Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy van a (1138 db)

pontosan. lehetséges. de nem biztos.
Mindenki szerint csúnya vagy, mert a csajok egyféleképpen gondolkoznak.
Miért ne lenne?
Egy pillanat, végigkérdezem az összeset...... nincs.
Nem túl valószínû, de megeshet.
Ha egy másik galaxist beleveszed ebbe a világba akkor van
Lehetséges, hogy van
És mi honnan tudjuk, hogy szerinted melyik lány nem csúnya? :S
Egy õsi legenda szerint léteznek ilyen lányok. :O
Hogyne lehetne!

Lehetséges, hogy van máshol élet, csak eltitkolják, dezinformációkat adnak, hamis képeket a világűrről?

Nemrég olvastam egy külföldi cikket és elég érdekes...

Legjobb válasz: Az kérdezed, lehetséges-e, hogy valakik mindenkit dezinformálnak. Erre kétféle képpen lehet válaszolni, de elõbb hadd mondjak egy példát. Én azt kérdezem, lehetséges-e, hogy szombat éjfélkor leszáll egy kisrepülõgép az utcánkban, bekopog a pilóta, és felajánlja, hogy elvisz engem Franciaországba. Mindez természetesen lehetséges, hiszen kisrepülõk léteznek, pont el is férne az utcánkban, tehát le tudna szállni. A pilóta miért ne csengetne be énhozzám, hiszen tudtomon kívül lehet, hogy egy barátom megtanult repülõt vezetni, és pont õ a pilóta. Végülis pilótaiskolába bárki járhat. És Franciaország is létezik, el is lehet repülni oda, tehát miért ne ajánlhatná fel, hogy elvisz. Összességében tehát elképzelhetõ mindez, úgy is mondhatnám, hogy lehetséges. Csak épp nem valószínû. Na most amit te mondasz, az is lehetséges (az összes elem elképzelhetõ önmagában), de szerintem még kevésbé valószínû.

Az kérdezed, lehetséges-e, hogy valakik mindenkit dezinformálnak. Erre kétféle képpen lehet válaszolni, de elõbb hadd mondjak egy példát. Én azt kérdezem, lehetséges-e, hogy szombat éjfélkor leszáll egy kisrepülõgép az utcánkban, bekopog a pilóta, és felajánlja, hogy elvisz engem Franciaországba. Mindez természetesen lehetséges, hiszen kisrepülõk léteznek, pont el is férne az utcánkban, tehát le tudna szállni. A pilóta miért ne csengetne be énhozzám, hiszen tudtomon kívül lehet, hogy egy barátom megtanult repülõt vezetni, és pont õ a pilóta. Végülis pilótaiskolába bárki járhat. És Franciaország is létezik, el is lehet repülni oda, tehát miért ne ajánlhatná fel, hogy elvisz. Összességében tehát elképzelhetõ mindez, úgy is mondhatnám, hogy lehetséges. Csak épp nem valószínû. Na most amit te mondasz, az is lehetséges (az összes elem elképzelhetõ önmagában), de szerintem még kevésbé valószínû.
Ha vannak is fejlettebb civilizációk, akkor valószínûleg a fejüket fogják ránk nézve és eszük ágában sincs kapcsolatba lépni velünk. Elsõ rádióhullám, amit célszerûen kibácsottak az ûrbe többek között egy Elvis számot és egy ábrázolást is tartalmaz, amin a férfi és nõ fogják a napocskát. :D
Simán, egy technikailag fejletteb civilizáció gyakorlatilag bármilyen égitesten megél pl. föld alatti rendszerekben. Már az Apollo ûrhajósok párbeszédébõl is kiderült, hogy nem vagyunk egyedül ...
Armstrong & Aldrin: Those are giant things. No, no, no - this is not an optical illusion. No one is going to believe this! Houston (Christopher Craft): What ... what ... what? What the hell is happening? What's wrong with you? Armstrong & Aldrin: They're here under the surface. http://www.v-j-enterprises.com/astro2.html
Ez így élõ egyenes adásban nem ment le csak néhány rádióamatõr fogta és úgy tudom, hogy egy Nasa alkalmazott hozta nyilvánosságra; felvételt én sem találtam róla ... de több egykori asztronauta vallotta, hogy valóban találkoztak ott idegen lényekkel: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=191876 http://www.inforadio.hu/hir/eletmod/bulvar/hir-214440
A kérdező hozzászólása: Ha így van, mi céljuk lehetne ezzel?
Kedves kétkedõ, itt arról van szó, hogy a NASA szándékosan meghamisítja a Mars valódi színeit, a nyers képek mindenkinek elérhetõek innentõl kezdve magad is megbizonyosodhatsz az igazságról (ha veszed a fáradtságot): http://areo.info/mer/ http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/ A fekete téglalapok és az elhomályosított felvételek egyazon objektumról készültek szóval no comment ...
A kérdező hozzászólása: Én azért valamennyire elhiszem, hogy eltitkolnak elõlünk dolgokat, más életrõl, bolygókról. Azért kétlem, hogy az egyszerû, "bolti" teleszkóppal átlátnát az egész rendszert :) ))
"hamis képeket a világûrrõl" Ez biztos nem igaz, te is vehetsz egy távcsövet, ellenõrizheted. A többi természetesen lehetséges.
http://mammutmail.com/?action=download&sid=8dd932732973fcafc.. Pár képen egyszerûen csak kivágták vagy homályosították a lényeges részeket ... egyébként a nibiru csak fantázianév, nem tudom mi lehet ez, de az biztos, hogy valamit szerettek volna eltûntetni. :) http://www.keithlaney.net/SCI/2P142963049EFF70ASP2546L457M1... Ez a kép a Marson készült! Bárki összeállíthatja a színszûrõzött fekete-fehér képekbõl, itt bukott meg a NASA hatalmas kamuja a "vörös bolygóról". http://www.keithlaney.net/opportunity_color_images.htm http://www.keithlaney.net/spirit_color_images.htm
A kérdező hozzászólása: én sem sajnos :)
A mars színhamisítással csak az a gáz, hogyha én megnézem itthon teleszkóppal, akkor látom, hogy vörös. Esetleg a NASA olyan elektronikát épített be, ami kikeveri a mars vörös színét? De a poén, hogy nagyapám orosz katonai távcsöve is vöröset mutat :)
Oh, ez kimaradt: ha veszed a fáradtságot, és felnézel az égre egy jobb távcsõvel, te is láthatod az igazságot. Egy 80mm távcsõvel a Szaturnusz holdjait is láthatod, hát még a mars színét :D
Itt konkrétan a Mars egérõl van szó ami nem vörös vagy narancssárga mint ahogyan azt sokakkal elhitették. Az én 1984-es Ûrhajózási Lexikonomban lévõ Viking 1-es felvételeken sincs narancssárga ég ... http://thetruthroom.wordpress.com/2009/06/24/the-true-colors.. Hogy miért kellett a képeket manipulálni? 1. ne gyanúsítsák meg azzal õket a kék eget láttán, hogy a Földön készültek a képek 2. még véletlenül se merüljön fel senkiben, hogy esetleg lehet ott élet 3. a Földön készültek a képek és emiatt vörösbe hajló árnyalatot kellett nekik adni, hogy idegennek tûnjön - nem komoly :)
ha konkrétan foglalkoznál vele, milyen anyagból áll a marsi légkör, és tudnád, mikor készültek a fotók, illetve számold be az elég gyakori porviharokat, tudnád, hogy ott is változik az égbolt szine :) Ez kb olyan, mintha egy marsi ember mindig csak hajnalban, vagy este jönne ide, aztán valaki más magyarázná neki, hogy pedig de, nappal kék az ég. Õ meg nem hinné el. Következõ: mégis miért hamisítanák meg a marsi életet? semmi, de semmi értelme nincs. Tételezzük fel: a Marson ott élnek a kis zöld emberkék (jól elrejtõzve azért.) odaér az ûrszonda, meglátja õket. Erre a NASA kapásból megmásítja a felvételeket. Minek? Nekik pont hogy kapóra jönne ha találnának életet máshol. Abban a pillanatban le lehetne számolni egy csomó mesével a földön (teremtés, tervezés, stb stb). ÉS azt kaphatná a NASA.
http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/press/spirit/20040108.. http://www.themarsrecords.com/mars_red_planet_colors.html Ilyen egyértelmû hamisításoknál nincs mirõl beszélni, mégis hogy lesz a színkalibráló mezõn a kékbõl piros? Gondolom ezt is a porviharok okozzák ... na ne vicceljünk!
Ben Rich, a Lockheed volt vezérigazgatója bevallja, hogy a földönkívüli UFO-k léteznek és az amerikai hadsereg már a csillagok közt utazik. http://www.ufo-blogger.com/2010/08/ufo-are-real-ben-rich-loc..
Végre valahára újra elérhetõek a galériáim ... http://imagerz.com/gal/b0dVQl5UB04M http://imagerz.com/gal/b0dVQl9QURMM
Csinálj légyszi egy screenshotot, és töltsd fel valahová, mert én nem találom :)
Bocs, így kell megadni a programnak: 13 48 0, -8.2 4 25 13 49 03.30, -8 34 31.1
Szerintem simán elképzelhetõ, hogy máshol is van élet, hiszen az Univerzum hatalmas, tele naprendszerekkel. Az is elõfordulhat, hogy sok ilyen dolgot eltitkolnak elõlünk, sõt biztos, de azt sosem fogjuk megtudni, hogy pontosan milyen információkat, ill. ezekbõl mi igaz és mi nem. Egyébként azt nem hiszem, hogy egy esetlegesen fejlettebb civilizáció le akarna minket igázni, de ezt most nincs kedvem kifejteni.
Utolsónak: olyan linket nem tudsz, ahol meg lehet hallgatni ezt? Megköszönném, érdekelne... (csak mert írni én is tudok bármit, de ha ez igaz, akkor kell lennie hangfelvételnek)
A kérdező hozzászólása: Azért nem hiszem, hogy van olyan távcsöved, amivel "mindent" láthatsz :) Simán lehet, hogy el akarják titkolni, pl. olyan képeket adnak ki, hogy ott nincs semmi, de pl. ott egy bolygó, csak "leszedték" a képrõl.Szerintem simán lehet...
Egy bolygót nem lehet csak úgy "leszedni" a képrõl. Elõször is, a mai távcsövekkel, amiket akár a boltban is megvehetsz, a Naprendszer bolygóinak többségét könnyen megkeresheted és megtalálhatod. Szabad szemmel is látható a Vénusz, a Mars, a Jupiter és így tovább. Az újonnan felfedezett bolygókról meg olyan kevés információ van, hogy nincs mit rajta titkolni. Sajnos egyelõre csak hatalmas gázóriásokat fedeztünk fel, de évrõl évre fejlõdik a technika, egyre kisebb égitesteket is észlelünk, és ez jó. Sajnos azonban a tudománynál a bulvár, a szenzációhajhász összeesküvés-elméletek mindig népszerûbbek lesznek, mert azokhoz nem kell semmi tudás, bármikor lehet kamu cikkeket írni róluk, és a butább emberek számára sokkal izgalmasabb.
Bocs, annyit pontosítanék a hozzászólásomban, hogy egy egyszerû bolti csillagászati távcsõvel a Naprendszer ÖSSZES bolygóját megtalálhatod.
A kérdező hozzászólása: Persze én sem hiszem el teljesen :) De érdekes a téma mindenképpen és biztos van rengeteg dolog amit titokban tartanak.
Ez természetesen igaz, de ez elsõsorban nem azért van, hogy titokban tartsák, hanem mert átlag ember sosem érdeklõdne a megfelelõ helyen :) Ha témával foglalkozó tudós vagy, nagy eséllyel hozzáférnél az adatokhoz. Persze vannak olyanok, amiket szándékosan titokban tartanak, de ezek általában anyagi megfontolásból: ugyanis azok a tudósok, akik valamilyen alapítványnak, vagy cégnek dolgoznak (õk vannak többségben), igyekeznek valami naggyal elõrukkolni, hogy lássa a kenyéradójuk, hogy megéri pénzelni a kutatást :) De abban nagy eséllyel biztos lehetsz, hogy nem a csillagkapu története igaz :) Eléggé valószínûsíthetõ, hogy egyik ország sem áll kapcsolatban az UFO-kal.
Azért simán cenzúráznak bizonyos felvételeket (világosítsátok ki, egy sötét négyzet van a kép közepén): http://www.wikisky.org/?ra=13.817583&de=-8.575305999999996&z.. És ami mögötte van, hivatalos NASA oldalról szereztem: http://imagerz.com/gal/b0dVQl5UB04M
hibás a link
mondjuk biztos roppant titkos lehet, ha a hivatalos NASA-oldalról csak úgy "be lehet szerezni" :)
A link jó csak most éppen karbantartás van a szerveren. Egy NASA adatbázisból töltöttem le a felvételeket, ahol nem képeket kell böngészni és tényleg csak az találja meg aki tudja mit és hol keressen. Belinkelem az oldalt ha megtalálom.
http://skyview.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/query.pl Itt találtam az infrafelvételek között amik 1983 és 91 környékén készülhettek, egyébként egy mozgó objektumról van szó, a koordináták a következõk: 13h 48m 0s, -82°4'25" 13h 49m 3.3s, -8° 34' 31.1"
A Marsnak milyen a légköri összetevõje? Mert ha nagyon ritka, akkor az égnek feketének, az árnyékoknak is sötétebbnek kellene lennie, ha valaki Marson van.Innen a Földrõl tûnhet vörösnek a felszíne miatt. De hogy hogyan lehet ilyen világosan vörös, vagy mitõl? Vörös por-viharoktól sem lehet ennyire világosan vörös. Világosság oxigéntõl, szénmonoxidtól van itt a Földön. Honnan van a bolygónak ilyen gázai? Azt tudjuk, hogy Föld-típusú bolygó. Szerintem a összes kép, amit eddig nekünk mutattak, valójában a Földön készültek. És szerintem közülünk még senki nem láthatott valódi képet a Mars felszínérõl. Ez politika is. Ha iszonyat sokat költenek az amerikaiak erre, miért osztaná meg a NASA csak úgy ingyen az információit? Pénzt, hatalmat akarnak. Az információ is hatalom. Nem azt mondom, hogy lakható a Mars, de nem kell mindenrõl mindenkinek tudni, hisz õk költenek rá többet. Elõny, a titokzatosság! Az információ hatalom.

Lehetséges, hogy valakinél a stressz jó hatással van az agyra?

Olyan érzés, mintha stressz, nyomás alatt az agyam aktiválná magát, mint egy vészjelzés.. és jobban tudok logikusan gondolkodni... legalább is eddig azt vettem észre.. Ez lehetséges?! 18/L

Legjobb válasz: Természetesen lehetséges, de akkor valószínûleg még nem stresszhelyzet alakult ki csak egy kissebb adrenalinlöketet kapott a szervezeted.

Természetesen lehetséges, de akkor valószínûleg még nem stresszhelyzet alakult ki csak egy kissebb adrenalinlöketet kapott a szervezeted.
Nem lehetséges, hanem biztos. Ha nem parázod túl magad, akkor a stressz okozta szimpatikus túlsúly miatt sokkal jobban fog az agyad. Nekem például az szokott a legnagyobb csapás lenni, vizsgára készülés közben, ha nem vagyok ideges, mert akkor sokkal nehezebben tanulok.

Az lehetséges, hogy mindíg a jobb petefészkemnél van a peteérés, mert én mindíg ott érzem a szúrkálást, peteéréskor?

Legjobb válasz: Igen,lehetséges. "Elvileg akár az élet összes peteérése az egyik petefészekbõl is eredhet. Akinek valamilyen okból kiveszik az egyik petefészkét, azoknak is van havonta peteérésük." Azért is merem ezt mondani,mert nálam pár hónapja PCOS-t diagnosztizáltak (policisztás petefészek szindróma,amikor van peteérés,de a megérett petetüszõ nem reped meg,hanem visszamarad a petefészekben cisztaként, így elmarad a menstruáció, és a petefészek tipikus policisztás képet mutat), és csaj a jobb petefészkem mutatta a PCOS képét,a bal normális volt,ami nagy valószínûséggel azt jelenti,hogy az én petesejtjeim is a jobb petefészkemben értek meg.Én is ott éreztem fájdalmat egyébként. Üdv:25/L

Igen, lehetséges. "Elvileg akár az élet összes peteérése az egyik petefészekbõl is eredhet. Akinek valamilyen okból kiveszik az egyik petefészkét, azoknak is van havonta peteérésük." Azért is merem ezt mondani, mert nálam pár hónapja PCOS-t diagnosztizáltak (policisztás petefészek szindróma, amikor van peteérés, de a megérett petetüszõ nem reped meg, hanem visszamarad a petefészekben cisztaként, így elmarad a menstruáció, és a petefészek tipikus policisztás képet mutat), és csaj a jobb petefészkem mutatta a PCOS képét, a bal normális volt, ami nagy valószínûséggel azt jelenti, hogy az én petesejtjeim is a jobb petefészkemben értek meg.Én is ott éreztem fájdalmat egyébként. Üdv:25/L

Az hogyan lehetséges, hogy MyVipen a feltöltött videóim átlag 10-20-40 max 50-szer nézték meg, de van egy amit már a 2-3. -napon több, mint 600-an? !

Semmivel sem jobb, mint a többi, legalábbis szerintem. Mindegyik csak zenés videó klip.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy olyan elõadó ami mostanában nagyon felkapott és a keresõbõl viszi rá a látogatókat. Illetve valami MyVIP -es videóajánlóba bekerült véletlen. Stb. de mit rágódsz rajta? :)

Lehetséges, hogy olyan elõadó ami mostanában nagyon felkapott és a keresõbõl viszi rá a látogatókat. Illetve valami MyVIP -es videóajánlóba bekerült véletlen. Stb. de mit rágódsz rajta? :)
A kérdező hozzászólása: Tuti, hogy a videóajánlóba került bele!!! Mert ugyanettõl az elõadótól van egy másik is és azt csak 6-an nézték meg! Légyszi mondj errõl valamit, mi alapján kerülhet be oda egy videó???
Szerintem ez csak tök véletlen illetve lehetséges, hogy van ilyen fizetõs szolgáltatás amire ezek szerint nem fizettél elõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos így van. Köszi a választ.

Lehetséges, hogy az aktus után 16 nappal már fájjon a mellem, meg legyen duzzadva? Mintha már mirigyeket is lehetne érezni, és menstruációs görcshöz hasonló görcseim vannak. Az aktuskor volt pont a peteérésem! Lehetséges hogy ezek a terhesség jelei?

Terhességi tesztet ilyenkor már érdemes végezni? valaki azt mondja igen,valaki azt,hogy nem...

Legjobb válasz: szerintem igen!nekem ilyenkor már kimutatta de mondjuk ez mindenkinél más!szorítok neked!

szerintem igen!nekem ilyenkor már kimutatta de mondjuk ez mindenkinél más!szorítok neked!
Már bátran csinálhatsz tesztet. Az ún. 3 napos tesztek a beágyazódást követõ harmadik napon már kimutatják a vizeletben lévõ hcg-hormont, azaz az aktus után 10-12 nappal elvégezhetõk (mivel a beágyazódás általában egy hét). Nekem is fájdogált már a mellem ennyi idõsen. Drukkolok! :)
Szia. Én még várnék 1-2 napot, mert mint írtam máshova is, feleslegesen nem dobálnám az ezer forintjaimat tesztekre, inkább vennék rajta valamit a babának, vagy meglepném a leendõ KIspapát valami babás aprósággal.De a Te döntésed.Írd meg mi lett az eredmény.Szorítok.Lizy

Lehetséges hogy mikor a fifán játszok, eléggé szaggat a játék. Van köze a direct x verziójának?

Legjobb válasz: Lehetséges, és inkább a videokártyád lehet gyenge hozzá. (Vagy esetleg a processzorod, ramod...)

Lehetséges, és inkább a videokártyád lehet gyenge hozzá. (Vagy esetleg a processzorod, ramod...)

Az lehetséges, hogy nálunk a növekedési ugrás nem 6, hanem 8 hetesen van?

Olvastam, hogy 6 hetesen megnövekszik az étvágyuk... stb. Na mi ilyet 6 hetesen nem tapasztaltunk, most viszont 8 hetesen igen. S?t tovább is alszik éjszaka, mint eddig.

Legjobb válasz: én pont úgy tudom, hogy 8 hetesen és 3 hónaposan van növekedési ugrás, és valóban így volt nálunk is.

én pont úgy tudom, hogy 8 hetesen és 3 hónaposan van növekedési ugrás, és valóban így volt nálunk is.
Minden baba más..., nála most jött el az ideje.
Lehetséges, nekünk sem akkor volt, amikor a könyvek írták.
Mutass képet megmondom
nem vagyok fullos, de még plázacica sem, érdekel egy átlag csaj véleménye is? ha igen akkor írj :)
vannak. de ha "fullos menõ plázacica típusú 14-16 év körüli tini lány"-oknál próbálkozol, akkor nem fogod azokat meglátni a háttérben.
Akik vannak azokat már megtalálta valaki más.
Nemtudom. Engem aranyosnak, jóképûnek mondanak mégsincs csajom.
Biztosan vannak.
Ezt mi honnan tudjuk??
A barátomat én is fikáztam még régebben, persze nekem nagyon is tetszett. :D Barátnõk között a fikázás nem mindig számít olyan komolyan.:) Bár én nem esek bele a te korlátodba.
nincsen, ma már az összes tini vagy csúnya, vagy ribänc
Kedves kérdezõ! Nem tudom, mennyire számítok tininek, 20/L Ez attól is függ, milyen lányt szeretnél. Ne gondold, hogy a plázacicák mindenkinek tetszenek. Ha rendes barátnõt akarsz, ne köztük keresd..talán te magad vágnád ki. És ne aggódj emiatt, mert egyes lányoknak, pl nekem is sokkal fontosabbak a belsõ tulajdonságok. Nem voltál még úgy, hogy valakit ismersz, és elõször csúnyának tartottad, aztán ahogy megismered, a jóság, kedvesség megszépíti?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!