Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges Hogy valaki fog (14 db)

Lehetséges, hogy valaki a nyugdíjig hátra lévő időt úgy akarja kivárni, hogy pl egy évre kiíratja magát táppénzre? (58 éves) Nem fog emiatt csúszni az egész? Ha semmi baja nincs, dokit nem ellenőrzik?

Legjobb válasz: Azért ennél bonyolultabb a dolog.6 héten túl már felölvizsgálat is van, nem csak 1 orvos dönt.Ehhez tüneteket is kell produkálni.

Azért ennél bonyolultabb a dolog.6 héten túl már felölvizsgálat is van, nem csak 1 orvos dönt.Ehhez tüneteket is kell produkálni.

Volina fog. Gátlót írt fel az orvosom! Rá van írva, hogy asztmás rohamot is okozhat, ez nekem pláne kellemetlen, mert asztmás vagyok! Lehetséges, hogy ettől rohamom lesz? Van valaki, aki asztmás és ezt a bogyót szedi?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Amikor elkezdtem az antidepi szedését, még két napot vártam vele, mert lehetséges mellékhatásként annyi minden volt feltüntetve, éppen csak az nem hogy macskát fogok fialni, és annak kutya lesz a keresztapja. Na ezt csak viccnek szántam így szombat este. Úgy voltam vele rosszabb már nem lehet a helyzetem elkezdtem szedni. Egyetlen egy negatív mellékhatás jelentkezett nálam, hogy álmosabb voltam két hétig, de a napi három rohamom elmulasztotta. Tehát a lehetséges, még nem azt jelenti, be is következik. De mivel asztmás beteg vagy felhívnám az orvost és megnyugtatás képpen megkérdezném õt magát a helyzetrõl. Mert tudat alatt benned van a félsz, hátha a gyógyszertõl rohamot kapok mi lesz. És az is kiválthat ám asztmás rohamot, ha bepánikolsz, holott a gyógyszernek semmi köze hozzá. Remélem segítettem.Szép estét neked!

Kedves kérdezõ! Amikor elkezdtem az antidepi szedését, még két napot vártam vele, mert lehetséges mellékhatásként annyi minden volt feltüntetve, éppen csak az nem hogy macskát fogok fialni, és annak kutya lesz a keresztapja. Na ezt csak viccnek szántam így szombat este. Úgy voltam vele rosszabb már nem lehet a helyzetem elkezdtem szedni. Egyetlen egy negatív mellékhatás jelentkezett nálam, hogy álmosabb voltam két hétig, de a napi három rohamom elmulasztotta. Tehát a lehetséges, még nem azt jelenti, be is következik. De mivel asztmás beteg vagy felhívnám az orvost és megnyugtatás képpen megkérdezném õt magát a helyzetrõl. Mert tudat alatt benned van a félsz, hátha a gyógyszertõl rohamot kapok mi lesz. És az is kiválthat ám asztmás rohamot, ha bepánikolsz, holott a gyógyszernek semmi köze hozzá. Remélem segítettem.Szép estét neked!
Hát ha rá van írva, akkor nyilván lehetséges. De hihetetlen, hogy vki el tudja olvasni a tájékoztatót, ez ritka dolog):) De szerintem hívd fel az orvosod, és kérdezd meg tõle, lehet-e probléma.
Az csak azt jelenti h volt akinél okozott (vagy rohama volt a gyógyszer szedése alatt, és nem lehetett bizonyítani h nem a gyógyszertõl van) Néhány gyógyszerre azt is ráírják h hány százalékban :) na de biztos ami biztos azért hívd fel az orvost, csak a megnyugvás végett.
Kisfiam asztmás és van olyan, kimondottan az asztmára kapott gyógyszere, ami mellékhatásként asztmás rohamot okozhat :=)! Nem hittem a szememnek, amikor elolvastam! De évek óta szedi és szerencsére nincs semmi baja. Szerintem te is nyugodj meg, kérdezd meg az orvosodat és ha javasolja, nyugodtan kezdd el szedni.

Lehetséges az, hogy valakinek egész életében nem lesz kapcsolata? Lehet, hogy sosem fogok megfelelő partnert találni? Ti ismertek olyat aki egész életében nem találta meg az igazit?

Legjobb válasz: A megfelelõ és az igazi között azért van egy árnyalatnyi különbség. Fogd fel úgy, hogy neked legalább van esélyed, idõd keresgélni, nem kell pl. a frontvonalra menned még akkor is ha már szeretsz valakit. Szerintem az rosszabb lenne, úgyhogy mielõtt kesergésre adod a fejed, próbálj egy kicsit pozitívabban gondolkodni, mert ez növelheti a pártalálási esélyeidet is.

A megfelelõ és az igazi között azért van egy árnyalatnyi különbség. Fogd fel úgy, hogy neked legalább van esélyed, idõd keresgélni, nem kell pl. a frontvonalra menned még akkor is ha már szeretsz valakit. Szerintem az rosszabb lenne, úgyhogy mielõtt kesergésre adod a fejed, próbálj egy kicsit pozitívabban gondolkodni, mert ez növelheti a pártalálási esélyeidet is.
Hát, ha valaki ilyen hülye...Hát úgy kell neki.Én sajnálni tudom az itt felgyülekvõ 20 körülieket vagy felettieket is ezért.És még bemagyarázzák maguknak, hogy ez a helyes... De az õ nyomoruk, nem az enyém.
Az sokkal nagyobb szívás, ha volt már olyan, hogy úgy érezted, megtaláltam az igazit, de mégis elveszítetted. Onnantól kezdve azért nehezebb az ügy, mert lesz egy igen magas mércéd, már nem fogod beérni olyannal, aki pusztán "megfelelõ" de megközelítõleg sem tudod úgy szeretni mint a régit. Szóval az még a jobbik eset, ha eddig MÉG nem találtad meg ellenben azzal, amikor már egyszer megtaláltad és már vége... Sajnos ez utóbbiakból ismerek párat, akik ugyan megházasodtak, gyereket szültek, de még idõs korukban is a régi szerelmükön merengtek. Félek, hogy én is közéjük fogok tartozni, de azért bízom a sors kegyességében.
Én is ugyan így vagyok vele :( 18 éves vagyok, de még soha nem volt barátom... bár volt már olyan, hogy egy srác próbált felém közeledni, de valahogy nem találom az igazit, és elég béna vagyok ilyen ügyekben, sokszor csak késõbb jövök rá, hogy érdekeltem volna a srácot, vagy csak a barátnõim világítanak rá...
Nem, olyan nincs. Egyszer biztos megtalálod az igazit, csak valakinek nem olyan könnyû.

8 hónapja szoptatok, nem is jött még meg a menstruációm.2 hete folyamatosan ovulációs fájdalom szerűség van az alhasamban. Lehetséges, hogy ez valóban az, és hamarosan meg fog jönni?

1 hónapja szinte már csak reggel és este szoptatok, de lassan már így sem, mert rohamosan fogy a tejem sajnos.

Legjobb válasz: Lehetséges.Szedsz fogamzásgátlót?Én elõször a gyógyszert hagytam abba,és akkor jött meg,utána hagytam abba a szoptatást.

Lehetséges.Szedsz fogamzásgátlót?Én elõször a gyógyszert hagytam abba, és akkor jött meg, utána hagytam abba a szoptatást.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzasgatlot.

Ha van valakinek pl.2 millió Ft Diákhitele, attól még lehetséges, hogy törleszteni tudjon egy házat, ha munkát talál? Nem veszélyes ez? Meg fog tudni élni?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mennyit fog keresni. A férjem speciel így csinálta. Ugye a diákhitel max törlesztõje a nettó fizud 10%-a. A férjem mondjuk egy picivel többet törlesztett, hogy hamarabb lejárjon. A lakáshitelünk már az egekben, én még gyeden, de azért bírjuk fizetni. Szerintem nem lehetetlen. Jövõ januárban jár le a diákhitel, kb. 5 év alatt fizeti vissza.

Attól függ, hogy mennyit fog keresni. A férjem speciel így csinálta. Ugye a diákhitel max törlesztõje a nettó fizud 10%-a. A férjem mondjuk egy picivel többet törlesztett, hogy hamarabb lejárjon. A lakáshitelünk már az egekben, én még gyeden, de azért bírjuk fizetni. Szerintem nem lehetetlen. Jövõ januárban jár le a diákhitel, kb. 5 év alatt fizeti vissza.
Lehetséges, de ehhez az kell, hogy jó állást találjon jó fizetéssel, valamint jól mérje fel a helyzetét és annak függvényében vegyen fel lakáshitelt. De leginkább nem kellene felvenni két milla diákhitelt.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Várok még válaszokat!
Miért a 2 millió diákhitel? Inkább dolgozni a tanévek alatt. Simán lehet dolgozni egyetem mellett. Nem jó ám úgy indítani az életet, hogy többmilliós adóssága van valakinek. Fõleg, hogy nem is biztos, hogy talál munkát. Mai Magyarország... Amúgy ha a fizetés nagyon magas, akkor persze lehet úgy lakáshitelt felvenni, sõt törleszteni is. Ehhez olyan szakma kell, és gyorsan egy nagyon jó munkahely a diploma után. Igen lehet. De tök hülyeség. Az ilyen dolgoktól robbant ki a válság 2008-ban.
Tuba Gyula konkrétan tavaly október óta van ott, teljesen kezdõ, biztos, hogy õt akarod?
Vagy már szültél is nála? Talán félreértettem. :)
A kérdező hozzászólása: Szia, igen nála született a kislányom márciusban. nagyon lelkiismeretes volt, figyelt ránk, õ személyesen ment ki az apukához, hogy megszületett a kislánya, elsõként gratulált neki. pontosnak és precíznek ítélem meg, olyan varratokat csinált nekem, hogy szülés utáni délután a vendég "stokin" üldögeltem :) HA második babám lesz, csak nála vagyok hajlandó szülni. Jah és apuka nem tudott bent lenni, ezért a doki törölgette a homlokomat, vizesruházott és itatott... minden tiszteletem az övé. lehet mondani, hogy új és még buzgó, de ha van olyan, hogy valaki orvosnak születik, akkor õ igen ! :)
Szia. Én is nála szültem a kisfiam augusztusban, nagyon meg voltam vele elégedve, és ha lesz kistestvér, szeretném én is nála szülni. Kedves aranyos, és még nincs elszállva magától. nagyon figyelmes.

Egy férfi, aki már túl van egy hosszú házasságon, gyerekeken, és már sok mindent megélt, és ezek után örül az egyedüllétnek, lehetséges hogy még egyszer úgy fogja gondolni hogy szívesen összeköltözne valakivel?

Vagy a rossz emlékek annyira elveszik a kedvét a férfiaknak,hogy ezek után inkább agglegény formában élik az életüket,attól függetlenül hogy van párkapcsolatuk.

Legjobb válasz: Ez túl sok mindentõl függ, nem lehet általánosítani. Van, akinek elég volt egy életre, van, aki szívesen lenne mással.

Ez túl sok mindentõl függ, nem lehet általánosítani. Van, akinek elég volt egy életre, van, aki szívesen lenne mással.
Ház ez költõi kérdés, de benne van a válasz. Lehet, hogyí egyszer ugy fogja gondolni vagy érezni, hogy jó lenne egy társ.Az idõ sok mindent begyógyit de meg is szépit.
Ez akkor nagyon valószínû, ha a hosszú házasságában is agglegény formában élte az életét.:) A hosszú agglegény életformát nehéz ugyanis levetkõzni általában késõbb. Az hogy nem akar elkötelezõdni, az inkább óvatosság kérdése.
Lehet, de a gyereknevelést biztosan nem kezdi elõlrõl.
Szerintem ez attól függ, ki lesz a következõ nõ az életében és az milyen hatást gyakorol rá.
Én nõ létemre szeretnék már oda jutni mint õ. :-)) Biztos vagyok benne, hogy nagyon boldog és nyugodt, békés élete van most így egyedül. :-) De viszont nincs már semmi ami visszatartaná az új együttélést egy másik partnerrel. Hiszen már nem lesz gyerek, vagy házasság, nem lesz ami kötelezõvé tenné az együttélést. Ha ilyen partnered van, hagyd, hogy élje ki az egyedüli nyugodt, szabad életét. Te nem tudom mennyi idõs vagy, nem hiszem, hogy egy fiatal, gyermekszülésre képes nõvel összeköltözne, újra apa lenne. Biztos nem. kapcsolatot, együtt járást már csak úgy vállalná be, mint valaha 20 éves korában. Kötetlenül, gyerek nélkül, gondtalanságban. Családalapítás nélkül.
Ezt az idõ dönti el. Minnél tovább van egyedül és megszokja a szabad életetet, a függetlenséget, annál kisebb rá az esély hogy valaha le akarja komolyabban kötni magát.
Tapasztalatom alapján valószínûbb hogy megszokta a függetlenséget és már nehezen tudna alkalmazkodni egy együttélés során. Az én párom is ilyen, de azért fogadtam el ezt a helyzetet, mert én is hasonlóan érzek, nem érzem úgy hogy szívesen összekötném valakivel az életem komolyabb formában.
Házasságban lehet szeretõt tartani, de agglegényéletet élni nem! Az agglegény élet azt jelenti, hogy a férfi ellátja saját magát, a háztartását, egyedül kezeli a pénzügyeit, ez pedig házasként nem megy. A kérdésre: Ez sok mindentõl függhet. Ha a házasság megromlásában a feleség volt a hibás, akkor nehezen bízik meg egy másik nõben. Ha az asszony kiszolgálta éveken át, akkor inkább ez fog hiányozni neki, nem a feleség. Ritka, hogy egy rossz tapasztalat után megszeret annyira valakit, hogy hajlandó legyen újra együttélni egy nõvel, vagy feleségül venni.
Ha túl fiatal vagy, akkor hagyd ezt a magányos farkast.

Lehetséges hogy 19 évesen valakivel szakítottál és soha nem fogod elfelejteni?

már kb 5 hónapja szakítottunk a bn?mmel, de még most is egyb?l visszafogadnám.

Legjobb válasz: úgy irtad a kérdést hogy te szakítottál vele.. szóval ezt nem értem de lehet csak rosszul fogalmaztál mert gondolom nem te szakitottál ha most is visszafogadnád... amúgy majd jön 1 másik egyszer.. habár ezt mondhatom mert nekem 1 éves kapcsolatom van és ha mi szakítanánk azt hiszem én sem tudnék tovább lépni:( de próbáld meg visszaszerezni valahogy!! vagy nincs esély rá?

úgy irtad a kérdést hogy te szakítottál vele.. szóval ezt nem értem de lehet csak rosszul fogalmaztál mert gondolom nem te szakitottál ha most is visszafogadnád... amúgy majd jön 1 másik egyszer.. habár ezt mondhatom mert nekem 1 éves kapcsolatom van és ha mi szakítanánk azt hiszem én sem tudnék tovább lépni:( de próbáld meg visszaszerezni valahogy!! vagy nincs esély rá?
ha 1 hónapot jártatok akkor biztos tovább fogsz lépni
Biztos el tudod felejteni, ne aggodj!
Szerintem lehetséges, én egyiket sem tudnám elfelejteni. Bár lehet hogy te arra gondoltál hogy örökké szerelmes leszel-e bele. Nos, az én anyukám is így volt ezzel, 16 évesen találkoztak, és õ azóta szerelmes, látom rajta, amikor meglátja földbe gyökerezik a lába, és õk sem sokáig voltak együtt. Most az anyum 55 éves :)
nem találtál még olyat aki igazából megtetszet volna és ezért érzed így, egy hónap nem sok idõ szóval biztos elfelejted ha jön más...
Nekem volt egy egy hetes kapcsolatom, de maradandó volt nagyon, Pedig se csók se semmi.Mai napig nem felejtettem el, pedig már 5 éve lesz..Aki fontos volt vmiért, azt nem felejted el sose, de persze az érzés tompul
A kérdező hozzászólása: pedig csak kb 1 hónapot jártunk.

Lehetséges? Hogy ha valaki fog tabit szed, akkor az nem nagyon kivája a szexet? Mint aki nem szedi?

Legjobb válasz: Akkor most az a kérdés, hogy aki tabit szed, az nem kívánja a szexet? Igen, ez lehet, én így jártam. Gyógyszert váltottam, azóta minden rendben van. Egyébként a tájékoztatón rajta van, hogy csökkenhet a libidó.

Akkor most az a kérdés, hogy aki tabit szed, az nem kívánja a szexet? Igen, ez lehet, én így jártam. Gyógyszert váltottam, azóta minden rendben van. Egyébként a tájékoztatón rajta van, hogy csökkenhet a libidó.
Sajnos igen! Sokaknál a gyógyszer nagyon lenyomja a libidót, olyannyira hogy teljesen tönkrevágja a szexuális életet! Ilyenkor váltani kell más tablettára, ha az sem segít akkor más fogamzásgátló módszert kell választani. Nekem is csökkentette rendesen a libidómat de azért nem tragikus a helyzet.
Elõfordul, de a gyógyszercsere segíthet. Amúgy nálam épp ellenkezõleg van: mióta abit szedek jobban kívánom a szxet, mint ezelõtt.
Kinél hogy.
Nalam ez eppen forditva van!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Aki tablettát szed!

Az lehetséges hogy ha nagyon erősen gondolok valakire az érezni fogja? És hogyha rám gondolnak én is érezhetem?

Sokan mondják hogy így van,de ez most akkor tényleg igaz?

Legjobb válasz: Igen, ez az ESP, az érzékszerveken túli érzékelés, mely mindenkinek alapvetõ adottsága, de nem mindenkinél mûködik magas szinten, vagy csak nem figyel oda rá.

Igen, ez az ESP, az érzékszerveken túli érzékelés, mely mindenkinek alapvetõ adottsága, de nem mindenkinél mûködik magas szinten, vagy csak nem figyel oda rá.
A lényeg a kölcsönös lelki kapcsolaton van.Például nekem volt már olyan, hogy hívott a tesóm telefonon, de nem hallottam, viszont néhány perc múlva eszembe jutott, hogy vajon hol lehet a telefonom.Párommal is sokszor van úgy, hogy már a kezünkben van a telefon, mikor a másik hív rajta. A kérdésedre a válasz:Ha csak te érzel így a másik iránt, az kevés.
Ez hülyeség, amit te érzel azt csak te érzed...
Nem.
Én a 14:18-as válaszadóval értek egyet, nagyon jól megfogalmazta!
Barátnõmet sokszor így veszem rá, hogy felhívjon, õ erre jó "vevõ". :-), de én is megérzem amikor egy ismerõsöm már régóra azon gondolkodik, hogy kapcsolatba lépjen velem, ilyenkor én is sûrûbben gondolok rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!