Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges úgy használni, hogy a szüleink (1 db)

Lehetséges úgy fogamzásgátlót használni, hogy a szüleink ne tudjanak róla?

Ez azért fontos, mert nem érzem úgy, hogy olyan lenne a szüleimmel a kapcsolatom, hogy közük legyen a "szexuális életemhez"!

Legjobb válasz: Szerintem ez több mindentõl is függ: 1. hány éves vagy, jársz-e nõgyógyászhoz 2. hogy hogyan rejtegeted... :) Legcélravezetõbb az õszinteség, mindenképp.

Szerintem ez több mindentõl is függ: 1. hány éves vagy, jársz-e nõgyógyászhoz 2. hogy hogyan rejtegeted... :) Legcélravezetõbb az õszinteség, mindenképp.
Ha esetleg besikerülne valami akkor se lenne közük hozzá???Biztos megtudnád azt is oldani egyedül ügye?
Az en anyukam sem tudja.
Örülök az ilyen anyuci pici lányiknak, gondolom kb 14 éves lehetsz. Ha majd összejön a babuci meg dobod bele a kukába, mint általában az ilyenek.....sztem anyukáddal nyugodtan megbeszélhetnéd, bajod nem lesz, legfeljebb ráerõltetsz a pasidra egy gumit.
Háááát, elmehetsz nõorvoshoz a tudtuk nélkül írhat fel neked gyógyszert nem kell aláírás de mondjuk 3 havonta veszel tablettát az nem kis pénz (nekem pl 6700) de hát minõségtõl függ én a legújabbat legerõsebbet szedem de majd a doki írja fel milyenre van szükséged. Ha van ennyi pénzed megtudod venni magadnak. De aztán egyszer anyukád megtalálja...célozgass rá hogy mit gondolna ha megértõ mond el neki mire készülsz ne maradjon titokban
Persze hogy lehet ne viccelj már! én is zgy szedem! a doki soha sem kért semmi féle szülõi beleegyezést pedig nem vagyok 18 még. az én anyum se értené meg és nem volt más lehetõségem. egy részrõl õt hibáztatom emiatt hogy így titkolóznom kell elõtte, hiszen szeintem nem én vagyok az egyetlen 17 éves aki lefekszika barátjával...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idő elteltével lehet alkoholt inni az Escapelle eseményutáni tabletta után?

2

Van e olyan fogamzásgátló tabletta amit lehet közgyógyra is íratni?

1

Mi a véleményetek a logest fogamzásgátló tabirol?

mikor kell elkezdeni szedni? milyen mellék hatások jelentkeztek és kinél? van aki teherbe eset míg szedte? menyibe kerül?

2

Miért jött meg gyógyszerszedés alatt?

6 napja kezdtem el a levelet és ma megjött, mitől lehet ez? Nagy baj? Lehet köze annak hogy nem hagytam szünetet az előző levél és eközött?

2

Symiciáról váltottam Reziara, de hamar előjöttek ugyanazon rossz tünetek, így a 9. szem után abbahagytam a Reziat is, és most újra vérzek, pedig kb 13 napja jött meg, ez normális?

1

Hónaponta vennem kell? Ki írja fel?

Szerdán megyek nőgyógyászhoz, és arra lennék kíváncsi, hogy a fog. gátlót minden hónapban újra kell venni vagy az meddig tart ki? Abban az esetben ha elfogyna akkor a körzenti saját orvosomhoz kell menni felíratni megint vagy csak nőgyógyász írhatja fel minden hónapban?

5

Miért erőltetik ennyire a fogamzásgátlást?

Naponta 16-17 éves lányok teszik fel a kérdést annyira természetesen hogy az már durva.

Naivak gyülekezete, főleg hogy legtöbbször a pasijuk akarja..ők meg elhiszik hogy valóban az a legjobb megoldás..

Csajok miért vagytok ennyire megvezethetőek?

Nekem megfelel a gumi,mondjuk nem is vagyok béna hogy kilyukasszam. De sosem kérném a barátnőmtől hogy mindenféle mocskot szedjen.Főleg nem fiatalon.

3

Mijen fogamzásgátlót szedjen barátnőm?

17 éves a barátnőm. Korában a nőgyógyász Jangee tabletát irt fel neki , csak mégsem használtuk. Féltünk a hogy kárt tesz a hormon háztartásába.. Atól még most is félünk..

7

Miután beleélveztem a gumiba folytattam a szexet a következő eldurranásig, ez tényleg felelőtlenség volt?

Nos én olyan fajta férfi vagyok aki többször eltud menni egy aktus során anélkül, hogy szünetet kelljen tartani.Tehát beleélveztem a gumit és folytattam a szexet a következőig, ekkor szóltam a barátnőmnek , hogy ez a második lesz, és azt mondta milyen hülye meg felelőtlen vagyok. Ilyet tényleg nem szabadna többször csinálnom?

5

17 évesen korai lenne tablettát szednem?

Sziasztok!

Nemrég vesztettem el a szüzességem, és szeretnék tablettát szedni, csak nem vagyok biztos abban, hogy nem-e korai. Tudom, hogy úgy nagyobb biztonságban érezném magam, és kevesebb gond lenne a gumival, azon kívül mindenképpen jobb lenne a barátomnak is. Ti mikor kezdtetek el fogamzásgátlót szedni?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!