Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy vagyok ha menzi (3 db)

Lehetséges, hogy terhes vagyok ha menzi helyett csak halvány barnás folyásom van?

Ha valaki találkozott már ilyennel légyszi irjon.Lett egy nagyon halvány 2.csíkos tesztem tegnap.Ma kellene menzelnem,de csak nagyon enyhe görcseim vannak és ez a barnás folyás.Szeretném a babát,de azt is hallottam,hogy ez nem jó jel.El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia. A halvány két csík is két csík.Az enyém is halvány volt,mégis pozitív.Biztos,hogy terhes vagy.Minnél elöbb menj orvoshoz,hogy megvizsgáljon.

Szia. A halvány két csík is két csík.Az enyém is halvány volt, mégis pozitív.Biztos, hogy terhes vagy.Minnél elöbb menj orvoshoz, hogy megvizsgáljon.
Terhes vagy!!! A barna folyás az ilyenkor nem gond, ha nem megy át rendes vérzésbe. Menj el dokihoz, õ majd megnyugtat, de szerintem nincs gond!
Gratula a pocaklakóhoz..

Lehetseges hogy closti szedese utan ha nem sikerult a teherbeeses nem jon meg a menzi vagy csak nagyon hosszu ido után?

Legjobb válasz: Szia.Én is clostit szedtem,1hét késéssel jött meg,sajnos van akinek kitolja a ciklust.

Szia.Én is clostit szedtem, 1hét késéssel jött meg, sajnos van akinek kitolja a ciklust.
Nekem nem jött med utána két honapig.Elvékonyitotta a méhnyálkahártyát.Az orvostol nem kaptam segitséget, igy elkezdtem inni egy tea keveréket ami meghozta a mensest.
A kérdező hozzászólása: Koszonom! Kedves utolso és te mennyi ideig szedted vagy már az elso honapod is ilyen volt? milyen teát iszol? Sajna nekem a menzim is nagyon ritka és pé sincs./amiota abbahagytam a fogigátlot kb 4éve/

A mindjártmegjön érzés csak a nemvárt menzi környékén jelentkezik, vagy lehetséges az, hogy peteéréstől kezdődően a nemvártig is eltartson? Ha igen, az jó jel?

Bár igazából nem is az az igazi mindjártmegjön érzésem van, hanem sokkal enyhébb. Ez már középid? óta tart, minden nap. A jöv? hétre nem várom.

Legjobb válasz: Szia, sajna segíteni nem tudok, de gondoltam leírom, hogy én ugyanígy vagyok és kiváncsi vagyok, hogy neked mit fognak válaszolni. Én is ezt érzem nap mint nap, de még egy hét a nem vártig. Szóval már egy hete érzem én i ezt, máskor pedig csak amensi elõtti nap szoktam. Meg még annyi, hogy középidõben barnás folyásom is volt, ami most fehér. Nekem az is csak mensi elõtti nap szokott lenni. Neked az nincs? Te melyik napra nem várod?

Szia, sajna segíteni nem tudok, de gondoltam leírom, hogy én ugyanígy vagyok és kiváncsi vagyok, hogy neked mit fognak válaszolni. Én is ezt érzem nap mint nap, de még egy hét a nem vártig. Szóval már egy hete érzem én i ezt, máskor pedig csak amensi elõtti nap szoktam. Meg még annyi, hogy középidõben barnás folyásom is volt, ami most fehér. Nekem az is csak mensi elõtti nap szokott lenni. Neked az nincs? Te melyik napra nem várod?
A kérdező hozzászólása: Nekem nem szokott lenni barnázásom, és most sem volt középidõben sem. Hát a folyásom enyhe, egyik nap van, másik nap nincs, de amikor van, akkor fehéres. Pontosan nem tudom mikor kellene megjönni, mert rendszertelen a menzim, de elvileg legkésõbb a jövõ hétvégén.
Elõzõ válaszoló vagyok, én se tudom pontosan , hogy mikorra várjam, mert nálam is rendszertelen! Remélem, hogy mindeketten baba miatt érezzük!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!