Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges a 3. -4 (50 db)

Lehetséges, hogy az orvos nem látja a 3-4 hetes terhességemet?

Két egymást követ? héten is pozitív lett a terhességi tesztem.Az orvos nem lát terhességet egyértelm?en. Visszarendelt egy hét múlvára. A menstruációm egy hete késik, és minden tünetet "produkálok".VAn aki hasonló helyeztben volt?

Legjobb válasz: Szia, nekem 5-6 hetesen is éppen petezsákot látott. Korán mentél nagyon.

Szia, nekem 5-6 hetesen is éppen petezsákot látott. Korán mentél nagyon.
szia! lehetseges! nekem se latta multheten! en penteken megyek megint akkor lesz 10 napos kesesem! neked mikor kellett nem megjonnie?
Szia, persze ne ijedj meg, ultrahangon nekem 6 hetes terhességet láttak csak akkor volt petezsák 7 hetesen pedig szívhang! Szóval még nagyon az elején vagy! Sok boldogságot a babához! Üdv: 15 hetes kismama
Korán mentél el orvoshoz, ha nincs semmi fájdalmad, nem vérzel, akkor ráérsz 2 hét késés után menni, és megkíméled magad ezektõl!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm hogy írtatok. 2. válaszadónak: múlt héten csütörtökön, pénteken kellett volna megjönnie. még mielõtt meg kellett volna jönnie, csináltam tesztet (készülünk a babára nagyon), pozitív volt. hétfõn reggel is csináltam, azonnal pozitív lett. este fogadott az orvos. Õ azt mondta nem lát semmit, jövõ héten kell menni.
Szia Nekem a 4.dik héten nem látott semmit, a 6.dik héten pedig már szivdobogást is.Sok szerencsét.
Szia! Igen sajnos ilyenkor még nem látható. Ezért szokták mondani hogy ha nincs semmi gond, érdemes várni 2 hetet. NEkem vasárnap nem kellett megjönnie, hétfõn teszteltem pozitívat. Mivel volt egy miss ab mûtétem azt mondta a doki hogy jövõ héten menjek be megnéz. Szóval nyugi, ott lesz a baba:) szia
Nekem 4 hetesen s 3 naposan látott 3mm-es petezsákot, de másfél hét múlva vissza kell mennem, mert még a gép nem érzékelte. (Mielõtt megkapom, hogy minek mentem ilyen korán, csakmondom, hogy korábban elvetéltem, és a dokim akarta így)

Paleoval lehetséges hogy elmúlnak majd a 3-4 éve fennálló emésztési problémáim? (puffadás, szelek; hasmenés/székrekedés; gyakori éhség, akár pár perccel étkezés után) Ha igen, kb. mennyi idő múlva várhatok javulást?

Nincs semmi komoly betegségem, de engem baromira zavarnak ezek a dolgok. Már nem merek szinte társaságba menni, mert mindig fura hangokat ad ki a hasam. Iskolában ez különösen zavar, szóval szeretnék ezektől a dolgoktól minél hamarabb megszabadulni. Már próbálkoztam elég sok mindennel, de nem lett jobb. Most rátaláltam erre a paleo diétára, remélem beválik. Valakinek esetleg segített ilyen problémákon a paleo? Nem fogok lefogyni ha áttérek erre a táplálkozásra? (nem szeretnék, mert már így is vékonyka vagyok) Sorry ha túl sok a kérdés, de most nagyon érdekel ez a téma :D Előre is köszönöm, ha valaki válaszolna.

Legjobb válasz: A gluténérzékenységet 5-20% pontossággal tudják kimutatni, ha ezt illik még pontosságnak nevezni.. Kérdezõ, segíteni fog. A paleo-ba ritkán vágnak bele csak úgy jó dolgukban az emberek, problémákat, betegségeket szüntetnek meg vele, és azért csinálják mert (meglepõ módon) mûködik. Az lenne a fura ha nem mûködne. Aki különösebb ok, betegség nélkül kezdett bele, még azoknál is pozitív hatásokkal bír a gluténmentesség és a keményítõ/tejfogyasztás csökkentése, elhagyása.

A gluténérzékenységet 5-20% pontossággal tudják kimutatni, ha ezt illik még pontosságnak nevezni.. Kérdezõ, segíteni fog. A paleo-ba ritkán vágnak bele csak úgy jó dolgukban az emberek, problémákat, betegségeket szüntetnek meg vele, és azért csinálják mert (meglepõ módon) mûködik. Az lenne a fura ha nem mûködne. Aki különösebb ok, betegség nélkül kezdett bele, még azoknál is pozitív hatásokkal bír a gluténmentesség és a keményítõ/tejfogyasztás csökkentése, elhagyása.
Szerintem pedig a paleo nem is diéta kellene hogy legyen , hanem életmód. Ehhez alkalmazkodott az emberi szervezet, a keletkezése óta.
sztem nem fogsz lefogyni és megszûnnek :) én nem fogytam, én is vékony vagyok. nyár óta paleózom. sok sikert:)
Még egy dolog. Én már 1 héttel az átállás után érztem óriási javulást, többek között a lapos hasat :-) és totál puffadás mentességet. Irtó jó érzés volt és szokatlan, hogy normális volt a hasam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Mint a kérdésben is írtam, semmi komoly betegségem nincs. Már mindenféle gasztroenterológiai kivizsgálásokon túl vagyok, de mindenütt negatív eredmények. Magyarul "teljesen egészséges" vagyok, de én mégis úgy érzem, hogy nagyon nem. Elküldtek már pszichológushoz, pszichiáterhez is. Pszichológusok semmi újat nem tudtak mondani/tanítani, pszichiáter meg brutális mellékhatású gyógyszerekkel akart teletömni (szedtem is õket egy darabig, de sokkal rosszabb lett minden, így elhagytam õket). Nálam ezek a dolgok sem váltak be, fölöslegesen meg nem akarom szórni a szüleim pénzét. Ezért szeretném kipróbálni ezt a paleo diétát/életmódot. (:
a gluténérzékenységet nem tudják 100% pontossággal kimutatni pl..
A paleo nem a nagy tuti diéta, ami mindenre megoldás, csak egy a sok közül, van akinek beválik és van akinek nem. Próbáld ki és majd kiderül mennyit használ. A kérdésedre csak akkor lehetne felelni, ha tudnánk mi okozza ezeket a tüneteket.
Tégy egy próbált! CSAK próbáld ki 2 hétre, az nem sok idõ. de tarts be minden szabály! Úgy fogod magad érezni, hogy sosem akarsz a régi módon étkezni többé :-)!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a bíztató válaszokat :) Még csak 1 hete kezdtem áttérni paleora, de már vannak változások. Az emésztési gondok enyhülnek, sokkal energikusabb, magabiztosabb vagyok, az arcbõröm is mintha kezdene letisztulni. El se hiszem. :D Pár nap után ennyi változás? Akkor mi lesz késõbb? Mindenképp folytatom :D
Fúúú, de örülök. Figyelj, IGEN ilyen gyorsan! Nuku pattanások, sok energia, jobb labor értékek, nagyobb nyugalom, izomerõ, kevesebb gyulladás mindenhol és figyi én ebben az évben nem voltam megfázva!!!Érted? Ilyen sosem volt velem életemben, hogy télen ne fáztam volna meg! Nekem 1 hét után elmúlt olyan izületi gyulladásam, amire a dokik csak vonogatták a vállukat, tapaszokat adtak nulla eredménnyel...és nem viccelek, 1db, egy darab hét után elmúlt...elõtte 3 évig fájt. El sem tudod képelni mennyire minden összefügg a táplálkozással... :-) Nagyon örülök a sok javulásodnak :-)!

Lehetséges, hogy a szűzhártya csak a 3.4. alkalom után szakad át? Meddig tart a vérzés?

Csak mert nem tudom h ez a mensi vagy a sz?zhártya..

Legjobb válasz: Nekem pl a 2. alkalommal szakadt át. Tehát van ilyen. Nem a szûzhártya meglétén múlik a szüzességed, úgyhogy ne görcsölj ezen. A vérzés mennyisége is egyénenként változik, mintahogy a fájdalom is az elsõ aktus közben. Van aki nem is vérzik, de ált. aki vérzik annak se szokott több lenni pár cseppnél. Ha neked már több napja tart, akkor valószinûleg megjött a mensesed.

Nekem pl a 2. alkalommal szakadt át. Tehát van ilyen. Nem a szûzhártya meglétén múlik a szüzességed, úgyhogy ne görcsölj ezen. A vérzés mennyisége is egyénenként változik, mintahogy a fájdalom is az elsõ aktus közben. Van aki nem is vérzik, de ált. aki vérzik annak se szokott több lenni pár cseppnél. Ha neked már több napja tart, akkor valószinûleg megjött a mensesed.
Elõfordulhat, hogy 2-4 alkalommal még tovább szakad, és vérzik egy kicsit. Csak akkor kell orvoshoz menni, ha sokadszorra is nagyon fáj (hiába sikerül ellazulni), vagy nagyon vérzik.
Lehet, van aki csak szüléskor veszti el a szüzességét.
az utolsó válaszadót meg kell cáfolnom, én az elsõ aktus után 4 napig véreztem, és azért pár cseppnél több volt. olyan gyengébb mensi típusú. persze szerintem ez azért annyira nem szokványos. és biztos, hogy nem a mensim volt, mert annak az elsõ napján iszonyúan szokott görcsölni a hasam, és ezt is megtapasztaltam 2 hétre rá.
a szuzhartya nem szakad at mar eleve lyukas csak kitagul
A kérdező hozzászólása: de az a világos színû pirosas, rózsaszines folyás meddig van?
A kérdező hozzászólása: Úgy néz ki szûzhártya volt. 4. alkalommal, elõtte nem vérzett, elsõre picit fájt, de utánna már nem. Már nem rózsaszínes, hanem barnás...
A kérdező hozzászólása: Berepedezik a gyûrû...
vannak emberek, akiknek sportolásnál vagy akár alvás közben szakad át a szûzhártyájuk. ha sokáig nem akar elmúlni a vérzés akkor szerintem menj dokihoz
A kérdező hozzászólása: 4db Cooler Master JetFlow 120mm ledes ventik-4pinesek, és õ lenne a vezérlõ: Scythe Kaze Master
A 4 pines venti csatlakozó simán rámegy a 3 pines konnektorra. rendesen fog mûködni.
A kérdező hozzászólása: köszi, remélem is hogy mûködni fog :D

Már többször olvastam, illetve hallottam olyanról, hogy valaki babás volt, és 3-4 hónapig nem derült rá fény, mert menstruált, és a tesztek sem mutatták. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Igen lehetséges! Nem mindenkinek vannak terhességi tünetei sem! Van aki nem is veszi észre mert simán menstruál és nincs se hányinger se mellfeszülés se semmi. Ha bizonytalan vagy inkább tesztelj!

Igen lehetséges! Nem mindenkinek vannak terhességi tünetei sem! Van aki nem is veszi észre mert simán menstruál és nincs se hányinger se mellfeszülés se semmi. Ha bizonytalan vagy inkább tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Én a tesztekben már nem bízom..Egyébként ma volt egy pár csepp vérzésem is.Ez mitõl lehet?
még elõzõ vagyok, vegyél 2-3 fajta tesztet, és holnap reggel tesztelj mindegyikkel, hátha..
A kérdező hozzászólása: Igen a 3.hónapban már biztosan ki kell mutatnia, de én arra gondoltam, hogy elõtte sokáig nem mutatja a teszt. Én már nagyon-nagyon szeretnék egy kisbabát, de valahogy nem jön össze:( Vannak bizonyos jelek, meg érzek a hasamban néha furákat(mintha hullámozna)de a legutolsó teszt negatív lett(2 hete csináltam).HA terhes vagyok, akkor kb.10-12 hetes lehetek.Voltam nõdokinál, aki "megtúrkált", és azt mondta nincs ott semmi.De nem volt uh, nem volt vér-és vizeletvizsgálat, semmi...Ja, és a mellem folyamatosan nõ(a párom szerint).
nekem is volt ismim, aki a 7 .hónapba jött rá, h terhes....érdekes, nõdoki után, egybõl tudta, h a baba mozgását érzi...én nem szolok le senkit, de ha menstruális is, akkor is valaki odabent mozog, ami nem éppen olyan mint a gyomorkorgás....és a teszten ki kell mutatni , legalább a 3.hónapban, arra már azért a hcg szint elég magas..
Én is hallottam ilyenrõl, tudok is rá példát, nem egy ismerõsöm is így volt vele. Menstruáltak az elején, így nem is gondoltak terhességre. Majd mikor elõször kimaradt és orvoshoz mentek, akkor néztek csak nagyot.Viszont ha rövid ideig tart a menzesz /2 nap/ és kevés, érdemes tesztelni, vagy orvoshoz menni. Ha történetesen Rólad van szó és szeretnél már kisbabát, a gyógyszerekkel vigyázz nagyon, ne szedj ha nem szükséges, és kerüld a betegségeket, beteg embereket, gyerekeket. Biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszokat.Másodszor pedig teszteltem, de negatív lett.Ez mondjuk felhoz egy újabb kérdést:mennyire megbízhatóak a tesztek??Egyébként nem hiszem, hogy primitívség lenne..ugyanis, ha menstruál, nem gyanakodik, ezenkívül nem egyszer hallani olyan kismamákról, akiknek egyáltalán nincsenek tüneteik..
én nem briom elhinni, h legalább a 20.héten nem jön rá valaki, akkor már eléggé érezni a magzatmozgásokat...
Egy ismerõsömnek amikor elõször kimaradt a mensije, orvoshoz ment, a 6. hónapban volt. Nagyon fiatal lány volt, jóval érettségi elõtt, és már nem maradt választása. Tünete addig semmi nem volt, a hasa is pici, nem látszott rajta. Közben az apukával megszakadt a kapcsolata, akinek nem is kellett a baba azóta sem. Számomra ez nagyon hihetetlen volt, de õ azt mondta, így történt.
Az lehet, hogy menstruál és nem veszi észre, meg nincsenek tünetek, de a teszt kimutatja a terhességet.
Egyet értek az elõttem szólókkal. Ez elõfordul, én is olvastam már errõl, igen érdekes a téma. :)
Primitív embereknél biztos elõfordul!
A kérdező hozzászólása: Egyébként éppen most mesélte egy közeli ismerõsöm, hogy az õ barátnõje terhes.De már 3 hónapos, és csak most derült rá fény.Az elején csinált tesztet, mert egyszer haszontalan volt az óvszer:) . Negatív lett, és õ megnyugodott.Három hónapig rendesen(!)menstruált, és nem volt semmi tünete.Nagyon vékony lány, nem is látszott semmi.Egyik nap még termálfürdõben volt, másik nap pedig ment nõdokihoz, aki megállapította, hogy 3 hónapos terhes..Ja, és neki ez a második terhessége.Amikor elõször állapotos lett 9(!) teszt sem mutatta ki.
szerintem keres egy másik nõgyógyászt, akinek van uh-ja is. szurkolok h baba legyen! mi is most dolgozunk a kistesón, igaz a nagytesó is még csak 3 hónapos, de kis korkülönbséget szeretnénk....ma kellett volna megjönnie...de sajn érzem a menses jeleit...
Egyik iskolatársam sem vette észre (állítólag), hogy terhes és mire kiderült, addigra már 7 hónapos terhes volt. Ez számomra is kész rejtély. Pedig tesztet is csinált és nega lett neki. Jó kis szülinapi ajándék volt neki, az tuti!
A kérdező hozzászólása: És két hete volt mensesem, de csak 3 napig tartott, és barnás-véres volt.
Szia! Hasonló helyzetben vagyok, mert az utolsó két mesim nagyon fura volt! Mindkettõ késett 1-1 hetet, az elõzõ 3 napig volt meg gyengén, a 2. meg 5 napig ugyan, (mint korábban), de inkább barnás volt, mint vér! A hasam kerekebb és nem lappad le már reggelre sem ... egy ideje figyelem és ez nem puffadás ... a melleim nõttek, néha gyenge vagyok, kicsi hányinger és hangulatingadozások, amire nincs magyarázat ... A tesztem negatív lett, de kivárom a következõ mensit, ha akkor is megjön, akkor más lehet a háttérben ... Nem gondolom, hogy beképzelném magamnak, mert csak júliustól próbálkozunk élesben és bár nagyon szeretnénk már mindketten, de azért nem csak errõl szól az életünk! Mindenkinek mielöbbi babavárást kívánok!
Nem. Hülyeséget beszéltek. Ha a copanion felajánlotta akkor gyári frissités volt.
A kérdező hozzászólása: Azzal magyarázta meg hogy a frissités után Sony ericsson helyett Sony xperia néven bootolt be a telo, ami nem a saját szoftvere.A frissités majd ugyanugy Sony ericsson-os lesz.Nem tudom hogy igy van-e?
Ha most is felkinálja a frissitést akkor nyugodtan tedd meg és meglátod mit fog kiirni. A 4es android sokkal jobb a minire mint a 2es.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!

3-4 napja nem kakilt a 3 hónapos babánk. Segítettem neki kakilni hőmérővel és nagyon szilárd volt az eredmény. Az lehetséges, hogy az almától sűrűbb a széklete?

Napi 4-szer szopik, 1-szer kap almát és ha kell akkor 1-szer tápszert.

Legjobb válasz: Mennyi almát kap pontosan?Gondolom a kinálgatós fázison még nem léptél túl egy 3 hónaposnál..amugy mióta kapja?elõtte is volt probléma mielõtt "almázott"?

Mennyi almát kap pontosan?Gondolom a kinálgatós fázison még nem léptél túl egy 3 hónaposnál..amugy mióta kapja?elõtte is volt probléma mielõtt "almázott"?
Szerintem is valószínûleg az almától van. Még nem kész a babád emésztõrendszere rá valószínûleg. Várj néhány hetet és akkor próbáld újra az almát! Addig elég az anyatej/tápszer.
attól függ reszelve az alma inkább meghajtja, lehet inkább a tápszer, próbáld ki, ne adj neki 2-3 napig almát, ha ugyanolyan szilárd akkor a tápszer a hibás.Mellesleg nem lesz semmi baja, ha almát adsz neki, én is adtam 3, 5 hónapos kisfiamnak almalevet, almát és dinnyét, 3 hónapos kora óta tápszeres, ma már egy 13 hónapos, jó evõ, egészséges kisfiú aki semmire sem allergiás.esetleg próbáld ki a baracklevet az meg szokta hajtani a babákat.
Szinte biztos, hogy az alma miatt van. A szervezete még nincs kész más étel befogadására az anyatejen/tápszeren kívül. Én a helyedben várnék még legalább a 6. hónapig, ha nem akarod tönkrevágni az emésztõrendszerét.
A hámozott alma a legtöbb babánál hasfogó hatású, mivel a rostok roncsolódnak. Én a helyedben szüneteltetném az alma adását, nagyon korai még( a tápszeres babáknál sem ajánlják 4 hónapos kor elõtt a hozzáátáplálást és a Te kicsid még szopizik is:) ) és ezek szerint a babád emésztõrendszere sincs még "felkészülve" rá.
3 hónaposan még nem kész az almára a gyomra. hagyd el! majd 4 hónapos korában ráérsz hozzátáplálni, most még nagyon korai!
lehet az almától, sõt almát nekünk akkor ajánlotta a doki amikor hasmenése volt a lányomnak. Van akinek megfogja a székletét van akinek lazítja.
az alma is megfoghatja és a tápszer is.
Milyen tápszert kap? Valószínû a tápszer fogja neki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül is az alma volt a ludas a dologban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!