Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges és ha (790 db)

Tetoválás sima tu vel lehetséges? és ha igen hogyan?

hogy tudom eltálálni a megfelelöméjséget?

Legjobb válasz: hát... lehetségesnek lehetséges (börtöntetkókat így csinálják, csak nem tûvel hanem pengével) de nem túl egészséges..

hát... lehetségesnek lehetséges (börtöntetkókat így csinálják, csak nem tûvel hanem pengével) de nem túl egészséges..
A kérdező hozzászólása: és pengével hogy ?

Lehetséges? És ha igen, akkor hogyan?

Az lenne a kérdésem hogy mkv videó fáljból hogyan tudok avi-t csinálni,konvertálni úgy hogy ne legyen min?ség romlás. Vagy egyáltalán lehetséges?

Legjobb válasz: Lehetséges. Beírod google-ba, hogy "mkv to avi converter" és kidob néhány programot amivel áttudod konvertálni. pl. ilyet: http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=.. A minõség pedig csak rajtad áll, hogy milyen minõséget állítasz be, de általában van némi minõségromlás, ez sajnos elkerülhetetlen.

Lehetséges. Beírod google-ba, hogy "mkv to avi converter" és kidob néhány programot amivel áttudod konvertálni. pl. ilyet: http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=.. A minõség pedig csak rajtad áll, hogy milyen minõséget állítasz be, de általában van némi minõségromlás, ez sajnos elkerülhetetlen.
A kérdező hozzászólása: tapasztalatból mondod? használtad már a programot sikeresen?

Facebookon megszeretném nézni azt hogy az ismerősömel miket irtam de úgy hogy elejétől a végéig lehetséges? és ha lehetséges akkor hogyan? 200000 irtunk

Legjobb válasz: Visszagörgeted, vagy rákeresel kifejezésekre. A Facebook sok mindenre jó, de nem mindenre. A csevegés lebonyolításához még mindig jobb egy direkt erre kifejlesztett programot használni, különben egy idõ után az elõzményeket nem fogod tudni visszakövetni.

Visszagörgeted, vagy rákeresel kifejezésekre. A Facebook sok mindenre jó, de nem mindenre. A csevegés lebonyolításához még mindig jobb egy direkt erre kifejlesztett programot használni, különben egy idõ után az elõzményeket nem fogod tudni visszakövetni.
A kérdező hozzászólása: Elég sokáig fog kellenem görgetni hehe :) szóval valami más tipp?
Egyszeru: ramesz az fb telefonos verziojara geprol (m.facebook.com) ramesz az uzenetre, jobb klikkelsz a "Regebbi uzenetek betoltese" -> megnyitas uj oldalon es az uj oldalon a "Start=" utan beirod honnan akarod olvasni. Pl ha Start=100 akkor a 100. lesz az utolso uzenet amit meg fog jeleniteni es onnan kattingatva jutsz elobbre (99, 98, 97 stb) nincsmit.:)

Fogamzásgátló mellett teherbe esni? Mit gondoltok erről, lehetséges, és ha megtörténik, akkor is van megvonásos vérzés? És arról mit tudtok, hogy a tabletta hatását csökkenti a grapefruit?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetséges, csak nagyon kis eséllyel. Mi a tökéletes védekezés mindentõl? Az önmegtartóztatás!

Persze hogy lehetséges, csak nagyon kis eséllyel. Mi a tökéletes védekezés mindentõl? Az önmegtartóztatás!
Én úgy estem teherbe, hogy soha egyet sem felejtettem el bevenni, aggályosan ügyeltem rá, hogy ki ne maradjon, mindig volt plusz pótlevél a pénztárcámban is. Mondjuk ehhez ismerned kellene engem, eszedbe sem jutna, hogy akár egyszer is elfelejtettem volna a bogyót.Mégis teherbe estem, még a doki is csodálkozott. Gondolom te is tudod, hogy a tabletta nem 100%-os védelmet nyújt, még akkor sem, ha nem hagysz ki szemet, vagyis ha mindet beveszed is beleeshetsz a hibahatárba (láss engem). Igaz az a baba nem maradt meg, de õ volt az 1% esély a fogamzásgátló melletti teherbeesésre.
a grepi számos gyogyszerrel utheti egymást, mivel olyan anyagokat tartalmaz, amelyek gyorsítják bizonyos májenzimek mukodését ---- tehát azon anyagok lebontását is gyorsítják, amelyekért ezek az adott enzimek a felelosek ---így pl. néhány antidepresszáns, paracetamol, fogamzásgátlo hormonkészítmények..... ezeknek nohet a pillanatnyi toxicitásuk (hirtelen változik a koncentráciojuk a vérben), hamarabb lebontodnak--csokken a hatásuk. a legbiztosabb grepivel és citrusfélékkel Nem bevenni a gyogyszereket, egy laikus nem tudja, mely gyogyszereket befolyásolhat. nem kell, hgoy baj legyen, de elofordulhat. a fogamzásgátlo esetében pl. a tabletta bevétele elott és után 2 orával legalább kerulném a grepit...hasonlo a helyzet pl. az orbáncfuteával. nem tul gyakran fordul elo, hogy teljesen hatástalanítja, de számolni kell ilyesmivel is. ugyanugy az alkohol, drogok, stb. használata is rizikos. ismerek lányt, pont ma szult-tablettát szedett, de mellette ivott, és foleg drogokat is használt...szerencsére jol vannak:) nem ijesztgetni szeretnék, csak leírtam, a tabletta véd, biztonságos, de tudni kell, hgoy gyogyszer és nem cukorka:) ))) egy egészségugyis:)
Nem csökkenti a hatását. Teherbe lehet esni fogamzágátló mellett is, persze, csak nagyon kicsi rá az esély. De tudod: "A legjobb fogamzásgátlási módszer a tea. Nem elõtte, nem utána, hanem helyette.".
Nem tudom, ezt a grapefruitos dogot honnan szeded. Nincs 100%-os fogamzásgátló módszer. Tabletta mellett is teherbe lehet esni. Igen nagy a bizonsága, 99% fölötti, de ez is azt jelenti, hogy évente 100 nõbõl kb egy teherbe esik tablettaszedés mellett.
Lehet teherbeesni fogamzásgátló mellett, ha valaki nem szedi rendesen.Én nem hiszek abban, hogy ha valaki minden nap beveszi, és szedi, ahogy kell, akkor terhes lehet.Az más, ha idõnként elfelejt egy-két tablettát, és utána csodálkozik.Csak ezt elfelejtik mondani az így teherbe esett nõk.Olyan van, hogy bizonyos gyógyszerek (antibiotikumok stb) csökkentik a hatásosságát.És hasmenés, hányás esetén elõfordulhat, hogy nincs ideje felszívódni.Ilyenkor máshogy is védekezni kell, mert nem 100%-os a védelem.Nekem egyszer azt tanácsolta a nõgyógyász, hogy ha nagyon lerövidül a vérzésem, menjek el hozzá, mert lehet, hogy telítõdtem a gyógyszerrel, és pihentetni kell.Én 17 éves koromtól 27 évesig szedtem, mégsem lettem terhes soha.Ma a legmegbízhatóbb módszer a védekezésre.Az egyik barátnõm is ezt mondta, hogy már pedig õ fog.gátló mellett lett terhes.Na ja!Kiderült, hogy akkor vette be , amikor épp eszébe jutott.Ennyit errõl.
A Fogamzásgátlás topicot fejeltsd el, oda csupa tájékozatlan tini ír.
Jó olvasni, hogy mindenki boldog :) Azért leírnám, amit tudok a tabi-terhesség-vérzés témáról.Ha terhes vagy, akkor tabi mellett is ugyanúgy elmarad a vérzés, mint rendes menstruáció esetében.Kivételek mindig vannak, de átlagban ez történik.Ha máskor kételyeid lennének csinálj tesztet.Tabletta mellett is hiteles lesz a teszt, csak teljesn el az a bûvös 14 nap az együttlét után.
A kérdező hozzászólása: 12:13 szorítok, h úgy legyen. nekem holnap kezdõdnek a placebók...szombaton kell beteg legyek... az elmúlt 3 hónapban végig aggódtam, hogy nincs-e baj. remélem megjön. sose lesz szombat
12:23 vagyok. Miért Kedves Kérdezõ, akkor neked is vannak tüneteid?
A kérdező hozzászólása: nincsenek, de lassan hipohonder leszek. én a grapefruit miatt aggódom, mert ezelõtt3 hónappal, mikor nem tudtam még az esetleges kölcsönhatásról, ettem belõle. na és(bár tudom, hogy gyógyszer mellett elvileg nincs peteérés)ahhoz hasonló tüneteim voltak, s pont a ciklusom 13 és 15 napján voltunk együtt a párommal. így megapara vagyok, azóta persze megjött. de mégis aggódom. neked milyen tüneteid vannak?
Mi is peteéréskor voltunk együtt, aztán rá 6-7 napra volt 2 napig véres, rózsaszínes folyásom (inkább csak a WC papíron), aztán jött a petefészek szurkálás, utána a menstruációs görcs érzés, illetve hogy mostanában érzékeny a mellbimbóm és szoptatáskor méhösszehúzódás szerû érzésem van, pedig korábban nem volt. A szagokat kilóméterekrõl megérzem és a kajához is máshogy viszonyulok. Szóval én ezért vagyok megijedve :( Remélem csak a gyógyszer mellékhatása.
A kérdező hozzászólása: hát szorítok neked, hogy csak az legyen... nekem is abban a hónapban volt minden hasszurak, patti, görcs, feszülõ mell menzi elõtt... aztán elmúlt szépen minden. nem lett érzékeny a mellem, nem nõtt, eresedett, barnult, hányinger sincs, szagérzékenység se, folyás se, szédülés, émelygés se, és fáradt se vagyok, vasas íz sincs a számban... mi szokott még lenni?. na szóval, csak a mega para, s talán egy kicsit beképzelt fokozott nyáltermelõdés:-? istenem mennyit félünk... szorítok, majd írj, ha nem nagy gond:) én is megírom
Örülök, hogy nem vagyok egyedül. Mindenképp megírom az eredményt. Én is szorítok.
én határozottan mondom hogy lehet, bizonyítéka a 4 éves öcsém, aki a gyógyszer mellett is jönni akart :)
A kérdező hozzászólása: 12:54-es anyuka, akinek megígértem, h írok, ha megjön, hát örömmel tudatom, hogy megjött... mostmár3dszor azóta, mióta volt az amit meséltem... szóval, mostmár úgy döntök megnyugszom...de neked szorítok ezerrel
Szia! Nekem válaszoltál nemrég. Már én is írni akartam, hogy tegnap megjött. Szóval mindenkivel minden oké :) Mégis csak jól mûködik ez a fogamzásgátló.
Köszi szépen:)
Én is szedek most fogamzásgátlót szoptatás alatt, és már egy hete terhes tüneteim vannak. Nagyon ijesztõ. Nem akartam még kistesót és nagyon figyeltem a gyógyszer szedésére (bár hasmenésem lehet volt, már azt sem tudom...) Mivel a gyógyszer és szoptatás miatt rendszertelen lehet a menstruáció, ezért fogalmam sincs, mikorra kellene megjönnie, de a hétvégén tesztelek. Remélem nem esek bele abba a kis százalékba.
A kérdező hozzászólása: én ugyanerrõl az oldalról, csak már témakörbõl, ott írták, hogy befolyásolja. ezért rémültem kicsit meg.
A kérdező hozzászólása: Bingo! ott találtam. gondoltam, mivel elég sok dolognak utánakérdeztem, hogy ne legyek tudatlan, pár kétségbeesettnek segítek, ha tudok, s akkor olvastam ezt a kiírást. na ennyi kellett, hogy beinduljon a képzeletem....
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm utolsó... eddig minden orvos azt mondta, h nem ismer ilyen interakciót, de én valahogy nem tudtam megnyugodni. eddig én se tudtam, és sajnos fogyasztottam ezt a gyümölcsöt. ha nem nagy kérés arra tudnál válaszolni, hogy ha véletlenül bekövetkezne a terhesség bogyó mellett, akkor a megvonásos vérzés is kimarad? csupán azért érdeklõdöm, mert ezelõtt3hónappal fogyasztottam grefet, azóta mindig megjött, de azóta aggódom is mint az állat. s lassan oda kerülök, hogy már beképzelek tüneteket s hasonlók. megköszönném ha segítenél.
Nekem tavaly 2 ismerõsöm is fogamzásgátló mellett esett teherbe. Egyikük csak úgy, a másik lány abbahagyta az egyiket, és elkezdett szedni egy másik fajtát, ami valószínûleg nem igazán fejtette ki a hatását. Szóval igen, lehetséges.
Szia! Én is megkérdeztem ezeket a nõgyógyászomtól, amikor felírta a gyógyszert, azt mondta, ha rendesen szedem, mindig ugyanabban az idõben (mert alacsony hormontartalmú gyúgyszert írt fel) és nincs hasmenésem, hányás, stb (amik gyengítik a hatást SZINTE lehetetlen teherbeesni. A megvonásos vérzésrõl is kérdeztem, azt mondta, hogy mivel egy terhesség hatalmas hormonváltozással jár, a vérzés ugyanúgy elmarad, mint a menstruáció.
Én is úgy tudom, hogy lehetséges, de nem túl gyakori. Volt olyan ismerõsöm aki így esett teherbe.
A kérdező hozzászólása: 07:29 neked elmaradt a menstruációd onnan jöttél rá, hogy az vagy? csak kérdem, hogy bogyó mellett h jöttél rá, és mit szedtél? a többieknek köszönöm, s ha nem nagy kérés leírná az aki nem írta, h elmaradt-e a menstruációja és mit szedett?
Unokatesóm is gyógyszer mellett lett terhes. Pár órát ki kell hagyni a tabletták és a graperfruit között.És nem szabad sok grapet enni/inni.
07.29 vagyok. Nekem idõben megjött, de csak az elsõ nap (barna pecsételés), utána semmi, ezért gondoltam, hogy valami nem stimmel. Mentem a dokihoz, és kiderült, hogy terhes vagyok. Aztán a 6. héten elhalt a terhesség. Még azt sem tudtam, örüljek, vagy szomorkodjak, mert akkor, ott nem akartunk babát. Végül a természet megoldotta. Utólag már sajnálom (egy éves a fiam), de tudom, hogy valószínû azért ment el, mert nem lett volna egészséges.
A kérdező hozzászólása: utolsó szomorúan olvastam amit írtál... sajnos az ilyen dolgok még ha nem is akarja az ember a babát, megvisel... de gratulálok a fiadhoz. nõjjetek nagyra.
A kérdező hozzászólása: utolsó köszönöm a hozzászólásod, s h leírtad amit tudsz. tudod az van, h az ember mindig attól retteg, h õ lesz az a kivétel, akinek nem marad el a vérzése, ha netalán teherbe esne a tabi mellett. na így vagyunk itt egy páran is. azért köszönöm az infot:)

Festett fekete hajamat szeretném az eredeti sötétbarna színére leszivatni. Ez lehetséges? és ha leszívják kell még ráfesteni egy barna színt vagy egységes lesz a leszívás után?

Legjobb válasz: Szia! Hát ha fodrásszal csináltatod akkor lehet hogy 9-es oxiddal szépen kitudja világosítani a feketét. Bár az attól függ hogy már hány réteg fekete festés van a hajadon mert ha már 1 éve vagy fekete és akkor max festetted 1 évben 5x-6x akkor nehezebben világosítja. Bár tapasztalat hogy ha a feketét szívatjuk akkor elõször ilyen csúnya vöröses árnyalatú színe lesz :S

Szia! Hát ha fodrásszal csináltatod akkor lehet hogy 9-es oxiddal szépen kitudja világosítani a feketét. Bár az attól függ hogy már hány réteg fekete festés van a hajadon mert ha már 1 éve vagy fekete és akkor max festetted 1 évben 5x-6x akkor nehezebben világosítja. Bár tapasztalat hogy ha a feketét szívatjuk akkor elõször ilyen csúnya vöröses árnyalatú színe lesz :S
Olyan mint az eredeti sose lesz csak ha lenöveszted. Vagy leszívatod és nagyon hasonlóra befesteted de ez borzasztó sok idõ mire egyenletes színe lesz
A kérdező hozzászólása: több éve van feketére festve, az elmúlt fél évben barnára volt festve, hogy világosodjon, de ez nem volt jó mert már nagyon nagy volt az eredeti lenövés, a fekete meg nem világosodott. ezért 1 hónapja megint fekete lett, de nagyon nem szeretem és 1 hét múlva lesz tablófotózásom, arra azért egyenletes szín kéne. akkor ezt nem lehet megoldani?
A tablóra még nem biztos, hogy szép lesz, fõleg, hogy legutóbb megint feketére lett festve.

Külföldről szeretnének utalni nekem magyar bankszámlára? Ez lehetséges? És ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Megadod a küldõnek a bankod nevét, és az IBN számodat. Ezt a bankkivonaton megtalálod. Erre a számlára küldjék a pénzt. Arra számíts, hogy csak forintban kapod meg, és az átváltásért elég sok pénzt levonnak. Csak akkor kapod valutában, ha nyitsz egy devizaszámlát és arra jön a pénz.

Megadod a küldõnek a bankod nevét, és az IBN számodat. Ezt a bankkivonaton megtalálod. Erre a számlára küldjék a pénzt. Arra számíts, hogy csak forintban kapod meg, és az átváltásért elég sok pénzt levonnak. Csak akkor kapod valutában, ha nyitsz egy devizaszámlát és arra jön a pénz.
A kérdező hozzászólása: Értem! Én forintot kell kapjak. Tõlem vonnak le?
A fentieken túl még a bankod SWIFT kódját is add meg. Van olyan bank, ahol van költsége a bejövõ nemzetközi átutalásnak, ezt a saját bankod honlapján nézd meg, illetve ez azon is múlik, hogy hogyan küldik a pénzt.
Csak nem Nigériába adnál el valamit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nem Nigéria! :)

Ez lehetséges? És ha igen, hogyan?

Énekelek,és szeretnék egy stúdió min?ség? mikrofont,már i is néztem,ami szerintem árban és tudásban is megfelel(ha nem értetek egyet,írjátok meg!!). Ez lenne az:

Legjobb válasz: Valószínû hogy lehet géphez kötni,de szerintem egy ilyen dologhoz úgy érdemes hozzáfogni,ha van minden eszköz amire szükség van,mert szerintem az nem lesz kb semmi hogy rádugod a gépre a mikrofont és énekelsz,oda kell erõsítõ és stúdió mixer,de csak így tudom,nem biztos.

Valószínû hogy lehet géphez kötni, de szerintem egy ilyen dologhoz úgy érdemes hozzáfogni, ha van minden eszköz amire szükség van, mert szerintem az nem lesz kb semmi hogy rádugod a gépre a mikrofont és énekelsz, oda kell erõsítõ és stúdió mixer, de csak így tudom, nem biztos.
Nem, nem tudod géphez kötni. Kell keverõ, elõfok. Ezen kívül, hogy értelme is legyen kell egy jó hangkártya, normális lehallgatóeszköz és normálisan szigetelt, csillapított szoba. Harmadrészt meg rengeteg gyakorlat, hogy tudd is mit csinálsz, mert anélkül szar lesz a felvétel. Ezek nélkül semmivel sem vagy elõrébb, mint egy 200 ft-os tesco mikrofonnal.
A kérdező hozzászólása: Nem ilyet vettem, hanem samson g-tracket.Nagyon-nagyon jó, csak ajánlani tudom, persze csakis úgy, hogy pop filtert is veszel hozzá..:)

Gipszkartonból szeretnék a plafonra virág formát, és abba a spotokat. Lehetséges? És ha igen hogyan? Link esetleg? Vagy olyan linket ahol vannak olyan képek, hogy milyen gipszkarton alakzatok vannak?

Legjobb válasz: Igen, nekem a konyhában és szobában van ilyen, de mikor a ház épült így lett a villany szerelve. Utólag megcsinálni, elég nagy mûvelet, könnyebb volna, ha pl egy valamilyen formában volna több spot, de így hogy különállóak a virágok, nem lehet õket összekötni mert ronda lenne, hanem külön kell farigcsálni fúrni. Nem tudom mennyire vagy jártas villanyszerelésben, de én szakemberre bíznám.

Igen, nekem a konyhában és szobában van ilyen, de mikor a ház épült így lett a villany szerelve. Utólag megcsinálni, elég nagy mûvelet, könnyebb volna, ha pl egy valamilyen formában volna több spot, de így hogy különállóak a virágok, nem lehet õket összekötni mert ronda lenne, hanem külön kell farigcsálni fúrni. Nem tudom mennyire vagy jártas villanyszerelésben, de én szakemberre bíznám.
Én gipszkartonozással foglalkozom, és igen, meglehet csinálni a virágformát, és még több tucat variáciot.Elvileg 1nap alatt meg van a szerkezet és a kartonozás, plussz 1nap a leglettelése.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!