Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges a 34 (16 db)

Lehetséges a ciklus 34. napján peteérés? Normális ez?

Legjobb válasz: Lehetséges, igen, de szerintem nem ez a normális, de ettõl még teherbe eshetsz.

Lehetséges, igen, de szerintem nem ez a normális, de ettõl még teherbe eshetsz.
az is fura hogy 34 napos egy ciklus, bár ebben még nins semmi gond, de hogy akkor legyen peteérés az szerintem elég fura, bár peteérés valakinél mentruáio közben is lehet elöfordult már, de leeht jobb lenne azért ha ezt megkérdeznéd egy orvostol.

Lehetséges, hogy 34 hetesen kevesebbet mozog a babám?

Napról-napra kevesebbet észlelem a mocorgását.

Legjobb válasz: semmi baj, ne aggódj - ahogy nõ, egyre kevesebb hely van neki a pocakodban :) ettõl függetlenül lesznek még aktívabb napok, amikor le se áll, meg olyan is, hogy egész nap meg se akar mozdulni - de így van jól, ne félj

semmi baj, ne aggódj - ahogy nõ, egyre kevesebb hely van neki a pocakodban :) ettõl függetlenül lesznek még aktívabb napok, amikor le se áll, meg olyan is, hogy egész nap meg se akar mozdulni - de így van jól, ne félj
Ez attól függ, hogy eddig mennyit mozgott. A lényeg hogy ha eddig nagyon aktív volt és most leállt hírtelen akkor meg kell nézetni nst-vel, uh-al hogy minden rendben van-a. Valószínûleg rendben van, nem akarlak megijeszteni, de ha egész nap nem mozog akkor mindenképp menj dokihoz. Elõfordulhat olyan is hogy a lepénnyel van valami és nem megfelelõ a keringés. Boldog babavárást! 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Eddig nagyon aktív volt, de most elég észrevehetõen lelassult. Most is mocorog, csak már nem annyit, mint eddig, ezért lepõdtem meg. De én is gondoltam, az lehet, hogy már egyre kevesebb a helye. Sok boldogságot mindenkinek!
Mindenképpen menj el vele dokihoz, nézesd meg!Nem ijeszgetni akarlakmés biztos nincs is semmi baj, csak menj el, és nézzék meg!Tapasztalatbol mondom!

Du. Teszt kimutatná? Ciklusaim ált.34. naposak, utolsó ciklusom első napja márc.21 volt. Még nem jött meg.hőmérőzők, peteérés óta 36, 8-36, 9 a hőm, ma 37. volt. lehetséges a babó?

du. a teszt már kimutatná. semmi jelem nincs, csak annyi, hogy ma egy kicsit görcsöl a bal petefészkem.

Legjobb válasz: Ha jól számoltam, akkor a 40. napon vagy! Tesztelj nyugodtan, és írd meg az eredményt!! Szorítok neked!!

Ha jól számoltam, akkor a 40. napon vagy! Tesztelj nyugodtan, és írd meg az eredményt!! Szorítok neked!!
A kérdező hozzászólása: nagyon arik vagytok, most dolgozom, még vennem kell tesztet, ugyhogy csak holnap tudom megírni az eredményt, milyen tesztet vegyek, milyen árba vannak?? esti pisi bizti kimutatja már?? ez a 7 hónapja hogy próbálkozunk, nagyon boldogok lennénk, de nagyon félek a nega tesztõl. eddig még alkalmam sem volt tesztelni a 7 hónap alatt, mindig megjött
A kérdező hozzászólása: Kedves érdeklõdõk. 30-án este teszteltem erõs pozitívat. annyira boldog vagyok, de nagyon izgulok is.tegnap kicsit barnáztam, ez baj???? utolsó menzim március 22-én volt meg. mikor menjenk orvoshoz?? köszönöm szépen a jókívánságokat, mindenkinek boldog babavárást.
Köszönjük szépen, hogy megírtad! Ha barnázol, akkor szerintem mielõbb menj el dokihoz! Meg egyébként is, most már kb. itt az ideje:-))
szia ma fogsz tesztelni? attol mert fáj a hasad kicsit az még lehet baba, sokaknak igy kezdödik.. a cicifájás meg biztato. tesztelhetsz ma este is de elött pár orán keresztül ne igyál.. szurkolok és ird meg mi lett. 32
Nem tudom teszteltél e már :) ? Szerintem az alhasfájás nem gond, attól még lehet baba... Nekem is görcsöl néha enyhén azóta is, cici néha fáj, néha nem. Kedden megyek dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Kedves izgulók. még nem mertem tesztelni, mert tegnap elkezdett feszíteni a hasam alja, meg fájni a cicijeim.Azt hittem megjön. még semmi :-) Remélem így is marad, este tesztelek, csak az zavar, hogy semmi terhességre utaló tünetem nincs. Csak ez a cicifájás, de ez menzi elõtt is van. a hõm ma reggel is 37 volt. kedves utolsó: neked tüneted van?
Nekem is kb. 34 naposak a ciklusaim, és a 34. napon már délután kimutatta a teszt!!!!!! Én sima rossmanban kapható lily tesztet vettem kb. 600 ft volt azt hiszem! És az utolsó mensim elsõ napja márc. 22. volt! :)
szia sztem vegyél tesztet, de reggel cináld meg az pisi sokkal koncentráltabb. vagy ha este akarod akkor elötte ne igyál 3 orán keresztül, ird meg mi lett. 32
Szia! vehetsz gyakorlatilag bármilyen tesztet vehetsz már, de ha biztosra akarzs menni, akkor 10-es érzékenységût. árban olyan 700-1500 ft között mozognak. sok sikert:) !
Drukkolok én is!!!
szia mindenképpen menj dokihoz, nehogy baj legyen, ir fel baba megtarto bogyxot és hátha már az uh-n is látni:) drukk.. 32

36. hetes babás vagyok. A doki ajánlására már a 34. héttől iszom a málnalevél teát. Lehetséges, hogy a tea miatt elevenebb a pici fiam a pociban?

Legjobb válasz: Szia.ne haragudj de kérdezni szeretnék.Hol lehet kapni ezt a málnalevél teát? És milyen jótékony hatásai vannak? Mikortól lehet használni? 26hetes kismami!

Szia.ne haragudj de kérdezni szeretnék.Hol lehet kapni ezt a málnalevél teát? És milyen jótékony hatásai vannak? Mikortól lehet használni? 26hetes kismami!
A kérdező hozzászólása: Gyógytea, bármelyik gyógyszertárban lehet kapni. Az utolsó hónapban lehet inni, puhítja a méhszájat, ezáltal elõkészíti a szülésre. Ha zárt a méhszáj, akkor ki is nyílhat a tea hatására, de ugye az utolsó hónapban ez már nem kockázatos annyira. Mindenki, akitõl eddig kérdeztem, azt mondta, hogy segített a szülésben, lerövidítette a szülés folyamatát. Boldog babavárást!

34 hétben vagyok és megszűnt az ujjaimban a duzzadás, vizesedés, lehetséges ez, vagy valami baj van?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj feleslegesen!Ez is alkati dolog.Én is 34 hetes kismama vagyok de én eddig még nem vizesedtem! Bár nekem elsõ baba!Én sem vagyok 100% biztos mindenben!

Szerintem ne aggódj feleslegesen!Ez is alkati dolog.Én is 34 hetes kismama vagyok de én eddig még nem vizesedtem! Bár nekem elsõ baba!Én sem vagyok 100% biztos mindenben!
felnõttek esti iskolájában van rá lehetõség. keress rá google-n, hogy ahol te élsz, hol van ilyen a legközelebb
Szerintem egy bizonyos kor fölött már csak rakni kell egy osztályzót aztán a gimi 11.-12.rõl is és kész, nem kell beülni az iskolapadba.
hát azt nem tudom hogy a 8 osztályt hogy lehet elvégezni, de az tuti hogy a 9-10-11-12. osztályt nem adják csak úgy osztályozóvizsgára...sajnos ott muszáj beülni az iskolapadba..:D de lehet rövidíteni. amúgy tudni kéne hogy hol laksz kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: Makón él a kérdezõ :)
1 es mondja jól felnötek esti iskolája lehet van nappali is. Ott tudod elvégezni a 8. osztályt de már az álltalános iskolát 10 évesre emelték.

Miért csak egészen lent, az alhasamban érzem mozogni a babámat? Lehetséges, hogy faros? 34 hkm

34 hetes múltam, és egy pár napja azt vettem észre, hogy amikor mozog a babám, azt már szinte csak lent érzem, elég erõsen, majdnem olyan érzésem van, mintha a hüvelyemnél lenne már a mozgás, annyira lent. Elkezdtem figyelni, hogy a köldököm felett érzek-e bármiféle mocorgást, és csupán annyit tapasztaltam, hogy néha kinyom, kifeszül valami épphogy a köldököm felett/mellett, de az igazi rúgások, vagy boxolások egészen lent történnek. Második terhességem, elsõnél ilyet nem tapasztaltam...eszembe jutott, hogy mi van ha faros lett, azért érezhetem ezt esetleg???

Legjobb válasz: Az enyém faros, mindenütt mozog. Tényleg...fent-lent egyszerre... Ha nem láttam volna UH-n a 2 kezet-2 lábat, akkor azt hinném, h Ganésha avatárt hordok :-D

Az enyém faros, mindenütt mozog. Tényleg...fent-lent egyszerre... Ha nem láttam volna UH-n a 2 kezet-2 lábat, akkor azt hinném, h Ganésha avatárt hordok :-D
A kérdező hozzászólása: :D hát ez jó volt, megnevettettél :D Nekem az a furcsa, hogy az erõsebb, hirtelen mozdulatokat lent érzem, középen, meg a köldökömnél csak feszítget...furcsa!
A kezével bokszol a lábaival feszít.
Nekem a 29. heten fordult be es csak lent ereztem utana is.
Elõfordúl néha hogy a menstruáció 1-2 hetet ide-oda csúszik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy legalább te válaszoltál:) !
Szivesen, és ne aggódj, velem is elõfordul néha, és az orvos azt mondta, hogy ez teljesen egészséges.Szép napot.
Igy most neki 20 napos volt a ciklusa. Ilyen van gyakran. De igy sem volt kétszer peteérés, mert volt mondjuk július 15-én és a következõ majd kb. augusztus 2-4 között lesz. Egy ciklusban egyszer van peteérés és egy ciklus nem azonos a naptári hónapokkal, mert a hónap 30-31 napos, a ciklus meg átlagosan 28 napos. Kivéve most, mert most 20 napos volt. Ha nem rendszeresen ilyen, akkor ettõl nem kell tartani. Csúszhat ide-oda egy hetet, stressz, idegeskedés, diéta és ki tudja még mi miatt.
Ha ugy jön ki hogy mondjuk 1.én még tart a következõ meg mondjuk 29.én kezdödik akkor lehetséges:)

Valaki le tudja írni, hogy mi történik akkor ha későn vették észre, hogy a baba egyik szívbillentyűje nem fejlődött ki? az anyukám most 34 hetes terhes. Lehetséges, hogy túléli a szülést?

Legjobb válasz: Édesanyádat császározni fogják, a többi meg majd utána kiderül. Az orvosok manapság már sok mindenkit meg tudnak gyógyítani, bár egy ilyen fejlõdési rendellenesség elég súlyos. Nõgyógyász nem mond semmit? Sok sikert, reméljük, minden rendben lesz. Szorítok Nektek!

Édesanyádat császározni fogják, a többi meg majd utána kiderül. Az orvosok manapság már sok mindenkit meg tudnak gyógyítani, bár egy ilyen fejlõdési rendellenesség elég súlyos. Nõgyógyász nem mond semmit? Sok sikert, reméljük, minden rendben lesz. Szorítok Nektek!
Így látatlanban nehéz bármit mondani, de az én Nagyfiamnak 2 billentyûje sem mûködött, két szívmûtétje volt. Ezek ma már rutinmûtétnek számítanak! (De mondom, rengeteg lehetõség van, nem is minden esetben mûtenek azonnal, kérdezzétek meg az orvost, Õ tud konkrétat mondani!)
Édesanyádat császározni fogják

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!