Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy van a nem (364 db)

pontosan. lehetséges. de nem biztos.
Mindenki szerint csúnya vagy, mert a csajok egyféleképpen gondolkoznak.
Miért ne lenne?
Egy pillanat, végigkérdezem az összeset...... nincs.
Nem túl valószínû, de megeshet.
Ha egy másik galaxist beleveszed ebbe a világba akkor van
Lehetséges, hogy van
És mi honnan tudjuk, hogy szerinted melyik lány nem csúnya? :S
Egy õsi legenda szerint léteznek ilyen lányok. :O
Hogyne lehetne!

Van itt olyan aki nem a menstruáció kimaradásából vette észre hogy terhes? Az lehetséges, hogy mehjön a nem várt, és mégis terhes valaki?

Legjobb válasz: A barátnõm huga járt már így, 4 hónapig mensizett mikor kiderült hogy babát vár! Részleteket nem tudok, csak hogy megvolt neki.

A barátnõm huga járt már így, 4 hónapig mensizett mikor kiderült hogy babát vár! Részleteket nem tudok, csak hogy megvolt neki.

Az lehetséges, hogy nálunk a növekedési ugrás nem 6, hanem 8 hetesen van?

Olvastam, hogy 6 hetesen megnövekszik az étvágyuk... stb. Na mi ilyet 6 hetesen nem tapasztaltunk, most viszont 8 hetesen igen. S?t tovább is alszik éjszaka, mint eddig.

Legjobb válasz: én pont úgy tudom, hogy 8 hetesen és 3 hónaposan van növekedési ugrás, és valóban így volt nálunk is.

én pont úgy tudom, hogy 8 hetesen és 3 hónaposan van növekedési ugrás, és valóban így volt nálunk is.
Minden baba más..., nála most jött el az ideje.
Lehetséges, nekünk sem akkor volt, amikor a könyvek írták.

Ha olyan HPV-m van, amit nem szexuális úton kaptam, akkor az lehetséges, hogy kimutatható a kenetből?

A barátommal csak egymással voltunk,együtt vesztettük el.Tehát elméletileg nem tőle kaptam,hanem mondjuk kézfogástól vagy uszoda,stb...mégis hpv gyanú lett a leletem a nőgyógyásznál.Tehát ha nem nemi úton kaptam el,akkor is benne lehet ott? L20

Legjobb válasz: Hogy milyen úton kaptad, nem lehet kimutatni csak azt, hogy fertõzött vagy-e vagy nem. Így /is/ terjed: http://www.sobel.hu/nogyogyaszat/std/hpv/hogyan-terjed/

Hogy milyen úton kaptad, nem lehet kimutatni csak azt, hogy fertõzött vagy-e vagy nem. Így /is/ terjed: http://www.sobel.hu/nogyogyaszat/std/hpv/hogyan-terjed/
csináltak utána hpv tesztet? mi lett az eredménye? lehet nem nemi útön is fertõzõdni sajnos, bár mindenhol azt irják hogy nemi úton terjed.
A hpv gyanú még nem azt jelenti hogy tényleg hpv fertõzött vagy. 2es voltam.
A kérdező hozzászólása: most voltam kedden, két hét múlva lesz meg az eredménye a vizsgálatnak. remélem a legjobbakat:)
ird meg mi lett az eredmény! drukkolok neked hogy rendben legyél.

Párom asztmás, allergiás. Gyógyszert szed, pumpás spray-vel fúj, mint ált-ban az ilyen betegek. Lertazin-t szed az allergiájára. Lehetséges, h. van a gyógyszernek olyan mellékhatása, hogy nem kívánja a sex-et?

Szinte soha nem kezdeményez, ezt úgy értem, h. az elmúlt egy évben egyszer sem!!!!

Legjobb válasz: Nem okozza.Én is asztmás,és allergiás vagyok.Én is spray-t használok ha fulladok,és ugyanazt a Letarzin gyógyszert szedem..De ez nem okoz olyan mellékhatást,hogy ne akarjon az ember szeretkezni.. Inkább arról van szó,hogy sokszor (van amikor hetekig minden nap) a fulladás miatt,az allergia miatt annyira elkeseredek,elfáradok,hogy már arra sincs kedvem..De van amikor nem lehet levakarni a párom testérõl.. Ha ennyire nem kívánja a szexet akkor ott más gond van..Kérdezz meg tõle,hogy mi a baja,mert a gyógyszereknek nincs ilyen mellékhatása..

Nem okozza.Én is asztmás, és allergiás vagyok.Én is spray-t használok ha fulladok, és ugyanazt a Letarzin gyógyszert szedem..De ez nem okoz olyan mellékhatást, hogy ne akarjon az ember szeretkezni.. Inkább arról van szó, hogy sokszor (van amikor hetekig minden nap) a fulladás miatt, az allergia miatt annyira elkeseredek, elfáradok, hogy már arra sincs kedvem..De van amikor nem lehet levakarni a párom testérõl.. Ha ennyire nem kívánja a szexet akkor ott más gond van..Kérdezz meg tõle, hogy mi a baja, mert a gyógyszereknek nincs ilyen mellékhatása..
Fontos lenne tudni, hány éves, mióta beteg? Sajnos a legtöbb kérdezõ ezt nem írja meg. Egyébként lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Persze, azt én is tudom h. a kapcsolatunkban vannak más problémák is, de azt gondoltam, h. a sex terén talán ez lehet az okozója a problémáknak. Kérdeztem, de semmit nem mond, h. miért nem kívánja az együttléteket. Korábban nem volt kifogása ellenem . Egyébként akkor kezdõdtek a problémák, mikor a kisfiunk két és fél éve megszületett. Na mindegy, hosszú történet. Férjem egyébként 32 éves, és kb. 6-8 éve asztmás. Azt hittem talán vmi hormontartalmú gyógyszer ez a Lertazin.
Na a más gondokról kellene többet beszélni -
teljesen mindegy, hogy hány éves, ilyen mellékhatás nincs ennél a betegségnél.. Én 17 éves korom óta asztmás és allergiás vagyok..Több fée gyógyszert és spay-t használtam az elmúlt években és soha nem volt ilyen gondom..Inkább máshol keresd a problémát mert a betegség nem zárja ki a szexet.. 35/N

Lehetséges hogy 2 hónapja nem múlik a herpeszem? Nem fáj, nem viszket, csak 2-3 apró piros dudor van.

Legjobb válasz: Vannak makacs herpeszek, van akinek a stressztól egybõl kijön a száján, másnak nehezebben múlik. Erõsítsd az immunrendszered szedjél Supradyn F vitamint!!!

Vannak makacs herpeszek, van akinek a stressztól egybõl kijön a száján, másnak nehezebben múlik. Erõsítsd az immunrendszered szedjél Supradyn F vitamint!!!
Hát szerintem az már nem herpesz.kb. 5 nap alatt el kell múlnia, vagy máshová vándorolnia. Az nem piros színû, illetve csak akkor, ha az ajkadon van. Inkább vizes hólyagra hasonlít, ami pörkös lesz, majd leszárad.

16 hónapja próbálkozunk a teherbeeséssel, eddig sikertelenül. Kiderült, hogy van egy nem is kicsi ciszta az arcüregemben, amit most meg is műtöttek. Lehetséges, hogy ez ia gátolta a teherbeesést?

Legjobb válasz: A ciszta csak akkor okoz gondot, ha a méh vagy a petefészek közelében van. Vizsgálaton derítsd ki, hogy nincs-e ott is, mert az lehet gond, de megoldgható. Az arcodban ami volt nem sok köze van, de jelezheti, hogy hajlamos vagy rá, így elõfordulhat máshol is.Kérdezz nõgyógyászt, kérj ultrahangot!!

A ciszta csak akkor okoz gondot, ha a méh vagy a petefészek közelében van. Vizsgálaton derítsd ki, hogy nincs-e ott is, mert az lehet gond, de megoldgható. Az arcodban ami volt nem sok köze van, de jelezheti, hogy hajlamos vagy rá, így elõfordulhat máshol is.Kérdezz nõgyógyászt, kérj ultrahangot!!
ez semiképp nemgátolta. van egyáltalán peteérésed? hanyadik napon szokott megjöni?
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszokat. Általában 28-29 napos a ciklusom, bár 1-2 alkalommal elõfordult 1-2 hetes csúszás is. Vérvizsgálaton átestem már, az eredmény kicsit alacsony progeszteron és kicsit magasabb tesztoszteron. Clostit kaptam, most kezdem másodszor a szedását 5*2 szemet. A doki mindig azt mondja, hogy ne foglalkozzak vele, amit könnyû mondani, csak nem tudom hogyan kell betartani.
A lényeg benne van a válaszban :)
Igen, nagyon is lehetséges. Fõként, ha a kapcsolatukban kevés az intimitás, a kommunikáció, csak élnek az életközösségben, nevelve a gyerekeket, akár éveken át nem lesz feltûnõ a szeretõzés. Saját tapasztalat. (Kérdés, hogy az ilyen kapcsolatot minek fenntartani.)
van olyan nõ, aki éveken át nem vette észre. a férje ügyesen csinálta. sok olyan kapcsolat van, ahol a gyerek(ek) születése után a nõ nem akar szexelni. a férje szereti, de hát emberbõl van. ráun a sorozatos visszautasításra meg a zsebhokira, és szeretõje lesz, akivel csak a szexrõl szól a dolog, érzelem nincs. a feleségnek meg nem tûnik fel, mivel érzelmileg ugyanazt kapja, a szexet meg észre sem veszi, mivel ugye nincs.
Persze. De errõl többet is mondhatnál.
Szerintem 1 bensõséges kapcsolatnál hamar kiderül a turpisság , észrevenni, ha nincs meg ez a harmónia akkor ki se derül ha ügyesen csinálják , ergo esete válogatja!
Ez a megcsalas dolog nagyon aggaszto... Most tenyleg ennyire fontos az a hulye sex? Azert itelem el legjobban a megcsalast, mert a megcsalo nem vallal felelosseget azert aki neki egyszer igent mondott es szereti...Nem gondol bele, hogy miket okoz ezzel a masik embernek...nem tartom jogosnak a dolgot, hogy mast tonkre tegyek sajat magam miatt...nem ertem a megcsaloban mi jatszodhat le ilyenkor...erre valami kulon pszichologiai magyarazat kellene...mi romlott meg abban az emberben aki ilyet tesz
Én másfél évig voltam szeretõ. Az asszony nem tudott semmirõl. Állítólag.
Egyébként az is kérdés, hogy milyen sûrûn találkozik a pasi a szeretõvel. Ha csak két hetente, az nem feltûnõ, ha napi a kapcsolattartás, az elég nyilvánvaló...
Nem lehetséges. Csak úgy tesz mintha nem tudná. Biztos kényelmesebb így neki.
Nem. 1 hónap alatt lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: A lényeg benne van a kérdésben. Én a magam részérõl elképzelhetetlennek tartom, hogy egy nõ nem érzi meg az ilyesmit. De lehet, hogy tévedek...
Szia! Nem vagyok rá büszke és tudom, hogy 1 aljas, mocskos dolog, de én több, mint 4 éve vagyok a szeretõje egy nõs férfinak és a felesége nem tud rólam. Azaz 1 év nagyon kevés szóval lehetséges nagyon is, hogy nem veszi észre a feleség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!