Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy vagyok, ha azt (130 db)

Apple Ipad én külföldön dolgozom és külföldi stick (usb) internetem van, amibe van sim kártya, ezt az internetet tudom használni Ipad-ba vagy lehetséges hogy működni fog az internet? És ha működik, csak külföldi Ipad-ba vagy meg vehetem MO-n is?

Apple Ipad

Legjobb válasz: Igen, tudod használni. Az iPadet bárhol megveheted. 3G-s verziót kell venned, bár gondolom ezt tudod, hiszen a sima WiFi-sben nincs sim kártyának hely. Még annyi, hogy az iPadbe is microsim való, az usb stickedhez pedig gondolom normál méretût kaptál. Ezt kicseréltetheted a szolgáltatódnál is, vagy erre alkalmas géppel körbe is vághatod. Ebayen van sok ilyen eszköz, és még kapsz hozzá adaptert is, így visszarakhatod majd az usb stickbe is akár. Ha minden kötél szakad ollóval/szikével is neki eshetsz, de azért ezt inkább nem ajánlom.

Igen, tudod használni. Az iPadet bárhol megveheted. 3G-s verziót kell venned, bár gondolom ezt tudod, hiszen a sima WiFi-sben nincs sim kártyának hely. Még annyi, hogy az iPadbe is microsim való, az usb stickedhez pedig gondolom normál méretût kaptál. Ezt kicseréltetheted a szolgáltatódnál is, vagy erre alkalmas géppel körbe is vághatod. Ebayen van sok ilyen eszköz, és még kapsz hozzá adaptert is, így visszarakhatod majd az usb stickbe is akár. Ha minden kötél szakad ollóval/szikével is neki eshetsz, de azért ezt inkább nem ajánlom.
Még annyi, hogy én ott venném meg, ahol 1) olcsóbb, 2) ahol élek, mert ha esetleg valami baja lesz és szervizelni kell, akkor sokkal kevésbé macerás a dolog.
Kaptam tõled privátot de ahogy látom már megválaszolták a kérdésed :) Elõttem szólót kiegészíteném azzal, hogy kártyafüggetlent vegyél különben nem biztos, hogy Magyar meg külföldi kártyával is tudod használni. Ha meg kártyafüggõt tudsz venni akkor értelemszerûen a szolgáltatónál kell venni vagy az Apple oldalán a ki kell választanod a szolgáltatódat.

Ha feltételezzük hogy tényleg előző éeltünk alapozza meg mostani céljainkat és vágyainkat. Lehetséges, hogy azért érdekel az előző életem, mert valami fontos dolgot akar elárulni nekem a régi önmagam?

Legjobb válasz: Szerintem nem, Ez az elozo eletek dolog csak egy olyan csapda ami segit abban hogy ne mostani eletedre koncentralj. En is hiszek az elozo eletekben, nem azert irom! Ha megoldod a jelenlegi eleted problemait nem fog erdekelni mi volt az elozoben.. Ne a tegnapban vagy a holnapban keresd a megoldast, mert csak a jelen pillanat letezik.

Szerintem nem, Ez az elozo eletek dolog csak egy olyan csapda ami segit abban hogy ne mostani eletedre koncentralj. En is hiszek az elozo eletekben, nem azert irom! Ha megoldod a jelenlegi eleted problemait nem fog erdekelni mi volt az elozoben.. Ne a tegnapban vagy a holnapban keresd a megoldast, mert csak a jelen pillanat letezik.
Nem. A régi életedbõl csak a cselekedeteidbõl kialakuló hajlamaidat hoztad magaddal (karma) Emlékeket nem, illetve a személyiségedet sem. Csak a hajlamokat arra, hogy milyen légy. Nagyon hosszú, évekig gyakorolt meditációval lehet esetleg emlékezni foszlányokra.
A kérdező hozzászólása: nekem tulajdonképen semmi ilyen gátlásom nincs... egyszerûen csak érdekelne az elõzõ életem.
Sokszor álmodunk elõzõ életeinkrõl, és úgy érzékeljük, mintha ezt az álmot már álmodtuk volna egyszer, mikor nincs ilyenrõl szó, sokszor elõjönnek a tudatalattiban álom formájába elõzõ életein(K!) emlékképei.
, , Emlékeket nem, illetve a személyiségedet sem. Csak a hajlamokat arra, hogy milyen légy. Nagyon hosszú, évekig gyakorolt meditációval lehet esetleg emlékezni foszlányokra." Nincs egy kis ellentét?

Lehetséges, hogy terhes vagyok, ha azt érzem, hogy meg akar jönni, de már 3 hete késik, viszont a melleim nagyon érzékenyek és fájnak, ha hozzáérek?

Legjobb válasz: Igen! Nálam ugyanezek a tünetek voltak, s már 16 hetes kismama vagyok.. Miért nem csinálsz egy tesztet?

Igen! Nálam ugyanezek a tünetek voltak, s már 16 hetes kismama vagyok.. Miért nem csinálsz egy tesztet?
Szerintem tuti terhes vagy!Miért vártál eddig?????Miért nem csináltál tesztet és a doki???Menj el feltétlen!!!!!! De komolyan!!!!Szurkolok hogy az legyen amit szeretnél!De szerintem tuti baba!!!
A kérdező hozzászólása: A tesztet azért nem csináltam még meg mert féltem a negatív eredménytõl.De meddig fogom úgy érezni mintha megakarna jönni?
Szia. Én nem tudok tanácsot adni, csak kiváncsi lennék, hogy mióta érzed, hogy meg akar jönni (a várt menstruáció idõpontjától)???
Szia! Szerintem is terhes vagy.Nekem ugy 10-11 hetes koromig megvolt a mindjárt megjön érzés. De szerintem ez egyénenként változó. Csinálj egy tesztet, mert mostmár dokihoz is célszerû lenne elmenni!!
Szia Nekem is a melleim fajtak annyira mint meg soha, es meg gyomoregese, es haspuffadas is volt. Szerintem is babas vagy! Csinalj egy tesztet, de utana irj, h mi az eredmeny! drukkolunk neked! 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: kb úgy 3 hete érzem úgy mintha megakarna jönni.

Lehetséges e, és ha igen akkor hogyan, hogy az MSN naplóbeszélgetéseim le vannak kódolva, csak elfelejtettem a kódót, ezt valahogyan fel lehet törni vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: lehetséges jelszóval védeni, itt: kép. http://kepfeltoltes.hu/100125/msn_naplo_www.kepfeltoltes.hu_.. Viszont feltörni nem tudom ha lehet-e én nem próbáltam, de nem is védtem le. Ha új jelszüt adsz meg akkor az csak az új üzenetkre elsz érvényes, tehát a régi napókat nem írja felül új jelszóval, vagy oldja fel a titkosításukat. (legalábbis én ezt vettem ki belõle amit írt)

lehetséges jelszóval védeni, itt: kép. http://kepfeltoltes.hu/100125/msn_naplo_www.kepfeltoltes.hu_.. Viszont feltörni nem tudom ha lehet-e én nem próbáltam, de nem is védtem le. Ha új jelszüt adsz meg akkor az csak az új üzenetkre elsz érvényes, tehát a régi napókat nem írja felül új jelszóval, vagy oldja fel a titkosításukat. (legalábbis én ezt vettem ki belõle amit írt)

Az lehetséges, hogy a peteérés a 22-23. napon van ha a mensim általában a 29. vagy 30. napon jön meg? A PG53 mikroszkóp akkor mutatott a legtisztább, páfrányos képet.

Legjobb válasz: Lehetséges, azonban ha mindig ilyen idõben van és a ciklusod max. 30 napos, akkor azt jelenti, hogy a luteráis idõszakod nagyon rövid, tehát nagy valószínûsággel sárgatest hormon elégtelenséged van. Javaslom, hogy 2-3 hónapon át mérd a hõdet és használj ovu tesztet, ebbõl sok minden kiderül. A dokid a hõgörbéd alapján sokat tud segíteni.

Lehetséges, azonban ha mindig ilyen idõben van és a ciklusod max. 30 napos, akkor azt jelenti, hogy a luteráis idõszakod nagyon rövid, tehát nagy valószínûsággel sárgatest hormon elégtelenséged van. Javaslom, hogy 2-3 hónapon át mérd a hõdet és használj ovu tesztet, ebbõl sok minden kiderül. A dokid a hõgörbéd alapján sokat tud segíteni.

A barátom 19 éves és még nem élte ki magát. Igaz, hogy már 3éve együtt vagyunk, de félek, mi van ha közben rátör a csajozós korszak. Amúgy nagyon jól megvagyunk és már a közös jövőt tervezzük. Lehetséges hogy egy fiú az1szerelmével éli le az életét?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert

Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert
Vannak bizonyos fiúk, akik sok év múlva is képesek szakítani (mint ahogy ezt sok lány is természetesen így teszi), és szerintem ennek egyetlen oka van: a változatosság hiánya. Gondolj bele, egyszer belédszeret, miért kéne elmúlnia? 3 év alatt már alaposan megismert, tehát valószínûen nem az lenne a szakítás indoka, hogy "nem így képzeltelek el". Mindig el kell tudni csábítani: más ruhák, hajszín, szórakozóhelyek, kirándulások, stb... Szép napot!
Ha tényleg nagyon jól kiegészítitek egymást, és vissza akarod kapni ha ilyen történik, akkor ha rátör a kankorszak, engedd meg neki hogy kipróbáljon ezt azt kicsit szétnézzen más lányok felé, és ha elege lett visszatérjen hozzád. Kicsit szokatlannak tûnhet ez, de a szerelmetek a fontos, a többi csak testiség, hadd próbálja ki hogy minden puncinak ugyan olyan e az íze, ez így természetes, de ha tényleg komolyan vesz téged akkor visszatér hozzád ha te is engeded! jobb alternatívát nem tudok kitalálni, én biztos ezt tenném, aztán együtt öregednék meg a választottammal.
egy haverom bizonyíték arra, hogy lehetséges. Ha a csaj megérik a dologra el is veszi rögtön. Mellesleg én is képesnek érzem magam rá.
Lehetséges. De most a ciklusod hányadik napján vagy?
Megvan rá az esély.Akciózzatok ahogy tudtok.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom 14. napján vagyok!
Persze. Az a 2 nap nem lényeges.
Középidõ elõtt fogant. Nem számít ez a pár nap.
A kérdező hozzászólása: Csak az a aaj, hogy a genetikai uh-ra ez alapján írtak ki.Optimális idõ 12 hét +1-6 nap.Én akkor a régi számításom szerint 12 hét 0 napos leszek.Nekem fura, hogy pici növésem és elõzõ terhességem után most ilyen változás legyen.Elõtte nap a dokim a rendes idõt állapította meg és 3 mm-rel kisebbnek nézte.
Én 14 hetesen kaptam idõpontot a genetikaira.
igen a magzat nagysága a lényeg ez csak jó hír.:)
Én azt hittem 12 hét 2 napos vagyok mikor a genetikára mentem, ott kiderült a méretekbõl hogy már 13+2 vagyok, ne aggódj 1 hét ide vagy oda nem számít a szûréseknél se
Az ultrahang eredmények csak tájékoztató jellegû, nagyjából adatokkal.Genetika tanácsadásra volt aki 22 hetesen is még kapott idõpontot igaz el is küldték mert 20 hétig ajánlott.Nekem volt olyan hogy két nap alatt két hét különbség.Utolsó mensi elsõ napjától számold az a biztos általában!
Minden vizsgálatot akkor csináltatsz meg, mikor tudsz.Egyedül az afp ami fix. Vagy szólni kell h máridõsebb vagy.
Én 02.24-én voltam -elvileg- 10hetes és 3 napos.03.03-án pedig 13hetes és 3 napos..szóval nem kell megijedni..
Lehetséges.
Nem megérzi, csak ha hosszabb ideje ismeri és figyeli õt, akkor egy idõ után már tudni fogja mikor hogyan viselkedik az illetõ például ha van valami baja, vagy ha boldog stb. :)
Anyukádat is szereted, megérzed ha bántja valami vagy rosszul van? Ez nem a szereteten alapszik.
Példaként az ikreket is fel lehet hozni, akik a világ másik végén is megérzik, hogyha valami nincsen rendben a másikkal, nyilván ez egy más féle kötelék, de a megérzés mûködik náluk, szóval másnál miért ne mûködne?:D
Igen. Megéreztem mikor a volt barátom öngyilkos lett.
Néha ritka pillanatokban kitaláljátok egymás gondolatait is akár.
van ilyen, minden hozzád közel álló/ õszintén szeretett emberrel
Eddig nem hittem benne, de exemnél tudtam mikor van rossz/jó kedve úgy hogy nem találkoztam vele, vagy még nem beszéltünk elõtte. Szóval lehet benne valami.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!