnyen.Már olyan mérges voltam, hogy nem megy a dolog, hogy már a mensimet sem irtam mikor jött meg ment...aztán tessék. Nem tudom megmondani a dokinak, mikor volt utoljára...mi valószínû a 9. napon voltunk együtt még gondoltam is, hogy jaj még nem...de hát a szex nemcsak gyerekgyár hanem öröm is. Aztán vendégünk volt és akkor volt olyan nem befejezett szeretkezés szerû mert nyikorgott az ágy..stb...stb.. csodababy megfogant. Férjemmel madarat lehet fogatni, én 2 napja hányok...ma már rájöttünk arra is, hogy a tej a megváltó tej az ami jót tesz nekem...szóval, igen, lehetséges.
nekem dec 24-én lett volna peteérésem de akkor nem akartunk együtt lenni mert valahogy én úgy voltam azért szenteste mégsem..meg lelkierõm sem lett volna mert egész nap vendég sereg igy csak dec 20.án voltunk együtt.januárba már nem jött a menzi és 5 nap késés után este pozit teszteltem! nem voltunk konkrétan rajt a gyerek dolgon csak mindig kiszámoltam mikor lesz peteérés és ha tudunk együtt leszünk...hát meg kell mondani nem sok olyan volt hogy pont azon a napon voltunk együtt mikor kellett volna.:D valami mindig közbejött.:D ja és a párom külföldön dolgozott és 3 havonta jött haza...szinte sosem volt itthon peteéréskor.október elején jött haza végleg decemberben terhes lettem.:D szerintem 2-3 nap eltéréssel összejöhet. hhajrá
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Szívesen veszek további tapasztalatokat :-)

Peteérés lehetséges a 10-11. ciklus napon?

Szeretnénk babát a férjemmel.A ciklusom 24-32 naposak.Kisebb alhasi görcsöket éreztem, mellérzékenységet, bõvebb inkább vizes folyást tapasztaltam a 10-11. napon.A 9, 11 és a 13 ciklus napon voltunk együtt.Esélyes lehet, hogy összejött a baba?

Legjobb válasz: Persze lehetséges a 10-11. napon a peteérés, nem mindenkinek pontosan félidõben van.

Persze lehetséges a 10-11. napon a peteérés, nem mindenkinek pontosan félidõben van.
31 naposak a ciklusaim, a 10. napon estem teherbe, kisfiú lett. :-)
Gyakorlatilag bármikor lehetséges! Én menstruáció alatt fogantam... :-)

Lehetséges a terhesség, ha a szokásos 5 naptól eltérően csak 3 napig tartott a menzeszem, de akkor is csak egy napig volt igazán?

Egyébként szedek fog. gátlót 3 éve, de 2 hete elájultam, azóta is szinte minden nap émelygek.

Legjobb válasz: Igen, lehetséges hogy azért volt ilyen most a ciklusod, mert terhes vagy, tüneteid is vannak. Csinálj tesztet.

Igen, lehetséges hogy azért volt ilyen most a ciklusod, mert terhes vagy, tüneteid is vannak. Csinálj tesztet.
Tesztelés nélkül nem fogod megtudni.
A kérdező hozzászólása: Tegyük hozzá, hogy mostanában nagyon stresszes vagyok, nem találok már 2 hónapja munkát és egyik házi kedvencünk is elpusztult... Az ominózus ájulás elõtt SEMMI bajom nem volt, csak azóta érzem furán magam, lehet, hogy csak bebeszélem magamnak a bajt? Ha teherbe is estem, arra csak egy alkalom lehetett, mert elõtte 2 hétre elutazott a párom. Lehetséges lenne, hogy fog. gátló mellett 2 hétbõl pont az egyetlen alkalomtól teherbe is estem? Egyébként holnap reggel megyek körzeti orvoshoz, hátha mondd valami értelmeset.

Lehetséges a terhesség? 4 napja késik a mensesem, fájnak a melleim, pár napja folyásom van, semmi rendellenes szín vagy szag.

Napközbe meg-meg szédülök, hányingerem nincs, csak néha fémes ízt érzek a számba és szúrkál is néha az alhasam. Megszakítással szoktunk védekezni.

Legjobb válasz: Lehetséges. TESZTELJ!

Lehetséges. TESZTELJ!
Szerintem 4 napos késésnél már napközben is megcsinálhatod! Nekem anno már a mensi elõtt 3 nappal pozitív lett!
azt elfelejtettem: az eredményt írd meg légyszi.
Én babára tippelek. Ennyi nap késés után csináltam meg én is az elsõ tesztemet délután, ami egyértelmû pozitív lett. De a jobb, megbízhatóbb eredmény érdekében megvárhatod vele a reggelt. (bár én nem bírnám ki :) )
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. 4 nap késés után már kimutatja a teszt!
Hát ez elég gyanús! Eleve a megszakításos védekezés a legkevésbé biztonságos , mert már az élvezet elõtt is juthatnak át spermák! Aztán ha jól értem neked nem szokott késni, ez gyanús, aztán a mell, a bõvebb folyás, a szédülés tipikus tünetek! De más is okozhatja! Én sprintelnék a patikába terhestesztért!
Szerintem is lehetséges a terhesség. Nekem is lenne egy kérdésem. Ha dec.7-én voltam együtt a barátommal és jan.elsõ hetében teszteltem (Lilly, Pregnancy Easy és Pregimax plusz)...persze nem egyszerre, hanem kb három napos késésekkel akkor lehetek terhes? Egyik sem mutatott semmit :( Védekeztünk is és a mensim is pontosan 28 napra jött meg, csak iszonyat kevés volt. Igazából nem is gyanakodnék, csak fájnak a melleim, farkaséhes vagyok mindíg, a derekam meg majd' leszakad. Nyolc nappal vagyok a köv. mensi elõtt..lehet hogy inkább már azt érzem? Lehet kicsit fura kérdések ezek, de igazából sehol nem kaptam még normális választ ezekre. Köszi Kata
A kérdező hozzászólása: Vettem ma, de inkább reggel kéne megcsinálnom a tesztet ugye? Mert lehet napközben nem mutatja ki.
Kata! Szerintem, ott nincs baba! Mutatta volna a teszt! De nincs vesztítenivalód mégegy teszttel, mert ha még az elején véreztél is, ugye 28 napra, akkor lehet, hogy te azok közé tartozol, akiknek jó késõn indult meg a hcg termelõdése, és még akkor a szervezet nem fogta fel akkor, hogy baba van, ezért lehett vérzés, és negatív teszt! Drukkolok! De te most babát szeretnél akkor?
Köszi a választ :) Hát igazából még lenne egy évem az egyetembõl, szóval addig nem nagyon akartam, azért is védekeztünk, de persze ha jön a baba, akkor az sem gond, örülnénk neki és abortuszról szó sem lehet :) Talán tényleg korán teszteltem még(bár 33.nap volt már akkor) :) Azt hiszem jövõhéten még csinálok egyet :) Elvileg a Pregimax plusz a legérzékenyebb, 10-es...azt megcsináltam, de a dobozán viszont csak 20-asnak írták azt hiszem :) Tudod esetleg melyik a legjobb teszt? :) Kata
A Qupido 10-es, azt tudom, de én 34. napon teszteltem Gravi-HCG-vel, ami kazettás, 20-as, és nagyon bevált! Olyan határozott 2. csíkott mutatott, hogy csak na. :) Ilyenkor viszont már mindegy, hogy milyen a teszt. Én a páromnak azt mondtam, hogy menjen el a patikába, és hozzon valami olcsót. :) Így lett belõle a gravi, ez az aranyközépút volt, 700-ért.
Kata! Szerintem várd meg a következõ mensidet az újabb teszt helyett. Én úgy gondolom, hogy ha csak dec 7-én voltatok együtt, akkor azt már kimutatta volna a teszt. Ebben a hónapban én is meg voltam róla gyõzõdve, hogy babás vagyok, annyira érzékeny volt a mellem, fájt a derekam és hányingerem volt. De csak a mensit jelzeték már egy héttel korábban ezek a tünetek. Ha ez a mensi is gyanúsan kevesebb lesz vagy már teljesen el is marad, akkor érdemes megint tesztelni. De a biztonság kedvéért addig is vigyázz magadra mintha babás lennél.

Heves alhasi fájdalmam lett. A ciklusom 19. napjában vagyok még csak. Miért fáj nagyon a hasam? Lehetséges hogy a napokban megfog jönni? Még sosem jött meg előbb.16/L

Segítsetek,kérlek.

Legjobb válasz: Sok minden lehet, lehetséges, hogy elöbb fog megjönni, lehet esetleg felfázás, petefészekgyulladás, bélgörcs és még rengetet egyéb dolog (pl ha van barátod és szexeltek is, akár méhe kivüli terhesség is, hogy csak a legveszélyesebbet emlitsem). Azt nem irod, hogy mióta van meg a menzeszed, rendszeres szokott-e lenni, történt-e valami nagyobb változás az életedben - ezeket is kellene tudni, hogy valahonnan el tudjunk indulni. Mindenesetre ha estig nem javul, akkor legkésöbb holnap menj el orvoshoz, elöször a háziorvos is elég, ha fontosnak találja, akkor majd továbbküld. Mindenesetre jobbulást kivánok.

Sok minden lehet, lehetséges, hogy elöbb fog megjönni, lehet esetleg felfázás, petefészekgyulladás, bélgörcs és még rengetet egyéb dolog (pl ha van barátod és szexeltek is, akár méhe kivüli terhesség is, hogy csak a legveszélyesebbet emlitsem). Azt nem irod, hogy mióta van meg a menzeszed, rendszeres szokott-e lenni, történt-e valami nagyobb változás az életedben - ezeket is kellene tudni, hogy valahonnan el tudjunk indulni. Mindenesetre ha estig nem javul, akkor legkésöbb holnap menj el orvoshoz, elöször a háziorvos is elég, ha fontosnak találja, akkor majd továbbküld. Mindenesetre jobbulást kivánok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszzt, 4 éve menstruálok, rendsszeres szokott lenni. a múlthónapban késett 2 hetet. Hát megfázásra gyanakodom én is.Már jobb lett hogy vettem be gyógyszert meg meleg teát ittam. Hát a pisilés is fájt úgymond. Remélem csak megfázás. Hogyha az milyen kezelést tudtok mondani????
A legjobb lenne, ha elmennél legalább a háziorvoshoz, mert ebböl komolyabb bajod is lehet, töle kapsz hatásos gyóygszereket, amitöl meggyógyulsz.

Lehetséges 3 nap alatt megtanulni a KRESZ-t? Mellette suliba is kell járnom úgyhogy csak délután tudok tanulni:S

ma fogom elkezdeni a kreszt tanulni csütörtökön vizsgázok :S tényleg az alapoktól indulok mert eddig nem nagynon volt id?m tanulni:S 17L

Legjobb válasz: igen, meg tudod tanulni, én mondjuk 3x olvastam el a vizsgafeladatokat, és ez elég volt arra, hogy 100%-ot teljesítsek, igaz volt oktatás is, és a könyvet is elolvastam egyszer, de tudod semmi sem lehetetlen. ha napi 4-5 órát foglalkozol vele keményen, akkor menni fog. viszont sokáig fent leszel, esetleg korán kelsz. Bent a suliban a szünetekben is tanulhatod, vagy suliba menet, amennyiben hosszabb az út. Szóval lehetséges, csak akarnod kell.

igen, meg tudod tanulni, én mondjuk 3x olvastam el a vizsgafeladatokat, és ez elég volt arra, hogy 100%-ot teljesítsek, igaz volt oktatás is, és a könyvet is elolvastam egyszer, de tudod semmi sem lehetetlen. ha napi 4-5 órát foglalkozol vele keményen, akkor menni fog. viszont sokáig fent leszel, esetleg korán kelsz. Bent a suliban a szünetekben is tanulhatod, vagy suliba menet, amennyiben hosszabb az út. Szóval lehetséges, csak akarnod kell.
hát öcsém nyomassad neki ezerrel éjszaka a programot meg a könyvet olvasd el legalább kétszer szünetekbe is meg ahol van lehetõséged. de javaslom azért miután átmentél, hogy olvasd el megint és értelmezd mert megérteni nem lehet 3 nap alatt csak megtanulni
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!!!!!
elõzõ vagyok. öcsémet írtam, jó nagy paraszt vagyok bocsi utána néztem hogy 17L akkor hugi :D

Egyáltalán nem lehet nassolni? Akár gyümölcsöt is? Leírom mi a gond. Én nagyon nehezen bírom, hogy csak 3-szor egyek és néha megennék akár egy almát vagy még olyan harapnivalót, ami arra a napra vonatkozik. Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Szia.Ém sem nagyon birom a napi 3 szori étkezést ezért szoktam délután is beiktatni a napom szerint uzsonnát.Fehérje napon alacsony zirtartalmu joghurtot,kemányitõ napon sütõben sült szalmakrumplit ,szénhidrét napon pedig valami péksüteményt. Igy vacsorára nem kell sok.Arra ügyelj hogy az ebéd és az üzsonna között legalább 3ora teljen el.

Szia.Ém sem nagyon birom a napi 3 szori étkezést ezért szoktam délután is beiktatni a napom szerint uzsonnát.Fehérje napon alacsony zirtartalmu joghurtot, kemányitõ napon sütõben sült szalmakrumplit , szénhidrét napon pedig valami péksüteményt. Igy vacsorára nem kell sok.Arra ügyelj hogy az ebéd és az üzsonna között legalább 3ora teljen el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!