Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges a 3. -4. hetében (6 db)

fel ev alatt nem tudod "jol kigyurni" magad. taplalkozasodra odafigyelsz?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán keveset eszek. Mert külföldön dolgozok és itteni kajákat nem igen eszem meg és fogyok
Gyenge vagy kívül-belül.

14éves 160 cm 50-55 kg vagyok, a hasammal nem vagyok megelégedve nagyon, szeretnék elérni olyat ami az alábbi képen van. Hogyan lehetséges ez? Milyen szálkásító étrenddel? Heti 3-4 x meg van az edzés

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: A kettlebell is nagyon jó és hasznos. Viszont ajánlom neked a saját testsúlyos edzést. Teljesen máshogy nézel ki, ha súlyzóktól leszel izmos mintha, fekvõtõl, guggolástól, húzódzkodástól stb. Nézz utána a fegyencedzésnek, ha még nem ismernéd.

A kettlebell is nagyon jó és hasznos. Viszont ajánlom neked a saját testsúlyos edzést. Teljesen máshogy nézel ki, ha súlyzóktól leszel izmos mintha, fekvõtõl, guggolástól, húzódzkodástól stb. Nézz utána a fegyencedzésnek, ha még nem ismernéd.
persze hogy lehetséges Jézus, hogy született szerinted?
:) szted, h született???:) Am igen, m van ameik antibiotikum megszünteti a hatást...v nem hat a tõle a gyógyszer...
Igen, lehetséges.
és ez csak utána jutott eszedbe h jaj vazeg gyógyszert szedek? amúgy szerintem nem. az antibiotikus a tabletta felszívódását akadályozHATja.
Az antibiotikum valóban a felszívódás akadályozhatja meg, így a fogamzásgátló nem fog hatni.Mint mindennek, ennek is meg van az esélye, ezért nem érdemes kockáztatni, hanem az antibiotikum szedése alatt és utána egy hétig érdemes óvszerrel védekezni.

Van egy 18 hetes bullterrierem, es mar 3 hete gyonyoruen allt mindket fule, de 4 napja az egyik kajla, lehetseges hogy koze van a fogvaltashoz? 3 napjaelkezdtek kipotyogni a fogai. Mit csinaljak, hogy ismet alljon?

Szandekosan nem simogatjuk sem a fule tovet, sem a fulek kozott, nehogy kart tegyunk a porcba.

Legjobb válasz: szerintem semmit. Kapjon esetleg kalciumkiegészitést. a fogváltás miatt konyult le.

szerintem semmit. Kapjon esetleg kalciumkiegészitést. a fogváltás miatt konyult le.
Igen, a fogváltás miatt van. A csontfogak hirtelen nagy mennyiségû kalciumot vonnak el a szervezetbõl, de ne aggódj, ha elõtte állt, akkor vissza fog állni magától. Én nem adnék kalciumot külön, ha megfelelõ tápot eszik, akkor az elég kell, hogy legyen.
Igen, a fogváltás miatt van. Ha befejezõdött a fogváltás visszaáll a füle, ha nagyon nem akar kötözheted is...
A kérdező hozzászólása: a royal canin juniort kapja, az eleg jo?
Royaltól nagyon gyorsan nõ, nem biztos, hogy az használ a bullynak. Itt sokak szerint nem a legjobb minõségû táp a Happy Dog, de nálunk az óriásoknál (német dogok)bevált, illetve nagyon jó táp még a Trainer(szerintem az egyik legjobb a piacon, ez az én tapasztalatom) is, csak talán kicsit nehezebb hozzájutni...
A kérdező hozzászólása: Angliaba elek itt nem nagyon lattam a Happy Dog fele tapot.
A kérdező hozzászólása: megneztem a royalos dobozt azt irja kozepes termetu kutyaknak.igy is ugy gondolod , hogy valtsak?
A kérdező hozzászólása: talaltam egy oldalt ahonnan be tudom szerezni, koszi a tanacsodat, kiprobalom a happy dog-ot!
A kérdező hozzászólása: koszonom a segitsegeket, a kutyusnak ismet all a fule!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!