Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges úgy esni, hogy (4 db)

a lehetetlen nem létezik.
A lehetetlen és a lehetséges összeér és megszületik a lehetségtelen :D Barney voltam :D
én Jézusnak nevezném.
ha ge.cis az ujja, akkor igen
Hát, ha így az leszel, nevezd el David Copperfieldnek, mert más a méhedbe így nem tud beszabadulni.
te vagy rá az élõ példa.
OSTOBA EMBEREK, és itt nem a kérdezõre gondolok! Mindenki mondja a hülyeségét, hogy jajj így ribanc, úgy ribanc, terhes, ezzel volt az éjjel, de amikor egy tapasztalatlan lány feltesz egy kérdést, hogy ne legyen késõbb ebbõl baj, akkor már azt is ki kell figurázni! Szomorú hogy a mai embereknek semmi sem jó! Egy igennel vagy egy nemmel el lehetett volna intézni az egészet..miért kell f*szulni?:O
igen, de készülj fel, hogy 99%h h 5-ös ikrek lesznek:D Szopacs
a sperma már levegõ útján is terjed, és már azok is teherbe tudnak esni akik megkérdezik, hogy mitõl lehet :)
hehehehe :'DDDD bioszkönyv <3
Igen.
az a baj, hogy azok lesznek terhesek akik nem akarnak gyereket a kérdésedre felelve iszonyat kicsi az esély de lehetséges

Lehetséges úgy teherbe esni, hogy az aktus után következő napon megjön a menzesz, ami normális mennyiségű?

Az aktus 3 hete volt, viszont a 2. hétt?l minden van: alhasi fájdalom, mellfeszülés, hányinger, h?emi (mind folyamatosan)?

Legjobb válasz: Ha másnap megjött a menzeszed nem sok esélyt látok a terhességre.Csinálj egy tesztet a magad megnyugtatására,vagy kérj egy vizeletvizsgálatot az 100%-os választ ad!

Ha másnap megjött a menzeszed nem sok esélyt látok a terhességre.Csinálj egy tesztet a magad megnyugtatására, vagy kérj egy vizeletvizsgálatot az 100%-os választ ad!
Az kizárt, hogy akkor - a menszesz elõtti napon - teherbeestél volna, szerintem. Esetleg rá 2 hétre történhetett olyan aktus, amitõl esetleg. A tünetek stimmelnek, viszont a menszesz "jövetelének" is lehetnek a jelei. Tesztelj most és egy héttel késõbb (a várható menszesz körüli idõben).
Ha puhul a jancsika akkor bizony kifolyhat.
Kifolyik, és hová? A barátodra..onnan már nem fog felkerülni a méhedig..
Igen.
Ha lekókad benne a fiú, akkor kifolyhat. Ha nem akkor kizárt.
Miért nem volt hasznos a válaszom?:O Csak engem pontoztak le..pedig igazat írtam. Na, törjön el a kezetek!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat srácok lányok

A barátnőm beetetett, hogy teherbe lehet esni wc deszkától, meg tárgyaktól. Ugye nem lehetséges ez?

És megilyedtem mivel szabályos a menstruációm lassan fél éve és most megjött 5 nappal el?bb igaz csak pár csepp. Beparáztam ugye nem vagyok terhes? Mert van egy " igénytelen " bátyám és félek hogy valami volt a kilincsen, wc-n és én úgy önkielégítettem. Ugye feleslegesen parázok? Mindenki beetetett. egy (kis) lány.

Legjobb válasz: Jól gondolod, etetnek, ez baromság adj a barátnõd kezébe egy felvilágosító könyvet, vagy mondd el neki te, hogy milyen sötét dolgokat állít

Jól gondolod, etetnek, ez baromság adj a barátnõd kezébe egy felvilágosító könyvet, vagy mondd el neki te, hogy milyen sötét dolgokat állít
A kérdező hozzászólása: én lehetetlennek tartom, tudom hogyan mûködik a teherbeesés de félek. Segítsenek.
Szia! Lehet hogy te kislány vagy de a barátnõn egy Nagy Buta gyerek! És fogalma sincs a sex-rõl és a teherbe esésrõl!! Ne aggódj!
én vagyok Köszönöm én is így gondolom, mert tudom hogy sokaknak évek kellenek a babához, meg sok mindennek psszolnia kell. Csak kicsit megrémísztett mivel olyan igénytelen a tesóm és el tudom kébzelni hogy maradt valami a wc csészén, kilincsen én belenyúltam és önkielégítettem. Azért köszönöm! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!