Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges a miatt kevesebb (7 db)

Lehetséges, hogy ebben a melegben kevesebbet mozog a babóca a pociban? 35 hetesek vagyunk, és kb 4 napja alig érzem a kicsi fiamat odabent. Baj lehet, vagy csak a meleg miatt van?

Legjobb válasz: Szia. Igen, valószínû, hogy ez az idõ befolyásolja. Sokán tapasztaljuk, ne izgulj. Üdv, 37 hetes kismama

Szia. Igen, valószínû, hogy ez az idõ befolyásolja. Sokán tapasztaljuk, ne izgulj. Üdv, 37 hetes kismama
szia nekem is így van, estefelé érezem inkább a kicsit de akkor is csak mocorg.Sztem is ameleg miatt van, ne aggódj a lényeg, hoyg jelentkezzen be, hogy megvan és minden ok.Amúgy meg már nagyon sokat alszanak ez is az oka.37hetes kismama

Lehetséges a meleg miatt kevesebb a magzatmozgás? 26 hetes kismami vagyok.

Legjobb válasz: Miért ne, hisz gondolom már érzed a meleget, talán jobban fáradsz, ezt a baba is érezheti. nem beszélve a frontokról, amit amúgy is megéreznek. nem félj, néha jobban, néha kevésbé mozognak, a lényeg, hogy mozogjon és naponta érezd legalább egyszer:-)

Miért ne, hisz gondolom már érzed a meleget, talán jobban fáradsz, ezt a baba is érezheti. nem beszélve a frontokról, amit amúgy is megéreznek. nem félj, néha jobban, néha kevésbé mozognak, a lényeg, hogy mozogjon és naponta érezd legalább egyszer:-)
A kérdező hozzászólása: Naponta többször érzem de amilyen én vagyok állandóan szeretném érezni :D godolom mindenki így van ezzel :D

Az lehetséges, hogy egy jól elvégzett chiptuning után azonos vezetési stílussal, nyugodt tempóban kicsivel kevesebbet fogyaszt a kocsi a motoroptimalizálás miatt?

Legjobb válasz: Lehetséges, de akkor minek? Tálán fél literrel kevesebbet eszik 100 km-en, akkor egy átlag autósnak elég sok idõ mire visszajön az ára. Chiptuningnak akkor van nagyobb értelme ha az ember ki is használja a motort, de akkor már többet fog enni a kocsi.

Lehetséges, de akkor minek? Tálán fél literrel kevesebbet eszik 100 km-en, akkor egy átlag autósnak elég sok idõ mire visszajön az ára. Chiptuningnak akkor van nagyobb értelme ha az ember ki is használja a motort, de akkor már többet fog enni a kocsi.
Általában nem szokott kevesebbet enni, mégpedig azért, mert érezhetõ a teljesitmény növekedés, igy a sofõr mégjobban nyomja neki, úgy sem tud senki ellenállni. De ha ugyanúgy mész mint addig (ezt kétlem), akkor kevesebbet fog enni.
Igen.
Igen.Velem is történt már . :)
A kérdező hozzászólása: Huh, akkor megnyugodtam. Köszi a választ! :)

Fogzás miatt lehetséges, h kevesebbet szopizik a kislányom?

Már azon gondolkodom, h megint el?veszem a mérleget. Máskor telefalja magát reggel, most meg úgy kell noszogatni, meg elfordítja a fejét és ez így megy napok óta.

Legjobb válasz: igen, lehet! Nem rágja a cicidet?:)

igen, lehet! Nem rágja a cicidet?:)
Nálunk is ez megy már szombat óta. A fogzás összes jele meg van. Remélem hamar lesz fogacska.
Éjjel eszik még? Mert nálunk ez volt a gond, ezért nem evett reggel, mert hajnalban jóllakott. Lehet hogy már nem igényli az éjjeli evést, csak mocorog az adott idõpontban ... Hány hós a pici?
A kérdező hozzászólása: Igen, eszik (4, 5 hós). Az a baj, hogy majdnem mindegyik étkezésnél ezt csinálja: eszik vmennyit, aztán már fordul is el. Pedig biztos, h nem a szokásos mennyiséget eszi, hanem kevesebbet. Múlt héten rá-ráharapott néha a cicimre, azóta nem.
Csak azért kérdeztem mert a fiam is pont ennyi hós és ugyanezt csinálja:( kevesebbet kezdett el enni a cicibõl, hiába fejtem, megkezdte az apadást. Itt irták a lányok hogy tegyem gyakran mellre, de mivel eleve nem nagyon volt éhes igy esze ágában sem volt gyakrabban enni. Aztán mire mégis tö bet evett volna, a ciciben nem volt annyi, igy pótolgattam tápival. Most ki sivel több tejet eszik mint tápit, nem számit, csak egyen! Igy nappal kb megeszi, amit kell. Pár napja elkezdett nem enni reggel ugy hogy hajnal3-4 körül szopott. Képes volt 30-at enni, majd legközelebb 11-kor enni! Tiszta idegbajt kaptam! Ma éjjel, mikor négy körül mocorgott, nem vettem fel, fél hétkor vidáman kelt és szopizott, átlagosan, de legalább nem 30-at. Innen gondolom hogy nem kér már éjjel enni. Próbáld ki, hátha többet enne reggel!
Ja és Mikor már nem volt elég a ciciben, akkor is ugy csinált mint aki nem kéri, elfordult, de azért mert nem nagyon jött belõle és nem szöszölt inkább vele. De nem reklamálós, nem sirt hogy kevés, de nyûgösebb volt napközben. Én meg a fogára fogtam, de nem mindennek ez az oka! Szerintem mérj meg egy-egy evést mennyit szopik, és ha fejsz, akkor mennyi jött még ki, ha ez az összmennyiség nem elegendõ, akkor csak kevés a tejcsi odabenn:(
A kérdező hozzászólása: Köszi! Biztos, h elég a tejcsi (adok is le belõle). Elgondolkodtató amit írtál, de miért csinálja ezt napközben is? 5-ször eszik.
Hát ez az! Igaz, nálam is volt tej bõven, mégsem evett rendesen. Állitólag, ahogy szivnak, fáj az inyük, talán ezért hagyja abba hamarabb. Akkor mégis a fogzás lesz a bûnös??? Meg ugye némely nap étvágytalanabb.... a lényeg hogy mikor ujra falni kezd, meglegyen a sok tejcsid!!:) puszi nektek!
Köze nincs az idõjáráshoz. Lehet hogy egy akkumulátor csere lesz majd egyszer.
A kérdező hozzászólása: kössz a választ.Csak azért kérdeztem mert már máskor is volt ilyen és helyre jött az aksi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!