Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy várok, (72 db)

Lehetséges, de mire kell neked a többi játékos ip címe?
A kérdező hozzászólása: Arra hogy kiderítsem kicsoda is õ. Mert gyakran azt érzem hogy ban után kulcsot cserél és jópofizik ugyanaz az ember. Kideríteném a választ :) egyébk. Hogy??

Van itt olyan aki nem a menstruáció kimaradásából vette észre hogy terhes? Az lehetséges, hogy mehjön a nem várt, és mégis terhes valaki?

Legjobb válasz: A barátnõm huga járt már így, 4 hónapig mensizett mikor kiderült hogy babát vár! Részleteket nem tudok, csak hogy megvolt neki.

A barátnõm huga járt már így, 4 hónapig mensizett mikor kiderült hogy babát vár! Részleteket nem tudok, csak hogy megvolt neki.

Mi várhatok az első endokrinológusnál tett látogatásom után? Lehetséges, hogy akkor már hónapokon belül sikerül babásodni, nagyon remélem várjuk nagyon.

21.én megyek az IMS-be magas TSH értékem volt 2 hónapja már fél éve nem jön a baba? Hasonló cip?ben járó, meg tudna nyugtatni, hogy az elkezdett gyógyszeres kezelés után tényleg hamar sikerül? Minden már hormonom tök jó csak a TSH magas:S Bízom benne, hogy nem várat magára a boldogság.

Legjobb válasz: Szia!Nekem is magas lett a tsh szintem, ami azt jelenti, hogy pajzsmirigyalulmûködés van.Igaz nekem a terhességem elején derült ki,és szednem kell a thiroxin-t, amitõl pont tegnap voltam a véreredményért, teljesen helyreállt 2 hónap alatt.Emiatt akkor nagyon sokat olvastam errõl a problémáról és mindenütt azt írták, hogy alulmûködés mellett szinte lehetetlen teherbe esni, és amint beállítják a gyógyszert a bab sem várat már sokáig magára.Ugyhogy szerintem ha "csak" ez volt az akadálya a teherbeesésednek, hamarosan el is hárul ez az akadály, és te is boldog kismama leszel...remélem!Sok sikert!17 hetes kismama

Szia!Nekem is magas lett a tsh szintem, ami azt jelenti, hogy pajzsmirigyalulmûködés van.Igaz nekem a terhességem elején derült ki, és szednem kell a thiroxin-t, amitõl pont tegnap voltam a véreredményért, teljesen helyreállt 2 hónap alatt.Emiatt akkor nagyon sokat olvastam errõl a problémáról és mindenütt azt írták, hogy alulmûködés mellett szinte lehetetlen teherbe esni, és amint beállítják a gyógyszert a bab sem várat már sokáig magára.Ugyhogy szerintem ha "csak" ez volt az akadálya a teherbeesésednek, hamarosan el is hárul ez az akadály, és te is boldog kismama leszel...remélem!Sok sikert!17 hetes kismama
ugyanaz vagyok.most látom hogy a baba helyet bab-ot írtam, bocs
Szia!Nekünk sem jött össze pár hónapig a baba utánna sikerült nagyon boldogok voltunk, és kb.5-6hetesen elvetéltem.Azt mondta az endokrinologus valoszinû a hormon miatt.Kaptam gyógyszert rá 5hétre ujra pozitiv lett a teszt féltem nagyon de azt mondta a doktornõ havonta ellenörzi a pajzsmirigymüködést és nem lesz semmi baj.Az utobbi vérképem teljesen rendben volt emelt a gyógyszeradagon.Biztos sikerülni fog ezután neked is. Mostmár 15hétben vagyok és remélem nem is lesz probléma.
Szia! Én is ebben a cipõben járok, alultermelésem van.Ha rendbe lesz a TSH szinted akkor sikerül a teherbeesés.27hetes vagyok :-) Sûrûn fogják ellenõrizni a TSH szinted és lehet a gyógyszeradagot növelni kell.De ez a babának nem árt.Kb. 3 hónap amíg a gyógyszer kifejti hatását a szervezetedben.Utána nyugodtan próbálkozhattok!!Sok sikert és minden jót kívánok!!!
33hetes kismama vagyok és két éve kezelnek pajzsmirigyel mindig magasabb volt és a teherbeesésem elõtti vizsgálaton volt a normálszint alatt. Tehát miután beállt teherbe is estem. Egyébként egész terhességem alatt semmi gond noncs vele sõt 4-ig a normális de nekem gyógyszer emelés nélkül is egy alatt mardt. Mondhatnám jó hatással van rá a baba:) . Egyébként ezek a gyógyszerek a babáras nem ártalmasak viszont folyamatosan nézetni kell a terhesség alatt és igazítani kella gyógyszerszintett késõbb a babáéhoz is .Hiszen már bent elkezd neki is termelõdni ez a hormon. De remélem úgy jársz mint én és semmi gondod nem lesz vele.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat és bizakodom remélem h nekünk is hamar sikerül úgy várjuk már:) Boldog babavárást és köszi h lelket öntöttetek belém

Lehetséges, hogy babát várok? Többi lent.

Nagyjából 8 nappal a peteérésem után néhány pötty vért találtam a bugyimon 2 napra rá csináltam egy tesztet amin nagyon-nagyon halványan egy másik csíkot tudtam kivenni. Lehetséges, hogy akkor ez baba??

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Majd csinálj még egy tesztet.

Igen, lehetséges. Majd csinálj még egy tesztet.
Pár nap múlva ismételd meg.Ha nem védekeztél, minden lehetséges.

Teljesen úgy érzem magam, mintha babát várnék. Lehetséges, hogy babát várok?

Nagyon örülnék neki.

Legjobb válasz: Szia. Menj orvoshoz,és mondd el,hogy mit tapasztalsz magadon,és ö megmondja a választ.

Szia. Menj orvoshoz, és mondd el, hogy mit tapasztalsz magadon, és ö megmondja a választ.
Fura szervezeted van:-) Csinálj tesztet, menj orvoshoz és mondd el, hogy hogyjártál az elsõnél. Kérj vérvételt, az igen pontos szokott lenni, és uhra is többet kéne menned, amíg meg nem találják a babát:-)
Ha úgy érzed, akkor úgyis van!:) Drukkolok!

Hüvelygombám volt, és mikor elkezdtem volna a kezelést megjött a menszeszem, így nem használhattan canestent. Azóta várom, hogy visszajöjjön, de semmilyen tünetem nincs. Lehetséges hogy elmúlt? Vagy számitsak még arra, hogy újra kialakul?

Legjobb válasz: Ige ujra ki fog jönni. A menzesszel tisztul de nem irtódik ki pár nap/hét után ujra elterjed annyira hogy okoz tüneteket. Én is igy voltam sokáig hogy mindig csak a mensi elötti héten jött elõ a tünet.

Ige ujra ki fog jönni. A menzesszel tisztul de nem irtódik ki pár nap/hét után ujra elterjed annyira hogy okoz tüneteket. Én is igy voltam sokáig hogy mindig csak a mensi elötti héten jött elõ a tünet.
A kérdező hozzászólása: Hát már kb 5 napja elmúlt a menszeszem ...
Én a biztonság kedvéért dokinál vetetnék mintát. Biztosat úgyis õ tud mondani.
Nekem 3 hétig birta annó és a mensi elötti héten jött elõ.

December 2. -án kéne, hogy megjöjjön, de olyan jeleim vannak mintha terhes lennék. Voltam már terhes, de sajnos azt elveszítettem. Lehetséges, hogy babát várok, és hogy vannak már jelei?

Legjobb válasz: Ilyen korán még elég ritka, de elõfordul, hogy vannak tünetek. Bár a mensi elõtti tüneteket is össze lehet téveszteni a terhességi tünetekkel, fõleg, ha valaki nagyon akarja a babát. Próbálj türelmes lenni, és kivárni a hétfõt!

Ilyen korán még elég ritka, de elõfordul, hogy vannak tünetek. Bár a mensi elõtti tüneteket is össze lehet téveszteni a terhességi tünetekkel, fõleg, ha valaki nagyon akarja a babát. Próbálj türelmes lenni, és kivárni a hétfõt!

5 nappal nem várt előtt, hányinger, de a teszt negatív. Lehetséges hogy még nem mutatja ki?

Az előbb iszonyú hányinger jött rám és igaz nem reggeli első vizelet volt de gondoltam csinálok egy tesztet ami negatív lett. Szerintetek lehet hogy még nem mutatja ki? Korai volt még a tesztelés? Lehet a hányinger sem azért van?

Legjobb válasz: Nagyon korai, igen. Ha terhes is vagy, ilyenkor még biztos nem mutatja a teszt. A hányinger bármitõl lehet, akár attól is, hogy terhes vagy. De azért még ne éld bele magad. 5 nap múlva tesztelj, felesleges elõbb. Bár tudom, hogy nehéz kivárni. :) Mióta szeretnétek babát?

Nagyon korai, igen. Ha terhes is vagy, ilyenkor még biztos nem mutatja a teszt. A hányinger bármitõl lehet, akár attól is, hogy terhes vagy. De azért még ne éld bele magad. 5 nap múlva tesztelj, felesleges elõbb. Bár tudom, hogy nehéz kivárni. :) Mióta szeretnétek babát?
Nagyon korán teszteltél. Bár én a hányingert is korainak tartanám. Nekem is volt, hogy hányingerem volt, érzékeny voltam a szagokra, nekem akkor már késett is, de a teszt negatív volt. Nem voltam terhes, valószínûleg annyira akartam a babát, hogy én produkáltam a tüneteket. Amikor terhes lettem, a 6. hét környékén kezdõdtek a rosszullétek. Úgy tudom, hogy mivel a terhességi tüneteket a hormonok okozzák, ha annyi hormon van, hogy tünetet okozzon, akkor azt a mennyiséget a teszt is jelezné. Nekem legalábbis így mondták. Ennek ellenére lehetsz terhes, és kívánom is, hogy az legyél, de várd meg, amikor meg kellene jönnie (vagy én még rávártam két napot, hogy hátha késik és ne éljem bele magam) és akkor tesztelj.
angyon és valószinülega ahányinger sem azért van mert az ritkán jelentkezik korán az is csak a 4. hét körül. Általában csak az 5.-6. hét után kezdõdik, ha egyáltalán lesz hányinger.
5 nappal elõtte az lenen a fura, ha kimutatná. Várd meg azt a pár napot, megspórolsz magadnak egy csomó agyalást.
Igen! Rá van írva a tesztekre, hogy egy nap késéssel kell õket elvégezni! Vard meg, hogy egyáltalán mi lesz. Ha nem jön meg, csinálj egy 10-es tesztet. A hányinger amúgy korai. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat aranyosak vagytok! Olyan rossz a várakozás, fél éve várom hogy ne jöjjön meg :) Nem tudom akkor mitõl van a hányinger, én is korainak tartom és valójában remélem hogy olyan szerencsés leszek hogy nem lesz majd hányingerem :) Vettem be b6 vitamint, az általában segít ha hányingerem van, de most még nem hatott...
Szia! Mi is pont most várjuk az eredményt... Az elsõ terhességemnél nekem a 15. napon lett poz. a teszt (az ovu után), de elõtte nem is csináltam... A hányinger nem volt erõs, de nekem a 6.-7. hét között kezdõdött. Szerintem ezeket a tüneteket Te produkáltad, mert nagyon szeretnéd a babát. Én is képes vagyok bármilyen tünetet képezni, de már sajnos tapasztalatból tudom, hogy nem lehetséges ilyen korán. Én is tesztelgetek, ma vagyok a 12. napon, de természetesen negatív, így teljesen feleslegesen csinálom. Várj egy kicsit még és nagyon drukkolok! (1, 5 éve próbálkozó anyuka... :( )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen aranyos vagy, nagyon drukkolok Nektek :)

Sok tunet arra utal, hogy babat varok? Lehetseges, hogy a doki nem latta csak? Vagy lehet beteg vagyok? Menjek el masik orvoshoz?

Julius 7.-en volt utoljara menzeszem, azota a parommal folyamatosan probalkozunk a babaval. Augusztus 6.-an kellett volna megjonnie, de azota sem jott meg. Julius 29.-en csinaltam egy terhessegi tesztet, mivel hanytam es fajtak a melleim.(azota is erzekeny a bimbom es estenkent feszulnek a melleim nagyon) A teszt negativ lett, de mikor nem jott meg csinaltam ujat es az pozitiv lett, bar a masodik csik halvanyabb volt mint az eredeti, de jol lathato. Csinaltam meg egyet es az is pozi lett. Az alhasam neha begorcsol mintha meg akarna jonni. Most hetfon csinaltam egy reggeli vizeletes tesztet is az is pozi, de itt is halvanyabb a csik. Tegnap voltam dokinal, aki azt mondta, hogy terhessegre utalo elvaltozas nincs(huvelyi ultrahangot csinalt).Vissza hivott 2het mulvara egy rakszuresre es egy ujabb vizsgalatra.Nagyon elkeseredtem! Azt olvastam, hogy tumor, es ciszta is okozhatja a hcg termelodest es esetleg azt mutatta ki a teszt?

Legjobb válasz: Ilyen korai terhességet még nem tud az uh sem kimutatni, úgyhogy szerintem simán lehetsz terhes még. Próbálj két hétig nyugton lenni, ne agyalj hülyeségeken. Az, hogy a hcg emelkedett, az mindenképp bíztató, a doki csak a tényeket közölte veled.

Ilyen korai terhességet még nem tud az uh sem kimutatni, úgyhogy szerintem simán lehetsz terhes még. Próbálj két hétig nyugton lenni, ne agyalj hülyeségeken. Az, hogy a hcg emelkedett, az mindenképp bíztató, a doki csak a tényeket közölte veled.
A kérdező hozzászólása: Megvolt a doki. 4, 7mm a picim es kb 6hetes. Koszonom hogy gondoltatok ram. 6hkm
Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek dokihoz. Ma reggel barnaztam most este pedig rozsaszin folyas is volt egy keves. Sok helyen azt olvastam, hogy ez termeszetes. Nagyon megijedtem persze ennek ellenere. Holnap majd jelentkezem este, hogy mivolt.
Kedves Kérdezõ! Van már valami fejlemény?
Nem volt szép a dokitól, hogy nem adott egyértelmû választ. Úgy értem, legalább annyit mondhatott volna, hogy attól, hogy õ nem látja, még van-e esély. Én úgy tudom, hat hetes kortól láthat csak valamit, attól korábban õ is csak vérbõl vagy vizeletbõl állapíthatja meg. Nem kért/vett tõled mintát? Szerintem addig is, míg visszamégy hozzá, tesztelj 2-3 naponta. Ha erõsödik a csík, akkor kezdhetsz örülni!
Nem baj ha nálad nem láttak gesztációs gyûrût, mivel nem minden gép, orvos egyforma! Nem lesz semmi baj!
Igazsag szerint az meg az embrio elotti fejlodesi resz... Akkor csak nincs gond ha nem gorcsolsz nagyokat... Ha folyamatosan gorcsolnel az jelezne... Egy ismerosom csak akkor vette eszre hogy baj van mikor a hasfala tiszta ver volt... A petevezetekeben tapadt meg a pici... De az o eletet az a terhesseg mentette meg mert amikor korhazba kerult akkor jottek ra hogy mehnyak rakja van... Na de remtortenetek mindenhol vannak...
A kérdező hozzászólása: Mi az a gesztacios gyuru? nem folyamatosak a gorcsok, leginkabb mikor ideges vagyok valami miatt(ami eleg sirun van sajnos).
Szia! Ha ne adj isten mehen kivuli akkor nem latjak... Nekem 4 hetesen a fiamat gesztacios gyurunek hivtak... Aznap mentem dokihoz mikor meg kellett volna jonnie :) nem volt hiper-szuper gep de a doki latta... Ha gorcsolsz akkor doki, de remeljuk 1-2 het mulva latni fogjak :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat es hogy megnyugtattatok! Konnyebb lesz igy kivarni a 2hetet!
Ha 6.-án kellett volna megjönnie akkor voltál elvileg 4 hetes, akkor tegnap voltál 5 hetes, ha idõben volt a pé-d. Ha késõi pé-bõl fogant, akkor simán elképzelhetõ hogy amiatt nem látta. Szerintem majd ha 2 hét múlva sem lát semmit, akkor lehet ezen agyalni hogy mi van.... de valószínû terhes lehetsz :)
Ha ciszta lenne, már látta volna az UH-on :) Nyugodj meg, ha három teszt is pozitív lett, akkor tuti terhes vagy, és gratulálok hozzá :) A doki most még nem láthatott nagyon sokat, de két hét múlva már ott lesz a monitoron a kicsikéd :) Ne idegeskedj, biztosan ott van a babád :)
Gratulálok :) )))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!