Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy van (1546 db)

Lehetséges, hogy van máshol élet, csak eltitkolják, dezinformációkat adnak, hamis képeket a világűrről?

Nemrég olvastam egy külföldi cikket és elég érdekes...

Legjobb válasz: Az kérdezed, lehetséges-e, hogy valakik mindenkit dezinformálnak. Erre kétféle képpen lehet válaszolni, de elõbb hadd mondjak egy példát. Én azt kérdezem, lehetséges-e, hogy szombat éjfélkor leszáll egy kisrepülõgép az utcánkban, bekopog a pilóta, és felajánlja, hogy elvisz engem Franciaországba. Mindez természetesen lehetséges, hiszen kisrepülõk léteznek, pont el is férne az utcánkban, tehát le tudna szállni. A pilóta miért ne csengetne be énhozzám, hiszen tudtomon kívül lehet, hogy egy barátom megtanult repülõt vezetni, és pont õ a pilóta. Végülis pilótaiskolába bárki járhat. És Franciaország is létezik, el is lehet repülni oda, tehát miért ne ajánlhatná fel, hogy elvisz. Összességében tehát elképzelhetõ mindez, úgy is mondhatnám, hogy lehetséges. Csak épp nem valószínû. Na most amit te mondasz, az is lehetséges (az összes elem elképzelhetõ önmagában), de szerintem még kevésbé valószínû.

Az kérdezed, lehetséges-e, hogy valakik mindenkit dezinformálnak. Erre kétféle képpen lehet válaszolni, de elõbb hadd mondjak egy példát. Én azt kérdezem, lehetséges-e, hogy szombat éjfélkor leszáll egy kisrepülõgép az utcánkban, bekopog a pilóta, és felajánlja, hogy elvisz engem Franciaországba. Mindez természetesen lehetséges, hiszen kisrepülõk léteznek, pont el is férne az utcánkban, tehát le tudna szállni. A pilóta miért ne csengetne be énhozzám, hiszen tudtomon kívül lehet, hogy egy barátom megtanult repülõt vezetni, és pont õ a pilóta. Végülis pilótaiskolába bárki járhat. És Franciaország is létezik, el is lehet repülni oda, tehát miért ne ajánlhatná fel, hogy elvisz. Összességében tehát elképzelhetõ mindez, úgy is mondhatnám, hogy lehetséges. Csak épp nem valószínû. Na most amit te mondasz, az is lehetséges (az összes elem elképzelhetõ önmagában), de szerintem még kevésbé valószínû.
Ha vannak is fejlettebb civilizációk, akkor valószínûleg a fejüket fogják ránk nézve és eszük ágában sincs kapcsolatba lépni velünk. Elsõ rádióhullám, amit célszerûen kibácsottak az ûrbe többek között egy Elvis számot és egy ábrázolást is tartalmaz, amin a férfi és nõ fogják a napocskát. :D
Simán, egy technikailag fejletteb civilizáció gyakorlatilag bármilyen égitesten megél pl. föld alatti rendszerekben. Már az Apollo ûrhajósok párbeszédébõl is kiderült, hogy nem vagyunk egyedül ...
Armstrong & Aldrin: Those are giant things. No, no, no - this is not an optical illusion. No one is going to believe this! Houston (Christopher Craft): What ... what ... what? What the hell is happening? What's wrong with you? Armstrong & Aldrin: They're here under the surface. http://www.v-j-enterprises.com/astro2.html
Ez így élõ egyenes adásban nem ment le csak néhány rádióamatõr fogta és úgy tudom, hogy egy Nasa alkalmazott hozta nyilvánosságra; felvételt én sem találtam róla ... de több egykori asztronauta vallotta, hogy valóban találkoztak ott idegen lényekkel: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=191876 http://www.inforadio.hu/hir/eletmod/bulvar/hir-214440
A kérdező hozzászólása: Ha így van, mi céljuk lehetne ezzel?
Kedves kétkedõ, itt arról van szó, hogy a NASA szándékosan meghamisítja a Mars valódi színeit, a nyers képek mindenkinek elérhetõek innentõl kezdve magad is megbizonyosodhatsz az igazságról (ha veszed a fáradtságot): http://areo.info/mer/ http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/ A fekete téglalapok és az elhomályosított felvételek egyazon objektumról készültek szóval no comment ...
A kérdező hozzászólása: Én azért valamennyire elhiszem, hogy eltitkolnak elõlünk dolgokat, más életrõl, bolygókról. Azért kétlem, hogy az egyszerû, "bolti" teleszkóppal átlátnát az egész rendszert :) ))
"hamis képeket a világûrrõl" Ez biztos nem igaz, te is vehetsz egy távcsövet, ellenõrizheted. A többi természetesen lehetséges.
http://mammutmail.com/?action=download&sid=8dd932732973fcafc.. Pár képen egyszerûen csak kivágták vagy homályosították a lényeges részeket ... egyébként a nibiru csak fantázianév, nem tudom mi lehet ez, de az biztos, hogy valamit szerettek volna eltûntetni. :) http://www.keithlaney.net/SCI/2P142963049EFF70ASP2546L457M1... Ez a kép a Marson készült! Bárki összeállíthatja a színszûrõzött fekete-fehér képekbõl, itt bukott meg a NASA hatalmas kamuja a "vörös bolygóról". http://www.keithlaney.net/opportunity_color_images.htm http://www.keithlaney.net/spirit_color_images.htm
A kérdező hozzászólása: én sem sajnos :)
A mars színhamisítással csak az a gáz, hogyha én megnézem itthon teleszkóppal, akkor látom, hogy vörös. Esetleg a NASA olyan elektronikát épített be, ami kikeveri a mars vörös színét? De a poén, hogy nagyapám orosz katonai távcsöve is vöröset mutat :)
Oh, ez kimaradt: ha veszed a fáradtságot, és felnézel az égre egy jobb távcsõvel, te is láthatod az igazságot. Egy 80mm távcsõvel a Szaturnusz holdjait is láthatod, hát még a mars színét :D
Itt konkrétan a Mars egérõl van szó ami nem vörös vagy narancssárga mint ahogyan azt sokakkal elhitették. Az én 1984-es Ûrhajózási Lexikonomban lévõ Viking 1-es felvételeken sincs narancssárga ég ... http://thetruthroom.wordpress.com/2009/06/24/the-true-colors.. Hogy miért kellett a képeket manipulálni? 1. ne gyanúsítsák meg azzal õket a kék eget láttán, hogy a Földön készültek a képek 2. még véletlenül se merüljön fel senkiben, hogy esetleg lehet ott élet 3. a Földön készültek a képek és emiatt vörösbe hajló árnyalatot kellett nekik adni, hogy idegennek tûnjön - nem komoly :)
ha konkrétan foglalkoznál vele, milyen anyagból áll a marsi légkör, és tudnád, mikor készültek a fotók, illetve számold be az elég gyakori porviharokat, tudnád, hogy ott is változik az égbolt szine :) Ez kb olyan, mintha egy marsi ember mindig csak hajnalban, vagy este jönne ide, aztán valaki más magyarázná neki, hogy pedig de, nappal kék az ég. Õ meg nem hinné el. Következõ: mégis miért hamisítanák meg a marsi életet? semmi, de semmi értelme nincs. Tételezzük fel: a Marson ott élnek a kis zöld emberkék (jól elrejtõzve azért.) odaér az ûrszonda, meglátja õket. Erre a NASA kapásból megmásítja a felvételeket. Minek? Nekik pont hogy kapóra jönne ha találnának életet máshol. Abban a pillanatban le lehetne számolni egy csomó mesével a földön (teremtés, tervezés, stb stb). ÉS azt kaphatná a NASA.
http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/press/spirit/20040108.. http://www.themarsrecords.com/mars_red_planet_colors.html Ilyen egyértelmû hamisításoknál nincs mirõl beszélni, mégis hogy lesz a színkalibráló mezõn a kékbõl piros? Gondolom ezt is a porviharok okozzák ... na ne vicceljünk!
Ben Rich, a Lockheed volt vezérigazgatója bevallja, hogy a földönkívüli UFO-k léteznek és az amerikai hadsereg már a csillagok közt utazik. http://www.ufo-blogger.com/2010/08/ufo-are-real-ben-rich-loc..
Végre valahára újra elérhetõek a galériáim ... http://imagerz.com/gal/b0dVQl5UB04M http://imagerz.com/gal/b0dVQl9QURMM
Csinálj légyszi egy screenshotot, és töltsd fel valahová, mert én nem találom :)
Bocs, így kell megadni a programnak: 13 48 0, -8.2 4 25 13 49 03.30, -8 34 31.1
Szerintem simán elképzelhetõ, hogy máshol is van élet, hiszen az Univerzum hatalmas, tele naprendszerekkel. Az is elõfordulhat, hogy sok ilyen dolgot eltitkolnak elõlünk, sõt biztos, de azt sosem fogjuk megtudni, hogy pontosan milyen információkat, ill. ezekbõl mi igaz és mi nem. Egyébként azt nem hiszem, hogy egy esetlegesen fejlettebb civilizáció le akarna minket igázni, de ezt most nincs kedvem kifejteni.
Utolsónak: olyan linket nem tudsz, ahol meg lehet hallgatni ezt? Megköszönném, érdekelne... (csak mert írni én is tudok bármit, de ha ez igaz, akkor kell lennie hangfelvételnek)
A kérdező hozzászólása: Azért nem hiszem, hogy van olyan távcsöved, amivel "mindent" láthatsz :) Simán lehet, hogy el akarják titkolni, pl. olyan képeket adnak ki, hogy ott nincs semmi, de pl. ott egy bolygó, csak "leszedték" a képrõl.Szerintem simán lehet...
Egy bolygót nem lehet csak úgy "leszedni" a képrõl. Elõször is, a mai távcsövekkel, amiket akár a boltban is megvehetsz, a Naprendszer bolygóinak többségét könnyen megkeresheted és megtalálhatod. Szabad szemmel is látható a Vénusz, a Mars, a Jupiter és így tovább. Az újonnan felfedezett bolygókról meg olyan kevés információ van, hogy nincs mit rajta titkolni. Sajnos egyelõre csak hatalmas gázóriásokat fedeztünk fel, de évrõl évre fejlõdik a technika, egyre kisebb égitesteket is észlelünk, és ez jó. Sajnos azonban a tudománynál a bulvár, a szenzációhajhász összeesküvés-elméletek mindig népszerûbbek lesznek, mert azokhoz nem kell semmi tudás, bármikor lehet kamu cikkeket írni róluk, és a butább emberek számára sokkal izgalmasabb.
Bocs, annyit pontosítanék a hozzászólásomban, hogy egy egyszerû bolti csillagászati távcsõvel a Naprendszer ÖSSZES bolygóját megtalálhatod.
A kérdező hozzászólása: Persze én sem hiszem el teljesen :) De érdekes a téma mindenképpen és biztos van rengeteg dolog amit titokban tartanak.
Ez természetesen igaz, de ez elsõsorban nem azért van, hogy titokban tartsák, hanem mert átlag ember sosem érdeklõdne a megfelelõ helyen :) Ha témával foglalkozó tudós vagy, nagy eséllyel hozzáférnél az adatokhoz. Persze vannak olyanok, amiket szándékosan titokban tartanak, de ezek általában anyagi megfontolásból: ugyanis azok a tudósok, akik valamilyen alapítványnak, vagy cégnek dolgoznak (õk vannak többségben), igyekeznek valami naggyal elõrukkolni, hogy lássa a kenyéradójuk, hogy megéri pénzelni a kutatást :) De abban nagy eséllyel biztos lehetsz, hogy nem a csillagkapu története igaz :) Eléggé valószínûsíthetõ, hogy egyik ország sem áll kapcsolatban az UFO-kal.
Azért simán cenzúráznak bizonyos felvételeket (világosítsátok ki, egy sötét négyzet van a kép közepén): http://www.wikisky.org/?ra=13.817583&de=-8.575305999999996&z.. És ami mögötte van, hivatalos NASA oldalról szereztem: http://imagerz.com/gal/b0dVQl5UB04M
hibás a link
mondjuk biztos roppant titkos lehet, ha a hivatalos NASA-oldalról csak úgy "be lehet szerezni" :)
A link jó csak most éppen karbantartás van a szerveren. Egy NASA adatbázisból töltöttem le a felvételeket, ahol nem képeket kell böngészni és tényleg csak az találja meg aki tudja mit és hol keressen. Belinkelem az oldalt ha megtalálom.
http://skyview.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/query.pl Itt találtam az infrafelvételek között amik 1983 és 91 környékén készülhettek, egyébként egy mozgó objektumról van szó, a koordináták a következõk: 13h 48m 0s, -82°4'25" 13h 49m 3.3s, -8° 34' 31.1"
A Marsnak milyen a légköri összetevõje? Mert ha nagyon ritka, akkor az égnek feketének, az árnyékoknak is sötétebbnek kellene lennie, ha valaki Marson van.Innen a Földrõl tûnhet vörösnek a felszíne miatt. De hogy hogyan lehet ilyen világosan vörös, vagy mitõl? Vörös por-viharoktól sem lehet ennyire világosan vörös. Világosság oxigéntõl, szénmonoxidtól van itt a Földön. Honnan van a bolygónak ilyen gázai? Azt tudjuk, hogy Föld-típusú bolygó. Szerintem a összes kép, amit eddig nekünk mutattak, valójában a Földön készültek. És szerintem közülünk még senki nem láthatott valódi képet a Mars felszínérõl. Ez politika is. Ha iszonyat sokat költenek az amerikaiak erre, miért osztaná meg a NASA csak úgy ingyen az információit? Pénzt, hatalmat akarnak. Az információ is hatalom. Nem azt mondom, hogy lakható a Mars, de nem kell mindenrõl mindenkinek tudni, hisz õk költenek rá többet. Elõny, a titokzatosság! Az információ hatalom.
pontosan. lehetséges. de nem biztos.
Mindenki szerint csúnya vagy, mert a csajok egyféleképpen gondolkoznak.
Miért ne lenne?
Egy pillanat, végigkérdezem az összeset...... nincs.
Nem túl valószínû, de megeshet.
Ha egy másik galaxist beleveszed ebbe a világba akkor van
Lehetséges, hogy van
És mi honnan tudjuk, hogy szerinted melyik lány nem csúnya? :S
Egy õsi legenda szerint léteznek ilyen lányok. :O
Hogyne lehetne!

34+6 hetes terhesen lehetséges, hogy vannak jóslófájásaim?

Eddig csak keményedéseim voltak néha, de ma többször is szúró görccsel járt a hasam alján.

Legjobb válasz: lehetséges. nekem 31 hetesen volt az elsõ.

lehetséges. nekem 31 hetesen volt az elsõ.
Lehet, nekem a 35. héten volt elõször, annyira görcsöltem, már megijedtünk, hogy szülés lesz. Aztán moccant egy nagyot a baba, és minden elmúlt, nyugi lett. Annyira hogy túlhordtam 1 héttel.
Lehet én pont ennyi idõs vagyok..É már jó ideje van, fõleg éjszaka jön. Tegnap én amúgy is beparáztam mert együtt voltunk férjemmel és a hasamtól mivel nem látok, nem tudtam miért jön, annyira fel voltam hevülve, hogy sok volt a nedvesség s kifolyt lepedõre s majdnem azt hittem magzatvíz..


Évekig karatéztam jó kondiban is vagyok de van valami amin sokat gondolkoztam. Tudom nincs jobb stílus csak jobb harcos de az lehetséges hogy van stílus ami jobb a karaténál vagy másnál? Leírásban bővebben.

A karatésok többsége nem tanul semmi lágy mozdulatot semmi fogást ami nagyon hiányos és szerintem alapja a karaténak na meg a tompítások is. 5 fajta támadás van kb a karatéba az egyenes,köríves,felütés,köríves rúgás,egyenes rúgás. a zenkutsu dachik meg uchi ukék sajnos semmire nem jók erre évek után jöttem rá. azt hittem tanulunk majd igazi technikákat is.ennyi és akkor megy a kumite. de jól képzett aikidosok bármilyen mozdulatot képesek félrevezetni és ebb?l kifolyólag levinni a másikat elég durván. ugyan ez a wing tsunra. most lehetséges hogy a kung fu sokkal jobb mint a karate? azért ?k sem olyan túl gyengék és sokkal több a technikájuk. hogyan rúgjon meg egy karatés egy wing tsunost ha az simán elbírja vezetni meg vissza is tud támadni? mert karatés csak támad egyet a másik meg kivédi. szándékosan írtam ki mert kíváncsi vagyok mások véleményére.

Legjobb válasz: Attól is függ milyen oktatási színvonalról beszélünk: a magyarról, vagy a japánról. Ugyanis nagy különbség van a kettõ között. Itthon csak, mint küzdõsportot oktatják a legtöbb helyen, Japánba meg, mint harcmûvészetet. Meg ott nincsenek olyanok, hogy sokszor egy-egy vizsga között várnod kell egy évet (amit sose értettem miért van), ott néhány éven belül elérheted a fekete öves szintet is. Igaz Japánba, átlagba heti 6 edzés van, ha meg bent lakásos iskolába vagy, akkor ezen a 6 napon kétszer van edzés egy nap. Na, de a kérdésre is válaszoljak: nem a stílus dönt, hanem a harcos. Mind1, hogy mit tanulsz, ha azt nem tudod normálisan használni, akkor bárki legyõz téged. Meg, ha rosszul oktatják neked (ami jellemzõ szokott lenni az itthoni oktatásra).

Attól is függ milyen oktatási színvonalról beszélünk: a magyarról, vagy a japánról. Ugyanis nagy különbség van a kettõ között. Itthon csak, mint küzdõsportot oktatják a legtöbb helyen, Japánba meg, mint harcmûvészetet. Meg ott nincsenek olyanok, hogy sokszor egy-egy vizsga között várnod kell egy évet (amit sose értettem miért van), ott néhány éven belül elérheted a fekete öves szintet is. Igaz Japánba, átlagba heti 6 edzés van, ha meg bent lakásos iskolába vagy, akkor ezen a 6 napon kétszer van edzés egy nap. Na, de a kérdésre is válaszoljak: nem a stílus dönt, hanem a harcos. Mind1, hogy mit tanulsz, ha azt nem tudod normálisan használni, akkor bárki legyõz téged. Meg, ha rosszul oktatják neked (ami jellemzõ szokott lenni az itthoni oktatásra).
Azért nem olyan rossz ám a karate! :) Amúgy mennyi az az "évekig", amíg karatéztál?
A kérdező hozzászólása: szerintem pont jó hogy a kung fusoknak sok technikájuk van mert nem úgy sok technikájuk hogy megjegyezni nem lehet õket hanem elvezetések, támadások, több ilyen használható technika kivéve a magasrúgások meg körívesek. kettõ hozzászólóval feljebb: sajnos nem pesti vagyok és a bérlet pestre már necces lenne plusz még az edzés meg az idõ. a kyokushin is igazából rengeteg mindent tartalmaz nem is értem miért nem oktatják benne az önvédelmet. lehet megtanít keményen ütni rúgni de ez kb már sport sajnos. a harcmûvészeti részérõl nem is álmodhatok. elõzõ hozzászóló azért a kyoba tudnak ám ütni is rendesen.
Ezt a kérdést már más is feltette, volt errõl egy dokumentumfilm régen, érdekes volt. Megkértek egy kung-fu mestert és egy karate mestert, mérjék össze erejüket, a stílusok hatékonyságát keresték. Mindenki a kung-fu elsöprõ gyõzelmét várta, de10 perc után kiegyeztek döntetlenben. A végsõ következtetés az volt, amit te is mondtál: a mûvelés szintje számít és akkor minden technika, minden stílus egyformán hatékony. Mondjuk a filmben két 60 év körüli ember szerepelt, akiknek ez volt az élete.
Én cselgáncsozom, de volt már alkalmam, különbözõ versenyeken összemérni magamat különbözõ küzdõsportot vívókkal. Krav maga, wing tsung, thaibox, kempo ezek ellen szinte tehetetlen vagyok, a sorrendet is így állítanám fel köztük... A karatésok kezét/lábát relatív könnyû elkapni, onnan pedig meg lehet feszegetni:P, persze ez egyén és edzettség függõ is természetesen... vert már el karatés is, ugyan úgy ahogy én is vertem már el krav magást...
A kérdező hozzászólása: Érdekesek ezek a dokumentumfilmek. Én nekem például olyanról is meséltek hogy összehasonlították a shotokan karatét és az aikidot. ott eldöntötték hogy az aikido a jobb mert a shotokanosok primitív módon miután ütöttek ott hagyták a kezüket. pedig épp ez a lényeg hogy gyorsan vissza kell húzni. A judo amúgy nem rossz szerintem és megmondom az õszintét nem nagyon mértem össze az erõmet, ügyességemet senkivel csak egy wing tsunossal. Õt három küzdelembõl kétszer döntetlen lett egyszer én gyõztem. de ez nem nyugtatott az a helyzet. lehet túlbecsültem a karatét (kyokushin) nem is a filmek miatt de valahogy több olyan filmet láttam amibe alázzák a kung fusokat de azok csak filmek persze. hát ez tényleg nehéz kérdés meglep és örülök neki hogy rögtön voltak itt olyanok akik így hozzá tudtak szólni. várom a további véleményeket. érdekesek.
Mikor te küzdesz, azt is nehéz megmondani, hogy ki milyen szinten van. Ok, hogy van övetek, ha van és az valamit jelez, de a reakcióidõ, reflex, a technika mennyire tökéletes. Én judoztam régen, egyik haver karatézott. Poénkodtunk, mi a jobb, vele is ez volt, ha közel mentem, nem tudott megütni, az ütésében benne volt az erõ, a lendülete vitte, kibillent az egyensúlyból és már feküdt is:) De ha egy képzett karatés lett volna, messzirõl pofán rúg és elterülök:) Egy ilyen küzdelemnél nagyon számít szvsz. az ellenfél ismerete is, más stílusok ismerete, és ezek a mesterek ismerik, fel tudnak készülni a támadásra és tudják hárítani, függetlenül attól, hogy melyik stílusnak mik az erõsségei.
A kérdező hozzászólása: a gond azzal is van ha valaki kiesik a fizikai formából. akkor a karatés mit csinál ha lemerevedik? szégyenlem magam hogy így beszélek a karatéról ami sokszor megmentett engem és megváltoztatta az életem de mit csinálok olyankor? csinálok egy kokutsu dachi uchi ukét vagy mi? nagyon sok minden hiányzik sajnos a karatéból pedig a kyokushinkai az pont az a karate amibe minden van.
Szerintem a kung fu -ban a sok technika bizonyos szempontból hátrány. Egyrészt, úgy gondolom, hogy jelentõs része gyakorlatban, igazi ellenfél ellen nem igazán használható. És ami a legfontosabb: lehet, hogy rengeteg technikát sajátítanak el, de azokat szerintem nem elég magas szinten. Ha valaki csak néhány hatékony módszert ismer, de azokat rengetegszer elgyakorolta, akkor a küzdelemben is jól tudja õket alkalmazni, ám ha rengeteget, de felületesen tanult meg, akkor a harc hevében nem biztos, hogy alkalmazni tudja majd õket. Utolsó "De a Kyo-t azért ne hasonlítsd a Thai Boxhoz. Thai Boxolók lehet tanulnak fejre ütni, csak baromi rosszul ütnek. Meg alapból csak combost tudnak rúgni. Akkor már inkább a Muay Thai-hoz hasonlítsd össze. Ez lenne az a harcmûvészet, amibõl a Thai Box kialakult. Csak az a baj, hogy itthon azt is sok helyen lényegében Thai Boxként oktatják, annyi különbséggel, hogy megtanítanak könyökölni. De egy-két helyen normálisan oktatják." Nem. Én régebben majdnem négy évig Kyokushin karatéztam, most pedig Thai bokszolok, és utóbbi ütéstechnikái messze hatékonyabbak a karatés ütéseknél. Ha van valami, amiben a Muay Thai (ami egyébként a Thai boksz neve thai nyelven) messze veri a karatét az szvsz az ütéstechnikái, amit a hagyományos bokszból vettek át. A Thai boksz pedig a Thai Boran -ból alakult ki egyébként.

Egy olyan fiú számára, akit a lányok eddig rondának tartottak, lehetséges, hogy van egy lány, akinek mégis bejön külsőre, vagyis létezhet olyan lány, akinek fura ízlése van és ezt a több lány által undormánynak elkönyvelt srácot helyesnek lássa?

Csak őszinte válaszokat!

Legjobb válasz: Hát figyelj,jópárszor volt olyan hogy amelyik csaj nekem tetszett azt más lerondázta,úgyhogy biztos lányoknál is van ilyen Egy biztos,az embereknek nagyon retardált ízlésük van

Hát figyelj, jópárszor volt olyan hogy amelyik csaj nekem tetszett azt más lerondázta, úgyhogy biztos lányoknál is van ilyen Egy biztos, az embereknek nagyon retardált ízlésük van
Akkor zárkózott esetleg? Nem mosolyog sokat? Bocs, hogy ennyit kérdezek.
Az arca ( személyes véleményem szerint ) átlagosnál szebb.
És az arca átlagos, vagy inkább a nem szép kategória a többi fiúnak?
Hát azt én is szeretném tudni. Talán túl vékony, fogalmam sincs. Legalább nincs konkurencia:)
Elõzõ, és azzal a lánnyal mi a gond, miért nem tetszik a többi fiúnak?
Nekem is egy olyan lány tetszik, aki senki másnak ebben az univerzumban.
Igen! Velem is volt, h aki tetszett arra mások aztmondták h ronda de szerintem helyes volt :DD am fiu vagy lány vagy?
Miért ne? Izlések és pofonok különbözõek. Valaki a keménytojást, valaki a lágyat szereti. De ha csak egy lánynak is bejösz, akkor tuti nem vagy ronda max átlagos. Mert a ronda fiú minden csaj szemében ronda lessz kivéve a vakokat! De azok is ki szokták kérni randi elõtt látó barátnõjük véleményét. És ha az lesujtó, akkor nem lessz esélyed!
jaja, nekem már 3szor is tetszett olyan srác, aki senki másnak rajtam kívül :D
biztos a feromon az oka
Persze, van több undormány fiú ismerõsöm is, és van barátnõjük.
Privátban folytathatjuk

Olyan lehetséges hogy van valakinek egy halott ikertestvére aki még az anyjuk hasába halt meg és ő tovább él benne és az illető tudja hogy ott van és ő beszél néha helyette meg cselekszik és néha csak úgy előjön?

Ez lehetséges vagy az illető egyszerűen hülye és csak beképzeli mert a hormonjai játszanak vele vagy lehet hogy ez disszociatív személyiség? Vagy ez mi milehet? :\\

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy beszél helyette. Sokkal inkább, ha nem õ beszél, akkor disszociatív személyiségzavaros. Ezt senkinek sem kívánom. Ikerterhességnél hallottam már furcsaságokat, de olyat, hogy tudja, hogy ketten vannak és gyakorlatilag kapcsolat van közöttük. Nem, keressen fel orvost.

Olyan nincs, hogy beszél helyette. Sokkal inkább, ha nem õ beszél, akkor disszociatív személyiségzavaros. Ezt senkinek sem kívánom. Ikerterhességnél hallottam már furcsaságokat, de olyat, hogy tudja, hogy ketten vannak és gyakorlatilag kapcsolat van közöttük. Nem, keressen fel orvost.
Nekem lett volna ikertestvérem, de elég korán 1-2-3, nem tudom pontosan hány hónapos magzat korában halt meg. Én nem érzek belõle semmit, semmi kettõsség nincs bennem, azt is viszonylag késõn tudtam meg, hogy egyáltalán létezett. Nem egypetéjûek voltunk.
disszociatív személyiség zavar, sok esetben valamilyen trauma váltja ki, a legtöbb esetben az adott személy nem tud a másik énjérõl, de elõfordul, hogy kapcsolat van köztük, ez esetben a benne élõ két személyiség egy testvérpárként viselkedik
Egy halott testvér nem veheti át a megmaradt felett a hatalmat, akkor sem ha iker volt. Én szakember segítségét kérném. Egy pszichológussal való beszélgetést mindenképp megér a dolog, aztán õ majd irányít, hogy hogyan tovább.
Hát, nekem van ikertesóm de õ szerencsére él. Attól függ hogy milyen fejlettségi állapotban halt meg a tesó. Amúgy elképzelhetõ, de én inkább skizofrénnek vagy hasonló betegnek gondolnám az illetõt. Lehet ennek nem ártana utána járnod. Mert ok, hogy érzed hogy hiányzik, vagy hogy ott lenne melletted, pszichésen még lehet is, de hogy helyetted cselekszik az már meredek. Pl. mikor mi kicsik voltunk mi se voltunk meg egymás nélkül. Egyszerûen nem tudtunk aludni mert megszoktuk a másik közelségét. De hogy cselekedne e helyettem vagy beszélne e az már nem normális. Ez betegség lehet.
orvosilag van ilyen jelenség, hogy az egyik iker elhal, nem fejlõdik tovább. a másik attól megszülethet. A kérdés többi részét nemértem.
Ilyen nincs. (Max valami B kategóriás amerikai horrorfilmben.)
Meglepõ módon az ilyen ikerterhesség nagyon gyakori, de általában még azelõtt megszakad mielõtt kiderülne.Ilyen alapon sok ember mászkálna, aki hangokat hall, akaratlanul cselekszik.Ha ez igaz és nem kifogás valamire, nagyon komoly skizofrenia jele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kommenteket!!:) ez nem skizofrénia hanem szerintem is inkább disszociatív személyiség zavar lehet de ezt is kétlem. mindenesetre eléggé segítettek ezek a válaszok egy eldöntendõ kérdésben!
Igazad van! Az is lehet :)

Lehetséges, hogy van egy ikertestvérem? !

Tegnap sétáltam haza amikor találkoztam egy lánnyal aki teljesen úgy nézett ki, mint én! Annyira ledöbbentem, hogy csak álltam egy helyben és meredtem rá..akkor ő is észre vett. Csak álltunk egymással szembe annyira megdöbbentünk! Ugyanaz a magasság, alkat, arc..azzal a különbséggel, hogy az ő szeme zöld az enyém pedig barna. Ezen kívül szinte minden passzol.. azt mondta, hogy nagyon sietni kell, de megadott egy telefonszámot. Hívjam fel? Ezt most nem tudom hova tenni...hogyan kérdezhetek erre egyáltalán rá anyuéknál? Megdöbbentő a hasonlóság...azt hittem ilyen csak a filmekben van!! MIT TEGYEK? 17/L

Legjobb válasz: Jobb ötletem van. Hívd fel a lányt és kérd meg, hogy amikor ráér, jöjjön át hozzátok pár percre. Hogy döbbenjenek le a szüleid is. Szerintem jó poén lenne, én simán megcsinálnám.

Jobb ötletem van. Hívd fel a lányt és kérd meg, hogy amikor ráér, jöjjön át hozzátok pár percre. Hogy döbbenjenek le a szüleid is. Szerintem jó poén lenne, én simán megcsinálnám.
Nem biztos, hogy õ az ikertesód. Lehet hogy csak szerencséd volt és pont találkoztál az egyik alteregóddal.
Mindenképpen hívd fel, beszéljetek meg egy találkozót akár hozzátok vagy valami közösségi helyre! Ez tök jó dolog szerintem, érdekes! :-)
Én is áthívnám magunkhoz a csajt, jól meglepõdnének a szüleitek. Viszont egypetéjû ikrek semmiképp nem lehettek, akármennyire hasonló az arcotok, mert akkor egyforma lenne a szemetek színe is.
Ez muris:) Én is meglepõdnék :) De nem hiszem hogy lenne egy eltitkolt testvéred, állítólag minden embernek van egy hasonmása a világban, valami ilyesmit hallottam.
Nincs az embereknek hasonmásuk. Hisz akkor a földön már sokan találkoztak volna egymással és a föld 50% azonos lenne...
Hívd fel, találkozz vele, s tudjatok meg egymásról a lehetõ legtöbbet. Ha a kapott infók alapján lehetséges, kérdezz rá. Lehet, hogy anyukád zavarja jön, ezért mindenképpen tapintatosan kezeld a kérdést. Ha anyukád nyitott természetû, mûködhet az elõzõ válaszadó javaslata. Ha nem az, akkor elõbb puhatolózz. Elõfordulhat, hogy kényes, netán fájdalmas témával hozakodsz elõ.
Szerintem mielõtt szólnál anyukádnak csináltassatok DNS-tesztet csak hogy biztos legyen a dolog.
Hívd fel. anyudnak: -Anya tudom hogy van egy ikertesóm!- nem kell itt bonyolitani...:)
Asztrológiai ikrek lehettek?
Dejooo:) irigyellek, én is úgy találkoznek egy hasonmasommal! Szerencsés vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) most már én is úgy érzem :) bár mondjuk elég fura volt magamat kívülrõl nézni :D
csinálj már közös képet legközelebb és mutasd már meg nekünk! nagyon érdekelne, hogy mennyire hasonlítotok!
Közös képet kérünk!!
Köszönöm hogy ennyire le lett szavazva a válaszom, melyben azt írtam hogy szerintem szimplán csak nagyon hasonlítanak!Mint kiderült, nem is írtam nagy hülyeséget...!
Utolsó: Ne mártírkodj...
Attól még féltestvérek lehettek hogy csak két hónap van köztetek. Fõleg hogy azt írtad te egy éjszakás kalandból származol. Az apukátok lehet közös.
Igen, az apukátok még lehet közös!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy késõn írok, csak ballagási buliba voltam és muszáj volt kialudnom magam..:) na, szóval :D kicsit késve értem oda, õ már ott volt. Leültem elé és elkezdtük tanulmányozni egymást. Személyit cseréltünk. Nem egy napon születtünk...két hónappal fiatalabb. Szóval valószínûleg nem vagyunk testvérek. DE elkezdtünk beszélgetni. Mesélt a családjáról, a sulijáról..meg kb mindenrõl. Én is neki. Komolyan úgy éreztem, mintha már ezer éve ismerném. Nagyon aranyos és okos lány, vannak tervei az életben. A kávézó után elmentünk még sétálni és négy (!) óra múlva értem haza. Megbeszéltük, hogy átmegyek hozzájuk, mert szeretnénk megbizonyosodni, hogy tényleg nem vagyunk rokonok. Azt mondta szeretné ha tartanánk a kapcsolatot. Kiderült, hogy tök közel laknak :D megbeszéltünk egy új "randit" :) ha nem is a testvérem, de úgy érzem nagyon jó barátok azért lehetünk :)
amúgy fake
Egyszer apukám azzal köszöntött reggel, hogy milyen büszke rám, mert látta hogy benne van a fényképem a Napló-ban. Nem értettem mirõl beszél, megmutatta a képet.Megdöbbentett a hasonlóság, az a lány, tényleg úgy nézett ki mint én, még apukám is azt hitte én vagyok. Amúgy én is úgy tudom, hogy szinte mindenkinek van egy amolyan hasonmás félesége, aki szinte teljesen úgy néz ki mint õ. Szóval nekem a gyanúm, szimplán csak hasonlítotok.
Kíváncsian várjuk, hogy mi derült ki a találkozón!
írd le mi volt :D
Kérdezõ!!!! Hol vagy már? Becsavarodok:'D
Kedves kérdezõ, légyszíves jelentkezz, mert itt már mindenki tülkön ül!
Az "tûkön ül", nem tülkön...
Akkor legyen Tûlkön, ha annyira szúrja a szemed!!! Egyébként úgy írtam, és akkor is és most is aláhúzza a gép, hogy rossz a helyesírása!
Olvasni se tudsz. TÛKÖN. Sok tûn. Nincs benne L betû.
Kérünk közös képet!!!!! :-DDD
A kérdező hozzászólása: Nem sajnálom :) egyszer nagyon csúnyán megszívtam ezt. Szóval nem kockáztatok :)
Nekem egyetlen kérdésem van: édesanyádnak milyen színû a szeme?
Mi a helyzet, kérdezõ? Még mindig tartjátok a kapcsolatot?
A kérdező hozzászólása: Eleinte kiakadt...össze is vesztünk egy kicsit. Azt hitte apa el akar tõle választani. Aztán megmondtam neki, hogy végre megismerhetem az apukámat és ha szeret, ne gátoljon meg benne.. Akkor végülis azt mondta, hogy oké :) miután beszélt apuval már egyáltalán nem ellenkezett :)
És anyukád mit szól?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) Még nekem is hihetetlen, hiszen mindíg is egy apukát szerettem volna :) és most még 2 tesót is kaptam :) )
Ez nem semmi, hihetetlen az egész ha így belegondolok.Bár örülök hogy Rátaláltál a féltesódra, így megismerhetted az igazi apukád is, a lényeg hogy boldog vagy.
A kérdező hozzászólása: Elkezdtek beszélgetni, egymásnak estek és nem védekeztek. Szóval így esett. Apa(olyan fura végre kimondani ezt a szót) azt mondta, hogy nem tudott rólam, de ha tudta volna, hogy van még egy lánya, törödött volna velem :) anya és õ találkoztak, apa megbeszélte vele, hogy szeretné ha ezentúl sokat találkozhatnánk, hogy megismerjen :) )) amúgy sokat is voltam/vagyok náluk :) van mág egy féltesóm, egy 5 éves kisfiú :) annyira boldog vagyok!:)
A kérdező hozzászólása: Elkezdtünk kétnaponta találkozni. Egyszer aztán épp egy kávézóba vártam és jött vele egy férfi. Leültek, az apukám bemutatkozott és megkérdezte, hogy nem-e xy-nak hívják anyukámat. De igen õ volt xy-on :) kiderült, hogy apa épp nagyon csúnyán összeveszett a tesóm anyukájával, ezért jól leitta magát. Mint kiderült anya is totál részeg volt
áá, de örülööök :) hogy derült ki?
Kedves Kérdezõ! Leírod hogy derült ki??? Nagyon kíváncsiak vagyunk. :-D
fake az egész...
Hogy derült ki? Mesélj légyszi :)
Mesééélj!!
Akkor sokan jól tippeltek itt :D Mesélj hogy derült ez ki?
Szia, engem is nagyon érdekel hogy derült ki! Pontos sztorit kérünk! :-P
Ez komoly? Hogyan derült ki?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!:) Ha valakit esetleg még érdekel, féltestvérek vagyunk :) )
A kérdező hozzászólása: Igen tartjuk a kapcsolatot, amikor az idõnk engedi találkozunk, a nyáron nagyon sokat voltam náluk :) anyukám szeme pedig barna :)
na találkoztatok?
A kérdező hozzászólása: A sok bíztatás miatt felhívtam és egyeztettünk egy találkát holnapra :) amúgy apukám nincs...vagyis úgy nincs, hogy egy egyészakás kalandból lettem. Szóval egyáltalán nem ismerem. Anyának a mostani pasija lakik velünk (...!) De ez durva..mindig is akartam egy tesót :)
#3 Te tudod, hogy milyen anyagi vonzata van egy DNS vizsgálatnak? Még akkor is, ha egy apa jogosan kételkedik az apaságában, nemhogy két csitri bemegy, hogy "csókolom, mi úgy hasonlítunk"!
Ha vasalt hajú jellegzetes tinimaca vagy akkor nem történt semmi különös, alig lehet megkülönböztetni õket. Ha rendes lány vagy akkor viszont az alteregóddal találkoztál. :)
Már tényleg mindent leírtak. :) Nézd meg, hogy mikor született. De egy petéjû ikrek valóban nem lehettek.
Majd írd ám meg, hogy mi lett!:)
Na, ez engem is érdekelne.
Hú, egyre izgibb...
A rejtély könnyen feloldható: megnézed a személyi igazolványán a születési dátumot. Máris oda a varázs.
A kétpetéjû ikrek hasonlítanak egymásra olyan mértékben, mint a sima testvérek.
Ha annyira hasonlítottok játszatok Két Lottit... :-D Cseréljetek életet párnapra... hogy mikor veszikn észre... A viccet félre téve hívd áthozzátok és mutasd megszüleidnek is de akkor ha több minden stimmel
Nem vagytok egypetéjû ikrek, mert nem ugyanolyan színû a szemetek.A kétpetéjû ikrek meg legtöbbször egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. http://thetruthaboutplas.com/wp-content/uploads/2011/08/myth..
Engem is érdekelne. Nekem egy barátnõmre hitték azt mindíg h a hugom. Annyira pedig sztem nem is hasonlítottunk, de nem gyõztük magyarázni h mi csak barátnõk vagyunk :D
Engem is érdekel, mi lesz a késõbbiekben. :)
velemis :)
Hûha, a többiek mindent leírtak már elõttem, de azért majd oszd meg velünk, mi lett a sztori vége, mert engem nagyon érdekel! :) )
Anya csak egy van, ha anyukád nem tud róla, apukád igencsak rosszalkodott 17 évvel ezelõtt, lehet nem az ikertesód, csak a tesód!Hajaj, én is áthívnám, amikor mindkettõ szülõ otthon van!Meglepetéééés!
Hivd at hozzatok.
Dns?Kérj az(a lány) apjáról egy fotót és mutasd meg anyukádnak hogy õ e az apád.
Akkor meg simán meglehet, hogy féltestvérek vagytok.
Érdekesnek tûnik, kíváncsi vagyok a folytatásra
Ez érdekes mindenképp írd le mi volt :D
Az Olsen ikrek és kétpetéjû ikrek, mégis úgy hasonlítanak egymára, mintha 1petéjûek lennének. úgyhogy simán lehetnék 2petéjûek.
A kérdező hozzászólása: Nem tartom magamat tucatlánynak. Nem tudom, hogy anyukám a biológiai anyám-e..honnan is tudhatnám..:) igen születési dátumot szerintem megkérdezem holnap...uhh szorítsatok!
Már valaki írta, hogy a SZÜLETÉSI DÁTUMOT mindenképp össze kell hasonlítani. Majd írj nekünk, várjuk a folytatást! :)
Na, erre kíváncsi vagyok.Az biztos, hogy az anyukád a biológiai anyukád?
Valamelyik válaszadó helyesen írta, hogyha "tucatlány" vagy, akkor tényleg nem meglepõ a hasonlóság...Kíváncsi vagyok...:)
A kérdező hozzászólása: Írtátok, hogy meséljek :) hát mèg én sem tudok nagyjából semmit. Kiderül, hogy a lányt Enidnek hívják. Annyit mondott, hogy holnap 4-kor találkozzunk egy kávézóban, de le kell raknia mert különtanárnál van. Kérdezgettem anyut apámról, de elég kényes téma volt neki...egyedül annyit mondott, hogy a szememen kívûl szinte mindent tõle (mármint apámtól) örököltem. Aztán mivel szinte soha sem kérdeztem róla, inkább abbahagytam, mert láttam rajta, hogy egyre idegesebb...
A kérdező hozzászólása: Nem akarom egybõl letámadni..:D én is gondoltam arra, hogy féltestvérem, de akkor lehetséges egyáltalán, hogy ennyire hasonlítsunk? Nagyon félek a holnapi találkozótól...majd mesélek akkor, ha gondoljátok :)
Szerintem se elképzelhetetlen, hogy féltestvérek.Írta a kérdezõ, hogy nem ismeri az apuját, mert "egyéjszakás kalandból" született. Még az is lehet, hogyha elmész hozzá, megismered a saját apádat is.:)
lehet, hogy nem tesót találtál, bármennyire is szeretnék. De elképzelhetõ, hogy egy olyan barátnõre teszel szert, akivel jobb lesz a kapcsolatod, mint egy igazi tesóval. Adj hírt az eredményrõl.
Mesélj!!
Ez engem is érdekel:)
nos?? :)
?
Mikor kérdezed meg a születésnapi dátumát?
Biztosan nem az ikertestvéred. Viszont lehet, hogy féltestvéred apud révén, aki mondjuk félre járt és abból lett egy gyereke. Lehet errõl õ sem tud.
Nem mondom, hogy mindenkinek van alteregója, de elõfordul. Egyszer én is láttam egy lányt, aki nagyon hasonlított rám, jól meg is néztem, mert jó volt végre kívülrõl látni hogy is nézhetek ki :-DDDD Sok "véletlen" van az életben és az is egy véletlen, hogy az egyik ember úgy sikeredik, hogy hasonlít egy másikra. Persze, mindenképp keresd fel, ha már megadta a számát, biztos õ is kíváncsi rád. A születési dátum sok mindent elárul.

Lehetséges, hogy van nálunk valaki? Láthatják a kiscicák?

A két kiscicánk most 9 hónapos; a vécé el?tt van egy kis rész, ahol sötétebb a parkettánk, oda ülnek minden este le, és bámulnak, de úgy, mintha ülne ott valaki. Meredten bámulnak, néha megrezzentik a fejüket, de semmi más. Képesek órákig ezt csinálni! Sokszor az anyjuk is odaül. Amikor bogarat látnak, akkor mindig elkezdenek csattogni, de ez valami más. A tekintetük is olyan fura, úgy néznek fel rám, mintha nem értenék, miért nem nézem én is, akármi is van ott. :/ Mindig kérdezem t?lük, hogy "mi van?" És csak nyávognak egyet, majd tovább merednek a sarokba... Amúgy éjszaka recseg a parkettánk, a konyhai asztal, mintha ráülne valaki, a régi monitorunk hajnali egykor pontban reccsen egyet... ezek még nem is idegesítenek, na de a macskák viselkedése? A kutyánk lüke, ? csak akkor él, ha sétálni viszik. :) Rám néha megmagyarázhatatlan szomorúság vagy düh tör (de lehet azért, mert n?b?l vagyok :D), párom olykor minden ok nélkül ingerült lesz (ez is lehet azért, mert most munkanélküli :P), de öccse, apja ebb?l nem észlel semmit. Éjszakánként olyan érzésem van, mintha állna valaki az ágyunk mellett (de lehet csak az álom miatt). Nem vagyok sem szellemben hív? sem szkeptikus, ha van, akkor van, nem zavar; igyekszem megtalálni a racionális válaszokat, de a cicáink viselkedésére nem találok, és ez, bevallom, zavar. Na mindegy, csak az érdekel tulajdonképpen, hogy láthatják-e a cicák a szellemeket? Lehet nálunk szellem van? Ha igen, mit lehetne vele kezdeni? 21/L

Legjobb válasz: Hát a bútorok recsegésére is lehet racionális válasz, ahogy az elõttem szóló is írta, fõleg, ha nem teljesen újak a bútorok, nálunk is össze-vissza recseg (amúgy ugyanez van nappal is, csak akkor a többi zaj miatt nem hallod meg). Nem zárkózom el a szellemektõl, én a kutyámtól láttam hasonlót, csak morgott egy pontra, és látszott, hogy fél, pedig nem volt ott semmi...:S Szóval én elképzelhetõnek tartom (mint laikus:)) hogy szellemet látnak a kiscicák.

Hát a bútorok recsegésére is lehet racionális válasz, ahogy az elõttem szóló is írta, fõleg, ha nem teljesen újak a bútorok, nálunk is össze-vissza recseg (amúgy ugyanez van nappal is, csak akkor a többi zaj miatt nem hallod meg). Nem zárkózom el a szellemektõl, én a kutyámtól láttam hasonlót, csak morgott egy pontra, és látszott, hogy fél, pedig nem volt ott semmi...:S Szóval én elképzelhetõnek tartom (mint laikus:) ) hogy szellemet látnak a kiscicák.
Ez én cicám (nyugodjon békében) is látott hasonlót, meredten bámult a szekrényre, majd gondolt egyet és mindenáron felakart mászni, pedig semmi új nem volt rajta. Elképzelhetõnek tartom a szellemeket, de nem zárkózom el a többi lehetséges magyarázattól sem. A régi babonák, a macskákat a halottak és az élõk világa közötti határ õrzõinek tartották.
Nekem a kutyám szokta ugatni a szokta ugatni a semmit, látszik rajta hogy fél... Olyankor nagyon beparázok én is... Dehát még nem bántottak
Aki nem hisz a szellemekben, az minek jon ebbe a temakorbe? Hogy leostobazza masok velemenyet? Aki foldhozragadt, az maradjon azoknal a temaknal, amik nem kovetelnek meg nemi nyitottsagot az uj dolgokra. Szerintem szellem, es miert ne lehetne az? egyetertek azzal, aki azt mondta, h az ingerultseg atragadhat szellemrol emberre... Sok olyan dolog van, ami titok elottunk, es igen, a macskak latnak dolgokat, amiket mi nem mindig...
A 2. bekezdés tuti nem szellemre utal, a macskák viselkedésétõl kicsit én is beijednék szerintem :D De az is lehet, hogy tényleg valamit néznek ott, pl a csempét, a falat, bármit.Nem tudhatod, egy macskának mi az érdekes látvány, és mi nem.
Szellemek leteznek, es a cicak igenis latjak. Mar tobben tettek fel olyan kerdest az ezoterika temakorben, hgoy a macsakajuk furan viselkedik, nezegesd vissza a kerdeseket szerintem.
A 07.07. ostobaságot mond. A macskák akármiért viselkedhetnek furcsán, de nem attól, hogy szellemet látnak. Honnan tudhatja bárki is, hogy a macskák mit látnak vagy gondolnak? Nem tudnak beszélni, nem tudják elmondani, hogy mit látnak. Ezt csak az emberek fantáziája találja ki.
A macskák hiperintelligens állatok, ezt az egyiptomiak is észrevették. És hatalmas pókerarcok, ahogy tapasztalhattad. A macska civilizáció õsi hagyománya a legszigorúbb törvény: sose áruld el, hogy géniusz vagy, sõt, játszd inkább az enyhén gonosz idiótát. Aki odafigyel, az minimum a kölyköket lebuktathatja. Például ezek ketten most téged szénné szopatnak.
Nincsenek szellemek, és a cicák sem látnak semmit. Ez természetes viselkedés náluk. A bútorok pedig a hõmérsékletváltozástól is recseghetnek, vagy ezer más oka is lehet. Nem értem, hogy miért lett divat ma újra mindent a szellemekre fogni? Ha sokáig hiszel ebben az ostobaságban, belefogsz zavarodni, és nem leszel képes a dolgaidat reálisan látni.
11:16, te nagyon nagy butaságot írtál... Én nem nagyon hiszek a szellemekbe, de olyat én is szoktam érezni, mintha figyelne valaki, vagy a hátamnál állna. De ezt csak beképzelem! Egyesek nem tudják megkülömböztetni, a valóságot a képzelettõl... Amúgy az Ezotériába miért ne jöhetnének szkeptikusok? Nincs ki írva, hogy tilos a belépés! Szerintem mindenkinek elmondhatja a saját véleményét... Ha a macskák látnak valamit, akkor az miért pont szellem? Lehet valami olyanra figyelnek amit mi nem látunk, vagy nem hallunk. Szerintem biztos, hogy nem szellem, akkor szerintetek nem félnének? Vagy a macskáknak a szellemek már mindennaposak? Ha egy idegen embert látnának a házban, akkor arra se néznének úgy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Kedves, drága szkeptikusaim! Én egy szóval nem mondtam, hogy én "tudom, hogy egy szellem van a házamban". Én MEGKÉRDEZTEM, hogy azok szerint, akik tapasztaltak hasonlót, ez micsoda. Ne minõsítsetek engem, vagy azokat, akik hisznek ebben! Nem az a lényeg, hogy vitatkozzunk és egymásra mutogassunk. Én is írtam az összefoglalóban, hogy lehetséges, hogy beképzelem; mindig igyekszem racionálist választ találni a dolgokra, ugyanakkor nem vagyok földhöz ragadt sem. Mikor már nem találok magyarázatot, akkor gondolkodom el, hogy mi lehet. Ma reggel párom is említette, hogy õ is úgy érezte, valaki áll az ágy mellett (mert egymás mellett alszunk), pedig õ egyáltalán nem hisz a szellemekben. Na ezt, hogy magyarázzuk meg? Ketten haluzzuk ugyanazt? :) Amúgy nekem elég rossz gyerekkorom volt, anyám ödémában halt meg, apám felakasztotta magát, de anyu tuti továbbment, apu meg ott maradt, ahol meghalt. Legalábbis, ahol meghalt, ott mindig úgy érzem, mintha fojtogatnának. De ezt is lehet, hogy beképzelem! Páromnak viszont elég nyugis gyerekkora volt, "csak" a szülei váltak el, õk is tavaly, most pedig párom 25-ön felül van, és õ is kényelmetlenül érzi magát ott, ahol apám meghalt (nem is mondtam neki, hogy ahova megyünk, ott akasztotta fel magát, egybõl mondta, hogy menjünk onnan, mert nincs jól), meg olykor itthon is. Szóval, nem mondom, hogy nem beképzeljük, ne tessék engem minõsíteni! Amúgy azért érdekel ennyire, mert tényleg minden áldott este ezt csinálják, van amikor a nagy macsek is. Nem lehet rovar, nem rég volt irtás, és tüzetesen át is néztem mindent. Lehet annak van igaza, aki azt írta, hogy "csak szívatnak". Nem tudom. Azért kíváncsi vagyok még mindig, hogy másnál is történik-e ilyen!
Én a kérdezõre nem írtam semmit. Hanem vannak olyanok, akik csak abban hisznek és mindent arra fognak. Én is olyan vagyok, hogy mindent próbálok megmagyarázni. Én nem hiszek a szellemekbe, nem is akarok, de azt nem értem, hogy többen is mesélnek hasonló eseteket. Hogy csinálják? :D
Kedves olvasók, a cicák, kutyák és szinte minden intelligensebb emlõs látja a szellemeket. Az emberek pedig azért nem, mert nem csak az ösztönüket veszítették el szinte teljesen, de a periférikus látásuk is gyenge, ennélfogva az energiaképeket se látják.. Többnyire azok képesek szellemeket látni, akik az aurát is látják, vagy fogékonyak a kivetülések észlelésére. Amit a cicáid látnak kedves kérdezõ az nem egy érdekes pók a falon... De ettõl még nem biztos hogy veszélyes
Szellemek vannak, nálunk volt 2, el is kellett ûzni õket megfelelõ emberrel. simán láthatják.
Valószínû, hogy szellem. Ha valamilyen energetikai portál lenne nem néznék így, ha pedig "racionális" válasz, egy idõ után megunnák. Mint az én macskám, az is csinált hasonlót:D Felszereltünk neki egy játékot, egy másik plüssmacskát amit a plafonra lehetett felhúzni, és onnan lógott le mikor leengedtük neki. Na mikor elõször felszereltük a macska órákig ült alatta és hátravetett fejjel nézte, hogy mi az:D De rájött, és megunta, ott hagyta. Ezért mondom, hogy a "racionális" indok nem tartaná ott õket ilyen sokáig. Szellemeket még szép hogy látják a macskák, ahogy a nagyon kicsi gyerekek is. Alapvetõen minden ember képes lenne rá, csak hála a civilizált világunknak nagyon gyorsan "kinõjjük" ezt a képességünket, elfelejtjük hogyan kell. Ugyanez vonatkozik az aurára. Azt újra is lehet tanulni, csak szellemlátás már nehezebb ügy. De pl én is megcsináltam, ha még nem is vok a végén.
Nekem is volt egy kutyám aki a hálószobában egy pontot mindig megugatott meg hátrált...látszott hogy fél.Amugy nagyon csendes kutya volt.soha nem hallom ugatni vagy morogni.lehet hogy a macskák is hasnolókra képesek. a szellemek létezésérõl múltkor néztem egy filmet. A szellemek kimutatása nem lehetséges, mert ha a szellem át tudna menni a falon akkor az kellene hogy ne legyen töltése az õt felépítõ atomoknak.ez csak ugy lehetséges, hogyha kísértet részecskékbõl épül fel aminek nincs töltése, mert csak neutronokbol épül fel. véleményem szerint létezhetnek szellemek. A furcsa érzéseket meg valószinûleg az infra hangok váltják ki belõled. Ezek a nem hallhato hangok nyomott érzést váltanak ki belõled. Ez a véleményem

Lehetséges, hogy van több szín is, mint amit mi ismerünk?

Pl. sokáig állították, hogy a fény a 3 alapszín variációiból áll össze (piros, kék, citromsárga). Ezt mi 3 receptorral a szemünkben érzékeljük. Mint kiderült, a polipnak ilyen receptorból 8 különböz? van. Lehetséges más színeket is lát? Vagy ezek esetleg másra vannak "kifejl?dve"? Tud err?l valaki valamit, mert én nem találok róla b?vebb anyagot.

Legjobb válasz: 1. Szín végtelen sok van, mivel a színek egyértelmûen azonosíthatók frekvenciákkal. Tehát több van, mint amennyit el tudtál képzelni :D 2. Az, hogy ki hogyan érzékeli a színeket, kognitív szájensz kérdésköre, és így nehéz elképzelni és vitázni a témában. Mindenesetre ez nem fizika vagy biológia, hanem percepció kérdése.

1. Szín végtelen sok van, mivel a színek egyértelmûen azonosíthatók frekvenciákkal. Tehát több van, mint amennyit el tudtál képzelni :D 2. Az, hogy ki hogyan érzékeli a színeket, kognitív szájensz kérdésköre, és így nehéz elképzelni és vitázni a témában. Mindenesetre ez nem fizika vagy biológia, hanem percepció kérdése.
elõzõ válaszoló vok, én 1 kicsit máshogy töröm a fényt mint az átlag...ebbõl következik, hogy a színeket is máshogy látom mint a többség, de nem vok színvak és sokszor látok meg nagyon érdekes, szép és fura színeket és ha errõl másnak beszélek, akk totál hülyének néznek, de ez van...
húúú elég fura kérdés, eszembe nem jutott volna, de sztem vannak még ismeretlen színek
http://en.wikipedia.org/wiki/Tetrachromacy#Possibility_of_hu.. Egy tanulmány szerint a nõk 2-3% -a rendelkezik az alap három fényérzékelõ csapocska mellett egy negyedikkel is.
Ugye vannak a mindenki által ismert színek: piros, kék, zöld, sárga, stb. De mi van, ha vkinek a szeme másképp látja a zöldet, mint én? Konkrétan, mi van, ha õ a zöldet olyannak látja, mint én a pirosat? Hisz' senki nem látott még a másik ember szemével, szal nem tudja bizonyítani, hogy a másik hogy lát. És tulajdonképpen ezek a szín nevek csak megtanult szavak, lehet h mindenki másképp látja. Egyébként ha eljön a szemátültetések kora, lehet, hogy ezt tényleg be tudják bizonyítani, avyg meg tudják cáfolni :P.
Kedves 13 40-es ezt a kérdést már én feltettem az alkalmazott tudományokba tegnap ha érdekel nézd meg

Lehetséges hogy van peteérésem ha sokszor a 36. napon jön meg?

minden hónapban megjön,csak az a baj,hogy sokszor a 40.napon jön meg a menzim. egyszer 2hetet késett és kiderült,hogy ciszta. a n?gyógyász azt mondta,hogy van peteérésem,és nincsen semmi bajom. akkor miért jön meg sokszor a 41. napon? talán ilyen sokszor van cisztám?

Legjobb válasz: A ciszta fel tudja tartani a mensid,de ha van peteérésed és nincs bajod akkor nem értem ezt az egészet.Valami mégis gátolja hogy sokszor késik, és ez nem természetes.Kérdezzd meg a dokidtól, mert valami oka van.A ciszta pedig sokszor a petesejtbõl lesz, ami nem tud kiszabadulni.Hát nemtudom.Remélem tudtam valamit segíteni:)

A ciszta fel tudja tartani a mensid, de ha van peteérésed és nincs bajod akkor nem értem ezt az egészet.Valami mégis gátolja hogy sokszor késik, és ez nem természetes.Kérdezzd meg a dokidtól, mert valami oka van.A ciszta pedig sokszor a petesejtbõl lesz, ami nem tud kiszabadulni.Hát nemtudom.Remélem tudtam valamit segíteni:)
Ciszta nélkül meg elképzelhetõ, hogy van peteérésed, ugyanis nekem is "sikerült" a baba, nekem is 34-35 naposak voltak a ciklusaim. Ne add fel, minden jóra fog fordulni, csak hinni kell benne!
Nekem is hasonlóak voltak a ciklusaim.Volt 42nap 36nap 32nap.Nekem sose volt cisztám.3.5év után estem teherbe.Üdv 20hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!