Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy vagyok a (1169 db)

pontosan. lehetséges. de nem biztos.
Mindenki szerint csúnya vagy, mert a csajok egyféleképpen gondolkoznak.
Miért ne lenne?
Egy pillanat, végigkérdezem az összeset...... nincs.
Nem túl valószínû, de megeshet.
Ha egy másik galaxist beleveszed ebbe a világba akkor van
Lehetséges, hogy van
És mi honnan tudjuk, hogy szerinted melyik lány nem csúnya? :S
Egy õsi legenda szerint léteznek ilyen lányok. :O
Hogyne lehetne!

Apukám január 12én halt meg, de csak március 7én lett beadva a papír! Lehetséges, hogy ebben a hónapban már kapok árvaellátást? Bar meg semmi papirt nem kaptunk! Lehetséges e későbbi utalás, vagy már csak következő hónapban?

Legjobb válasz: Mindenekelõtt fogadd részvétem! Nem tudom, hogy az én példámon keresztül mennyire lehet általánosítani: Apa halála utáni hónapban adtam be az árvaellátási kérelmet, halálnak egy éves évfordulóján utaltak elõször (vagy akkor jött meg a papír, hogy hamarosan utalni fognak, sajnos nem emlékszem). Ekkor visszamenõleg megkaptam az eltelt idõre járó árvaellátás összegét. Az elbírálás gyakran hosszabb idõszakot ölel fel.

Mindenekelõtt fogadd részvétem! Nem tudom, hogy az én példámon keresztül mennyire lehet általánosítani: Apa halála utáni hónapban adtam be az árvaellátási kérelmet, halálnak egy éves évfordulóján utaltak elõször (vagy akkor jött meg a papír, hogy hamarosan utalni fognak, sajnos nem emlékszem). Ekkor visszamenõleg megkaptam az eltelt idõre járó árvaellátás összegét. Az elbírálás gyakran hosszabb idõszakot ölel fel.
Ismerõsnek Édesanyja halt meg, de neki nem volt olyan hosszú idõ az elbírálás, mint az elõzõ válaszolónak. Ha adott hó 7-én adtad be a papírt, abban a hónapban már tuti nem utalnak, de én a helyedben a következõben sem reménykednék. Inkább május, az már szinte tuti.

Pár hete kaptam egy cicát, azóta tüsszögök és folyik az orrom. Előtte már volt macskám és nem jelentkeztek ezek a tünetek. Szerintetek lehetséges, hogy mégis a macskaszőrre vagyok allergiás?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy mégis allergiás vagy a macska szõrre. Nem lehet hogy az elsõ cicád rövid szõrû volt, a mostani pedig perzsa? Ugye a perzsa macskáknak hosszabb is és több is a szõrük ami jobban is hull. De azért a biztonság kedvéért menj el dokihoz sztem.

Lehetséges, hogy mégis allergiás vagy a macska szõrre. Nem lehet hogy az elsõ cicád rövid szõrû volt, a mostani pedig perzsa? Ugye a perzsa macskáknak hosszabb is és több is a szõrük ami jobban is hull. De azért a biztonság kedvéért menj el dokihoz sztem.
Persze hogy a macskától vagy allergiás! Az allergia bármikor kialakulhat. Csak annyit kell tenned, hogy körbeveszed magad a leggyakoribb allergén anyagokkal és vársz. Ha hajlamos vagy rá, tuti hogy valamilyen allergiád lesz.Én a helyedben kitenném a cicát az erkélyre. Erzsi
Szia! Meg kellene vizsgálni, hogy a mostani macska miben tér el az elõzõtõl!- fajta, nem , kor, szõrzet, és porban fetrengõ szokások, illetve egyéb allergén anyagokat összeszedni képes "illegális tevékenységek". Aztán kielemezheted a dolgokat hátha találsz valamit. Vagy tényleg rakd ki egy hétre az erkélyre és ha nincs bajod akkor valószínûleg Õ a bûnös. u.i.: Mi a padlásra szoktuk felrakni, hagy fogjon addig is egereket!
Nem szorosan a témához, de mégis: Két rendõr megy az utcán. Az egyik talál valamit a földön. Kérdi a másikat: - Te mi ez? - Nem tudom. Lehajol és beleharap. - Te, ez macskaszar! - Add ide! - mondja a másik rendõr, és õ is beleharap. - Te! Ez tényleg macskaszar! - Hú, még jó, hogy nem léptünk bele!
Valószínûleg újonnan kialakult allergiád lehet, de ezt biztosan csak egy szakember tudja megállapítani, ezért javaslom minél hamarabb keress fel egyet. Végeztes esetleg allergiavizsgálatot is, bár ezt valószínûleg fogja javasolni.A cicát addig is próbáld meg valamelyik rokonodnál/ismerõsödnél elhelyezni ha nagyon szenvedsz a tünetek miatt.
Lehetséges, hogy allergiás vagy a macskaszõrre, hiszen az allergia bármikor kialakulhat. Véleményem szerint mindenképp menj el allergiavizsgálat.Ott majd megállapítják, hogy ténylegesen allergiás vagy-e.

Lehetseges, hogy megjott a menstruaciom es megis terhes vagyok?

Mielott megjott a menstruaciom masfel hettel azelott voltunk egyutt a parommal. A menstruaciom altalaban25 napra jott meg es mindig 6 napig tart es az elso. 3nap erosen van aztan enyhul. Most meg 3napal a vartnal elobb megjott es alig 4 napig tartott mondtahatjuk h akar harom napig es az elso nap volt eros verzesem aztan mar nagyon keves. Lehetseges h megis csak terhes vagyok? tesztet nem csinaltam meg. Elnezest ha butasagot kerdezek d nem tudom h letezik e ilyen,ezert is kerdezem.

Legjobb válasz: Ha erõsen véreztél, akkor 100% hogy nem vagy terhes az én véleményem szerint, de egy teszt nem kerül szinte semmibe, szóval vegyél egyet.

Ha erõsen véreztél, akkor 100% hogy nem vagy terhes az én véleményem szerint, de egy teszt nem kerül szinte semmibe, szóval vegyél egyet.
Mindenképpen csinálj egy tesztet! Az én ciklusom is változott a próbálkozós idõszakban. A vérzés még beleférne, ha görcsöltél tuti nem baba.

Lehetséges hogy tetszek a lánynak vagy csak sajnál amiért nyomorék vagyok?

Születési rendelenesség miat le vagyok bénulva, mankóval járok. Az egyetemen van egy lány, els?évesek vagyunk és egy szakra járunk. Nagyon kedves velem, segít?kész, el?zékeny, a többi lányhoz viszonyítva ez meglep?. Pedig gyönyör? lány , nem olyan akinek férfiak terén be kéne érni a magam fajtával. Én se vagyok egyáltalán csúnya, csak a mankó elriasztja a csajokat:(

Legjobb válasz: a pofáára esés szar tudom tapasztalat de proba cseresznye :d beszélgess vele hivd el kávézni vagy egy sutire ésakkor elobb utobb csak le tudod szurni h szeretee e valami komolyat vagy sem :) sok sikert :) 21/f

a pofáára esés szar tudom tapasztalat de proba cseresznye :d beszélgess vele hivd el kávézni vagy egy sutire ésakkor elobb utobb csak le tudod szurni h szeretee e valami komolyat vagy sem :) sok sikert :) 21/f
a lényeg h. elõbb magadban döntsd el mit akarsz.mert ha netalán tán csak barátkozik és te nyomulsz, lehet megijed és már kerülni fog.ha ezt el akarod kerülni, akkor inkább várd meg amíg õ lép.Beszélgessetek egy kicsit más témákró.A lányok szeretnek a volt pasijukról beszélni meg az ideáljaikról.
Engem nem érdekelne, hogy valaki mankóval jár! Lehet, hogy õt sem, lehet valami más fogta meg benned! Szerintem is hívd el kávázni vagy valahova és akkor majd ki fog derülni! :-)
Hu nekem is volt egy ilyen srác annyira szexi volt és õ is mankóval járt!!!
Tavaly a PTEn kezdtem, és volt egy srác hatalmas zöld szemekkel, hosszú fekete hajjal és mankókkal. Na ez utóbbi nem érdekelt. Figyeld meg a testbeszédét, hívd el ide-oda, és elõbb vagy utóbb kiderül.
Egy mankó nem olyan nagy baj. Ahogy megfogalmaztad, azt hittem, legalább kerekesszékkel jársz és géppel kommunikálsz.
én is azt tudom írni, amit a többiek... lehetséges, hogy bejössz neki, próbáld meg finoman megtudakolni, hogy van-e párkapcsolata. Ha nincs, akkor jöhet a következõ lépés, a randira hívás, vagy csak segítségkérés egy házidolgozatnál, csapatmunka megszervezése, stb... Hajrá, én is drukkolok! :) 25/f
Engem sem zavarna az ilyesmi:) Mind a ketto lehetseges. Tudod nm a kulso hanem a belso a lenyeg:) Hajra drukkolok:) Probald te is mutatni h tetszik neked, eloszor finoman, aztan ha biztos vagy a dolgodban akar be is vallahatod:) Mrg egyszer sok sikert:)
Szerintem meg ne nyomulj. Ha nem nyomulsz, akkor is ki tudod figyelni hogy õ csak barátkozik-e vagy akar vmit. Egyszerû: Flörtöl vagy mesél? Ha mesél, akkor csak bírja a fejed, de nem sajnálatból.A mai világban már nincs olyan hogy vkivel sajnálatból vagyok kedves, ezért közeledek hozzá. Ha pedig flörtöl meg jeleket ad, akkor kezd óvatosan kipuhatolózni, mit akar tõled.
Elõbb magadban kéne tisztázni ezeket, szerintem, amíg ennyire önsajnáltatóan leírod, hogy "nyomorék vagyok", addig nincs esélyed...
Annyira sem hátrány, mint egy szemüveg.
Ne félj a pofára eséstõl.. Sosem tudod meg mit hagytál ki, ha ezt kihagyod. Fogd fel egy játéknak.
"Ha egyetemista vagy, tanuld meg leírni: mosolyog, és nem mosojog. Egyébként egy próbát megér, hívd el kocsmázni vagy színházba." Egyet értek az elõttem szólóval mind a két dologban... HAJRÁ!!!
Ha egyetemista vagy, tanuld meg leírni: mosolyog, és nem mosojog. Egyébként egy próbát megér, hívd el kocsmázni vagy színházba.
Amíg magadról így beszélsz nincs esélyed! Hidd el, hogy ha tetszel neki, pont le..arja, hogy mankóval jársz, hisz az elsõ pillanattól látta, és mégis megfogta benned valami. Engem egyáltalán nem zavar az ilyesmi, ahogyan valószínûleg õt sem, de ha megérzi rajtad a bizonytalanságot, ill. azt, hogy nem becsülöd magad, na az már nem fog bejönni neki! Hajrá! :)
Márciusban amputálni kellett a lábamat. Sokáig én is mankóztam, mégis voltak lányok, akiknek bejöttem.

Lehetséges, hogy annyira a hormonjaim dominálnak, hogy a (sertés) zsírtól mégis hízok? Szénhidrátbevitelem 30-40 g naponta, teljes paleot tartok, kompromisszum nélkül. Vagy hogy mûködik ez?

Legjobb válasz: Mióta paleózol? Milyen magas és milyen nehéz vagy? Milyen fajta hormonproblémád van és milyen gyógyszert szedsz, ha szedsz...

Mióta paleózol? Milyen magas és milyen nehéz vagy? Milyen fajta hormonproblémád van és milyen gyógyszert szedsz, ha szedsz...
Egy-két éve olvastam a cikket, hogy sikerült azonosítani azt a génváltozatot, aminél növekszik a hízékonyság zsírra, illetve megtalálták a szénhidrátosat is. Lehet mindkettõt is hordozni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Kedves Utolsó! Errõl a génváltozatról írnál valamit? Felkeltette az érdeklõdésemet.
Zsír is hizlal, ha többet eszel belõle, mint szükséges. Nem hülye a szervezet, a szénhidrátok mellett simán tud zsírt és fehérjét is tartalékolni. Egyébként van olyan génváltozat, ami fokozza a zsír miatti hízékonyságot, már borsos áron elérhetõ tesztben is.
A zsír erösen hízlaló, sok kalóriás élelmiszer, ha sokat eszel belöle, akkor az a természetes, hogy hízol.
Az adatok szerint teljese normális az alakod és alkatod.
Butaság az egész. Tekintsd meg 'Freelee Banana girl' youtube videóit, a csaj high carb diétán él. Több banánt megeszik egy hónap alatt mint te egy év alatt és olyan karcsú és sportos hogy ha még valaki azzal jön nekem hogy a gyümölcs hízlal, körberöhögöm.
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a választ. Annyi a bajom, hogy nehezen megy az utolsó pár kg a combomról, viszont, ha hízok, az oda megy...De a zsírtól azért nem kellene ennyire kevés CH mellett hízni, nem?
Te szegény. Biztos rossz dolgod van a túl nõies alakoddal. Már értem a kérdést, azt gondoltam valami probléma van. A súlyod rendben van. Nem hiszem, hogy gondod lenne a hormonoktól. Én férfi létemre is kicsit mintha híznék a zsírbeviteltõl, bár én sok fehérjét eszem viszonylag, ezért azt gondolom, hogy izomban hízom inkább. Elképzelhetõ, hogy te is izomban hízol picit. Mondjuk nyilván nem árt, ha picit visszább veszed a zsírt.
A kérdező hozzászólása: Szia! 1 éve paleózok. 165 cm magas vagyok, és 54-57 kg. Ha több zsírt eszek, akkor több. Zsíron, húson és zöldségen élek. Nagyon nõies az alakom, ebbõl gondolom, h valamelyik nõi hormon lehet bennem több a kelleténél. Gyógyszert nem szedek semmilyet, kizárólag vitaminokat. Elõre is köszi a segítséget.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Lehetséges, hogy rövid a fitymafékem? Vagy ez normális? (képek)

képek:

Legjobb válasz: De kuldhetsz privatba is

De kuldhetsz privatba is
alapjarton semmi gond vele ha állva más akkor lehet gond
Csao Ezt allo allapotba konnyebben meg lehet mondani Vagy kuldj itt kepet es megmondom
Na de... _ Ezek a te képeid? :-o EE
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok. 14 éves koromban egyszer berepedt maszturbáláskor.
A kérdező hozzászólása: Álló helyzetben makk alá 1 centivel tudom húzni kb.
álló helyzetben nem tudod a makk mögé húzni mert elakad?
Hali! Kezdjük ott... _ Hány éves vagy? _ Ezek a te képeid? Üdv: EE
Nincs nálad semmi gond, se így , vagy úgy .
Ha ez a te képed, akkor bõven tökéletes és nagyon messze van a "rövid"-tõl.

Lehetséges hogy csak a fényképeimbe szerelmes? Vagy most akkor mi van? SOS

Megismerkedtem egy férfival társkeres?n(én 31,? 40)és hihetetlenül egymásba szerettünk,úgy t?nt lelki társak vagyunk,találkoztunk,az is jól sikerült,igaz,csak kétszer eddig,eszméletlen volt vele a szex.De aztán adódtak problémák(f?leg az én hibámból),mindketten nehéz emberek vagyunk,önbizalomhiányosak,hisztisek,úgy t?nt,neki elege van bel?lem,nekem meg bel?le..Mondtam neki,zárjuk le ezt az egészet,felejtsük el egymást,de ? nem enged el, nem akarja lezárni,azt mondja szeretne még találkozni,és h nagyon szeret engem.De telefonon nem hív,smst nem ír, chaten is alig..Ezzel egy id?ben ? anyagi cs?dbe került,nincs pénze,hajtja azt,és dolgozik ezerrel(ügyvéd).Látom h akár 10 percenként-óránként megnézi a fényképeimet napközben,de egyéb kapcsolatot nem keres velem..Kínlódok,meg?rülök ett?l az állapottól,nem értem mit akar..:(( Szerintetek?

Legjobb válasz: Ügyvéd és anyagi csõdben van? Sántít :P

Ügyvéd és anyagi csõdben van? Sántít :P
Szerintem hagyd békén.
A kérdező hozzászólása: Én békén hagyom, de nem tudok addig túllépni, és mást keresni, amíg ki nem mondjuk h ennyi volt.Az anyagi csõd sztem nem sántít(vannak elõzmények, amikrõl most nem írnék).
Egy tönkrement férfi támaszt keres. Nem szeretné elengedni az egyetlen lehetséges lelki támaszát.
A kérdező hozzászólása: Eddig rendben, én is ezt érzem, de minden nap mást gondolok, és felemészt ez a labilitás..Ha szeret, miért nem beszél velem, és miért nem akar találkozni..?Annyira azért nem lehet elfoglalt, hogy egy órácskát ne tudna rám szánni..Ha meg nem szeret, minek nézegeti a képeimet állandóan...?:( 3 hete nem láttam, 2 hete tart ez az állapot..iszonyatosan hiányzik..
Te figyi, hagyd ezt az egészet a fenébe... nem éri meg! Hidd el átérzem, tavaly én is találtam társkeresõn egy pasit, aki nagyon-nagyon megfogott, iszonyú egyformák voltunk mindenben, sokszor ha mondott vagy tett valamit úgy éreztem, tükörbe nézek. Úgy gondoltam, woww, egymásra találtunk! De sajna a kapcsolat rövid idõn belül tönkrement. Pár napig tartott egy ilyen labilis idõszak, de mivel már egyszer valaki mással egy hasonlón átmentem, én erõt vettem magamon, és befejeztem. Nem bírnék kínlódni senki miatt ennyi idõs fejjel. Neked is be kéne látni, hogy ha szeret, akkor nem bír ki 3 napot se nélküled, nemhogy 3 hetet! Akkor hív, ír, ha baromira elfoglalt, akkor is egy sms, egy hívás, egy e-mail bele kell, hogy férjen. Tudod alapigazság, hogy egy férfi csak akkor nem hív fel, ha nem akar felhívni. Most komolyan, az neked párkapcsolat, hogy a képeidet nézegeti, te meg felõrlõdsz a bizonytalanságtól? Hát ettõl szerintem még a biztos rossz is jobb, de te tudod. 35/n
A kérdező hozzászólása: Utolsó, teljesen egyetértek veled, köszönöm az írásodat!Én már legalább 15 ször megmondtam neki, hogy abba akarom hagyni, de egyszerûen visszakönyörgi magát!Nekem meg megesik rajta a szívem, mert én is szeretem õt, és látok még reményt az egészben..Úgy érzem, mindenhogy szenvednék, így is ahogyan most vagyunk, meg úgy is, ha kidobnám, mert akkor meg már végképp nem lenne, és talán bánnám, h nem voltam türelmesebb!:(((
Dehát mennyire akarsz türelmesnek lenni, az ég áldjon meg? Három hete nem is láttad, jóformán nem is keres! Ez a pasi szépen elrakott téged talonba.:/ Ahogy én látom, két választásod van. Vagy szakítasz vele (és nem hallgatsz a könyörgésére), egy ideig fájni fog, de aztán továbblépsz, vagy hagyod, hogy játssza a kis játékát, elõvegyen, amikor szüksége van rád, és hanyagoljon, amikor nincs rád szüksége, végül szakítson õ, amikor talál egy számára megfelelõbb alanyt.

Én 11 éves vagyok és valami fehér váladékot találtam abugyimban. Lehetséges hogy az a fehér folyás?

Létszíves normális válaszokat küldjetek !

Legjobb válasz: igen,ez az lesz az elsõ válaszát még kiegészíteném azzal, hogy akár évek is eltelhetnek ettõl még az 1. menstruációdig

igen, ez az lesz az elsõ válaszát még kiegészíteném azzal, hogy akár évek is eltelhetnek ettõl még az 1. menstruációdig
Ha bõséges, "nagyon átáztat" - használhatsz ún. tisztasági betétet. Nem kötelezõ, ugyanakkor praktikus tud lenni. (Ez nem a vastag betét, nem is tampon, ami menstruáció idején használandó - hanem egy vékony, bugyira felragasztható kis valami. :) )
Ne ijedj meg. Ha fejlett kislány vagy, ez lehet a menstruációs vérzés elõhirnöke. Ez nem jelenti azt, hogy azonnal meg fog jönni. Eltelhet 3-4 hónap is addig. Minden esetre fordulj édesanyádhoz és beszélgessetek a témáról.
Vagy egy váledék vagy valaki szórakozik veled.
Amíg nincs rossz illata, vagy nem csíp, illetve nem viszket a puncid, addig semmi baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!