Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges a 3 (386 db)

Egyetemen lehetséges a 3 éves bsc-t megcsinálni rövidebb idő alatt?

Azért érdekel mert jövöre érettségizem, és évvesztes vagyok, illetve nyelvi elökészitös gimibe mentem. (Igy vesztettem 2 évet). Szeretnék majd phd-t (összesen 7év bsc+msc+phd), és pár hete vagyok 19 éves. 20 évesen megyek egyetemre, és 27 évesen lesz meg a phd.

Legjobb válasz: Ez azért nem így mûködik, fizikailag lehetetlen elvégezni, hiszen úgyis egymásra épülnek a tantárgyak, esetleg egy kettesre el tudnád végezni, de akkor meg nem vesznek föl msc-re.

Ez azért nem így mûködik, fizikailag lehetetlen elvégezni, hiszen úgyis egymásra épülnek a tantárgyak, esetleg egy kettesre el tudnád végezni, de akkor meg nem vesznek föl msc-re.
Az attól függ, hogy milyen szak, milyen egyetem. Ha valami könnyû szakod van egy nem túl nehéz egyetemen, akkor esetleg megpróbálhatod 2 év alatt megcsinálni a 3 évet. De pl. egy programtervezõ/mérnök informatikus szakra még a 3 év is kevés.
A kérdező hozzászólása: TTK biológia a cél.
Az egyetem nem verseny. Nem az a cél, hogy valaki minél rövidebb idõ alatt végezze el a szakot, hanem azt, hogy jól és tapasztaltan végezze el. Sokan inkább csúsznak csak azért, hogy elmehessenek dolgozni, tapasztalatot szerezni, amivel elõnyösebb helyzetbe tehetik magukat az álláspiacon. A kapkodásnak sosem lesz jó vége... Nyilván nem kellemes ez a -2 év, de az a cél, hogy tanulj, kapcsolatokat építs és tapasztalatot szerezz, és persze hogy jól érezd magad mellette...
Nem nagyon. De ezen kívül ki kell, hogy ábrándítsalak sajnos. Ez így nagyon szép, hogy kiszámoltad, de korántsem biztos, hogy el is végzed ennyi idõ alatt. Nagyon sokan csúsznak pár félévet egyetemen (ha mondjuk nem lesz meg egy tárgy, és arra épül egy másik). Persze nem biztos, hogy veled is így lesz, de azért erre is készülj fel. Emellett a PHD képzést meg még ritkábban sikerül elvégezni a megadott idõ alatt. Inkább csináld azt, hogy a PHD-t, vagy már az MSC-t is levelezõn végzed (ha van belõle), és akkor közben tudsz dolgozni. Mert gondolom nem 27-28-29-30 évesen akarsz kikerülni a munkaerõpiacra.
Lehet egyéni tanrendet kérni, de nem érdemes. Ha ennyire jó vagy, akkor pl. tédékázz
TTK biológia nem arról híres, hogy olyan gyorsan elvégeznék az emberek, ott elég könnyû bekapni egy olyan vizsgát, amivel csúszásra kényszerül az ember. 27 évesen befejezed a PhD-t... na és akkor mi van, ha mégsem? Ha majd csak 30 évesen fejezed be? Nem dõl össze a világ, fõleg ha adódik egy jó kis lehetõség, hogy kimenj egy évre külföldre tanulni mondjuk. Akkor azért mondanál le róla, mert 27 éves korodra be akarod fejezni a PhD-t? Nem a fokozat a lényeg, hanem hogy a legjobb szakemberré válj a szakterületeden, amennyire csak tõled telik. OK, "ebben a mai világban" már az kell, hogy az ember 19 évesen szerezzen diplomát, min. 2 nyelvvizsgával és 2 év gyakorlattal, akkora a hajtás. Pedig valójában nem ez a lényeg. 32/n, mellesleg PhD-hallgató
Alkalmazott matematikus vagyok, én is évvesztes vagyok, és halasztottam is egy évet az általános iskolában. Hét év alatt tudtam végezni, és 26 éves voltam, amikor letettem az államvizsgát.

Fogamzasgatlot szedtem majd 1 evig. Ez kb a 3. honap h nem szedem de a parommal nem vedekezunk. Egy hete mar kesik lehetseges e h terhes vagyok? Csinaltam tesztet de negativ lett.

Legjobb válasz: Az is lehetséges, hogy terhes vagy, de szerintem a teszt azt már kimuutatná. Bár van akinek a 6. hétig sem mutatja ki. De inkább arra gondolok, hogy megkavarta a szervezetedet az, hogy elhagytad a gyógyszert és a ciklusod szórakozik veled! Ha ez még 2-3 hónapmúlva is így lesz menj nõdokihoz. De azért csinálj majd tesztet még kb. 1 hét múlva! Hátha!

Az is lehetséges, hogy terhes vagy, de szerintem a teszt azt már kimuutatná. Bár van akinek a 6. hétig sem mutatja ki. De inkább arra gondolok, hogy megkavarta a szervezetedet az, hogy elhagytad a gyógyszert és a ciklusod szórakozik veled! Ha ez még 2-3 hónapmúlva is így lesz menj nõdokihoz. De azért csinálj majd tesztet még kb. 1 hét múlva! Hátha!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, gondoltam arra is de idaig mindig pontossan jott meg...szoval az utan is amiota a tablettat abba hagytam, az utobbi idoben meg tobbet is eszek, surobben jarok vcre, hisztissebb vagyok mint altalaban... ezert is tettem fel a kerdest
Hát akkoe szerintem várj még 1 hetet, és ha akkor sem jön meg reggeli pisibõl csinálj egy tesztet. Ha negatív menj nõdokihoz! Nehogy valami komolyabb baj legyen!

Ez lehetséges? Képzeljetek el 3-rom házat egymás mellet ebbe a 3-rom házba bekell kötni áramot vizet és gázt meglehet-e ugy csinálni hogy a vonalak ne keresztezzék egymást?

pl: 1.ház 2.ház 3.ház O O O víz gáz áram úgy a legegyszerűbb ha egy lapra lerajzol 3 rom négyzetett egymás mellé alá meg 3-rom kört egymás mellé és összekötöd úgy hogy minden házba legyen áram, víz..... de a vonalak ne keresztezzék egymást. Jó szórakozást (nekem még nemsikerült)

Legjobb válasz: Bazzeg, mi ez, hogy "3-rom"?!

Bazzeg, mi ez, hogy "3-rom"?!
Én egy rom házba se kötnék be gázt, nem három rom házba...
Mivel a házak és a vezetékek is a térben helyezkednek el, meg lehet csinálni. Minadzonáltal én inkább lebontanám õket.
A kérdező hozzászólása: de ezt nem terben van köszönöm a fárasztó valaszokat
A kérdező hozzászólása: bocs hogy ugyirtam 3-rom akiknek nemvolt eggyertelmu azoknak 3-rom=3 enrontottamel elnezest kerek


Lehetséges, persze, de ha rendes thrombosisa lenne, az elvileg nagyon is fájna. Nem hiszem h aggódnod kéne.
A kérdező hozzászólása: Ên is igy gondolom.Lehet hogy nagyon feher a bõre az ér pedig közrel futhat ezen a részen a bõrhöz.Azért szemmel tartom.Ès köszönöm.
Thrombosisa biztos nincs.Az fájdalmas, a láb duzzadt, piros. Valószínûleg tényleg csak egy nagyobb ér látszik át as bõrén. Sürgõs orvosi segítségre biztosan nincs szükség.
minek kéne fogynod? az pont normális.. hány éves vagy amúgy?
A kérdező hozzászólása: 15 :)

Lehetséges a terhesség, ha a szokásos 5 naptól eltérően csak 3 napig tartott a menzeszem, de akkor is csak egy napig volt igazán?

Egyébként szedek fog. gátlót 3 éve, de 2 hete elájultam, azóta is szinte minden nap émelygek.

Legjobb válasz: Igen, lehetséges hogy azért volt ilyen most a ciklusod, mert terhes vagy, tüneteid is vannak. Csinálj tesztet.

Igen, lehetséges hogy azért volt ilyen most a ciklusod, mert terhes vagy, tüneteid is vannak. Csinálj tesztet.
Tesztelés nélkül nem fogod megtudni.
A kérdező hozzászólása: Tegyük hozzá, hogy mostanában nagyon stresszes vagyok, nem találok már 2 hónapja munkát és egyik házi kedvencünk is elpusztult... Az ominózus ájulás elõtt SEMMI bajom nem volt, csak azóta érzem furán magam, lehet, hogy csak bebeszélem magamnak a bajt? Ha teherbe is estem, arra csak egy alkalom lehetett, mert elõtte 2 hétre elutazott a párom. Lehetséges lenne, hogy fog. gátló mellett 2 hétbõl pont az egyetlen alkalomtól teherbe is estem? Egyébként holnap reggel megyek körzeti orvoshoz, hátha mondd valami értelmeset.

Ez lehetseges a Samsung Star 3-l?

1 nap ossze omlott a telefon netezes kzben es ossze csuszott a kepmeg hasnlok utana rendbe jott magatol h lezartaam es fel oldottam de felek attol hogy maskor is lesz iyen :(

Legjobb válasz: Lehetséges, mivel a gyenge RAM nem nagyon tudja rendesen megnyitni a nagyobb weblapokat, max. a mobilra optimalizáltakat.

Lehetséges, mivel a gyenge RAM nem nagyon tudja rendesen megnyitni a nagyobb weblapokat, max. a mobilra optimalizáltakat.
A kérdező hozzászólása: most meg az Opera Minit nem akarja elindítani és ezt írja ki betöltés közben: Conectent blocked by operator. Would you like to connect through another browser?

3-4 napja nem kakilt a 3 hónapos babánk. Segítettem neki kakilni hőmérővel és nagyon szilárd volt az eredmény. Az lehetséges, hogy az almától sűrűbb a széklete?

Napi 4-szer szopik, 1-szer kap almát és ha kell akkor 1-szer tápszert.

Legjobb válasz: Mennyi almát kap pontosan?Gondolom a kinálgatós fázison még nem léptél túl egy 3 hónaposnál..amugy mióta kapja?elõtte is volt probléma mielõtt "almázott"?

Mennyi almát kap pontosan?Gondolom a kinálgatós fázison még nem léptél túl egy 3 hónaposnál..amugy mióta kapja?elõtte is volt probléma mielõtt "almázott"?
Szerintem is valószínûleg az almától van. Még nem kész a babád emésztõrendszere rá valószínûleg. Várj néhány hetet és akkor próbáld újra az almát! Addig elég az anyatej/tápszer.
attól függ reszelve az alma inkább meghajtja, lehet inkább a tápszer, próbáld ki, ne adj neki 2-3 napig almát, ha ugyanolyan szilárd akkor a tápszer a hibás.Mellesleg nem lesz semmi baja, ha almát adsz neki, én is adtam 3, 5 hónapos kisfiamnak almalevet, almát és dinnyét, 3 hónapos kora óta tápszeres, ma már egy 13 hónapos, jó evõ, egészséges kisfiú aki semmire sem allergiás.esetleg próbáld ki a baracklevet az meg szokta hajtani a babákat.
Szinte biztos, hogy az alma miatt van. A szervezete még nincs kész más étel befogadására az anyatejen/tápszeren kívül. Én a helyedben várnék még legalább a 6. hónapig, ha nem akarod tönkrevágni az emésztõrendszerét.
A hámozott alma a legtöbb babánál hasfogó hatású, mivel a rostok roncsolódnak. Én a helyedben szüneteltetném az alma adását, nagyon korai még( a tápszeres babáknál sem ajánlják 4 hónapos kor elõtt a hozzáátáplálást és a Te kicsid még szopizik is:) ) és ezek szerint a babád emésztõrendszere sincs még "felkészülve" rá.
3 hónaposan még nem kész az almára a gyomra. hagyd el! majd 4 hónapos korában ráérsz hozzátáplálni, most még nagyon korai!
lehet az almától, sõt almát nekünk akkor ajánlotta a doki amikor hasmenése volt a lányomnak. Van akinek megfogja a székletét van akinek lazítja.
az alma is megfoghatja és a tápszer is.
Milyen tápszert kap? Valószínû a tápszer fogja neki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül is az alma volt a ludas a dologban.
Szerintem lahatséges, de inkább keressetek fel egy nõgyógyászt!Sok sikert a babához!
*bocs lehetséges.
lehetséges igen, konzultálj egy orvossal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, most egy kicsit megnyugodtam, de természetesen megfogom beszélni a nõgyógyászommal is, de elõször kíváncsi voltam a véleményekre.

Lehetséges, hogy 3 hónapos babának jöjjön a foga?

Nagyon sokat nyáladzik, és a keze is sokat van a szájában?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetséges!Ebben a korban már elindul a fogzás,de még jónéhány hét mire valóban elõbújik.Utána szinte azonnal megjelenik a másik is mellette,majd rövid idõ múlva kibújik a felsõ kettõ.Egy darabig ilyen "egérke" lesz, de aztán folyamatosan egyre több lesz.Remélhetõleg fájdalom nélkül.

Persze hogy lehetséges!Ebben a korban már elindul a fogzás, de még jónéhány hét mire valóban elõbújik.Utána szinte azonnal megjelenik a másik is mellette, majd rövid idõ múlva kibújik a felsõ kettõ.Egy darabig ilyen "egérke" lesz, de aztán folyamatosan egyre több lesz.Remélhetõleg fájdalom nélkül.
Általában 6 hónapos kor körül jelennek meg az elsõ fogak, persze a folyamat már hetekkel, hónapokkal elõtte beindul. Kivételek mindig vannak, ritkán, de elõfordul, hogy már 3 hónaposan bújik ki az elsõ fogacska, sõt extrém esetben már születéskor is van. De ha 1 éves kora után kezdi a fogzást a baba, az se baj.
igen! a férjem foggal született.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!