Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy van (1624 db)

Lehetséges, hogy van máshol élet, csak eltitkolják, dezinformációkat adnak, hamis képeket a világűrről?

Nemrég olvastam egy külföldi cikket és elég érdekes...

Legjobb válasz: Az kérdezed, lehetséges-e, hogy valakik mindenkit dezinformálnak. Erre kétféle képpen lehet válaszolni, de elõbb hadd mondjak egy példát. Én azt kérdezem, lehetséges-e, hogy szombat éjfélkor leszáll egy kisrepülõgép az utcánkban, bekopog a pilóta, és felajánlja, hogy elvisz engem Franciaországba. Mindez természetesen lehetséges, hiszen kisrepülõk léteznek, pont el is férne az utcánkban, tehát le tudna szállni. A pilóta miért ne csengetne be énhozzám, hiszen tudtomon kívül lehet, hogy egy barátom megtanult repülõt vezetni, és pont õ a pilóta. Végülis pilótaiskolába bárki járhat. És Franciaország is létezik, el is lehet repülni oda, tehát miért ne ajánlhatná fel, hogy elvisz. Összességében tehát elképzelhetõ mindez, úgy is mondhatnám, hogy lehetséges. Csak épp nem valószínû. Na most amit te mondasz, az is lehetséges (az összes elem elképzelhetõ önmagában), de szerintem még kevésbé valószínû.

Az kérdezed, lehetséges-e, hogy valakik mindenkit dezinformálnak. Erre kétféle képpen lehet válaszolni, de elõbb hadd mondjak egy példát. Én azt kérdezem, lehetséges-e, hogy szombat éjfélkor leszáll egy kisrepülõgép az utcánkban, bekopog a pilóta, és felajánlja, hogy elvisz engem Franciaországba. Mindez természetesen lehetséges, hiszen kisrepülõk léteznek, pont el is férne az utcánkban, tehát le tudna szállni. A pilóta miért ne csengetne be énhozzám, hiszen tudtomon kívül lehet, hogy egy barátom megtanult repülõt vezetni, és pont õ a pilóta. Végülis pilótaiskolába bárki járhat. És Franciaország is létezik, el is lehet repülni oda, tehát miért ne ajánlhatná fel, hogy elvisz. Összességében tehát elképzelhetõ mindez, úgy is mondhatnám, hogy lehetséges. Csak épp nem valószínû. Na most amit te mondasz, az is lehetséges (az összes elem elképzelhetõ önmagában), de szerintem még kevésbé valószínû.
Ha vannak is fejlettebb civilizációk, akkor valószínûleg a fejüket fogják ránk nézve és eszük ágában sincs kapcsolatba lépni velünk. Elsõ rádióhullám, amit célszerûen kibácsottak az ûrbe többek között egy Elvis számot és egy ábrázolást is tartalmaz, amin a férfi és nõ fogják a napocskát. :D
Simán, egy technikailag fejletteb civilizáció gyakorlatilag bármilyen égitesten megél pl. föld alatti rendszerekben. Már az Apollo ûrhajósok párbeszédébõl is kiderült, hogy nem vagyunk egyedül ...
Armstrong & Aldrin: Those are giant things. No, no, no - this is not an optical illusion. No one is going to believe this! Houston (Christopher Craft): What ... what ... what? What the hell is happening? What's wrong with you? Armstrong & Aldrin: They're here under the surface. http://www.v-j-enterprises.com/astro2.html
Ez így élõ egyenes adásban nem ment le csak néhány rádióamatõr fogta és úgy tudom, hogy egy Nasa alkalmazott hozta nyilvánosságra; felvételt én sem találtam róla ... de több egykori asztronauta vallotta, hogy valóban találkoztak ott idegen lényekkel: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=191876 http://www.inforadio.hu/hir/eletmod/bulvar/hir-214440
A kérdező hozzászólása: Ha így van, mi céljuk lehetne ezzel?
Kedves kétkedõ, itt arról van szó, hogy a NASA szándékosan meghamisítja a Mars valódi színeit, a nyers képek mindenkinek elérhetõek innentõl kezdve magad is megbizonyosodhatsz az igazságról (ha veszed a fáradtságot): http://areo.info/mer/ http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/ A fekete téglalapok és az elhomályosított felvételek egyazon objektumról készültek szóval no comment ...
A kérdező hozzászólása: Én azért valamennyire elhiszem, hogy eltitkolnak elõlünk dolgokat, más életrõl, bolygókról. Azért kétlem, hogy az egyszerû, "bolti" teleszkóppal átlátnát az egész rendszert :) ))
"hamis képeket a világûrrõl" Ez biztos nem igaz, te is vehetsz egy távcsövet, ellenõrizheted. A többi természetesen lehetséges.
http://mammutmail.com/?action=download&sid=8dd932732973fcafc.. Pár képen egyszerûen csak kivágták vagy homályosították a lényeges részeket ... egyébként a nibiru csak fantázianév, nem tudom mi lehet ez, de az biztos, hogy valamit szerettek volna eltûntetni. :) http://www.keithlaney.net/SCI/2P142963049EFF70ASP2546L457M1... Ez a kép a Marson készült! Bárki összeállíthatja a színszûrõzött fekete-fehér képekbõl, itt bukott meg a NASA hatalmas kamuja a "vörös bolygóról". http://www.keithlaney.net/opportunity_color_images.htm http://www.keithlaney.net/spirit_color_images.htm
A kérdező hozzászólása: én sem sajnos :)
A mars színhamisítással csak az a gáz, hogyha én megnézem itthon teleszkóppal, akkor látom, hogy vörös. Esetleg a NASA olyan elektronikát épített be, ami kikeveri a mars vörös színét? De a poén, hogy nagyapám orosz katonai távcsöve is vöröset mutat :)
Oh, ez kimaradt: ha veszed a fáradtságot, és felnézel az égre egy jobb távcsõvel, te is láthatod az igazságot. Egy 80mm távcsõvel a Szaturnusz holdjait is láthatod, hát még a mars színét :D
Itt konkrétan a Mars egérõl van szó ami nem vörös vagy narancssárga mint ahogyan azt sokakkal elhitették. Az én 1984-es Ûrhajózási Lexikonomban lévõ Viking 1-es felvételeken sincs narancssárga ég ... http://thetruthroom.wordpress.com/2009/06/24/the-true-colors.. Hogy miért kellett a képeket manipulálni? 1. ne gyanúsítsák meg azzal õket a kék eget láttán, hogy a Földön készültek a képek 2. még véletlenül se merüljön fel senkiben, hogy esetleg lehet ott élet 3. a Földön készültek a képek és emiatt vörösbe hajló árnyalatot kellett nekik adni, hogy idegennek tûnjön - nem komoly :)
ha konkrétan foglalkoznál vele, milyen anyagból áll a marsi légkör, és tudnád, mikor készültek a fotók, illetve számold be az elég gyakori porviharokat, tudnád, hogy ott is változik az égbolt szine :) Ez kb olyan, mintha egy marsi ember mindig csak hajnalban, vagy este jönne ide, aztán valaki más magyarázná neki, hogy pedig de, nappal kék az ég. Õ meg nem hinné el. Következõ: mégis miért hamisítanák meg a marsi életet? semmi, de semmi értelme nincs. Tételezzük fel: a Marson ott élnek a kis zöld emberkék (jól elrejtõzve azért.) odaér az ûrszonda, meglátja õket. Erre a NASA kapásból megmásítja a felvételeket. Minek? Nekik pont hogy kapóra jönne ha találnának életet máshol. Abban a pillanatban le lehetne számolni egy csomó mesével a földön (teremtés, tervezés, stb stb). ÉS azt kaphatná a NASA.
http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/press/spirit/20040108.. http://www.themarsrecords.com/mars_red_planet_colors.html Ilyen egyértelmû hamisításoknál nincs mirõl beszélni, mégis hogy lesz a színkalibráló mezõn a kékbõl piros? Gondolom ezt is a porviharok okozzák ... na ne vicceljünk!
Ben Rich, a Lockheed volt vezérigazgatója bevallja, hogy a földönkívüli UFO-k léteznek és az amerikai hadsereg már a csillagok közt utazik. http://www.ufo-blogger.com/2010/08/ufo-are-real-ben-rich-loc..
Végre valahára újra elérhetõek a galériáim ... http://imagerz.com/gal/b0dVQl5UB04M http://imagerz.com/gal/b0dVQl9QURMM
Csinálj légyszi egy screenshotot, és töltsd fel valahová, mert én nem találom :)
Bocs, így kell megadni a programnak: 13 48 0, -8.2 4 25 13 49 03.30, -8 34 31.1
Szerintem simán elképzelhetõ, hogy máshol is van élet, hiszen az Univerzum hatalmas, tele naprendszerekkel. Az is elõfordulhat, hogy sok ilyen dolgot eltitkolnak elõlünk, sõt biztos, de azt sosem fogjuk megtudni, hogy pontosan milyen információkat, ill. ezekbõl mi igaz és mi nem. Egyébként azt nem hiszem, hogy egy esetlegesen fejlettebb civilizáció le akarna minket igázni, de ezt most nincs kedvem kifejteni.
Utolsónak: olyan linket nem tudsz, ahol meg lehet hallgatni ezt? Megköszönném, érdekelne... (csak mert írni én is tudok bármit, de ha ez igaz, akkor kell lennie hangfelvételnek)
A kérdező hozzászólása: Azért nem hiszem, hogy van olyan távcsöved, amivel "mindent" láthatsz :) Simán lehet, hogy el akarják titkolni, pl. olyan képeket adnak ki, hogy ott nincs semmi, de pl. ott egy bolygó, csak "leszedték" a képrõl.Szerintem simán lehet...
Egy bolygót nem lehet csak úgy "leszedni" a képrõl. Elõször is, a mai távcsövekkel, amiket akár a boltban is megvehetsz, a Naprendszer bolygóinak többségét könnyen megkeresheted és megtalálhatod. Szabad szemmel is látható a Vénusz, a Mars, a Jupiter és így tovább. Az újonnan felfedezett bolygókról meg olyan kevés információ van, hogy nincs mit rajta titkolni. Sajnos egyelõre csak hatalmas gázóriásokat fedeztünk fel, de évrõl évre fejlõdik a technika, egyre kisebb égitesteket is észlelünk, és ez jó. Sajnos azonban a tudománynál a bulvár, a szenzációhajhász összeesküvés-elméletek mindig népszerûbbek lesznek, mert azokhoz nem kell semmi tudás, bármikor lehet kamu cikkeket írni róluk, és a butább emberek számára sokkal izgalmasabb.
Bocs, annyit pontosítanék a hozzászólásomban, hogy egy egyszerû bolti csillagászati távcsõvel a Naprendszer ÖSSZES bolygóját megtalálhatod.
A kérdező hozzászólása: Persze én sem hiszem el teljesen :) De érdekes a téma mindenképpen és biztos van rengeteg dolog amit titokban tartanak.
Ez természetesen igaz, de ez elsõsorban nem azért van, hogy titokban tartsák, hanem mert átlag ember sosem érdeklõdne a megfelelõ helyen :) Ha témával foglalkozó tudós vagy, nagy eséllyel hozzáférnél az adatokhoz. Persze vannak olyanok, amiket szándékosan titokban tartanak, de ezek általában anyagi megfontolásból: ugyanis azok a tudósok, akik valamilyen alapítványnak, vagy cégnek dolgoznak (õk vannak többségben), igyekeznek valami naggyal elõrukkolni, hogy lássa a kenyéradójuk, hogy megéri pénzelni a kutatást :) De abban nagy eséllyel biztos lehetsz, hogy nem a csillagkapu története igaz :) Eléggé valószínûsíthetõ, hogy egyik ország sem áll kapcsolatban az UFO-kal.
Azért simán cenzúráznak bizonyos felvételeket (világosítsátok ki, egy sötét négyzet van a kép közepén): http://www.wikisky.org/?ra=13.817583&de=-8.575305999999996&z.. És ami mögötte van, hivatalos NASA oldalról szereztem: http://imagerz.com/gal/b0dVQl5UB04M
hibás a link
mondjuk biztos roppant titkos lehet, ha a hivatalos NASA-oldalról csak úgy "be lehet szerezni" :)
A link jó csak most éppen karbantartás van a szerveren. Egy NASA adatbázisból töltöttem le a felvételeket, ahol nem képeket kell böngészni és tényleg csak az találja meg aki tudja mit és hol keressen. Belinkelem az oldalt ha megtalálom.
http://skyview.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/query.pl Itt találtam az infrafelvételek között amik 1983 és 91 környékén készülhettek, egyébként egy mozgó objektumról van szó, a koordináták a következõk: 13h 48m 0s, -82°4'25" 13h 49m 3.3s, -8° 34' 31.1"
A Marsnak milyen a légköri összetevõje? Mert ha nagyon ritka, akkor az égnek feketének, az árnyékoknak is sötétebbnek kellene lennie, ha valaki Marson van.Innen a Földrõl tûnhet vörösnek a felszíne miatt. De hogy hogyan lehet ilyen világosan vörös, vagy mitõl? Vörös por-viharoktól sem lehet ennyire világosan vörös. Világosság oxigéntõl, szénmonoxidtól van itt a Földön. Honnan van a bolygónak ilyen gázai? Azt tudjuk, hogy Föld-típusú bolygó. Szerintem a összes kép, amit eddig nekünk mutattak, valójában a Földön készültek. És szerintem közülünk még senki nem láthatott valódi képet a Mars felszínérõl. Ez politika is. Ha iszonyat sokat költenek az amerikaiak erre, miért osztaná meg a NASA csak úgy ingyen az információit? Pénzt, hatalmat akarnak. Az információ is hatalom. Nem azt mondom, hogy lakható a Mars, de nem kell mindenrõl mindenkinek tudni, hisz õk költenek rá többet. Elõny, a titokzatosság! Az információ hatalom.
pontosan. lehetséges. de nem biztos.
Mindenki szerint csúnya vagy, mert a csajok egyféleképpen gondolkoznak.
Miért ne lenne?
Egy pillanat, végigkérdezem az összeset...... nincs.
Nem túl valószínû, de megeshet.
Ha egy másik galaxist beleveszed ebbe a világba akkor van
Lehetséges, hogy van
És mi honnan tudjuk, hogy szerinted melyik lány nem csúnya? :S
Egy õsi legenda szerint léteznek ilyen lányok. :O
Hogyne lehetne!

34+6 hetes terhesen lehetséges, hogy vannak jóslófájásaim?

Eddig csak keményedéseim voltak néha, de ma többször is szúró görccsel járt a hasam alján.

Legjobb válasz: lehetséges. nekem 31 hetesen volt az elsõ.

lehetséges. nekem 31 hetesen volt az elsõ.
Lehet, nekem a 35. héten volt elõször, annyira görcsöltem, már megijedtünk, hogy szülés lesz. Aztán moccant egy nagyot a baba, és minden elmúlt, nyugi lett. Annyira hogy túlhordtam 1 héttel.
Lehet én pont ennyi idõs vagyok..É már jó ideje van, fõleg éjszaka jön. Tegnap én amúgy is beparáztam mert együtt voltunk férjemmel és a hasamtól mivel nem látok, nem tudtam miért jön, annyira fel voltam hevülve, hogy sok volt a nedvesség s kifolyt lepedõre s majdnem azt hittem magzatvíz..

Évekig karatéztam jó kondiban is vagyok de van valami amin sokat gondolkoztam. Tudom nincs jobb stílus csak jobb harcos de az lehetséges hogy van stílus ami jobb a karaténál vagy másnál? Leírásban bővebben.

A karatésok többsége nem tanul semmi lágy mozdulatot semmi fogást ami nagyon hiányos és szerintem alapja a karaténak na meg a tompítások is. 5 fajta támadás van kb a karatéba az egyenes,köríves,felütés,köríves rúgás,egyenes rúgás. a zenkutsu dachik meg uchi ukék sajnos semmire nem jók erre évek után jöttem rá. azt hittem tanulunk majd igazi technikákat is.ennyi és akkor megy a kumite. de jól képzett aikidosok bármilyen mozdulatot képesek félrevezetni és ebb?l kifolyólag levinni a másikat elég durván. ugyan ez a wing tsunra. most lehetséges hogy a kung fu sokkal jobb mint a karate? azért ?k sem olyan túl gyengék és sokkal több a technikájuk. hogyan rúgjon meg egy karatés egy wing tsunost ha az simán elbírja vezetni meg vissza is tud támadni? mert karatés csak támad egyet a másik meg kivédi. szándékosan írtam ki mert kíváncsi vagyok mások véleményére.

Legjobb válasz: Attól is függ milyen oktatási színvonalról beszélünk: a magyarról, vagy a japánról. Ugyanis nagy különbség van a kettõ között. Itthon csak, mint küzdõsportot oktatják a legtöbb helyen, Japánba meg, mint harcmûvészetet. Meg ott nincsenek olyanok, hogy sokszor egy-egy vizsga között várnod kell egy évet (amit sose értettem miért van), ott néhány éven belül elérheted a fekete öves szintet is. Igaz Japánba, átlagba heti 6 edzés van, ha meg bent lakásos iskolába vagy, akkor ezen a 6 napon kétszer van edzés egy nap. Na, de a kérdésre is válaszoljak: nem a stílus dönt, hanem a harcos. Mind1, hogy mit tanulsz, ha azt nem tudod normálisan használni, akkor bárki legyõz téged. Meg, ha rosszul oktatják neked (ami jellemzõ szokott lenni az itthoni oktatásra).

Attól is függ milyen oktatási színvonalról beszélünk: a magyarról, vagy a japánról. Ugyanis nagy különbség van a kettõ között. Itthon csak, mint küzdõsportot oktatják a legtöbb helyen, Japánba meg, mint harcmûvészetet. Meg ott nincsenek olyanok, hogy sokszor egy-egy vizsga között várnod kell egy évet (amit sose értettem miért van), ott néhány éven belül elérheted a fekete öves szintet is. Igaz Japánba, átlagba heti 6 edzés van, ha meg bent lakásos iskolába vagy, akkor ezen a 6 napon kétszer van edzés egy nap. Na, de a kérdésre is válaszoljak: nem a stílus dönt, hanem a harcos. Mind1, hogy mit tanulsz, ha azt nem tudod normálisan használni, akkor bárki legyõz téged. Meg, ha rosszul oktatják neked (ami jellemzõ szokott lenni az itthoni oktatásra).
Azért nem olyan rossz ám a karate! :) Amúgy mennyi az az "évekig", amíg karatéztál?
A kérdező hozzászólása: szerintem pont jó hogy a kung fusoknak sok technikájuk van mert nem úgy sok technikájuk hogy megjegyezni nem lehet õket hanem elvezetések, támadások, több ilyen használható technika kivéve a magasrúgások meg körívesek. kettõ hozzászólóval feljebb: sajnos nem pesti vagyok és a bérlet pestre már necces lenne plusz még az edzés meg az idõ. a kyokushin is igazából rengeteg mindent tartalmaz nem is értem miért nem oktatják benne az önvédelmet. lehet megtanít keményen ütni rúgni de ez kb már sport sajnos. a harcmûvészeti részérõl nem is álmodhatok. elõzõ hozzászóló azért a kyoba tudnak ám ütni is rendesen.
Ezt a kérdést már más is feltette, volt errõl egy dokumentumfilm régen, érdekes volt. Megkértek egy kung-fu mestert és egy karate mestert, mérjék össze erejüket, a stílusok hatékonyságát keresték. Mindenki a kung-fu elsöprõ gyõzelmét várta, de10 perc után kiegyeztek döntetlenben. A végsõ következtetés az volt, amit te is mondtál: a mûvelés szintje számít és akkor minden technika, minden stílus egyformán hatékony. Mondjuk a filmben két 60 év körüli ember szerepelt, akiknek ez volt az élete.
Én cselgáncsozom, de volt már alkalmam, különbözõ versenyeken összemérni magamat különbözõ küzdõsportot vívókkal. Krav maga, wing tsung, thaibox, kempo ezek ellen szinte tehetetlen vagyok, a sorrendet is így állítanám fel köztük... A karatésok kezét/lábát relatív könnyû elkapni, onnan pedig meg lehet feszegetni:P, persze ez egyén és edzettség függõ is természetesen... vert már el karatés is, ugyan úgy ahogy én is vertem már el krav magást...
A kérdező hozzászólása: Érdekesek ezek a dokumentumfilmek. Én nekem például olyanról is meséltek hogy összehasonlították a shotokan karatét és az aikidot. ott eldöntötték hogy az aikido a jobb mert a shotokanosok primitív módon miután ütöttek ott hagyták a kezüket. pedig épp ez a lényeg hogy gyorsan vissza kell húzni. A judo amúgy nem rossz szerintem és megmondom az õszintét nem nagyon mértem össze az erõmet, ügyességemet senkivel csak egy wing tsunossal. Õt három küzdelembõl kétszer döntetlen lett egyszer én gyõztem. de ez nem nyugtatott az a helyzet. lehet túlbecsültem a karatét (kyokushin) nem is a filmek miatt de valahogy több olyan filmet láttam amibe alázzák a kung fusokat de azok csak filmek persze. hát ez tényleg nehéz kérdés meglep és örülök neki hogy rögtön voltak itt olyanok akik így hozzá tudtak szólni. várom a további véleményeket. érdekesek.
Mikor te küzdesz, azt is nehéz megmondani, hogy ki milyen szinten van. Ok, hogy van övetek, ha van és az valamit jelez, de a reakcióidõ, reflex, a technika mennyire tökéletes. Én judoztam régen, egyik haver karatézott. Poénkodtunk, mi a jobb, vele is ez volt, ha közel mentem, nem tudott megütni, az ütésében benne volt az erõ, a lendülete vitte, kibillent az egyensúlyból és már feküdt is:) De ha egy képzett karatés lett volna, messzirõl pofán rúg és elterülök:) Egy ilyen küzdelemnél nagyon számít szvsz. az ellenfél ismerete is, más stílusok ismerete, és ezek a mesterek ismerik, fel tudnak készülni a támadásra és tudják hárítani, függetlenül attól, hogy melyik stílusnak mik az erõsségei.
A kérdező hozzászólása: a gond azzal is van ha valaki kiesik a fizikai formából. akkor a karatés mit csinál ha lemerevedik? szégyenlem magam hogy így beszélek a karatéról ami sokszor megmentett engem és megváltoztatta az életem de mit csinálok olyankor? csinálok egy kokutsu dachi uchi ukét vagy mi? nagyon sok minden hiányzik sajnos a karatéból pedig a kyokushinkai az pont az a karate amibe minden van.
Szerintem a kung fu -ban a sok technika bizonyos szempontból hátrány. Egyrészt, úgy gondolom, hogy jelentõs része gyakorlatban, igazi ellenfél ellen nem igazán használható. És ami a legfontosabb: lehet, hogy rengeteg technikát sajátítanak el, de azokat szerintem nem elég magas szinten. Ha valaki csak néhány hatékony módszert ismer, de azokat rengetegszer elgyakorolta, akkor a küzdelemben is jól tudja õket alkalmazni, ám ha rengeteget, de felületesen tanult meg, akkor a harc hevében nem biztos, hogy alkalmazni tudja majd õket. Utolsó "De a Kyo-t azért ne hasonlítsd a Thai Boxhoz. Thai Boxolók lehet tanulnak fejre ütni, csak baromi rosszul ütnek. Meg alapból csak combost tudnak rúgni. Akkor már inkább a Muay Thai-hoz hasonlítsd össze. Ez lenne az a harcmûvészet, amibõl a Thai Box kialakult. Csak az a baj, hogy itthon azt is sok helyen lényegében Thai Boxként oktatják, annyi különbséggel, hogy megtanítanak könyökölni. De egy-két helyen normálisan oktatják." Nem. Én régebben majdnem négy évig Kyokushin karatéztam, most pedig Thai bokszolok, és utóbbi ütéstechnikái messze hatékonyabbak a karatés ütéseknél. Ha van valami, amiben a Muay Thai (ami egyébként a Thai boksz neve thai nyelven) messze veri a karatét az szvsz az ütéstechnikái, amit a hagyományos bokszból vettek át. A Thai boksz pedig a Thai Boran -ból alakult ki egyébként.

Egy olyan fiú számára, akit a lányok eddig rondának tartottak, lehetséges, hogy van egy lány, akinek mégis bejön külsőre, vagyis létezhet olyan lány, akinek fura ízlése van és ezt a több lány által undormánynak elkönyvelt srácot helyesnek lássa?

Csak őszinte válaszokat!

Legjobb válasz: Hát figyelj,jópárszor volt olyan hogy amelyik csaj nekem tetszett azt más lerondázta,úgyhogy biztos lányoknál is van ilyen Egy biztos,az embereknek nagyon retardált ízlésük van

Hát figyelj, jópárszor volt olyan hogy amelyik csaj nekem tetszett azt más lerondázta, úgyhogy biztos lányoknál is van ilyen Egy biztos, az embereknek nagyon retardált ízlésük van
Akkor zárkózott esetleg? Nem mosolyog sokat? Bocs, hogy ennyit kérdezek.
Az arca ( személyes véleményem szerint ) átlagosnál szebb.
És az arca átlagos, vagy inkább a nem szép kategória a többi fiúnak?
Hát azt én is szeretném tudni. Talán túl vékony, fogalmam sincs. Legalább nincs konkurencia:)
Elõzõ, és azzal a lánnyal mi a gond, miért nem tetszik a többi fiúnak?
Nekem is egy olyan lány tetszik, aki senki másnak ebben az univerzumban.
Igen! Velem is volt, h aki tetszett arra mások aztmondták h ronda de szerintem helyes volt :DD am fiu vagy lány vagy?
Miért ne? Izlések és pofonok különbözõek. Valaki a keménytojást, valaki a lágyat szereti. De ha csak egy lánynak is bejösz, akkor tuti nem vagy ronda max átlagos. Mert a ronda fiú minden csaj szemében ronda lessz kivéve a vakokat! De azok is ki szokták kérni randi elõtt látó barátnõjük véleményét. És ha az lesujtó, akkor nem lessz esélyed!
jaja, nekem már 3szor is tetszett olyan srác, aki senki másnak rajtam kívül :D
biztos a feromon az oka
Persze, van több undormány fiú ismerõsöm is, és van barátnõjük.
Privátban folytathatjuk

Olyan lehetséges hogy van valakinek egy halott ikertestvére aki még az anyjuk hasába halt meg és ő tovább él benne és az illető tudja hogy ott van és ő beszél néha helyette meg cselekszik és néha csak úgy előjön?

Ez lehetséges vagy az illető egyszerűen hülye és csak beképzeli mert a hormonjai játszanak vele vagy lehet hogy ez disszociatív személyiség? Vagy ez mi milehet? :\\

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy beszél helyette. Sokkal inkább, ha nem õ beszél, akkor disszociatív személyiségzavaros. Ezt senkinek sem kívánom. Ikerterhességnél hallottam már furcsaságokat, de olyat, hogy tudja, hogy ketten vannak és gyakorlatilag kapcsolat van közöttük. Nem, keressen fel orvost.

Olyan nincs, hogy beszél helyette. Sokkal inkább, ha nem õ beszél, akkor disszociatív személyiségzavaros. Ezt senkinek sem kívánom. Ikerterhességnél hallottam már furcsaságokat, de olyat, hogy tudja, hogy ketten vannak és gyakorlatilag kapcsolat van közöttük. Nem, keressen fel orvost.
Nekem lett volna ikertestvérem, de elég korán 1-2-3, nem tudom pontosan hány hónapos magzat korában halt meg. Én nem érzek belõle semmit, semmi kettõsség nincs bennem, azt is viszonylag késõn tudtam meg, hogy egyáltalán létezett. Nem egypetéjûek voltunk.
disszociatív személyiség zavar, sok esetben valamilyen trauma váltja ki, a legtöbb esetben az adott személy nem tud a másik énjérõl, de elõfordul, hogy kapcsolat van köztük, ez esetben a benne élõ két személyiség egy testvérpárként viselkedik
Egy halott testvér nem veheti át a megmaradt felett a hatalmat, akkor sem ha iker volt. Én szakember segítségét kérném. Egy pszichológussal való beszélgetést mindenképp megér a dolog, aztán õ majd irányít, hogy hogyan tovább.
Hát, nekem van ikertesóm de õ szerencsére él. Attól függ hogy milyen fejlettségi állapotban halt meg a tesó. Amúgy elképzelhetõ, de én inkább skizofrénnek vagy hasonló betegnek gondolnám az illetõt. Lehet ennek nem ártana utána járnod. Mert ok, hogy érzed hogy hiányzik, vagy hogy ott lenne melletted, pszichésen még lehet is, de hogy helyetted cselekszik az már meredek. Pl. mikor mi kicsik voltunk mi se voltunk meg egymás nélkül. Egyszerûen nem tudtunk aludni mert megszoktuk a másik közelségét. De hogy cselekedne e helyettem vagy beszélne e az már nem normális. Ez betegség lehet.
orvosilag van ilyen jelenség, hogy az egyik iker elhal, nem fejlõdik tovább. a másik attól megszülethet. A kérdés többi részét nemértem.
Ilyen nincs. (Max valami B kategóriás amerikai horrorfilmben.)
Meglepõ módon az ilyen ikerterhesség nagyon gyakori, de általában még azelõtt megszakad mielõtt kiderülne.Ilyen alapon sok ember mászkálna, aki hangokat hall, akaratlanul cselekszik.Ha ez igaz és nem kifogás valamire, nagyon komoly skizofrenia jele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kommenteket!!:) ez nem skizofrénia hanem szerintem is inkább disszociatív személyiség zavar lehet de ezt is kétlem. mindenesetre eléggé segítettek ezek a válaszok egy eldöntendõ kérdésben!
Igazad van! Az is lehet :)

Lehetséges, hogy van több szín is, mint amit mi ismerünk?

Pl. sokáig állították, hogy a fény a 3 alapszín variációiból áll össze (piros, kék, citromsárga). Ezt mi 3 receptorral a szemünkben érzékeljük. Mint kiderült, a polipnak ilyen receptorból 8 különböz? van. Lehetséges más színeket is lát? Vagy ezek esetleg másra vannak "kifejl?dve"? Tud err?l valaki valamit, mert én nem találok róla b?vebb anyagot.

Legjobb válasz: 1. Szín végtelen sok van, mivel a színek egyértelmûen azonosíthatók frekvenciákkal. Tehát több van, mint amennyit el tudtál képzelni :D 2. Az, hogy ki hogyan érzékeli a színeket, kognitív szájensz kérdésköre, és így nehéz elképzelni és vitázni a témában. Mindenesetre ez nem fizika vagy biológia, hanem percepció kérdése.

1. Szín végtelen sok van, mivel a színek egyértelmûen azonosíthatók frekvenciákkal. Tehát több van, mint amennyit el tudtál képzelni :D 2. Az, hogy ki hogyan érzékeli a színeket, kognitív szájensz kérdésköre, és így nehéz elképzelni és vitázni a témában. Mindenesetre ez nem fizika vagy biológia, hanem percepció kérdése.
elõzõ válaszoló vok, én 1 kicsit máshogy töröm a fényt mint az átlag...ebbõl következik, hogy a színeket is máshogy látom mint a többség, de nem vok színvak és sokszor látok meg nagyon érdekes, szép és fura színeket és ha errõl másnak beszélek, akk totál hülyének néznek, de ez van...
húúú elég fura kérdés, eszembe nem jutott volna, de sztem vannak még ismeretlen színek
http://en.wikipedia.org/wiki/Tetrachromacy#Possibility_of_hu.. Egy tanulmány szerint a nõk 2-3% -a rendelkezik az alap három fényérzékelõ csapocska mellett egy negyedikkel is.
Ugye vannak a mindenki által ismert színek: piros, kék, zöld, sárga, stb. De mi van, ha vkinek a szeme másképp látja a zöldet, mint én? Konkrétan, mi van, ha õ a zöldet olyannak látja, mint én a pirosat? Hisz' senki nem látott még a másik ember szemével, szal nem tudja bizonyítani, hogy a másik hogy lát. És tulajdonképpen ezek a szín nevek csak megtanult szavak, lehet h mindenki másképp látja. Egyébként ha eljön a szemátültetések kora, lehet, hogy ezt tényleg be tudják bizonyítani, avyg meg tudják cáfolni :P.
Kedves 13 40-es ezt a kérdést már én feltettem az alkalmazott tudományokba tegnap ha érdekel nézd meg

Lehetséges hogy van peteérésem ha sokszor a 36. napon jön meg?

minden hónapban megjön,csak az a baj,hogy sokszor a 40.napon jön meg a menzim. egyszer 2hetet késett és kiderült,hogy ciszta. a n?gyógyász azt mondta,hogy van peteérésem,és nincsen semmi bajom. akkor miért jön meg sokszor a 41. napon? talán ilyen sokszor van cisztám?

Legjobb válasz: A ciszta fel tudja tartani a mensid,de ha van peteérésed és nincs bajod akkor nem értem ezt az egészet.Valami mégis gátolja hogy sokszor késik, és ez nem természetes.Kérdezzd meg a dokidtól, mert valami oka van.A ciszta pedig sokszor a petesejtbõl lesz, ami nem tud kiszabadulni.Hát nemtudom.Remélem tudtam valamit segíteni:)

A ciszta fel tudja tartani a mensid, de ha van peteérésed és nincs bajod akkor nem értem ezt az egészet.Valami mégis gátolja hogy sokszor késik, és ez nem természetes.Kérdezzd meg a dokidtól, mert valami oka van.A ciszta pedig sokszor a petesejtbõl lesz, ami nem tud kiszabadulni.Hát nemtudom.Remélem tudtam valamit segíteni:)
Ciszta nélkül meg elképzelhetõ, hogy van peteérésed, ugyanis nekem is "sikerült" a baba, nekem is 34-35 naposak voltak a ciklusaim. Ne add fel, minden jóra fog fordulni, csak hinni kell benne!
Nekem is hasonlóak voltak a ciklusaim.Volt 42nap 36nap 32nap.Nekem sose volt cisztám.3.5év után estem teherbe.Üdv 20hetes kismama

5 nap késés után csináltam egy harmadik tesztet, ami szintén negatív lett. Miért nem jön meg? Lehetséges, hogy van valami?

De persze még nem jött meg. Már lemondtam arról, hogy sikerült,de nem értem miért késik ennyit. Tünetem nincs sem arra, hogy meg fog jönni, sem arra, hogy terhes lehetek. Nagyon szerettem volna, ha babó van, de most félek, hogy valami gáz lesz. Írjatok légyszi véleményt, szerintetek mi lehet. Még azért kicsit reménykedek.

Legjobb válasz: Várj még pár napot azután ismét tesztelj 8ha addig se jön meg). lehet, hogy az gond, hogy nincs elég hcg a szervezetedben, ezért negatív a teszt. A negatív soha nem biztos, csak a pozitív, úgyhogy van remény.DE!!! Ne görcsölj ezen, ne járjon állandóan ezen az eszed, mert a sok stressz megnehezíti azt , hogy a baba összejöjjön.

Várj még pár napot azután ismét tesztelj 8ha addig se jön meg). lehet, hogy az gond, hogy nincs elég hcg a szervezetedben, ezért negatív a teszt. A negatív soha nem biztos, csak a pozitív, úgyhogy van remény.DE!!! Ne görcsölj ezen, ne járjon állandóan ezen az eszed, mert a sok stressz megnehezíti azt , hogy a baba összejöjjön.
Viszont, ha hétvégéig is minden teszt negatív, és a mensi sem jelentkezik, akkor jó lenne elmenni dokihoz, neh valami más baj legyen.Van olyan, akinek sokáig nem mutatta ki a terhességét, majd a doki mondta, h babás.(De tény, h ez baromi ritka, és erre nem kell játszani.)
Egyetértek az elsõ válaszolóval, hogy ne görcsölj. Én is nagyon akartam és nem jött össze hónapokig. Decemberben már nem gondoltam rá, eltereltem a gondolataimat, bár nem volt egyszerû. És ma már megyek dokihoz:) Ha nem jön meg még pár napig, akkor menj el dokihoz.
Én is igy voltam mult honapban, 10 napot késett, már azt hittem baba van a dologban , de sajna nem .VÁrj még talán neked nagyobb szerncséd lesz.Nyugodj meg.És csinálj majd tesztet.
Nekem 4 napja késik, tünetem van, de neg.a teszt.Hétfõn megyek UH-ra, amit a dokim csinál.A Medilab-ot, a Gabriel-t mondják jónak, én Dm-es Corax-al csináltam.Eddig nekem napra pontos volt, tehát türelem, és ha nem vagy biztos magadban, menj dokihoz!

Lehetséges, hogy van egy pocaklakóm?

Babát szeretnénk,tettünk is érte.Julius 4-re nem vártam,ma még mindíg nem jött meg a mensim,bár ma ugy fájdolgált a hasam,mint mikor jön a mikulás(mindíg percre pontosan megjön).Hétf?n csináltam egy tesztet,nagyon nagyon halvány csík jelent meg.Mit gondoltok,reménykedhetek?Mikor csináljak másik tesztet?annyira jó volna,ha összejönne....

Legjobb válasz: Ha hétfõn halvány volt a csík, akkor mára már erõs csíknak kell lennie. Én holnap reggel csinálnék még egy tesztet. Jó esélyed van, kívánom hogy bébi legyen.

Ha hétfõn halvány volt a csík, akkor mára már erõs csíknak kell lennie. Én holnap reggel csinálnék még egy tesztet. Jó esélyed van, kívánom hogy bébi legyen.
Tehát reménykedhetsz-e, ha van egy pozitív teszted? Ne haragudj, de szerinted?
Figyelj csak, szerintem futás egy Clear Blue-ért, arról tényleg sok jót hallani, aztán asszem hamar felkeresnék egy dokit is, mert progeszteronhiánytól lehet a barnás rószaszínes dolog és pusztán progihiánytól nem volna jó elveszteni a babát, ha baba van a dologban. szerintem halvány pozi is pozi, tehát valami elindult, nehogy baj legyen. ha viszont a babucival van baj és nem a hormononokkal, akkor progipótlással se fog megszületni, de nekem gyanús, hogy lehet ebbõl kisbaba. drukkolok! :-) de én a helyedben keresnék valami normális orvost, aki koraterhességgel is hajlandó foglalkozni
A kérdező hozzászólása: Szóval azt mondjátok, hogy csináljak most egy tesztet?Mert 5. napja késik, és nekem tényleg mindíg pontosan megjött!A mostani barnázás nem fogja befolyásolni a teszt eredményét?
Ne itt írkálj, hanem menj el egy nõgyógyászhoz. A színes folyás valóban lehet progeszteronhiány, ebben az esetben lehet hogy pótlást adnak, hogy megmaradjon a baba, ha terhes vagy....az orvos is meg tudja mondani, terhes vagy-e, és ha gond van, nagyobb védelmet ad, mint egy tesztcsík.
nekem is halvány pozitív tesztem volt, csütörtökön kellett volna uh-ra mennem megint, de sajnos tegnap rózsaszínû folyásom lett, ami mára darabdos alvadt és sötét színû vérzéssé alakult...
A kérdező hozzászólása: Megérkeztem a dokitól.A jó hír:van pocaklakóm és a doki szerint ez a minimális barnázás nagyon sok nõnél elõfordul, csak akkor van probléma, ha vérzek :) A rossz hír: a doki olyan bunkó volt, hogy fát lehetett vna hasogatni a hátán.Én magyar nemzetiségû ukrán állampolgár vagyok, ez látszik a Taj kártyámon is, és a vizsgálat után a doki közölte, hogy mostmár másszak le az ágyáról, mert eleget voltak itt Magyarországon az oroszok...tiszta ideg vagyok...de legalább azt megtudtam, hogy van pocaklakóm és nem kell izgulnom!!köszönöm mindenkinek, aki irt és segített! :) p.s.: 2 hét mulva megyek vissza (de másik orvoshoz)
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ:nagyon sajnálom, ami történt...és én azt javaslom, hogy azért menj el egy dokihoz, hátha...sok esetben van, hogy elõfordul vérzés, de tudnak segíteni!...és ird meg kérlek, hogy mi lett!! szorítok
Mekkora paraszt volt a doki, jesszus....de a fontos hogy van baba :) Jó egészséget és PIHENJ SOKAT, FEKÜDJ, EZ NAGYON FONTOS!!!
A doki egy p*csfej volt, rohadjon meg:) Neked viszont boldog és hányinger mentes 9 hónapot, most én is esélyes vagyok a babára, de még várok egy kicsit a teszteléssel :)
Gratulálok!!!! Nagyon jó neked, Kismama! Én írtam le elõször:) ) Tényleg pihenj, és ha nem marad abba a folydogálás, keress meg egy másik dokit, nehogy gond legyen! Üdv!
Jelenthet ez bármit. Van akinek jót, de nem akarlak megijeszteni viszont van akinek rosszat. Terhességgyanús a színes folyás, de hogy baj van-e, azt nõgyógyász tudná megmondani, menj el szerintem amint tudsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de azt hiszem, hogy várok még picit az újabb teszteléssel.Ma ilyen rózsaszines, barnás valami folyik...de egyáltalán nem olyan mint mikor megjön.Szerintetek?Mi lehet?
Én is a clear blue-t ajánlom! ;) sok sikert
Most írtam a másik kérdésedhez, hogy tesztelhetsz már délután is...
A kérdező hozzászólása: Nagyon halvány volt a pozítív, éppen csak látható...és sajnos hallottunk már érdekes dolgokat is...ezért félek picit, nem szeretnék csalódni...
:) Én is 4-re nem vártam és aznap teszteltem nagyon halványat, majd ma egy erõsebbet, de még mindig nagyon halvány! Vegyél egy tesztet és reggel csináld meg!Írd meg az eredményt!:)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel megcsináltam még egy tesztet, és ez is nagyon halvány volt...Esetleg tudtok javasolni valami megbizhatóbbat (Lilly-t használtam)?Már negyedik napja késik, de ez a teszt nem mutatja rendesen.Milyet kellene vennem?
X epil
Clear blue
A kérdező hozzászólása: Ma megcsináltam még egy x-epilt is, és az negativat mutatott, viszont nem jött meg, egész nap émelygek, fáj a cicim, iszonyatosan hamar elfáradok...a hasam kemény...nem értem mi van...mindíg óramû pontosan megjön...
Vegyél clear bluet. Nekem az erõs +at mutatott még mielõtt meg kellett volna jönnie. Másnap teszteltem egy másikkal, az meg nagyon halványan mutatta. Sok sikert! És tesztelj újra!
Azóta már én is teszteltem, és erõs két csíkom lett, szóval tesztelj, és írj :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindannyiótoknak!!Hatalmas az öröm!! Természetes, hogy keresek másik dokit, mert ez ...nem is tudok mit mondani rá...A kedvesem még nem tudja...holnap jön haza szolgálatból, alig várom, hogy elmondjam Neki!! Mégegyszer köszönöm mindenkinek... p.s.:ne nézzetek hülyének, de ugy érzem, hogy fiú lesz!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!