Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges úgy használni, hogy (5 db)

Lehetséges úgy használni a gumit, hogy ne csússzon le aktus közben?

Kicsit tapasztalatlan vagyok még... nem a hímtagom vastagságával van baj, mert nem kicsi, mondjuk átlagos. Viszont mivel ugye nem vagyok körülmetélve ezért a b?r az úgy természetesen el?re hátra tud csúszni és ezért a gumi is csúszkál és mindig tartanom kell a kezemmel... nagyon kényelmetlen ez így de a barátn?m nem akar fogamzásgátlót szedni, úgyhogy marad a gumi. Van valami trükk amir?l nem tudok...?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen problémám. Több típusú gumit kipróbáltam találtam olyat ami bevált. Nekem a durex pleasuremax jött be legjobban, de szerintem ez egyénfüggõ. Próbálj ki több fajtát!

Nekem is volt ilyen problémám. Több típusú gumit kipróbáltam találtam olyat ami bevált. Nekem a durex pleasuremax jött be legjobban, de szerintem ez egyénfüggõ. Próbálj ki több fajtát!
Figyelj, ha a gumi csúszkál, nincs rendes merevedésed! Az óvszer teljesen rásimul a péniszre, nem kell tartani. Másik variáció, hogy nem teljesen húzod fel, tövig!
Szerintem meg az a gond, hogy a fitymádat nem húzod hátra...mert ha valóban átlagos méretû a farkad akkor nem lehet gond.
Szerintem nézz körbe méret ügyileg, mert valószínûleg nagyobb az óvszer mint amilyen vastag vagy.
Engem úgy szorít, h erõlködnöm kell, h ráhúzzam, utána meg majd ketté roppantja a farkam. Haver, vagy valami gigantikus gumit vettél, vagy mégis gond van a vastagsággal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! ezek szerint ez tényleg nem normális? úgy értem h a gumi alapból nem így mûködik hanem mindenképp csúszkálás nélkül a helyén marad ha jó? egyébként mindig hátrahúzom a fitymát, de pont ez az, hogy mikor kihúzom akkor a súrlódás miatt visszacsúszik valamennyit és megy vele a gumi is... ezt megoldja ha kisebb gumit veszek?

Lehetséges úgy fogamzásgátlót használni, hogy a szüleink ne tudjanak róla?

Ez azért fontos, mert nem érzem úgy, hogy olyan lenne a szüleimmel a kapcsolatom, hogy közük legyen a "szexuális életemhez"!

Legjobb válasz: Szerintem ez több mindentõl is függ: 1. hány éves vagy, jársz-e nõgyógyászhoz 2. hogy hogyan rejtegeted... :) Legcélravezetõbb az õszinteség, mindenképp.

Szerintem ez több mindentõl is függ: 1. hány éves vagy, jársz-e nõgyógyászhoz 2. hogy hogyan rejtegeted... :) Legcélravezetõbb az õszinteség, mindenképp.
Ha esetleg besikerülne valami akkor se lenne közük hozzá???Biztos megtudnád azt is oldani egyedül ügye?
Az en anyukam sem tudja.
Örülök az ilyen anyuci pici lányiknak, gondolom kb 14 éves lehetsz. Ha majd összejön a babuci meg dobod bele a kukába, mint általában az ilyenek.....sztem anyukáddal nyugodtan megbeszélhetnéd, bajod nem lesz, legfeljebb ráerõltetsz a pasidra egy gumit.
Háááát, elmehetsz nõorvoshoz a tudtuk nélkül írhat fel neked gyógyszert nem kell aláírás de mondjuk 3 havonta veszel tablettát az nem kis pénz (nekem pl 6700) de hát minõségtõl függ én a legújabbat legerõsebbet szedem de majd a doki írja fel milyenre van szükséged. Ha van ennyi pénzed megtudod venni magadnak. De aztán egyszer anyukád megtalálja...célozgass rá hogy mit gondolna ha megértõ mond el neki mire készülsz ne maradjon titokban
Persze hogy lehet ne viccelj már! én is zgy szedem! a doki soha sem kért semmi féle szülõi beleegyezést pedig nem vagyok 18 még. az én anyum se értené meg és nem volt más lehetõségem. egy részrõl õt hibáztatom emiatt hogy így titkolóznom kell elõtte, hiszen szeintem nem én vagyok az egyetlen 17 éves aki lefekszika barátjával...
Nem, mivel a notebookon nincs videó bemenet.

Laptopon lévő, recovery partición helyezkedő operációs rendszert lehetséges másik számítógépen használni, az-az mondjuk egy dvd-re kimenteni, úgy hogy az boot-oljon is?

Hogy miért? Mert a laptophoz kapott rendszert gyaxilag megvettem, és más számítógépen nem akarok másoltat használni.

Lehetséges olyan, hogy az 1 éve felírt és bevált foggátló (Gracial) már nem úgy hat a szervezetemre? 11 hónapja kezdtem el használni, eddig semmi gond nemvolt. Pár napja barnás folyásom van és a 11 szemnél tartok.

Legjobb válasz: Szerintem nem a tabitól van, nekem is volt ilyen egyszer, nagyon megijedtem, egybõl arra gondoltam, hogy biztos vmi polip vagy méhnyakrák. De egyik sem volt, csak "meghülyült" a szervezetem. Ez nekem kb 1,5 éves tabiszedés után volt, és azóta sem volt ilyen. (kb egy éve) De ha nagyon aggódsz, kérdezz rá a nõgyógyásznál, jobb biztosra menni, mint itt kérdezgetni, hisz senki sem tudhatja így látatlanban! :) (Rem semmi komoly!!!)

Szerintem nem a tabitól van, nekem is volt ilyen egyszer, nagyon megijedtem, egybõl arra gondoltam, hogy biztos vmi polip vagy méhnyakrák. De egyik sem volt, csak "meghülyült" a szervezetem. Ez nekem kb 1, 5 éves tabiszedés után volt, és azóta sem volt ilyen. (kb egy éve) De ha nagyon aggódsz, kérdezz rá a nõgyógyásznál, jobb biztosra menni, mint itt kérdezgetni, hisz senki sem tudhatja így látatlanban! :) (Rem semmi komoly!!!)
Lehet, hogy csak összeszedtél valamit, menj dokihoz! Én 4 és fél éve szedem a Gracial-t és maximálisan meg vagyok elégedve vele!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!